כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בקשתי כבר ולא ענו לי בבקשה אפשר המלצה עד 350 שקל שיהיה חיצוני אני רוצה לחבר אותו לlcd בלי מחשב ולחבר אליו ודיאו או דיוידי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני (מחשב נייד) המטרה העיקרית היא להקליט מהטלויזיה לפורמט divx תקציב של עד 1000 ש"ח (רצוי פחות ) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמאפשר לצפות בטלויזיה בכלל וערוץ 2 בפרט דרך המחשב.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחבר את שידורי הכבלים בבית למחשב. השאלות שלי הן כאלו: א) יש לי מחשב יחסית חזק (core2duo, 2Gb Ram, Radeon 1950 XTX) האם אוכל להעזר בשאבי מערכת כדי לקודד סרטים מכרטיס הטלויזיה? ב) האם יש תוכנות שמאפשרות לכרטיס טלויזיה שליטה על ממיר כבלים, כדי שאוכל להקליט מערוץ הרצוי בזמן הרצוי (כמו השרות שניתן אצלם בתשלום דרך ממיר מיוחד) ג) איזה דגמיםקיימים היום בשוק שעושים בערך רק את זה (אני לא צריך כרטיס מורכב מדי, רק לצפייה והקלטה של תוכניות) תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום.... אני מחפש כרטיס טלויזיה או כרטיס לכידת וידאו. בגדול אני מידי פעם ממיר קלטות וידאו או ממצלמת וידאו (לא DV) כרגע יש לי כרטיס lifeview flytv prime spo סדרה 3 למי שמכיר... אין כל כך הרבה תוכנות שתומכות בו ואני מחפש כרטיס חדש... אשמח להמלצות (טווח מחירים עד 500 +-) תודה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אין לי שום מידע בסיסי על כרטיסי טלוויזיה אשמח אם תוכלו לצרף איזה אשכול. ומה דעתכם על הדגם הבא Innovision I3D-SmartTV-DX PCI TV Tuner? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR-150 לבין Leadtek WinFast PVR2000 שמעתי על שניהם המלצות, וכרגע אני מעוניין לרכוש אחד מהם ולא ממש ברור לי מה עדיף, אנא עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב לפני בערך שנה ובמהלך הבניה נגמר התקציב והוא נאלץ לחיות עם כרטיס מסך ג'יפורס 7300 העתיק חח(כן כן 128 מב שמתוכם 88 הולכים רק לווינדוס 7 חח) בקיצור מפרט המחשב הוא: amd 1055t 6 cores gigabyte 870a ud3 4gb ram antec 12 hundred(just to let you know that i got full tower so i have space lol) corsair TX750w וזהו נראה לי... מחובר ל19 אינטצ+לטלויזיה LCD 32 אינטצ HD RDY.. בקיצור אני יודע שהתקציב זוועתי בגלל זה אני צריך עזרה בחיפוש באתר יד2 למשהו נורמאלי..מצאתי בנתיים כל מיני GTX280OC וGTX260.. אני יכול להגיד כשבניתי אותו רצית את הכרטיס HD6950 שאז עלה 1500 ועכשיו 850... אבל עדיין לא בתקציב חח קיצור אני אשמח לעזרה ..ואולי גם לדעה על החלקים.. בכל זאת עברה שנה חח וגם כש…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם מחיר 5000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לשדרג מעט את המחשב, וכחלק, להחליף גם את כרטיס המסך שלי. הלוח שהכרטיס צריך להתאים לו הינו Gigabyte GA-K8NF-9, שאמנם ישן, אבל עדיין יש לו חריץ PCI-E. כעת יש לי GeForce 6600GT, והייתי רוצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים מה- 3 שנים האחרונות בעיקר. אין לי מה לרוץ למשחקים מהדור האחרון לדעתי.. אני כן אדרוש שהכרטיס יוכל להריץ משחקים אלו ברזולוציה 1680x1050 (מסך מחשב 20") ואם אפשר גם ב-FHD (טלויזיה 37"). יש לי גם קירור די עוצמתי שהוספתי על הכרטיס שלי (ZALMAN VF900CU) כך שאשמח לכרטיס שאוכל להעביר אליו את הקירור, למרות שבהחלט לא חובה. לא יודע אם זה משנה, אבל שאר המפרט הינו מעבד Athlon 3000+ שאמור להיות מוחלף ל3800\4200 דו ליבתי, זיכרון- (3GB (DDR1 . וספק- 500W ג'נרי. אם…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מיפרט:מעבד 7200,לוח גייגביייט p43,זיכרון 4g. משמש למשחקים אך מתוכנן גם לחבר לטלויזיה חדשה. הציעו לי gt610 2048 . המלצות?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כותרת עדיף פחות כסף, שיריץ סרטים של 1080p בקלות בלי תקיעות... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך, השימושים הם רק יצירת תוכן לא משחקים, השימוש בתוכנות אדובי פוטושופ אילוסטרייטר דו מימד, הקבצים יכולים להיות כבדים, מחפש כרטיס חזק שיעבוד במהירות בלי גמגומים, אבל אין לי צורך ב’אובר’ תודה
-
-
- 3 תגובות
- 236 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב שלי וחבר הפנה אותי לכאן להתייעץ איתכם. המחשב הוא PC עם מעבד אינטל i-7-8700 3.2GHZ עם זיכרון RAM 64GB אני עורך סרטונים עם תוכנת CAMTASIA באיכות HD. הסרטונים נעים בין אורך של דקה ל-30 דק’ לפעמים הסרטונים מלאים בשכבות ואנימציה וזה כבר מאוד כבד על המחשב (כרגע עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם), וזה בא לידי ביטוי בתגובה איטית וקפיצות בסרטון בשלב העריכה. השאלה שלי האם כרטיס מסך יעזור לי לשפר משמעותית את הבעיה, ואם כן איזה כרטיס מומלץ לקנות. התקציב בסביבות 1000-1500 ש”ח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו. אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series אני מכוון תקציב עד 1500 …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום, אני לא גיימר, אבל יש משחק אחד שיצא לאחרונה שכן הייתי רוצה שירוץ אצלי על המחשב. מבחינת תנאי מינימום המחשב עומד בהכל (מחשב בן כמה שנים) למעט כרטיס מסך - מה שיש לי זה המובנה של הלוח אם. המינימום של המשחק היא Nvidia GTX 770 / AMD Radeon RX 570. המומלץ הוא Nvidia GTX 970 / AMD Radeon RX 590. אין ברצוני להשקיעה הרבה. אשמח להמלצה מה כן האפשרויות שלי (מבין שסדרת 900 לסוגיה כבר לא בנמצא כמעט). אין לי בעיה לקנות גם יד שנייה / עודפים וכו'.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לנובו V520 מעבד i5-7400 זיכרון 2100 של TEAM 8GB וכן נראה לי שמגיע עם המחשב ספק כוח של FSP 180W שזה די עלוב אני לא גיימר רציני איזה כרטיס מסך עדיף אם יש את מגבלת הספק כוח משחקים ישנים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב400 שקל +- יש לי I5 3470 וספק כוח seasonic s12ii 430w כרגע אני עם HD4850 אבל הוא בעייתי מתחמם והגוף קירור הלך ואני לא רוצה להשקיע בו. ראיתי שיש 5870 יד שנייה הספק שלי יחזיק אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס 760 GTX נוידיה מעוניין לשדרג לקבל ביצועים יותר טובים במשחק באטלפילד 1... משחק ברזולוציה FHD אשמח להמלצות לכרטיסים מומלצות חברות וחנויות תקציב: לא רוצה להשתגע על כרטיס ב-3500 שקל אבל עד 2000 שקל אם זה מצדיק את זה מוכן להשקיע תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-