עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakir10,

אני קונה מחשב חדש מחנות מקומית והוא אמר לי שהכרטיס הזה הוא חיית ביצועים למחיר שלה האם הכרטיס מסך הזה שווה או שהוא כבר לא משהו מיוחד להיום ? אגב הכרטיס של לידטק תודה מראש

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  2. אני לא יכול לשים כתוביות כשאני מסתכל בטלוויזיה רק אני נכנס לסרט ישירות זה נפתח למסך שלם ואין כתוביות מה עושים

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by TRIP,

קיבלתי 6116 ב 3DMark03 אז מה אתם אומרים אני לא יודע עם מי להשוות קיצר זרקו לי פה איזה עצם תודה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by catsmonster,

יש לי כמה שאלות: 1. מה יותר כדאי: HD5850 או HD4870X2? יש לי מסך 1280x1024 אבל יכול להיות שאני יחליף בקרוב. 2.HD4870X2 תומך בDirectX 11? אני יודע שהשני כן..

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by tovtov,

כידוע יש שני חברות ששולטות על הכרטיסים הגרפיים " ATI ו NVIDIA מה ההבדל בינהם ? ואיזה עדיף מבחינת משחקים? ראיתי שבעבר הרוב הללו והמליצו על ATI, אבל אני גם קורא שיש לו (ATI) הרבה בעיות עם הרצת משחקים מסויימים (בניגוד לNVIDIA) אין פה סתירה ? בתודה מראש, יוסי

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  6. כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by jambo7,

המלצה לכרטיס מסך בסביבות 650 שקל

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by אסף אסף,

שלום, אני שוקל לקנות את המסך הבא: Philips 23.6 247E4LHSB הכרטיס מסך שלי זה ‏nVIDIA GeForce 8500GT מה אומר שאני יכול או להתחבר PCI לכרטיס מסך או HDMI דרך ה לוח אם, והשאלת שלי הן : א. האם המסך הזה מומלץ ? ב. האם הכרטיס הזה מאפשר צפיה ב HD . ג. מבחינת חיבורים , מה עדיף לי ? או שבכלל מומלץ לרכוש כרטיס מסך חדש ?הדבר החשוב לי ביותר זה איכות הצפיה HD השימוש שלי במחשב זה תכנות בלבד (לא משחקים). תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  9. שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by sh_idan,

מה אתם מציעים? אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל זה מיועד למשחקים

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by Guy950,

אני יודע, כותרת קצת מקוממת. אני רוצה לבחון את האפשרות לקנות שני כרטיסי GTX 660 וליצור מערך SLI. הקטע הוא שבTMS מוכרים רק sparkle GTX 660 או MSI GTX 660. אני לא מכיר בכלל את sparkle, וככל שאני מסתכל באינטרנט אני לא מוצא עליהם ביקורות או דברים חיובים, או דברים שליליים. אני פשוט לא מוצא הרבה עליהם. יש אנשים בפורום עם נסיון בכרטיסי sparkle? הם אמינים? או שאין הבדל? ד"א, שאלתי בפורום ספקי כוח, לא ענו לי אז אולי יש פה אנשים שמבינים שפשוט לא נכנסים לפורום הזה? הספק הזה אני מתאר לעצמי יחזיק בלי בעיה מערכת בOC ומערך SLI? http://www.tms.co.il/product/7275 או שזה כבר אוברקיל? תודה, גיא.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  12. יש לי בעיה עם הכרטיס הזה כבר המון זמן אבל בגלל עצלנות ( ) לא היה לי כוח לטפל בזה ביסודיות... אז ככה בזמן האחרון זה התחיל ממש לעצבן כמעט כל משחק שאני מנסה להפעיל לא עובד לי כמו NASCAR SimRacing Full Spectrum Warrior Playboy - The Mansion Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude CSS/HL2 לפעמים ועוד הרבה משחקים אחרים... כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק אז הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת ישר בהתחלה או בחלק מסוים אחר במשחק הכרטיס לא תחת oc ומעולם לא היה גם, יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? האחריות שלי עומדת להיגמר ממש בקרוב OS: XP sp2 Driver: C5.2 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by ron533,

1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  14. היי, אני לקראת בחירה סופית של מפרט מחשב למשחקים ( לא בשבילי ). אני בהתלבטות קשה בקשר אם לקחת מערך SLI משובח ( אתם כבר יכולים להניח איזה ) או כרטסי בודד חזק ( שלבדו הוא חלש יותר ) שיצא זול בלא קצת. הייתי רוצה לדעת עם בד"כ המשחקים החדשים שיוצאים ( ושיצאו אם אפשר ) מגיעים בגרסה הרשמית של המכירה עם תמיכה במערכי SLI או שבד"כ יש צורך להוריד פאץ' או עדכון כלשהו כדי שהמשחק יתמוך וינצל את שני כרטיסי המסך ולא יראה בהם כאחד רגיל? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by NeptuneMB,

שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  16. אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…

17. שלום לכולם, מדובר בפנטיום 3 600MHZ על הלוח של MSI דגם 6163. האם geforce mx 440 יעבוד עליו? (לא מצאתי תשובה חד משמעית בגוגל). איזה כרטיס הכי "מתקדם" יעבוד עליו? תודה.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  18. אז ככה...משהו לא היה בסדר עם הדרייברים שלי...אז עידכנתי לגירסה...(71.89)... לפני שכל זה קרה...שיחקתי Generals...הייתי צריך לכבות את המחשב...כיביתי והדלקתי... עכשיו שבאתי להדליק אותו עוד פעם...איך שהוא נכנס לוינדווס המסך התכבה...אז מה שעשיתי זה להתקין דרייברים מחדש דרך מצב בטוח.... אבל שבאתי לשחק במשחק עכשיו....אני נתקל בהודעה.. כזאת (למטה)... ויש לי DX גירסה 9.0c.... תודה לעוזרים...!! עריכה _______________________________________________________________________________ ביצעתי בדיקת Direct3D דרך ה"כלי אבחון DirectX"...ונתקלתי בבעיות... והנה התוצאות: תוצאות בדיקת Direct3D 7: שגיאה בשלב 8 (??יוצר התקן תלת-מימדי): HRESULT = 0x887602eb (קוד שגיאה) תוצאות בדיקת Direct3D 8: שגיא…

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד כרטיס מסך 7670 הדרייבר מעודכן לגרסא האחרונה ועובד יציב . כל ההגדרות של ה- 3D בדרייבר מוגדרות על האיכות הגבוהה ביותר . (כולל טסטלציה AF AA AS הכל כולל הכל מכוון להגדרות הגבוהות ביותר ) אני נכנס למשחק ובודק בעזרת FRAPS על כמה FPS המשחק עובד והוא עובד יפה מאוד על 60 FPS יציב. הבעייה: בזמן משחק למרות ה-FPS המשחק לא עובד חלק (כשכל הזמן הזה אני עם העיניים ל- FPS כדי לראות שהבעיה היא לא הגדרות גבוהות מידי) יש תחושה שהמשחק עובד על 20 FPS לפי איך שהוא זז .. פיתרון למישו ?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  20. שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי כרטיס מטרוקס כפי שהוזכר בכותרת אשר אמור לעבוד עם agp x2 ו x4 יש לו את החריץ הנוסף שמאפיין כרטיסי x4 ו x8 אני רוצה לחבר אותו ללוח asus p4p800 se אשר תומך ב agp x8 האם אני אוכל לעשות את זה או שאני אגרום נזק לכרטיס או ללוח או שפשוט הסידור לא יעבוד. בקיצור האם לוח חדש שתומך ב agp x8 יכול לקבל כרטיס מהדור הישן שבמקור הוא X2 אך גם תומך ב X4 בברכה. ייחודו של הכרטיס הוא שהוא משמש גם כלוכד וידאו באיכות גבוהה מאוד. דבר שני: הכרטיס יוצר קבצי AVI לא מכווצים - אין לי בעיה עם זה אך בגלל שזהו כרטיס מיושן יחסית הוא מפצל את הסרט למקטעים של 2 ג'יגה כל אחד - שווה ערך ל 10 דקות כל קטע (הכרטיס נועד במקור ל win 95/98 שב fat16 אי אפשר ליצור מחיצה גדולה יותר מ 2 ג'יגה) האם …

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  22. Started by marking,

לבחון את האפשרות TruForm שיש ברדאון 8500? יש את האפשרות הזאת בפוטו שופ?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by Boomer,

הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  24. הלך ה4870(חדש!), בחנות טוענים שהמדבקות הטרמיות של ה TWIN TURBO הן חד פעמיות, ואי אפשר לגרד מהזכרונות את הדבק שנשאר אז צריך לקנות משהו אחר או TWIN TURBO חדש להרכיב על ה4870, ובקיצור עוד כסף. לי נשמע מופרך, מה דעתכם ואם מישהו מכיר דבר כזה בכלל?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  25. לאור העובדה שלא התעצלתי וקראתי את החוקים, הנה הפרטים. הכרטיס כמובן לשימוש של משחקים, להריץ מייפל על HD לול, סתם רכשתי אותו בחנות נעה במחיר של 780 ש"ח ומפרט המחשב - CPU- AMD Athlon 2 X3 2.8Ghz Motherboard- GIGABYTE MA74GM-USH Memory- 4GB (2x2) PATRIOT 800Mhz CL5 Video Card- FORCE3D ATI Radeon 5770 1GB Hard Disk- Seagate 320GB 7200rpm PSU- Seasonic 500W רכשתי כרטיס מסך 5770 HD בזול יחסית, 780₪ לעומת היצריניות האחרות שמוכרות ב-₪900. עכשיו, המחיר מאוד זול וזה דיי גורם לי לערער בבחירה. עוד לא ניסיתי אותו ואני רוצה חוות דעת לפני שאשתמש בו, האם הכרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe טוב או שבאמת יש בו פגמים? רכשתי את הכרטיס מהחנות נעה, עליי…

• 8 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים