עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נא לעיין במפרט המחשב שלי בחתימה. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. Started by gilad_mos,

הי אני משתמש ב ATI RadeOn 9200 ןמסך LCD של BENQ FP781. משום מה בזמן האחרון כשאני משנה את הרזולוציה של המסך, פשוט גודל התמונה המוצגת נהיה יותר קטן (התמונה מוצגת רק על חלק מהמסך). איך אפשר להחזיר את זה למצב נורמלי? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by ronik56,

אני עושה OC ל-5770HD, הטמפ' בסדר אבל יש ארטיפיקטים = אני צריך לעלות מתח. מהו המתח המקסימלי לכרטיס הנ"ל? וזכור לי שקראתי איפשהו שהכרטיס הזה יכול לעבור חופשי את ה-100 מעלות, או שלא הבנתי נכון/טמטום?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  5. שלום לכולם לפני כמה שבועות עברתי למערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט המערכת פועלת מצוין ניתקלתי בבעיה בדריור לכרטיס המסך . יש לי כרטיס מסך של חברת אסוס 8800GT כשאני מוריד תדריור שלו תגירסא הכי חדשה מהאתר של אסוס פשוט זה לא מתקין לי אותו זה עושה התקנה מהירה כזאות אבל בעצם לא מתקין כלום . שאני מוריד תהתקנה אותו גירסא מהאתר של ניוידה זה מתקין ההתקנה מאסוס שוקלת יותר לא יודע בדיוק למה . עכשו יש תוכנה שבודקת ביצועים מאוור של הכרטיס מסך ואפשר לשלוט בה על המאוור והכול גם של חברת אסוס אני מוריד אותה מתקין מתקין לי תתוכנה בסדר היא פועלת אבל לא מגיבה בכלל לא נותנת לי לשנות תמהירות מאוור או להשים אותו על מצב אוטמוטי יוצא שהכרטיס מסך עומד על 60 מעלות במנוחה ואני לא יכול לעשות כלום פשוט…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by flesh2,

בזמן האחרון התחלתי לקרוא שוב ביקורות 9800 PRO כנגד ה5900 ULTRA, והדבר היחידי שנשאר זהה בביקורות הוא ציון העובדה שאיכות התמונה של שני הכרטיסים מעולה, במיוחד כשהפילטרים מופעלים, אך איכות התמונה של ה9800 טובה יותר. ההבירורת היחידה שאני ראיתי שהשוו באמת את איכויות התמונה ולא רק הזכירו את ההבדלים היתה הביקורת של גיים ספיי, אך ההבדלים היו בלי פילטרים. 9800 פרו: http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/hardware/june03/videocardshootout/Radeon-IQ.jpg 5900 אולטרה: http://www.gamespy.com/asp/image.asp?/hardware/june03/videocardshootout/GeForce-IQ.jpg אני אשמח לקבל עוד תמונות המראות את ההבדלים באיכויות התמונה, ורצוי מאוד עם פילטרים וממשחקים, אך כל תמונה תעזור מאוד. תודה רבה

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by dan1111,

אוקיי, אז החלטתי בסוף לרכוש למחשב החדש כרטיס מסך חיצוני פשוט, ולא כ. מסך מובנה בלוח אם. אני צריך כ. מסך בעיקר לעבודה משרדית וסרטים וקצת משחקים - תקציב 300-400 איזה כרטיס עדיף: 9400GT או 9500GT ? ההבדל במחיר בין הכרטיסים הוא כ-100 ש"ח. האם לשני הכרטיסים האלה יש גם יציאת VGA וגם יציאת DVI? ועוד משהו: האם Zotac היא חברה אמינה וטובה או שאני צריך להשקיע קצת יותר ולרכוש GIGABYTE? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by raksheela1,

איזה מערך כרטיסים עדיף, msi 7970 או gigabyte gtx670. אני לא מתכוון להשתמש במסכים עם רזולוציה גבוהה אלא יהיה שימוש במספר מסכים FHD. מבחינת המחיר זה יעלה לי פחות או יותר אותו הדבר כך שאני רוצה לדעת מבחינת ביצועים ומבחינת שקט וטמפרטורה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by doker,

אני התלבטתי בין מסך lcd לבין crt נראה לי שאני ילך על crt מישהו יכול לתת לי המלצה למסך 17 אינצ' איכותי למשחקים לסרטים ושיהיה ממש טוב מסך במחיר עד 1200 או 1300 שקל תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hosham,

מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. טוב אז ככה איזה מבין הכרטיסים הבאים: Leadtek 8800GTS 640MB או BFG 8800GTS 320MB OC2 יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים-הכי חשוב תמורה מחיר OC יותר גדול עתיד גדול יותר יותר תמיכות האם מצדיק ההפרש של ה-400 ש"ח ביניהם לטובת ה-leadtek?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  13. האם הוא מסדרה 9? ומה מחירו?

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by arieltan,

ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. תקציב - ניתן להגיע לאלף ופתוח…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Pini Mizrahi,

מה מומלץ לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו? - בלי משחקים, בלי OC, עם מעבד E6600 ומסך DELL 2007WFP או 2407WFP. אופציה 1 Leadtek nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIe אופציה 2 X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E תודה

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  16. ברור לי שלא כל משחק יפעל חלק ברזולוציה כזאת אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק ובהתאם זיכרון ראם.. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by DJ_Yaniv,

שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by any1,

אהלןן אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB--695 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600SGO 768MB Sonic--650 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB Sonic --745 ש"ח-- איזה לפי דעתכם הכי משתלם מבחינה תכנית ומבחינה של כסף אם יש לכם עוד הצעות לכרטיסי מסך 9600 אחרים אשמח לשמוע תודה רבהה... http://www.foxpc.co.il/Compare.aspx?productID=1175&catCode=255

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  19. עם איזו תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס של אנבידה[geforce fx 5200]-של palit daytona ועד לכמה כדאי?[אין מאורר על הכרטיס , יש רק היטסינק ]

20. שיעלה מקסימום 1100 ושיהיה שטוח והכי טוב בטווח המחירים הזה. תודה.

21. חבר שלי התלבט בין הכרטיסים הנ"ל. בסוף המלצתי על Gainward. בצדק?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Dvich,

בנצ'מרקים ראשונים לG70 (הלא הוא הGeForce 7800) ולא רישמיים נחשפו בXtremeSystems.org, במהירויות סטוק של 430/1200 ביחד עם מעבד FX-57 בOC ל3GHZ הכרטיס השיג 7800 נקודות ב3D Mark 05, בSLI במהירויות סטוק ביחד עם אותו מעבד באותו OC הכרטיסים השיגו 13000 נקודות, בOC של 500/1300 הכרטיס השיג 9000 נקודות, יכול להיות שמהירויות אלו יהיו המהירויות של דגם הUltra. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=913352#

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי מעבד i7 920 שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9800 ואני מתכוון להוסיף gtx 295 שיהיה הכרטיס המסך היעודי ו9800 יהיה לפיזיקה השאלה עם ספק של 620 ואט יחזיק את המערכת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.