כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מאיפה מורידים עידכון של הכרטיס מסך R9800P אבל עידכון הכי חדש + קישור ישיר יש לי WIN XP פרו בעברית :-[
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טובב..אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ואיתו מן הסתם גם כרטיס מסך חדש אז ככה.. אבא שלי הביא הצעה, שבה אמרו לו X1650PRO 512MB DDR3 ב840 שקל..(מKSP) ואמרו לי שכבר עדיף להוסיף 100 שקל.. ולקנות 1650XT 256MB.. ואז אח שלי החליט שבא לו כרטיס יותר חזק...ב1250 שקל יש גם 7900GS וגם X1900GT שניהם עם 256זכרון. איזה מכל ה-4 האלה עדיף? ברור שה2 האחרונים יותר חזקים מהשניים הראשונים.. אבל מבחינת ביצועם לעומת כסף, המחיר שווה את הביצועים? תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הרבה המליצו לי על 1950P אבל מי שמזמין לי את המחשב אומר שאין במלאי... השאלה היא האם כדאי לחכות עוד בשבילו או שמה יש כרטיס טוב אחר במקומו... שימוש לכרטיס הוא למשחקים. מסך 19 של סאמסונג.(רזולוציה 1024X768). תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהם ההבדלים השונים בין TV OUT ו DVI בכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לעשות DISBLE ל ATI SMART ו ATI HOTKEY? :
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עדיפות כמובן ל- 19 אבל אני מניח ש- 1000 שקל זה לא מספיק... פשוט מסך שיהיה איכותי ותסבירו למה דווקא הוא
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב הישמש לעריכת וידאו (Premiere 6). התקציב כרגע לא ממש משנה. השאלה שלי היא האם כדאי ללכת על מערכת מבוססת שני מעבדים (athlon mp), ואם כן- איזה לוח אם אתם ממליצים? או שאין טעם, ועדיף לקחת מערכת מבוססת kt333 ו- Athlon XP חזק?
-
- 44 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך של XfX 6600 ויש לו יציאה שכתוב עליה S-video, יש לי כבל, S-video to Rca. אבל היציאה בכרטיס לא מתאימה לכבל, יכול להיות שהיציאה היא לא S-video? תעזרו לי, איך היציאה נקראת? הוספתי לכם ציור של החיבורים שיש לי...החיבור הימני זה בכרטיס המסך, והחיבור השמאלי זה בכבל... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חכו חכו אל תצביעו עדיין!!! הקוונה היא לא מה המנוע עם הגרפיקה הכי טובה, המנוע הכי איכותי, ביצועים תמורת יופי, דרישת מערכת, גמישות וכמות באגים וכמובן המשחקים אשר המנוע משתמש בהם. ולמי שלא זוכר quake: quake quake 2: sof, half life quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor doom 3: doom 3 unreal t: unreal t, rune, deus ex unreal warfear: deus ex 2, unreal tournamnet 2003, unreal 2, postal leachtech: nolf, alien vs predetor lechtech 3: nolf 2!!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעזרתכם האדיבה, ה3DMark עובר סוף סוף עד הסוף ונותן לי ציון !!! התקנתי את הדרייברים האחרונים של לוח האם והכל רץ ! אז קודם כל תודה ! אבל ! הציון שקיבלה המערכת שלי הוא 4192, נמוך מאוד לדעתי. מה לא בסדר ??? NVIDIA GeForce FX 5900 Driver 6.1.7.7 9.0b 512 MB Service Pack 1 AMD 2500+ Epox 8RDA3
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה זה יחידות גיאומטריות בכרטיס? לשם מה הם? ומה זה בקר זיכרון?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מופיע ב- OLSALE מומלץ? לא לגעת? המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית. תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס מסך מחברת Gecube ATI Radeon HD 3870 XTG4-E3 512 MB ברגע שאני רוצה להריץ תוכנה של 3DMARK 06 שתוכנה נתקעת . עוד בחלון הקטן שרשום עליו 3DMARK. האם יש בעיה כללית לתכונה הזאת עם כרטיסי ATI? כי זה לא הכרטיס הראשון .היו עוד כרטיסים שנתקעו במצב זה. מה ניתן לעשות ? הכרטיס עובד יפה גם בעבודה רגילה אינטרנט וכ"ו וגם במשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לראות סרטים בטלויזיה שקצת יותר גדולה מהמסך... מהי הדרך הכי טובה? S VIDEO? יש לי יציאה של זה מהכרטיס... ומה המרחק המקסימלי שאני יכול להעביר את הכבל? עריכה: יש גם יציאה מוזרה של בננה אחת שאני לא מבין מה זה עוזר כךל כך.. זה מוציא רק וידאו? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של FLY VIEW PRIME 30 אני מצליח להקליט וידאו אבל לא אודיו .... מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-