עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by i.k,

ברצוני לדעת אם החברה הזו עדיין מתפקדת או שהיא נסגרה סופית? ואם היא אכן נסגרה אז אם אפשר ידיעה על כך.

2. בבקשה תעזרו עד שקניתי מחשב חדש יש לי הרבה בעיות המפרט שלי R9800P של TUL/PWORCOLR מעבד AMD 2500+ מאורר VETNTEC 12 לוח של ASUS אני לא זוכר מה הדגם אבל זה הדגם שעולה 740 שזה הלוח הכי טוב ל AMD 512MB זיכרון של SAMSUNG לפני שבוע קיבלתי את המחשב אז על אותו יום המחשב היתקלקל כי היתקנתי דריברים של הכרטיס מסך (עידכון) אז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת מי למעלה למטה לאט התכנאי סידר את הבעיה הוא עשה פורמט והתקין אחרי זה את הדריבר של ATI המקורי אז שנכנסתי למשחק אז ראיתי שייש בעיות עם הגרפיקה זה משחק ישן ET יש בעיות בגרפיקה כאילו שהכרטיס חםם.. או שהייתי הולך לאיזה מקום במשחק לפעמים הייתי רואה גל כזה יש בעיות בגרפיקה במשחק יש מקומות שרואים איבותים אז עשיתי למחשב …

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  3. היי חברה, מה המצב? יש איזושהיא שאלה שמטרידה אותי וידיד שלי והחלטתי שהתיעצות עמכם תהיה הדרך הטובה ביותר לישב את זה......אז ככה: ידיד שלי זכה לאחרונה בתחרות בצמד כרטיסי מסך x1900xtx ולוח אם תומך crossfire עכשיו הקטע הוא שעם יציאת כרטיסי הדור הבא הידיד שלי חושב שיהיה יותר חכם למכור את צמד הכרטיסים ולקנות (עם הוספת סכום סמלי) כרטיס 8800GTX. מה דעתכם? האם הייתם ממליצים לו למכור או להישאר עם מה שיש לו? למה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. תראו בתמונה את השגיאה יש לי x800gto [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  5. והאם זה יעבוד על מחשב רגיל ? איזה דגמים יש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by MODI,

קיבלתי כבר כזה שמתחבר לחיבור השחור הזה (ד"א אני שמוק שלא מבין במחשבים פשוט הכ. מסך האחרון שהיה לי זה GF4) ואליו יוצאים 3 RCA נקבות, אדום, כחול וירוק איך אני מחבר את זה לטלוויזיה?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות או בינוניות (למשל את witcher 2), במחיר של עד 300 ש"ח. המפרט שלי: DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz Gigabyte GA-MA78GM-UD2H 2GB DDR2 800 ספק: SeaSonic SS-350ET 350Watt ראיתי המלצות על GT240 DDR5. האם זה כרטיס שיכול להתאים לי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by ZenMaster,

מה זה אומר אם קיבלתי 29103 ב3DMARK 2001SE ?? חחח, זה טוב ? איפה אפשר לבדוק ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by Flea,

שלום לום בKSP יש את הכרטיס X1950 PRO של SAPPHIRE. עולה 1250 (או 1230 לא זוכר) וגם בKSP. X1950 PRO EXTREME של POWER COLOR שעולה 1200. עכשיו, מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומי טוב יותר? את מי לקנות מבין שני אלה.. לא מתוכנן OC

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

11. Started by CoolOne,

אני יכול להשיג לעצמי כרטיסים של היצרן Club3D במחירים טובים מאד, אבל כיוון שלא שמעתי עליו עד היום, הייתי שמח לדעת, קצת על היצרן, האם הוא נחשב טוב, וכו'.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by CyberBot,

BF4 בעיקר עם המפרט שיש לי בצד תקציב עד 700 ש"ח חריגה 100 ש"ח קונה גם מסך חדש: http://ksp.co.il/?select=.1024..230.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=848# אם אפשר מKSP כדי שיהיה נוח לעשות קנייה אחת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכל חברי הקהילה HWZONE, אני בעוד שבועיים עושה הזמנה גדולה (2 מחשבים + ציוד הקפי - בקיצור, הכל) ואני צריך מסך לא גדול ולא קטן. אמא שלי אומרת שהיא לא רוצה לקנות לא יותר גדול מ-19 אינץ' בשל גודל החדר שהוא די קטנטן... אז חשבתי לקנות מסך רחב. אז יש לי כמה שאלות לגבי המסך: איזה חברה הכי מומלצת? איזה מסך אני יכול לקנות עד 1200 ש"ח (למסך אחד)? היות ואני עד היום לא שחקתי במחשב ובסוני, חברי קנה גם מחשב חדש והראה לי את המשחקים החדשים, אני עכשיו מאוד מקנא בו ורוצה הפעם להשקיע בכרטיס מסך טוב (בסביבות ה-1000 ש"ח), אני רוצה שהוא יתמוך ב-DX10. מה אתם ממליצים לי? תודה לעונים ולשאר הקהילה, gbguy

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. Started by satan,

קיבלתי את הכרטיס מהחברה אסוס ואני מחבר אותו עכשיוהכל עובד טוב. אבל יש כזה כבל שניכנס לכרטיס משני מקומות אבל הוא לא מחובר לשום מקום. מה אני אמור לעשות איתו? זה ניראה כמו כבל של הספק, יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by HellBoY,

מחפש 3DMark2005 אם למישו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שיביא לפה לינק בתודה HellBoY

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by 114508534,

אהלן סוגיה שמעניינת אותי, אני עובד בעיקר במקס ובמאיה וכרגע יש לי קוואדרו 2000 שאני עובד איתו, בנוסף לזה יש לי 9800 GTX שהוא כרגע לא מחובר לכולם , איזה כרטיס עדיף ונותן יותר ביצועים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום, יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים מהסיבה הזאת: gigabyte הם חברה מוכרת יותר מ sparkle לכן לדעתי מבחינת אמינות הכרטיס של gigabyte יותר טוב מצד שני הכרטיס של sparkle מגיע עם אובר קלוק מה שיכול לשפר את הביצועים בצורה נחמדה של כ 10 % אך נאמר לי שהקירור של gigabyte יותר טוב וגם אמין (כסף הוא אינה הבעיה שניהם עולים בסביבות 1400 ש''ח) אני מקווה שתוכלו לעזור לי לבחור ואנא פרטו את הסיבות תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. קודם כל שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : עד לא מזמן היו לי 2 צגים ופתאום המחשב החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי 2 צגים, כלומר אני עושה לזהות את הצג הנוסף ואז הוא לוקח שתי שניות ולא מוסיף את הצג השני, ניסיתי גם FORCE TV וזה לא הצליח. מה שכן זה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מכיוון שהוא נותן לי להחליף ולבחור או להיות על המסך של המחשב או על הטלוויזיה אך עדיין לא נותן אפשרות של שני צגים. אם זה עוזר הצג השני נקרא ATI X1950PRO SECONDARY. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. המסך שלי מחליף גוונים לפעמים נגיד על רקע לבן אפשר לראות שזה כזה נהייה פתאום וניל כזה...חוזר ללבן, שוב פעם...מעצבן.... יש מצב שזה לא בגלל איזה בעיה במסך אלא בגלל שחסרים שני פינים בכבל שמחבר בין הכטיס מסך למסך? (בבקצב שמתחבר לכרטיס מסך)

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by none,

רזולוציה היא 800X600 הגדרות NO TRAILS 32 BIT עומק צבע והתוצאה הנחמדה ביותר היא 24 פריימים לשניה, תוצאה מכובדת כשלעצמה (או שלא...) הTRIALS היו מורידים בערך 10 פריימים אז לא מומלץ להפעילם סקרינים עם ההגדרות הנ"ל:

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חיבבתם את דגמי ה-THICC המשונים מדורות קודמים של מפתחת השבבים האדומה? כדאי שתערכו היכרות עם דגמי ה-Speedster Merc 319 בהקדםלכתבה

24. Started by ZenMaster,

לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?

25. אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...

• 4 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.