כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני יסביר, נכנסתי למשחק Mirror's Edge אחרי 6 דקות של משחק היה קטע של בריחה ומסוק שיורה אז התחיל תקיעות כאלה .. , אחר כך קיבלתי הודעה מהדרייבר של הכרטיס מסך עכשיו שמתי לב שהכרטיס מאז ב50 מעלות (אני בודק בדרייבר של הכרטיס) ללא מאמץ.. שהכרטיס בזמן במשחק היה 56 מעלות.. *תמונה של הדרייבר ללא עבודה במחשב עכשיו זה לא יורד מ50 מעלות ואני ממש פוחד כי אין לי אחריות החברה פשטה רגל (FOXPC) . בדקתי במחשב וניקתי אבק .. אגב יש גם קירור לכרטיס מסך: עכשיו עוד שאלה! במידה ויש OC לכרטיס מסך .. איך אני מבטל אותו? איך אני בודק עם יש? שאלה אחרונה: במידה ואני רוצה לשלוח את הכרטיס מסך ליצרן(יש אחריות יצרן בלבד) איך אני עושה את זה? המפרט בחתימה שלי , - כרטיס מסך ATI Rendom HD 487…
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, רק לאחרונה קניתי כבל HDMI כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. אחרי שחיברתי נתקלתי בבעיה שיש תמונה אך אין סאונד. בדקתי קצת ברשת וגיליתי שבכרטיס שברשותי- GeForce GTS 250 יש לחבר בעזרת כבל את ה SPDIF ללוח אם, כדי לקבל סאונד. אבל מה, בלוח אם שברשותי - GA-P35C-DS3R ver1 של גיגהבייט, אין לו SPDIF OUT רק IN. (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#manual) לכן השאלה שלי אליכם, מה האפשרויות שעומדות בפני? כדי לשמוע סאונד בטלוויזיה. תודה מראש רון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זו ההגדרה הזו? היא אצלי כרגע על 64MB, ולכרטיס המסך שלי יש 128mb של זכרון. יש קשר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה יש 2 יצאות DVI בכרטיס מסך שלי? 1 למסך אבל למה השניה לחבר עוד אחד תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך XFX 6600GT
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמחובר ל 2 צגים בהרחבת צגים מסך מחשב 22 ברזולוציה של 1920-1200 טלוויזיה 42 1080*1920 במסך המחשב אני רואה תצוגה מלאה, אבל בטלוויזיה התצוגה גדולה יותר מהמסך, אם החלון פרוס על כל המסך, כל השורת משימות למעלה מוסתרת, וגם בצדדים . אני יודע שבכרטיסים המובנים של אינטל יש אופציה לסדר את זה, אבל אני לא מוצא את זה בדרייבר של NVIDIA מישהו יודע אולי?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שחום לכולם יש ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל להוציא את המיטב עד סכום של 500 600 שקל כמובן AGP גם יד שניה הולך מה אתם ממליצים??? ועוד משהו קטן לא חובה אבל אם יש כרטיס עם תמיכה ב hd זה יהיה תוספת נחמדה
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099249287,12990,
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות את ה X800GTO ל AGP אבל ראיתי שבאותו מחיר יש את ה X1550 אז למישו יש אולי באנצ'ים שיכולים להשוות בניהים ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני ראיתי באיזה חנות את הכרטיס TRIPLEX SILVER GEFORCE 4 TI4200 128 MB DDR VIVO TV-OUT RETAIL ב1060 ש"ח.רציתי לדעת איך החברה ואיך הכרטיס כי זה פעם ראשונה שאני שומע אל החברה הזאת וגם איך המחיר יקר/זול אה ויש לי עוד שאלה האם המחירים של כרטיסי המסך ירדו כשה RADEON 9700 יגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש שמועות על הנתונים של הליבות G80 ו R600... הכרטיסים שיהיו להם את הליבות הללו ישתמשו בזיכרון GDDR4... נעבור לנתונים: * 65nm * 64 Shader pipelines (Vec4+Scalar) * 32 TMU's * 32 ROPs * 128 Shader Operations per Cycle * 800MHz Core * 102.4 billion shader ops/sec * 512GFLOPs for the shaders * 2 Billion triangles/sec * 25.6 Gpixels/Gtexels/sec * 256-bit 512MB 1.8GHz GDDR4 Memory * 57.6 GB/sec Bandwidth (at 1.8GHz) * WGF2.0 Unified Shader נשמע אחלה הליבות יתמכו ב DX10 ובתוכו SM4...
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה ואם הוא טוב למשחקים. לחץ כאן עריכה: אם כבר באותו תארד אז גם אם אפשר קצת מידע והבדלים על המסכים האלו.. לחץ כאן לחץ כאן
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron F700P השאלה שלי היא האם המסך יוכל לנצל את הביצועים של כרטיס מסך כמו 1950Pro, או אולי אפילו DX10? או שכבר עדיף לי לקנות מסך חדש ולהחליש רכיבים אחרים ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את COD5. המשחק קורס לי כל פעם באותה נקודה: במשימה השלישית, כאשר אני נהרג. במקום להתחיל שוב, אני מקבל הודעה מ-ATI VPU שהדרייבר איבד קשר עם הכרטיס. נשלח אי-מייל אוטומטי עם קובץ בשם crash.dat ל-ATI. זה אינו קובץ טקסט, כך שאני לא יודע איך לקרוא אותו. טמפרטורה מקסימלית ל-4870 בזמן המשחק: 85c, לא משהו חריג. גם המעבד לא התחמם יותר מדי: 57c לליבה. באג במשחק? באג בדרייבר? מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לי לשלם את העוד 200 שקל בשביל לשדרג את הSapphire HD6770 ל6850. המפרט שלי הוא כזה: מעבד I5 ספק של צ'יפטק 550W מסך לא משהו 1024X1280 מה אתם אומרים? כמה ההבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין video memory ל- Memory Bus? ואיזה מהם חשוב יותר ויותר משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בנועה, 2000 ש"ח, על המפרט: e6300 Gigabyte 945G-S3 2GB DDR2 667, PQI TURBO יש 8800 עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרות גרפיקה ועריכת וידאו (שזה ממש לא דורש הרבה מה גם שאני עושה את זה עם הכרטיס אונבורד שלי) וקצת משחקים מה עדיץ ATI או NVIDIA עד עכשיו היו לי רק NVIDIA והיתי מבסוט מזה לאלה הסברים קצרים על ההמלצות יעזרו מאוד אגב מחשב P 2.8D + גיגה ראם בדואל המון תודה מראש גיא אגב כמובן מחיר מנימלי כי המחשב ממש שחט אותי לבערך מליון השנים הקרובות מה דעתכם על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , יציאות: DVI , HDTV , TV Out , יצרן: Leadtek , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit מפרט מלא...
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא ממש מוזרה קניתי כרטיס מסך של gigabyte 9600GT (זה עם הזלמן עליו). אז בגלל שיצא לי להרכיב הרבה מחשבים לעצמי וכל בעיה תמיד פתרתי לבד הפעם באמת התייאשתי אז אני יפרט ממש שני מצבים בפעם הראשונה עם ספק כח מעפן יחסית אחרי שחיברתי את הכרטיס כשאני מריץ משחקים (אני יפרט ממש מה אני עושה): בודק קודם PES2009 רזולוציה 1024*768 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ על 1680*1650 ופתאום רץ לאט חשבתי זה ספק כח וקניתי topower 500W.... אחרי שחיברתי אותו: בודק קודם PES2009 רזולוציה 1680*1650 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ FARCRY2 רזולוציה 1024*768 מתחיל כמה דקות חלק ופתאום רץ לאט חזרתי לPES ושם כל רזולוציהעובדת לאט. מה זה יכול להיות האם הספק כח לא מספיק או משהו אח…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי PNY GTX570, הוא היה בבדיקה לפני שבועיים אצל RSM (נפילות FPS ב-BF3) ולא זוהתה שום תקלה. ויש לי כרגע בעיה, אני לא יודע מה קורס אם זה ה-כ.מסך או הדרייבר כשאני סתם משוטט לי באינטרנט ושומע שירים פיתאום אני שומע כזה תקיעה בקול ואז מסך שחור ואז הוא חוזר חלקית כשאין באפשרותי ללחוץ על שום דבר - רק לעשות ריסטרט למחשב. או שלפעמים הוא נתקע ואז רושם לי שההתקן הגראפי קרס ושיחזר עצמו משהו כזה ואז הוא רושם את הגירסה של הדרייבר. לפני כמה דקות זה קרה ועשיתי ריסט ולאחר דקה במחשב זה שוב קרה. המחשב חדש פחות מ-4 חודשים אצלי ! RSM אמרו לי לבוא ולהחליף לחדש, אם אני הולך אז אני יילך כי יש לי עוד בעיה עם OC, אז זה כבר פחות משנה. אבל יש דרך לנסות לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-