עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Xenasis,

לאחרונה החלטי אם אבי שכדי שנעביר את כל הוידאו המשפחתי לפורמט דיגטלי כלשהו....)VCD, SVCD, DVD...( איזה חומרה לדעתכם כדאי לי לקנות... תודה מראש אמנון אריאל

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by aofer,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by skywalker131,

שלום חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה עשיתי תצוגה כפולה למסך ולטלוויזיה ומשום מה התצוגה בטלוויזיה שחור-לבן. הכרטיס שלי זה geforce4 440mx.. חרשתי על כל ההגדרות של הדרייבר ולא הצלחתי לעשות כלום כולל הגדרות הצבע אם כל ה-pal וה-ntcs וכל אלה.... משתגע לא מצליח לפתור תבעיה... תודה מראש לכל מי שמצליח לעזור לי ;D

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם הוצאתי את הכרטיס מסך של כדי לנקות אותו מאווק ואז החרתי אותו כרגיל ופתאום הכול משובש הכול נקודות וצבאים מוזרים מזה חברה אני צריך עזרה

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  5. בביוס שלי יש שורה שאומרת Graphics Aperture size מה זה? אפשר להזיז את זה מ8 עד 256 MB אצלי זה עומד על 256, אבל יש לי רק 160 MBRAM במחשב. הכרטיס הגראפי במחשב הזה הוא VOODOO3 16MB מה לעשות עם זה, כי סנדרה צועקת על זה, ואומרת להוריד את זה מ256. (לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה)

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by BINI,

מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...! מה הוא אזל לגמרי מהארץ??

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by KKK,

היי כולם אני השבוע קונה כרטיס מסך חדש מפלונטר ,עכשיו יש שם את ה7600GT הרגיל שעולה 1100 ש"ח ויש את ה 7600GT Extreme שעולה 1192 ש"ח(שניהם של לידטק) השאלה שלי מה היתרונות של ה7600GT אקסטרים על פני הרגיל? האם צריכת החשמל של האקסטרים גבוהה בהרבה מצריכת החשמל של הרגיל?(יש לי ספק ג'נרי ואין לי כסף כרגע להחליף אותו ,הוא נדמה לי 300W) איך אני אמור לדעת שהספק יחזיק את הכרטיס?(אולי לפי הקלוקים שאני אראה בתוכנה אוורסט אחרי חיבור הכרטיס?) טוב אלה השאלות בנתיים : תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by panda2004,

אהלן ותודה על העזרה. תקציב: עד 600 ש"ח חריגה מקסימלית: 150 ש"ח תאריך מתוכנן לקניה: בשבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס: גיימינג בינוני במשחקים הבאים: Thief 4 Splinter Cell Assassin's Creed Hitman Absolution Company of Heroes מעבד: (QuadCore Intel Core i5-4590, 3600 MHz (36 x 100 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4954#sp תושבת על לוח אם לכרטיס מסך: PCI Express x16 slot כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics 4600 זכרון RAM: סלוט אחד של 8 ג'יגה DDR3 1600 Mhz מארז: Nanoxia Deep Silence 2 ספק כוח: Raider RA 750 750W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שהמסך תומך בה? NEC MultiSync LCD1880SX LCD…

9. Started by O.G.D 2k5,

יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by arkadur,

שמעתי על כרטיס של ATI מסדרת 387X , בעל 4 יציאות DVI, האם יש חיה כזאת? אשמח לשמוע עוד פרטים אודות הכרטיס הנ"ל, המלצות במידה ויש (האם הוא שווה את הקנייה) והאם כמובן, 4 יציאות DVI, זה אומר 4 מסכים מחוברים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by Jesper,

אני קונה מחשב חדש, ומתלבט קשות בקשר לכרטיס מסך. עד עכשיו לא שיחקתי הרבה, אבל עכשיו עם המחשב החדש אני רוצה להתחיל, ככה שמצד אחד אני רוצה כרטיס מסך טוב, אבל מצד שני מפחד לשפוך המון כסף על כרטיס מסך ובסוף לא לשחק. אני כבר סגור על כל הרכיבים במחשב חוץ מכרטיס המסך, שהוא סך הכל הרכיב הכי יקר, ואני פשוט לא יודע מה לקחת - כי פשוט כל אחד ממליץ על דבר אחר. אני מתלבט בין: GeForce 8600 GT CONNECT3D Radeon X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I ב-1000K שאני רואה שפה בפורום מאוד מתלהבים ממנו, אם בכלל עוד נשארו כאלה LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ב-1580 ש"ח ה-8600 GT הוא מצד אחד גם זול וגם תומך ב-DX10, מצד שני הבנתי שהוא די חלש ולא יחזיק אף משחק DX10 כמו שצריך. ה-X1950 ממש תו…

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by mzlbat,

היי קניתי את זה Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample ואני בודק את מהירות הזגרון וכתוב לי 1100 ואני בודק כרטיסים אחרים באינטרנט וכתוב שמהירות הזיכרון 2000 איך זה ? הכרטיס שלי 625 GBU CLOCK - SHADER 1348 MEMORY 1100 כרטיס אחר ( BFG NVIDIA GeForce GTX260 ) 655MHz 1404MHz 2250MHz ( בסדר זה עבר אוברקלוק אבל תסתכלו על המימורים קלוק ) וזה הסטנדרט של הכרטיסים האלה 576MHz 1242MHz 1998MHz מישהו יסביר לי בבקשה מה מתרחש כאן ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שמתי לב שיש אצלי ארטיפקטים בזמן פיצוצים בjust cause 3, ולפעמים זה קורה בזמן שאין פיצוצים אבל לעתים נדירות יותר, לא ראיתי עדיין ארטיפקטים באף משחק אחר.. אני משתמש בנייד של אסוס והכ.מ 870m..המעלות לא עברו את ה 60 ברגע שזה קרה.. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? זה יכול להיות סימן רע? https://m.youtube.com/watch?v=kDUttJTqX6M נ.ב - לפני כמה ימים הזזתי קצת את הלפטופ בזמן שהמשחק רץ וקיבלתי הודעת שגיאה 38, אחר כך ראיתי שההתקן של כרטיס המדך לא מופיע ואז מחקתי והתקנתי דרייבר והכל חזר לעבוד..זה קשור? יש דרך לבדוק האם הכרטיס מסך תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI All in Wonder 2006 בתצורת AGP. לכרטיס הזה יש חיבור לכבל מוזר (שלצערי, הכבל נדפק לי) ואני לא מוצא את הכבל הזה באף מקום אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו, או לחילופין להכין אחד אני אודה לו מאוד. בכל אופן, הנה תמונה של הכרטיס עם החיבור. החיבור הוא החיבור שבמרכז הכרטיס, אליו מתחבר כבל שמפצל יציאות DVI, RCA, D-SUB COAX ועוד כמה יציאות. את הכבל הזה אני מחפש. לעזרתכם אודה. הוספתי תמונה של הכבל בנוסף

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by liav12,

מה לקנות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא הולך לקנות עכשיו בידיעה שהולך לצאת החודשים בממש קרובים, למישהו יש מידע בערך מתי?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by NeptuneMB,

בקרוב מאוד אני ארכוש כרטיס מהדגם 1900XT 512MB. האם התוספת של הACCELO שווה יותר מהסטוק שמקבלים מCONNECT3D? אני בטוח שהוא ישאיר את הכרטיס יותר קר, אך האם הוא שווה את ההבדל של ה50 שח'? אני לא יבצע OC , אז מה שווה או עדיף יותר?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. משהו טוב .. תודה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  21. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למען צפיה והקלטה כרגע יש לי רק כבלים אנלוגי אבל בעתיד יהיה לי גם ממיר דיגיטלי אז אני רוצה שהוא יתמוך בדיגיטלי שזה בכלל יתן לי את האפשרויות של להקליט סדרות תוכניות לפי תוכנית השידורים.. שיהיה איכותי וחזק המערכת שלי עכשיו זה Intel E6600 Abit IN9 32x MAX EVGA 8800GTS KO Edition 1GBX2 g.SKill 800MHz ומסך DELL 2007WFP רחב על איזה כרטיס ספציפי אתם מציעים ואיזה עוד כרטיסים כדאי לי להסתכל ושל איזה חברות? תקציב גמיש אבל הבנתי שהמחירים הם בסביבות 400-500

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. ככה, אני הגעתי מהזמנים שה7900GTX היה הכי טוב והיו לו 24 צינורות שיידרים ו8 צינורות VERTEX... עכשיו אני הבנתי שעכשיו יש את הSTREAM PROCCESORS וקניתי גם 8800GT עכשיו עם 112 וG92 לעומת הG92 האחרות(של ה8800GTS 512 ושל סדרת ה9800) שלהן יש יותר.. עכשיו איך הSTREAM PROCCESORS עובדים ובמה הם שונים מהVERTEX והSHADERS... ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by davidt99,

איזה עצבים כבר באתי לקנות את ה 4670 אבל אז גיליתי שהלוח אם שלי תומך רק בכרטיסים של AGPX8 או PCIe X1 פעם אחרונה שדוחפים לי לוח אם בלי שאני יודע מה היכולות שלו! :pissed: אני צריך כרטיס מסך (למשחקים כמובן) שיענה על הדרישות של הלוח אם במחיר של 400 ש"ח (אם בכלל קיים משהו טוב כזה) מפרט המחשב שלי הוא: Intel Pentium 4 3.0Ghz כרגע 512mb זיכרון, מתכונן להשדרג ל- DDR1. 2G ספק 400W של חברת codegem מסך 17" של proview

25. היי , יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 והמאוורר שלו מרעיש כבר תקופה ארוכה , יכול להיות אפילו שנה שנתיים מאז שהוא התחיל להרעיש לא טיפלתי בבעיה אבל בעיקרון הוא עומד על 1050 RPM בערך במצב IDLE אבל טמפרטורות נורמליות , הבעיה שהוא מרעיש רעש כמו של טרקטור סביר להניח שזה לא נורמלי , אבל האם שווה להתעסק עם זה ולנסות אולי להחליף את המאוורר ? או אפילו למסור לתיקון/החלפה של המאוורר או שעדיף כבר לקנות איזה כרטיס מסך תקציבי במחיר סביר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.