כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם! מה קורה ביום חורפי שכזה? הכל טוב? יופי... ;D אז ככה, היום בירצוני להמליץ לכם על כרטיס מסך במחיר המצחיק של 869 ש"ח . את הכרטיס קיבלתי ביום שישי, פתחתי את הקופסא ועיני נפערו! כזה מחזה מרהיב, לא ראיתי מימי . אץ רץ אני להתקינו, הדליקוני את המחשב, נכנסתי במהירות ל 3D Mark, עשיתי את הבדיקה, נוכחו מול עיני מחזות מרהיבים! שלא ראיתי מימי! ( שוב! ) בסופו של דבר, אחרי שהבדיקה הושלמה, הופיעה התוצאה: ! 8349 ! צרחתי באוויר, כן כן, זה מדהים! אפילו עם מערכת בינונית כמו שלי, מבוססת אינטל פי 4, 1.5 ג'יגה הרץ . לא אמתח אותכם יותר מידי, הכרטיס הוא: Leadtek A250LETD 64MB MyVIVO - הלוא הוא nVidia GF4Ti4200 64MB . ==!הוא!== ביצועים מצויינים בכל המשחקים ( למעט סולדט ), אפי…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ומקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון. אז ככה אחרי 16 שנה בלי מחשב נייח קניתי לי מחשב חדש משומש. המחשב עצמו פרי בילט. יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת והבעיה שיש לי היא שהכרטיס מסך באופן אקראי פשוט קורס ומאבד אות, לאחר מכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב ולהדליק כמה וכמה פעמים עד שכרטיס מסך עובד ורואים הכל רגיל וזה יכול לקרות דקה אחרי שהמחשב עולה או אפילו כמה שעות אחרי.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם זה הגיני הציון שרשמתי בכותרת לפי המפרט שלי דרך אגב התקנטי את הdriver החדש של geforce שהוא 41.09 ואם זה יעזור אני משתמש אם winxp
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם סמסונג הולכת להיות השחקנית הרביעית בשוק השבבים הגראפיים? בימים אלו מפתחת סמסונג שבב גראפי ראשון מתוצרתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%9c%d7%94/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שוטטות קטנה באתר של אסוס שמתי לב שיש כרטיס מסך 4850 שמו והוא לא כמו שאני מכיר (אני מכיר את הכרטיס השחור והדק שתופס מפרץ אחד עם הציור של הסינית) ואני מכיר גם את הדגם עם הקירור הגדול.. יש כמה האמת .. אבל את זה http://www.asus.com/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=2667 מעולם לא שמעתי שאלות: יש אותו בארץ? הוא עולה גם כמו ה4850 הרגיל שאני מכיר? מה מיוחד בגירסא הזאת מלבד הקירור ... יא אללה איך הוא מתאים לי ללוח.........................:'( הצבע , הסמל של הרפובליקה , אסוס , הקירורררר הכוח שלו.......
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מה דעתכם על הרעיון? נראה למי יש הכי גבוה. שלי זה 14022 לינק אם זה נוגד את חוקי הפורום\WHATEVER, המודר מוזמן למחוק\לנעול כראות עיניו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה יש לי FPS של 45-60 עם כזה כרטיס מסך,כמובן שאני מריץ על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר[אני מדבר על המשחק COD4] אבל לפי מה שידוע לי וממה ששמעתי ה-FPS אמור להיות יותר גבוה. עדכנתי את הדרייברים ועדיין לא עזר. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ ASUS P5K SE Asus Geforce 8800GT G Skill 2GB RAM EZCOOL 450W
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בדיוק את ההבדל בין הדרייברים PBA לBBA מלבד שזה נוצר מחברות שונות , מה עדיף ? מה נותן ביצועים טובים יותר ?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני החלטתי לעדכן את הדרייברים במחשב שלי. חיפשתי במדור ההורדות של האתר ולא ראיתי איפה כתוב לאיזה כרטיסים מיועדים הדרייברים, חיפשתי גם באתר של Nvidia והדרייבר הכי חדש הוא רק לבעלי G7800 ומעלה. מאיפה אני משיג את הכי עדכני לכרטיס שלי ? בתודה,ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה ליד הבית מיכוון שיש לי זיכוי של 1250 ש"ח, עכשיו הכרטיסים שיש לו בחנות הם: 1. geforce 8800gts 320mb של חברת גיגה בייט, שעולה 2000 ש"ח. 2. geforce 8800gts 320mb של חברת אסוס, שעולה 2100 ש"ח, שהוא אומר שהיא יותר טובה שכדאי לי לקחת. 3. geforce 8800gts 640mb של חברת אסוס שעולה 2300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית אני חייב להחליף את הכרטיס שלי איזה כרטיס יחזיק שנה וחצי בביצועים טובים על 1024*768 ולא עולה הרבה?? יש לי התלבתות בין R9500PRO לR9000PRO ולTI4200 חייב עזרה דחוף!!1
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעשה זה דף ל ati דף ל nvidia http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים מהאתר וכאילו שום משחק לא מאתר לי את הכרטיס ! במאפינים זה מראה כי אכן הכרטיס מסך קיים אבל המשחקים לא רואים את הכרטיס למשל ב 3DMARK זה כותב לי שלא נמצא המינימום בשביל להפעיל את התוכנה ... ב GTA3 זה כותב שבשביל להפעיל את המשחק יש צורך בלפחות 12 מגהבייט זיכרון על הכרטיס מסך (כשלי יש 64...) וכשאני עושה SCROLL בתיקיה או ב EXPLORER הכל זז לאט ובגלים כאלה ! אני לא יודע מה לעשות ומה הבעיה יש לי DX8.1 WIN XP PRO +SP1 למישהו יש רעיון ? :-\
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום כאילו חנות שיהיה לה בתוצגה המסך הנ"ל וגם במלאיי.. תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכנתי את הדרייברים, ולצערי שכחתי איך בפעם הקודמת הגדרתי שאני אשמע את הקול דרך הטלויזיה. הייתה אפשרות איפשהו ב CCC לבחור את הכרטיס קול של הכרטיס מסך, אבל משום מה הפעם אני לא מוצא. בבדיקות שעשיתי הקול עובר למסך טוב ( לוח הבקרה - קול - שם אני מצליח לעשות בדיקה על הכרטיס קול ושומעים בטלויזיה ). הבעיה שזה מסורבל כל פעם אחרי שמגדרים העברת תמונה לטלויזיה גם לקבוע יציאת קול חדשה, וכמו שאמרתי אני בטוח שלפני שעדכנתי דרייברים שיניתי את זה ככה שכל פעם שאני אבחר בפרופיל שיצרתי, הקול יעבור דרך ה HDMI. אני מנסה כבר שעה לחפור ב CCC אבל לא מוצא כלום :( מה שעשיתי פעם זה יצרתי 2 פרופילים אחד Dual ואחד Singel בסינגל זה היה מוגדר רק על המסך של המחשב ב Dual זה היה מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-