עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pms1,

אני צריך לבחור דווקא משני אלו - http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=TVCARD1&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=0&aff=zap או http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_analog_tv/flytv_prime_34.htm יש לי win xp ,הכטיס בעיקר בשביל לראות טלויזיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by roei_b,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl איך הכרטיס הזה? נראה לי שהוא ממש טוב יחסית ל100ש"ח! לא? דרך אגב יש לי: HDD: 160GB 7200rpm WD Memory: 512MBX2 DDRII CPU: Pentium4 3.00GHz זה מספיק טוב בשביל 3 שעות הקלטה רצופות? תודה מראש לתגובות!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by sLoGy,

היום בעקבות התרד שפתחתי הזמנתי החלטתי לקנות את ה 6800 והזמנתי אותו מ PCNOW עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח לו צינורות + להתקין דרייור של אומגה או אוברקלוקינג ולקבל תוצאות יותר טובות? אם כן אז איך?

4. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti

5. Started by paveltj,

איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. מאגרי הנתונים של מבחני הביצועים הגדולים שוב מעניקים לנו הצצה אל דגמים אשר נמצאים בשלבי הכנה מתקדמים לכתבה

7. יש לי Radeon 9100 של חברת ספיר .. עכשיו ראיתי את המדריך לעשות Flash ל FireGl 8800 האם Radeon 9100 זהה ל Radeon 8500 ביכולות של המעבד .. ? אני מדבר על הגירסה של ה 128 MB .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by no_way,

אני מנסה לצפות בסרטון כלשהוא ביוטוב המסך ניהיה שחור ופתאום ההודעה הזו מופיעה: System Information ------------------ Time of this report: 4/3/2011, 19:20:06 Machine name: EITAN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.101026-1503) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: EP35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3582MB RAM Page File: 1090MB used, 6072MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Par…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by vaknin,

עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שמעתי רבות על הויוסוניק vp930b בזמן האחרון שמעתי מאנשים שיש לו מריחות במשחקים האם זה ממש מורגש ז"א גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד כמו crysis האם יהיו מריחות אם כן אני מחפש אלטרנטיבה למסך עם איכות תמונה טובה בלי מריחות למשחקים וסרטים וגרפיקה תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by taltola,

היי, קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3 ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם. אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע. אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS : FAR CRY 3 V-SYNC GPU MAX BUFFRED FRAMES MSAA ANTI-ALIASING SSAO METHOD BF3 ANTIALIASING DEFERRED ANTIALIASING POST ANISOTROPIC FILTER AMBIENT OCCLUSION אם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא. אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS . תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי מה קורה תקשיבו יש לי אלף שקל תקציב לכרטיס מסך עכשיו בכסף הזה אני יכול ליקנות X800 או שאני יכול ליקנות X700 של אסוס ויש יותר מידיי דגמים מה אני יכול ליקנות עד 1000 ולא להיתפשר על משהו גרוע מה כבר אי אפשר ליקנות כרטיס מסך כמו שצריך באלף שקל!? PLZZ HELP

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  14. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך GEFORCE 6600 הרגיל לא GT ויש לי העדפה של GIGABYTE לא של חברה אחרת כי זה חברה הכי טובה ללא מאוורר ורעש

15. Started by idani1983,

שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by Chymes,

יש לי מספר שאלות על הכרטיס. א. איכות התמונה של הכרטיס נמוכה מזו של GT ואולטרה או אותו דבר? ב. בכרטיסי X800 PRO הצליחו לפתוח את הצינורות הסגורים והפכו את הכרטיס לXT. זה אפשרי עם כרטיס 6800? ג. איזו חברה מוכרת את ה-6800 הכי משתלם? (קירור, OC, באנדל, משחקים ואחריות)

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Swed,

אהלן. עד היום היה לי 9800GTX והייתי מסתדר יופי עם הטמפ' ומשחק במהירויות המאורר של הכרטיס מסך. כאשר החלפתי לכרטיס אחר ATI 6870 אני לא מצליח לראות גם טמפ' וגם לא מצליח לשחק במהירויות דרך התוכנה RIVA TUNER אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  18. המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב הבא: core2 e6750 gigabyte p35-ds3l 2gb ram enermax liberty 400w 8800gts הכרטיס מיועד לגיימינג, וחשוב שיהיה לו קרור שקט וטוב (אני לא מתכנן overclocking בזמן הקרוב, אבל ממש אין לי ראש לבעיות overheating או רעשים של משאית מהמארז). כמו כן, חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב עם liberty 400 (שדרוג ספק לא בא בחשבון כרגע). לפי מה שהסתכלתי יש את ה550gtx, 6790, ו6850 - מי מהם הכי כדאי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by or_cool,

שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by yochze,

איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by nahum8,

^השאלה למעלה...אשמח לתשובה מקורית ואמיתית :]

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. 5600xt שווה או יותר מ TI4200? [שניהם 128 מגה] מבחינת ביצועים , מי לוקח?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kobibo,

מהן האופציות האלו שאני רואה ב ATI TOOL ? למה משמשת כל אופציה ? מה כדאי להגדיר בכל אופציה ? והאם שינוי האופציות האלו יכולות להזיק לכרטיס באיזשהי צורה ? ( כמו עליית הטמפ' של הכרטיס ) הכרטיס שלי GTO2 עם O.C ל XTPE .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.