עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitaihasnes7,

שלום, רציתי לדעת אם הבנתי מה זה HDR, אז רציתי שתגידו לי אם אני טועה ויש מה להגיד עוד על ה-HDR. מאפיין נוסף שמבדיל את כרטיסי המסך החדשים כיום בשוק כמו: סדרות כמו 7 ו-6 של nVIDIA. או-REDAON X1x00 של-ATI, מכרטיסי המסך הקודמים להם הוא תמיכה ב-High Dynamic Range rendering. מאפיין זה משמש במטרה להדמות תגובות רפלגסולוגיות של העין האנושית, והדמיית אור בוהק במיוחד. לדוגמה כשאתה נימצא במקום חשוך זמן מה, אז אחרי שאתה יוצא מאותו מקום, לוקח לעיינים שלך זמן מסוים כדי להיתרגל לשינוי הקיצוני, מכיוון שבאותו רגע אתה רואה אור בוהק במיוחד. כלומר HDR מזרז את התגובות שיש לעיינים שלך, במהלך שינויים מהירים באור. אז תגידו לי אם זה נכון או לא, ונקווה לטוב.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by aldema,

מה אתם אומרים על המסך הזה: samsung 913b עם יציאת DVI הוא יותר טוב מ913N ?? זה בכלל משמעותי שיש DVI ?? מה זה נותן?? המסך הראשון למעלה שווה 2350?? אני כנראה יקח את הB ולא את הN -אני רק צריך אישור ממכם שהוא באמת מסך יותר טוב מהN... נ.ב יש בכלל הבדל באיכות בין שניהם???

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by bears,

עשיתי לו המהרה ל2 ג'יגהרץ,המקסימום שאפשר בלי העלת מתחים. קרייסיס מקרטע בHIGH,עלAAX2 אין בכלל מה לדבר... מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by bcvbvc,

חברים אני בהתלבטות קשה בין שתי הכרטיסים האלה x1800xl יקר באיזה 150 שקל אבל השאלה הגדולה היא מי מבין שתיהם עדיף קראתי בהשוואה הזאת ש 7800 יש יתרון קל על ה 1800 http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/17/sapphire_radeon_x1800xl/1.html תעזרו לי להחליט ותעשו לי טובה בלי groupis לא של ati או nvidia תודה

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by ggg123,

לאחר שה X1950PRO הלך אחרי 4 שנים בערך, אני מחפש כרטיס חדש. רוב השימוש במחשב זה לאינטרנט ועבודות, אבל מידי פעם משחקים קלים כמו SIMS 3 ו GTA SAN ANDREAS. אין צורך בכרטיס למשחקים חדשים. לדעתי תקציב של 200 ש"ח מספיק בשביל השימושים . חשוב שיהיה מאוורר היטב, ללא בעיות התחממות. ספק- ENERMAX LIBERTY 400W

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by BloodyW,

1) איזה כרטיס יותר כדאי לי? 2) הספק הזה ENERMAX LIBERTY 500W יחזיק אותם? 3) בכמה אחוזים אני אראה שיפור בביצועים מהכ"מ הנוכחי שלי 1950 פרו? ובמיוחד על רזולוציה של 1680*1050?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by lior@s,

תודה מראש לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by thelegend,

שלום לכולם, יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם. עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש) קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by ToR,

למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by Cyron,

הזמנתי כבר לפני שבועיים כרטיס מסך מחנות מסויימת ועדיין לא הגיע !!! כל שאר הרכיבים כבר אצלי ואני תקוע בגלל הכרטיס. האם עליי לבטל את העיסקה ולקחת מחנות אחרת ? למישהו קרה דבר כזה ? (לא ציינתי את שם החנות כי לא ידוע לי אם מותר) בכל מקרה מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בטווח 600-700 שקל, בשביל מפרט קונרו E6300 תודה

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  11. אוקי יש לי תקציב של 800 שקל עכשיו אני מעוניין ב fx5700 עכשיו מצאתי שתי כרטיסם מתאימים http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2592 עכשיו הכרטיסם בערך אותו מחיר ההבדל היחדי הוא שלגיגה בית יש 256 זכרון אבל משהו פה מוזר ה giga byte עובד על 128 bit ואצל אסוס רשום 256bit אני לא יודע אם בשניהם מתכוונים ל באס של המעבד השאלה שלי אם כדאי את של אסוס כי הוא באמת עובד על 256 ביט ולא על 128 כמו הגיגה בית תדוה רבה זה חשוב תודה תודה

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by shefi,

מה יותר חזק? x800gtovs x1600xt ולמה יותר זול 1600xt ?

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  13. עם כל הבלאגן שיש בפורום על כרטיסי ה DX10 הייתי חייב לקפוץ ולהתייעץ בעצמי יש לי אפשרות לקנות את ה BFG 8800 GTS 320 בכ1200 שקל כרגע אני עובד עם ה ATI 800XL שהוא כרטיס סבבה לגמרי אבל (!) לא תומך בכלל ב SM3 דבר שמאוד מאוד מבאס אותי וזה עוד לפני שהזכרתי שקניתי מחשב לפני מספר חודשים (אפשר לראות בלינק למפרט בצד) והכרטיס מסך שלי מהווה חתיכת צוואר בקבוק עכשיו, אני הבנתי עם השנים, שממש לא משתלם להשקיע בכרטיס מסך מעל 2000 שקל.. עדיף לקנות משהו בינוני ולהחליף בטווח של כשנה ל 8800 GTS אני מחכה כבר כ"כ הרבה זמן.. לפחות 3 חודשים אבל המחירים היו פשוט לא שפויים אז עכשיו כשיש לי את הדיל הזה מולי, אני מאוד מתפתה ללכת עליו ולוותר על ההשקה של ה R600 אז מה אתם אומרים? ללכת על זה או לא ?

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  14. עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  16. האם יש מישהו שכבר עובד עם ממיר דיגיטלי מחובר למחשב? האם אפשר להקליט תכניות מהממיר ישירות לדיסק? אודה לפרטים בנושא

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  17. המעבד שלי AMD ATHLON X2 250 4 GB זכרון לוח אם : M68MT-S2 רזולוציית מסך : 1680X1050 כרגע אני עם הכרטיס המובנה של הלוח אם, הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ WOW וDOTA 2, לא מתכוון לשחק משחקים חדשים ומטורפים. יש הצעות? אפילו יד 2, עדיף.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  18. Started by TopSound,

אני שוקל לרכוש כרטיס מסך ATI Radeon HD 3850 512MB, ושמתי לב ששינן מס' חברות המייצרות את הכרטיס הנ"ל ולא כל כך ברור לי מה ההבדל בינהם. על פניו שני הכרטיסים הנ"ל מבוססים על אותו שבב של ATI ולמרות שלפי הנתונים היבשים ל-Club3D יש יתרונות קלים, ה-ASUS עדיין עולה כ-310 ש"ח יותר? למה? מה ההבדל בין כרטיס של חברה זו לחברה אחרת? האם ישנן חברות מומלצות יותר מאחרות? בשורה התחתונה מה אתם ממליצים לקנות בהנחה שאני מוכן להשקיע 600-700 ש"ח על כרטיס מסך... http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm [ftp=ftp://http://www.skypc.co.il/pl_product~32600~8~0.htm]http://www.skypc.co.il/pl_product~32600~8~0.htm[/ftp] תודה.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by ilya83,

אני רוצה לראות תמונות של כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO AGP 8x 128 MB גם בתוך דברים שונים לא oem לא bulk תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by lmlm,

זיגזאג מפתיעה אותנו עם מחיר של 2600- ל 8800GTX של Point of View. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=5037 מי שרוצה לקנות, שיקנה עכשיו הכרטיס נמצא במלאי.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  21. היי, אני עם מחשב DC7900 של HP. מעבד Dual Core E5300 2.6GHz 8GB Ram לוח אם: Hp 3031h ספק: Hp DPS-240MB-3 תקציב לכרטיס הוא 500-600 בלי חריגה. הבנתי שהכי מומלץ הוא: ATI Radeon HD 6850 (לפני זה חשבתי על HD 6770 אבל מגלישה באתר הבנתי שפחות מומלץ). **עריכה** מה עם TX460 2GB GDDR5 ? הוא רק 9 שקל יקר יותר...**עריכה**באתר של AMD רשום שצריך ספק של 500W אז הבנתי ששלי לא יספיק. אני ממש לא יכול להוציא עוד על זה, אז איזה ספק הכי זול אני יוכל להביא שיתאים למערכת שלי? והאם באמת זה הכרטיס הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  23. דרייברים חדשים של nVida דלפו לרשת. Detonator 41.09. הפעם גם לווינדוס 98. Win 2K/ Win XP Win 9X/Win ME ההורדה היא על אחריותכם בלבד.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  24. אהלן , יש לקרובים שלי מחשב עתיק שעבר "תיקון" כביכול , כשהוא חזר מהתיקון הוא השמיע רעשים מטורפים, כשפתחתי את המארז גיליתי שהמקור לרעש הוא המאוורר של הכרטיס מסך . הכרטיס הוא tnt\2 לpci , כרטיס ישן וחלש לכל הדיעות, ניקיתי את צלעות הקירור (שעשויות מסוג של פלסטיק , לפחות ככה זה נראה\מרגיש) ושימנתי את המאוורר אך ללא הועיל עכשיו בגלל שזה כרטיס ישן מאוד אני בספק אם אני אמצא צלעות קירור+מאוורר או אפילו מאוורר שיתאים , אם אני אנתק לגמרי את המאוורר מהכרטיס יש סיכוי שהוא יתחמם עד כדי נזק? כרטיסים כאלו מתחממים בכלל לרמה שהם צריכים קירור אקטיבי? חשוב גם לציין שאין שום שימוש במשחקים במחשב , רק אינטרנט נטו (גג משחקי flash או משהו) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים