עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sababchik,

מעבד-E5200 מסך -19 אינץ משחקים- כבדים ברזולוציה גבוהה

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by kobibo,

מחפש כרטיס מסך עד 850 ש"ח ל PCI-E שיתן מענה למשחקים לפחות ל חצי שנה שנה (עד שיכנסו יותר לשוק כרטיסי DX10 ). כרטיס שיתמוך ב SM3 עדיפות ל Gforce? אודה ללינקים לחנויות באזור המרכז. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני כרגע עם HD 5750 מחפש כרטיס שבו אני ארגיש הבדל מהותי יש לי מסך 23 מעבד 6 AMD ליבות עם 4 גיגה זיכרון סםק כח 450 HEC

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bendan7,

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 900 ש"ח שיתאים למפרט הזה : AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 850.00 ¤ 1 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 650.00 ¤ 1 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 300.00 ¤ 1 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 350.00 ¤ 1 DVD NEC ND-3520A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) 300.00 ¤ 1 LG CD-R/RW x52x32x52 120.00 ¤ 1 Sony 1.44MB 3,5" FDD 50.00 ¤ 1 Antec SLK 3700AMB 350W 450.00 ¤ 1 תודה לכל העוזרים !

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  5. ברשותי המערכת E8400 Asus P5QL-E OCZ Reaper HFP 1066 5-5-5-18 Freezer 7 LP Western Digital 1T 32 MB LG X22 DVD/RW Enermax Modu525W Case-HTPC AZtech 288 עד היום ישב הכרטיס 4670 שכרגע מוצע למכירה באתר,לכל המעוניין. הגיע הזמן להחליף אותו בחיה חדשה. מסקרן אותי לגבי ה5770 ואם יש מועמדים אחרים לעניין מוכן לשמוע.כמו כן אם יש אפשרות לחסוך קצת אני ישמח. תודה והמשך יום טוב.אביב המחשב מחובר למסך FHD 42

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by nec14e,

שלום לכולם. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך. הכרטיס מסך יהיה ברובו עבור צפייה בסרטים בסלון אבל גם למשחקים. אני לא גיימר ולכן לא קריטי שהמשחק ירוץ על כל התוכנות הגרפיות שלו אבל שיוכל לרוץ ברמה טובה בהגדרות בינוניות. מעדיף כרטיס של nvidia ולא ati (היה לי בעבר ולא אהבתי את הדייברים שלו). תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  7. צהריים טובים... אני צריך עזרה בבחירה לכרטיס מסך.. המפרט שלי כרגע הוא.. Intel 3400Mhz Cpu 1500MB 400MHZ.. Radeon 9600XT 256mb.. agp אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי עכשיו... השאלה היא האם שווה לי להשקיע 600-800 שקל בשביל כרטיס שיתן תמורה גדולה יותר מהכרטיס העכשווי שלי עכשיו.. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by MOFRA,

יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ערב טוב לחברי הפורום . כרגע ברשותי המפרט הבא : I7-4790 Gigabyte GA-H87-D3H FRACTAL DESIGN R5 FSP HEXA+450 DELL MONITOR 24' 1920*1200 וכרטיס מסך מובנה. ברצוני לרכוש כרטיס מסך חיצוני למשחקים. התקציב עד 1300 ש"ח איזה כרטיס יתן לי את הביצועים הטובים ביותר בהנתן החומרה הקיימת ? תודה מראש.

10. היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס מסך. התקציב: 1500 שקל. כמובן שאני מעדיף לשלם 1000 שקל אבל אין בעיה להוסיף את ה500 בשביל השקט ותוספת הביצועים. הכרטיס ישמש למשחקים כמו BFBC2 אך בעיקר לעבודות גרפיות ותלת מימד. בנוסף, מידי פעם יהיה שימוש ב GPU RENDERING ככה שיש איזושהי חשיבות לכמות זכרון ומהירות דרישות נוספות בפן הטכני הן: DX11 Tessellation CUDA עבור ה GPU Rendering דרישות בפן האישי: קריר ושקט (עד כמה שניתן לשלב בין השניים אבל שקט חשוב יותר). המחשב נמצא בחדר שינה והוא כבר די חמים מה OC. המפרט שלי בצד מעדיף מחנות IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה! (: *אה ודבר נוסף. לא רוצה להכנס לדיון הזה אבל אם חשבתם להמליץ לי על קוואדרו, בבקשה אל תמליצו (: …

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by tembo,

שלום, אני זקוק לכרטיס מסך עם TV (לא יציאה אלא כניסה מן הסתם כלומר מקודד TV). לא משהו מהודר סתם בשביל לצפות בטלויזיה, הכרטיס מסך עצמו צריך לתמוך בDX9. בשאיפה שהוא יהיה שווה משהו גם למשחקים ברור שכרטיס מטורף זה לא יהיה אבל עדיין רציתי לדעת איזה כרטיס בתחום הזה ניתן להשיג במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  14. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by feint,

מחפש המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI (PCI-E( אני מייעד אותו לשדר סרטים באבחנה גבוה לטלויזית LCD בלבד.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. הכרטיס ישמש בעבור מחשב עם מסך 22" המשתמש אינו גיימר, אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים כמה שיותר טוב. תודה.

17. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, עדיף של ATI, כי ממש שחיפוש בגוגל מעלה ישנה בעיה רצינית עם כרטיסי מסך של NVIDIA ויציאת טלביזיה, בעיקר לטלביזיות ישנות של מחזירות התנגדות של OHM מסויים. לכן, לפי לפחות, שיש לי טלביזיה בת 12+ ואין לי כל כוונה להחליף אותה, כרטיס מסך של NVIDIA הוציא אליה כל עוד הדרייבר לא נטען(כלומר נכנסתי למערכת ההפעלה), את הBIOS יכולתי לראות על המסך של הטלביזיה כמו כן את הטעינה של מערכת ההפעלה(כל מערכת הפעלה בין אם לינוקס כלשהי או XP או VISTA). ברגע שהדייבר עלה הכל נתקע. לכן, אני מחפש כרטיס שלא עושה את הבעיה הזאת, וכמו הכרטיס הGEFORCE 2 והGEFORCE MX הישנים והטובים פשוט אוכל לבחור להפעיל את יציאת את הטליביזיה וסוג הPAL שאני רוצה שיוציא אליה, בלי השטויות של ניסיון …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. היי מחפד כרטיס מסך לא יקר (בסביבות 200) עם כניסות mini displayport

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אבקש להמלצה לכרטיס מסך לצרכי עבודה. תקציב קצת פחות מ 10K. תודה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by panda2004,

בהמשך לפוסט על התקלה שיש לי בכרטיס מסך במחשב (אין כרטיס מסך On-Board, והכרטיס מסך הנוכחי הלך), אני מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט חדש. אני מחפש כרטיס מסך שתואם לכרטיס מסך הנוכחי - כרטיס מסך מחברת NVIDIA מדגם Geforce 9500 ( קישור ). חשוב לי שיהיה לו גם חיבור DVI וגם חיבור VGA. המלצות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך פשוט לצורך הצגת 2 מסכים במחשב אחד, אני מעוניין שתי יצאיות, אחד VGA או HDMI לטלווזיה ושני DVI למחשב, השימוש בכרטיס מסך הוא צפייה סרטים שאינם HD ולא משחק משחקים. הנה רשימת מפרט המחשב: PENTIUM® DUAL CORE CPU E5200 @ 2.50Ghz RAM 2G מערכת הפעלה XP תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. אהלן, בזמנו שאלתי את השאלה אבל העניין לא יצא לפועל. כרגע העניין שוב עלה על הפרק ואני רוצה לנסוע עוד היום לקנות את כרטיס המסך. אני צריך המלצה לכרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 3 מסכים בו זמנית, או ב- DVI DVI HDMI או בDVI VGA HDMI או ב DVI DP HDMI. מה הכרטיס הכי זול שעושה את העבודה? (NVIDIA או AMD, לא משנה) אריאל

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  25. מעבד 2.4 גיגה זכרון וכרטיס מסך R 9600 XT ישן... (AGP) כמובן. (המחשב משמש למשחקים ישנים יחסית, שעכשיו פועלים בצורה סבירה מבחינתי. לא קרייסיס, ודברים כאלה) מהו הכרטיס הכי ממומלץ לי?

דיונים חדשים בפורומים