עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT מה הטמפ שצריך להיות עליו מה הטמפ בעבודה ומה הטמפ במנוחה תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  2. חברה יש לי מיני נייד של lenovo עם כרטיס מסך intel gma 945 עכשיו לאחרונה בדקתי את התצורה של הקצב ריענון של המסךך וגיליתי משהו ממש מוזר בתוכנה של הכרטיס מסך הקצב ריענון הוא 60 ובהגדרות של הוינדווס הקצב ריענון 59 ושאני משנה זה שוב חוזר ל59. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by carman6,

המחיר של כרטיסי המסך החדשים (directx 10) הוא רק בחו"ל נכון? כמה בערך יעלה בארץ 8500gt או 8600gt? האם שווה לקנות אותם, או בגלל שהם חדשים יש אולי באגים למיניהם? תמליצו לי איזה לקחת והאם בכלל לקחת מבין הכרטיסים החדשים בתקציב של 600-800 ש"ח... תודה לכל העוזרים...

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by NEO...,

אז ככה שלום לכולם הרבה זממן לא ההתי פה אבל לא נורא יהיה טוב , קיצר תראו אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך )GEFORCE MX 2 יש שם יצאיה נוספת של S-video אבל האיכות בטלויזיה היא חרא של דבר רואים שם תמונה אבל לא ברורה וען צבעים עקומים משהו פחד איך אני יכול לסדר את זה נ.ב חשבתי זה בגלל הדרייברים אבל הורדתי עכשיו מהאתר של nvidia את האחרונים

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  5. LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo?

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by Make_Party,

מה כדאי לי לקנות יש לי לוח של AGP וזה חייב להיות הוא זה הוא זה אני לא יכול להסביר למה קיצור מה עדיף???????

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by the ultimate,

שלום לכולם. לכל המסכים ה-LCD, ה-17" בוודאות, ואני חושב גם 19", רשום רזולוציה מקסימלית שהיא 1280*1024. רציתי לדעת האם ניתן להגדיל את הרזולוציה מעל, או שזה לא מומלץ/לא אפשרי/בלה בלה בלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  8. Started by sh_idan,

מה אתם מציעים? אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל זה מיועד למשחקים

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  9. המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד : intel 2.66Ghz לוח אם : intel desktop board d845gebv2/d845pesv עם חיבור agp 1X,2X,4X (1.5 v only( זכרון 1: 256MB ddr266 זכרון 2 : 256MB ddr333 ספק כוח : 350W כרטיס מסך : inno3D geforce 4 mx 440 128MB אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ובכל החנויות אמרו לי שagp4X לא ייתמוך בכרטיסים של agp8X כמו 7300gt שהמליצו לי פה אמרו לי שמה שיתאים זה רק radeon 9600 256MB 128bit שתומך ב-8X וב-4X או FX5200 או FX 5500 128MB 128bit אני רוצה לשאול מה דעתכם על מה שהם אמרו לי בקשר לכרטיסי המסך ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות.

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by The Ripper,

טוב, אין מסכי "19 נורמליים אז אולי כדאי ללכת על "22. בקטגוריה זו נראה שזה המסך הכי טוב לפי המיפרט שלו וגם הכי זול (ב- KSP 3850 ש"ח) ובנוסף לכל הוא זמין! הנה המיפרט שלו: http://www.ksp.co.il/monitor.php?nomer=AH הבעיה שלי ש "22 עדיין מאד יקרים והמסך המקביל שלו ב "19 ה- 454 עשה מלא בעיות עד שהחליטו לא לייבא אותו יותר. האם גם למסך הזה יש רקורד כזה ? כי רק דרך KSP הוא זמין! כלומר RCM כבר לא מייבאים CRT של IIYAMA. דבר נוסף, במחיר כזה אולי עדיף LCD, השאלה היא אם יש כאלה שטובים גם למשחקים?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. נסיתי הכל גדרות ולא הצליח.. כרטיס מסך NVIDIA 6200 PCIE דריבר הכי חדש מצאתי מדריך אבל לא אותו דבר הגדרות של גירסה חדשים (אתר פרש מדריכות) בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by THE-MASTER,

אני קולט דרך הלווין טלוויזיה ואני צריך תוכנה ללכידת וידאו מהלווין שתהיה פשוטה ושיהיו בה את כל האפשרויות. אני צריך שהתוכנה תהיה פשוטה ותתאים לכל כרטיס עריכה...

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by lipa,

קראתי ביקורות טובות עליו , שהוא פתר את בעיית הטמפרטורה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1022

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  14. HD5870 נגד 295GTX אם היו מציעים לכם את אחד הכרטיסים, איזה כרטיס הייתם לוקחים ? בלי להתחשב במחיר.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by nisim cohen,

היי, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב ולדעתי זה איזה משהו בעייתי בכרטיס מסך או בדרייברים שלו. משום מה מידי פעם פתאום המסך שלי נהיה שחור למשך שניה או שתיים ואז חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה ואני יכול להמשיך לעבוד כרגיל. כרטיס המסך המדובר הוא G-Force 9400 GT , פשוט אומנם אך באמת שאין לי שימוש במשהו יותר מזה. יש לציין שהבעיה היא לא במשחקים, אלא בכל מקום ומצב אפשרי, אם כי לדעתי לרוב זה קורה כשאני טוען מספר דברים ביחד וכאילו יש "עומס". המחשב עצמו הוא 4 ליבות ואני לא חושב שהבעיה היא קשורה בו בכלל... מישהו נתקל במצב הזה? אשמח לפתרון/הסבר לתופעה. תודה. נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של nvidia והבעיה נשארה כפי שהייתה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by dannyg,

מתכנן לקנות כרטיס 7790 שדובר כאן רבות. הבעיה שהמסך שלי הוא רק עם VGA בלבד (ובכרטיס DVI או HDMI). האם זו אכן בעיה? האם לקנות מתאם ב 5 ש"ח? האם לחבר ליציאת VGA מלוח האם ONBOAD ? האם הכרטיס נותן את הכח עיבוד שלו במשימות ובעצם זה לא משנה איפה מחברים המסך?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  18. שלום חברה, בטח טחנו את העניין אבל בחיפוש TV-OUT נותן רק מפרטים. אני מחבר את ה-TV-OUT ורואה הכל מעולה, הבעיה שהכל שחור לבן. יש למישהו עצה ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by tomer_et,

ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  20. Started by lior@s,

תודה מראש לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by גיאy,

שלום, יש לי מחשב של HP מעבד i5 8G זיכרון ספק כח 350W אני מחפש כרטיס מסך לא יקר למשחקי פורטנייט וולורנט. מכיוון שיש לי לגים האם הכרטיס הזה יספיק לי Gigabyte GT710 2GB GDDR5

22. Started by genyagilin,

שלום, לאחר זמן מה שעבדתי על כרטיס מסך יחיד (הHD4870) הייתי רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך נוסף, לוח האם שלי תומך בתצורת CROSSFIRE של X16 ונקנה במיוחד למטרה זו, מה שכן אשמח לדעת אם אראה שיפור ניכר בביצועים או שהאם הכסף יזרק לפח. המעבד:Q9450 הזיכרון: OCZ REAPER EDITION 4GB 800MHZ DDR2 לוח האם : MSI DIAMOND X48C אני רץ על וויסטה כרגע SP2.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by NeoSwf,

אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…

24. אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך חדש ואני כנראה ילך על ה9800GTX עכשיו השאלה היא איך החברה Inno3D? חיפשתי בפורומים השונים אבל לא התלבלבתי יותר... חלק אומרים שהיא טובה חלק אומרים בסדר וחלק אומרים חרא><" בקיצור איך החברה הזאת היא טובה? תודה מראש לעוזרים:]

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Guy950,

היי, אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E לHD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אתם יכולים להגיד לי מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואיזה מהם יספק לי ביצועים יותר מספקים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.