כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל מחברת XFX אשר כנראה בעקבות OC התחיל להראות AF בקצב מדאיג. לקחתי אותו לחברת TMS שכמובן שלחו אותו להחלפה בחדש.בגלל שרציתי לחסוך בזמן הצעתי למנהל המכירות שלהם שפשוט ייתן לי אופציה לשידרוג. אז איזה כ.מסך לקחת?אני מתכנן OC ורוצה כ.מסך קריר ככל שניתן יש לדוגמא את TWINTECH 260 GTX-XT אך איני יודע כלכך (כי אין ביקורות בחו"ל/GOOGLE או כל מנוע חיפוש אחר)מה ההבדלים בניהם ואם אכן כ.מסך זה הוא טוב? משתמש בT220 של SAMSUNG.אז האם כמות הזיכרון (896 או1792 מגה) אכן משנה באפליקציות שונות ואם כן איפה ועד כמה או בקיצור האם שווה הוספה של 190 ש"ח? אני די סגור על הכרטיס הזה פשוט רוצה לוודא איזה דגם לקחת? כמובן שיש גם את זה :http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?pro…
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התקציב הוא בכללי 500 שקל אבל זה גמיש יש לי כבר שנתיים HD4870 של GAINWARD והוא סבבה לגמרי.\ לאחרונה למדתי את התוכנה MARI שצובעת אובייקטים בתלת מימד והיא תומכת באופן רישמי רק ב GEFORE. בתכלס הVIEWPORT נראה אצלי לא טוב ולא רואים את הצבע לפעמים, יש הרבה באגים משונים. http://www.thefoundry.co.uk/products/mari/system-requirements/ איזה GEFORCE לקנות? מבחינת ביצועים במשחקים הייתי רוצה שהוא יהיה טיפה יותר טוב מהקודם, כי זה מוזר לקנות משו חדש שיהיה פחות טוב באיזהשהו דבר מהמוצר הקודם, זה מרגיז. בנוסף, אם אני כבר מחליף אז אני אשמח שיהיה בו הרבה מעבדי CUDA. בגלל כל זה הגעתי ל GTX650 חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-650-1024…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה סוג מסך כל אחד ממכם משתמש.. תודה. עריכה: איזה סוג ההיתם מעדיפים שיהיה לכם.
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
רציתי ליידע על מקרה שקרה לי , הזמנתי לפני כחודש באתר כרטיס מסך חדש מסדרת 8800 לפני כשבוע, מחירו היה 1780 שח , מאז עלה האתר החדש ההזמנה שלי נעלמה ואיתה גם אני ממאגר הלקוחות וכרגע מחירו של הכרטיס עלה ל-1910 שח, לטעמי מהלך ממש לא אתי מה גם שהמחירים שם משתנים כל שעה כמו מניות, חבל!!
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי אנשים, המשחק עובד חלק, גם בהגדרות אולטרה, אבל לפעמים יש בעיות בגרפיקה... גלי'צים כאלה ריצפה משנה צבעים, פתאום ים באמצע האדמה.. דברים הזויים לגמרי. אני משחק על ULTRA אבל זה קרה לי גם ב HIGH. הכרטיס מסך\מעבד ללא אובר קלוק. משחקים כבדים אחרים (GW2 למשל) עובדים בסדר גמור על ההגדרות הגבוהות ביותר, ככה שאין בעיה של התחממות לדעתי. אולי דרייברים? יש למישהו מושג? תודה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : intel core 2 dou E6750 , 160 gb , 2gb ram , 8800 gts , gygabayte DS3L... אני רוצה שלמשחקים החדשים שיצאו שדורשים גראפיקה גבוהה שיהיו אצלי חלק , ואני לא יודע בדיוק איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף והאם זה אפשרי ומשתלם...
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
עוד מידע לגבי הקנייה שלי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136938.0 בקיצור- אני קונה כ. מסך חדש, כנראה GF6600GT. הבעיה היא שאני מתלבט בין 3 חברות- לידטק, ג'יגהבייט וגיינוורד, שלושתן עם שם טוב ואין הפרש גדול במחירים (בפנדה לפחות). אמרו לי לברר כרטיס של איזה חברה יעבוד הכי טוב עם הלוח אם שלי, יש בזה אמת או שסתם שטויות?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ה HD4850 נחשב לכרטיס מסך הכי משתלם כרגע מבחינת ביצועים/מחיר. אני מתכנן לקנות היום מחשב, וה HD4850 יהיה במפרט, אבל יש משהו שאני לא יכול להפסיק לחשוב עליו. בבנצ'מרקים, אפילו הכ.מ הזה הגיע רק לאיזה 16 FPS ב CRYSIS - משחק שיצא כבר לפני הרבה זמן. זה דיי מאכזב לקנות כ.מ חדש ב 1,000 ש''ח ולדעת שקיים משחק שהוא מגיע בסה''כ ל 16FPS... אני קונה את הכ.מ מ FOXPC. יש להם את CONNECTED3D ואת GECUBE. המחירים זהים בשניהם. (950 ש''ח) איזו חברה יותר טובה? ועוד משהו - האם יש כ.מ יותר טוב בתקציב של עד 1,000 ש''ח ? תודה!
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בין המסך הזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 לזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=343368&g=1 ואם יש לך המלצה למסכים טובים בסביבות המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. ומי מבין השניים טוב יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_catalyst_5.13_video_quality/default.asp כפי הנראה ב DRIVERS החדשים, ATI הצליחו להמציא את עצמם מחדש בתחום הוידאו, וכעת עוקפים את NVIDIA והמתחרות בכל הקשור לתחום של הצגת וידאו. מה גם שאצל NVIDIA ה PUREVIDEO עולה כסף, וה 5.13 מציג יכולות משופרות בתוספת של 0 שקלים...
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הגרפים, יש ברשותי מסך LCD 19 WIDE אני מתכוון לשחק במשחקים המעודכנים לשנה זו. מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל זאת ... חרשתי את כל מנועי החיפוש ולא מצאתי איפה אפשר להוריד את ה DEMO - לא AVI או MPEG, אלא ממש את ה DEMO ! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
[pre] קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום פשוט לא ראיתי שיש פורום לבעיות תוכנתיות (כי זאת נראת לי הבעיה במקרה הזה) יש לי מעבד core i7 -930 וכרטיס מסך gtx460 1gb וגם 6GBDDR שזה בערך מה שמשפיע על הצפייה בסרטים אם אני לא טועה... לפי מה שהבנתי החומרה הנ"ל אמורה להסתדר בקלות בהפעלת כל סרט גם אלו מעל 1080P ומשום מה כל סרט שהוא מעל 720P לא עובד חלק אצלי. אני מפעיל בדרך כלל הכל בBSPLAYER ועובד איתו והכל טוב אבל כשאני מפעיל סרט ברזולוציה מעל 720P מתחילות הבעיות. יש הרבה תקיעות קטנות, לפעמים הוא פשוט מאבד את הסדר בין המוזיקה לסרט עצמו, פועל במהירויות משתנות (X2 , X1 , X4 מהמהירות הרגילה שזה ממש מחרפן) וכשממש הוא רוצה לעצבן הוא מחליט שהתוכנה קורסת... ניסיתי להחליף לVLC ששמעתי ש…
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ערב טוב לכם, קניתי מחשב חדש והכרטיס שהזמנתי היה 6600GT של Gigabyte. הגעתי הביתה וראיתי שהרכיבו לי A6600GT של Leadtek. עכשיו, התעצבנתי וצעקתי קצת על המוכר שממנו קניתי. המצב הוא כזה, יש אופציה שהוא יחליף לי אותו (ויפצה אותי על הטעות) אבל הוא אמר לי שהוא יותר טוב מזה של Gigabyte. מה אתם אומרים? להחליף? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, ארצה המלצה על כרטיס מסך בסביבות ה 800 שקל. אני רוצה לשחק ברזולוזיה 1980X1080. חשבתי ללכת על 460GTX אבל ראיתי שיש הרבה גרסאות של הכרטיס הזה. על מה אתם ממליצים? אולי כרטיס אחר, ואני רוצה כרטיס לא רועש במיוחד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי ראיתי בפורומים שיש בעיה עם כרטיסים שמומהרים (OC) מהחברה עצמה, האם זה נכון, כי אני הולך לקנות כרטיס כזה היום , תודה רוני
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
זה PCI-E אם אני לא טועה הלוח אם הוא MSI G31M3-F תודה =]
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב לכולם! חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך חדש עד 400 שקל מה כדאי לקחת בטווח הזה? חיבור PCI-E
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
גרסת ה-15 אינץ' של נייד הגיימינג היוקרתי מתחילה כעת בתג מחיר של 1,600 דולר - ובקרוב נגלה גם מה הוא מחירו של ה-Blade Stealth המוקטן מהדור החדש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
תוכלו להסביר לי בבקשה, מה זה DX10? ומה יש בו שאין בDX9? ומה זה FPS?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, מחפש כרטיס מסך ב - 500 ש"ח. מיועד לעבודה בשני מסכים ברזולוציה גבוהה (שניהם 1680*1050) ולצפייה בטלוויזיה (S-Video). הכרטיס גם אמור לתת לי אופציה של משחקים. לא אכפת לי אם המשחקים יעבדו ברזולוציות המינימליות, העיקר שיעבדו. אפשר לעלות עד 600 ש"ח אם ההפרש ייתן Boost רציני לכרטיס. וחשוב - קירור פסיבי!!! המחשב מספיק רועש, לא רוצה עוד מאווררים. ועוד חשוב - אני מעוניין לקנות אותו ב - TMS. תודה!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת... עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה... חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור... אני לא ב OC... מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס ובנתיים התקנתי stalker אז אני בא לשחק ובהגדרות לא ממש גבוהות על medium 1024*768 בלי AA יש ככה 12 fps אולי זה בגלל שאר המפרט ג'גה זיכרון פנטיום 4 3.0 ועוד משהו אחרי 2 דדקות שאני משחק סטלקר או שהתמונה קופאת או שעושה לי ריסט ... למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-