עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bermangroup,

אהלן רציתי לדעת אם בדגם של הכרטיס הנל http://www.skypc.co.il/pl_product~S485512D3B~8~0.htm יש אפשרות לחיבור ישיר בין יציאת HDMI בכרטיס אל חיבור HDMI בטלויזיה ללא מתאם בכרטיס מסך. ואם לא, הייתי רוצה המלצה על אחד שיתאים מחברת ייצור אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by Shambik,

אהלן חברים, כתבתי כלי קטן שבודק מלאים בניואג מקווה שיעזור למישהו למי שמעדיף סרטון וידאו שמסביר אפשר להיכנס ל YouTube אז אחרי שכבר בערך שלושה חודשים אני מנסה להשיג כרטיס מסך, החלטתי לכתוב את הכלי הזה שיעזור לי יש אפשרות שזה יתריע עם צליל כלשהו, אתם יכולים לשים איזה קובץ MP3 שאתם רוצים שהוא ישמיע, ויש אפשרות שליחה במיילאו דרך טלגרם (שזה דורש קצת יותר אסביר בהמשך) אז איך זה עובד נחלץ את קובץ הזיפ, בתוך התיקייה יש קובץ שנקרא "NeweggScrapper.exe" דאבל קליק עליו והתוכנה תיפתח עכשיו ניכנס לאתר של NEWEGG ונחפש את המוצר שאנחנו רוצים אפשר פשוט לכתוב בשורת חיפוש של האתר, אבל אני מעדיף חיפוש יותר ספציפי אני אדגים על כרטיסי מסך, אבל אפשר לעקוב אחרי כל מוצר באת…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by lihi,

יש לי לוח אסוס ומופיע אפשרות ל - VIDEO MEMORY CACHE MODE . ניתן לשים על - UC שזה - UNCACHEABLE ניתן לשים על - USWC - שזה - UNCACHEABLE , SPECULATIVE WRITE COMBINING . יש לי כרטיס מסך ג'י-פורס 4200 TI - עם 64 מגה זיכרון. כתוב לא לשים על USWC עם הכרטיס לא תומך - ולא מצאתי שום נתונים ... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by isaac_dayan,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by deth213,

אני מחפש כרטיס מסך למפרט הנוכחי שלי. מכרתי את ה-HD3850 שהיה לי, הוא היה מריץ את crysis בהגדרות גבוהות לא רע אבל ב-farcry 2 וב-nba 2k9 הוא כבר לא עמד אפילו בהגדרות נמוכות. אני מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות ב-1024x786 וגם 1280x1024. אני כנראה גם אשדרג בהמשך את המעבד והלוח אם, אז מחפש משהו חזק שגם יחזיק בעתיד.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. משהו יודע האם כרטיס HD2900XT מגיע עם HDMI 1.3 ? בבקשה אני מחפש כתבה /מאמר שכותב על היציאה הנ"ל ובאיזה תקן היא ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

השאלה בכותרת. המפרט בצד. תודה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  8. די, נמאס לראות איך עובדים על אנשים בעיניים, די, למה אי אפשר לתת את הפרטיים האמיתיים על כל מוצר. למה לא באות כל החברות בעולם ואומרות אם כולן לא יעבדו על הצרכן היקר כולנו נחדול מתריקים שיווקיים, אבל עדיין נמשיך בקפיטליזם המסריח, למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו לשאלתי : איפה אפשר לראות פרטים על מסך, פרטים כמו : GEOMETRY HIGH VOLTAGE CONVEGENCE FOCUS MOIRE JITTER READABILLITY

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by ido88000,

ביקשתי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה: כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 איך הוא? מה אני יכול לקנות טוב יותר בערך בסכום הזה? תודה ויום טוב *****אני ממש לא מבין בזה... זה יתאים למסך 20" ~ ? זה יראה באיכות טובה? יחזיק יותר משנה? שורה תחתונה- יש יותר טוב במחיר בסדר גודל כזה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  10. תנו לי השוואה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מה עדיף WinFast PX6800 TDH או Radeon X1600 Pro Sapphire 256MB מי יותר חזק ? תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by navk2,

הכרטיס מסך שלי הולך ומתפגר ואני רוצה ליהיות מוכן לקנות אחד חדש במקרה של וודאות שהוא הלך. אני כבר סגור לגמרי על 4770, לא אכפת לי כמעט דגם, רק שלא יהיה פסיבי. ולא, אני לא רוצה להוסיף 100 שקל ולקנות 4850.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. שלום לכולם נכנסתי היום לגורו (guru3d) וסתם קראתי כל מיני כתבות אחרונות ,עד שנתקלתי בזאת: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3605 לא הבנתי כל כך במה מדובר ,אני ישמח אם מישהו יטרח להסביר הלינק הבא: http://www.macfergus.com/niels/dmca/cia.html מופיע בקישור למטה (בכתבה) גם היה נראה לי חשוב

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by avidan28,

למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by itay_izra,

תקציב 200-350 שיהיה כרטיס מסך טוב וזול במיוחד לשימוש של סרטים ( אני מחבר את הכרטיס לLCD ואני רוצה שיראו סרטים טוב בHD) וגם שיהיה בעל זיכרון של גיגה לפחות.. ושיתאים למשחקים חדשים וטובים ( אני יודע שזה לא יריץ אותם הכי טוב אבל כרטיס שיריץ בצורה סבירה ונוחה) מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte ספק : hyper hpu 4s425-xx ----- עדיף מחנות TMS או אייבורי http://tms.co.il/cat/50/sort:0/page:2 Ivory.co.il ---- תודה !!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by mic,

יש לי XP וGEFORCE 4 הורדתי את הגירסא החדשה של 40 של NVIDIA הורדתי של XP אני בטוח... במאה אחוז! עכשיו שהתקנתי צצה הודעה שזה ממליץ להפסיק את ההתקנה מיד. זה לא גרם לי לבעיות עם גירסאות קודמות כמו 30 אז עשיתי עצור אבל זה עדיין התחיל להשתגע התחיל לא לזהות חומרות וכאלה, של המסך והכול. האם זה בגלל שהגירסא היא בבטה? או בעיה במחשב שלי? מישהו הוריד את הדרייברים החדשים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by לוח שנה,

מה עדיף מבחינת ביצועים, על ערכת שבבים P35?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by The_Byter,

האם כיום תמורת 1000ש"ח ניתן לקבל משהו חזק מX1800XT CF ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  19. מחפש כרטיס מסך עד 600 שקל שיתחבר לטלוויזיה (CRT) . שהצפייה תהיה כמה שיותר חלקה . מפרט: E6300 1.8 P5B Asus 2gb ram

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by iyehuda,

PCI-E

21. Started by crazyfreak,

חבר'ה קניתי לפני שבועיים מחשב חדש.. כרטיס מסך לקחתי ati 3850 512mb , יש לי מסך 22" רחב.. עכשיו יש לי איזה בעיה קטנה .. כשאני צופה בוידאו לא רואים חלק.. יענו רואים קצת מטושטש למשל ביוטיוב לא רואים מאה אחוז חלק רואים קצת מרובעים כאלה בתוך התמונה.. הורדתי סרטים באיכות דיוידי ריפ.. עכשיו אני מפעיל אותם, על גודל רגיל יענו קטן אז רואים חלק הכול.. אני שם את זה על מסך מלא כבר לא רואים חלק, וזה לא הגיוני .. חבר'ה אני צריך עזרה מכם! תודה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by CobraBoy,

צהריים טובים לכלום אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי כבר כול כך התבלבתי וגלשתי לכרטיסי מסך לא ריאלים (כמו למשל HD 5970 חח) שהחלטתי שאני בא לפה ומבקש את עזרתכם אז ככה המפרט שלי הוא כזה : מעבד : ‎Core i5 760, 2.8GHz לוח אם : P8H61-M LE זיכרון : 2x4GB G.Skill NT Dual Channel כרגע יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD 6570 1GB DDR3 כמובן שאני עומד להעיף אותו ספק כוח : ZU-400W מארז : Elite 310 Blue ATX Case דיסקים קשיחים : 1 . Caviar Blue 1TB 7200RPM 2 . HITACHI Deskstar 320GB 7200 RPM בנוסף לזה יש לי את התצלום של המחשב כדי שתוכלו להגיד לי אם כרטיס מסך והספק יתאימו למארז : Uploaded with ImageShack.us אני מחפש כרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ את …

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by Kukishin,

מתלבט איזה לקנות.

24. שלום אני קונה מחשב מבוסס AMD פנום 965 ו ראדון 5850 הבנתי שבלוח אם שאני רוצה אין תמיכה ב PCIE כפול 16 אלא שניהם ייעבדו ב PCIE כפול 8. אז החלטתי לרדת מלוח האם שתומך בקורס פייר ולשלם 240 שח פחות על לוח שתומך בסאטה 3 וכו MA-770A ללא קרוס פייר בכלל.שאלתי היא ו והיא רלוונטית לכרטיסי מסך,אני במילא תכננתי קרוס פייר רק בעוד שנתיים, אז לבינתיים עדיך להיות עם כרטיס אחד ובעתיד אולי לשדרג כרטיס לגמרי??? אם יהיו טכנולוגיות חדשות כמו דירקט איקס 12 וכו?? או כן ללכת על קרוס פייר לעוד שנתיים?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by lir@n,

יש לי כרטיס מסך G-force ti 4200 לאחר התקנת Detonator 29.80 המשחק ג'י טי איי 3 פשוט לא עולה (פשוט אני לוחץ שני קליקים וכלום) הסרתי את הDetonator והוא פעל שמתי שוב והוא הפסיק... ככה שזה בטוח ממנו... יש למישהו מושג למה זה קורה או איך אפשר להפסיק את !? או שצריך להחליף Detonator ואם צריך איזו גירסא הכי בטוחה? בתודה Lir@n

• 1 תגובה
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.