עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Black_eagle,

שלום. היום התחילה אצלי בעיה מוזרה שבאמצע משחק (NFSU 2) המסך ניהיה שחור ואי אפשר לעשות כלום. פעם אחת הצלחתי לשחזר את המחשב והיה חלון של DRIVER ATI שכתב שהVPU או משהו כזה נכשל להפעיל משהו, מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. סליחה. טעית בפורום, לא שמתי לב שזה לא פורום תמיכה טכנית העברתי את השאלה שלי לשם. סליחה על הבלגן! [attachment deleted by admin]

3. Started by hck,

שלום! יש לי את המחשב הנ"ל: ABIT AI7 p4 2.8 HT 2x512MB 500Hz Dual FX 5900XT משום מה, כאשר אני מגיע לשלבים מסויימים במשחק שיש שם הרבה כוחות בשטח שנעים ולחמים במקביל, המחשב מתחיל "לקרטע" והתמונות רצות במקוטע. אני גם חושב שזה לא תמיד קורא. מישהו מעלה על דעתו מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  4. זה משמיע ציצוף רווח ואז 3 צפצופים ברצ מה זה יכול להיות תעזרו בבקשה זה דחוף

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz וכרטיס מסך חדש Radeon X1950 Pro של חברת SAPPHIRE שקניתי את המחשב הוא נכבה לי פעמיים אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, בן דוד שלי אמר לי שיכול להיות שהספק של המחשב לא מספיק חזק לכרטיס מסך הזה.. איך אני יכול לדעת את עוצמת ספק המחשב יש לי את התוכנה EVEREST מותקנת במחשב אבל אני לא ממש יודע איך בודקים משם ואם בכלל אפשר... בבקשה תנחו אותי מה לעשות בדיוק.. ועוד שאלה אחרונה שחבל לי לפתוח אשכול נוסף.. איך אני יודע כמה FSB תומך הלוח אם שלי אם זה 1066 ? גם אם תוכלו להנחות אותי איך אני בודק את זה דרך התוכנה EVEREST תודה מראש לכל העוזרים אני יודע שאני חפרן אבל אני לא ממש מבין בכל השטויות האלו..

• 20 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by NightElf,

שלום... לאחרונה המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקים (מה שלא קרה בעבר)וגם המסך לא מקבל אות מדי פעם... אנמי בטוח שזה מהכרטיס מסך יש לי את המפרט בצד מי שיכול לעזור מוזמן

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. מפרט: פנטיום 2.4 512 MB זכרון לוח אם אסוס P4P800 דלוקס לא במצב OC כרטיס מסך רדיאון 9600 פרו. מותקן לי הקטליסט 4.9 ללא CCC windows xp pro SP2 הבעיה: לאחר שאני משחק כ 10 דקות בכל משחק תלת מימד המשחק והמחשב נתקעים לאחר שעבד מצויין עד לאותו הרגע. התמונה קפואה על המסך והסאונד נתקע... לפעמים נרשמת תקלה ש"המאיץ הגרפי התאפס (נתקע) ונעשה RECOVERY" לא נשאר לי אלא לעשות RESET! במצב חלונות כל המערכת מתפקדת מצויין. "התופעה" נתגלתה לפני כשבועיים ולא זכורה לי תקלה טכנית. עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה (כל משחק שעולה בדעתכם). חשבתי שאם אחדש את ה"קטליסט" אז אולי התופעה תעלם ואחרי שהסרתי והתקנתי את החדש ונברר לי שזו תקלה רצינית וקיימת! ----------------------עדכון - שמו לב ה…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.8 כרטיס מסך G6600 לוח אם של asus P4s800d והבעיה היא שאני משחק נגיד במשחק lotr bfme2 ולפעמים יש פאשלות קטנות בגרפיקה ולעיתים קרובות המחשב קורס או מראה ארור. עוד דוגמה היא מהמשחק wow לאחר שעה בערך מופעים פאשלות ריציניות בכל המסך ולעיתים המחשב גם קורס. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, פרמטי את המחשב והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. שלום, המחשב שלי נתקע מדי פעם כבר תקופה ארוכה, התקיעות באות בלי קשר לכלום (לדוגמא אני יכול להיות בדסקטופ בלי שום תוכנה והמחשב פשוט יתקע), ולעיתים מלוות התקיעות במסכים כחולים. החלפתי זכרונות והחלפתי הארדיסק, וזה עדיין קורה, אז הגעתי ביחד עם כמה אנשים למסקנה שככל הנראה זה בעיה בכרטיס מסך, שהוא החלק היחיד במחשב שלא החלפתי ב4 חודשים האחרונים. (יש לי ממש מחשב חדש לגמרי..לוח אם זכרונות מעבד הארדיסקים הכל...אפילו מקלדת ועכבר :]) בכל מקרה, כמובן שבמידה והבעיה היא בכרטיס מסך הפיתרון הוא לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי איזה. בתקציב שלי 2 הכרטיסים החזקים ביותר שראיתי הם ATI Radeon HD 4670 512mb ddr3 NVIDIA GeForce 9500GT 512mb ddr3/1024mb ddr2 (תלוי ביצרנית) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח.…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. כרגע יושב במחשב 7600GT. שימושים-המחשב מחובר גם לLCD-720P וגם ל971P במקביל. הרבה שימושים של סרטים למינהם כולל הרבה סרטי HD. עכשיו עקב השדרוג יש כמה אופציות - להישאר עם ה7600GT להחליף ל9400 או 9500 או ל4350/4650 או בכלל לקנות לוח עם 4500/4500HD מה עדיף? והאם כדאי לשקול את המובנים? (4500 למינהם). תודה מראש

11. שלום smile.gif לפני חודש וחצי היתה לי בעיה עם הכרטיס מסך המחשב נדלק אבל הנורה של המסך נשארה כתומה והמסך לא נדלק.. אבל כשניתקתי את הכבל של המסך מהכ.מסך אז היה רשום משהו עם SIGNAL וכשחיברתי אותו זה נעלם כאילו הוא מזהה את הכ.מסך החיבור בסדר אבל המסך לא עולה כשמפעילים את המחשב ואני כמעט בטוח שזאת באמת הבעיה ולא שהמחשב לא עולה בכלל.. הכרטיס הוא Leadtek Winfast GeForce A7600GT 256MB TDH עם הג'יפורס 4 הישן המחשב פועל סבבה.. אבל שום משחק לא עובד איתו :\ אז שלחתי אותו לתיקון\החלפה והיום הוא חזר והבעיה לא הסתדרה אז אולי אתם תוכלו לעזור.. תודה smile.gif כדי שלא תשאלו שאלה שנשאלה כבר קראו את זה: http://lionetwork.net/modules/lhforums/index.php?showforum=72 תודה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDIN UNLEASHED המחשב עושה לי פתאום RESET למה?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?

• 14 תגובות
    • 725 צפיות
  14. כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. יש לציין שהמשחק קורס אחרי חצי שעה בערך של משחק, אני שם תמאוורר על 100 אחוז. יש לי תדרייברים האחרונים למה המשחק קרוס לי ככה? לפעמים הוא נותן לי את אופציית ה vpu recover ולפעמים קורס לגמרי.. מה אני צריך לעשות? האם זה בעיה בכרטיס? למרות לא ניראלי שזה מהכרטיס.. מקווה לעזרה.. תודה!

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by pet4a,

האם מחשב עם E6300, לוח אם של גיגבייט וספק 400 של HEC יכול להחזיק את הכרטיס הנ"ל כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. אוקי, אני לא יודע כמה אני אמור לקבל עם המחשב שלי מפרט: Intel Core Duo 2 1.86ghz E6300 ASUS MotherBoard P5B PCIE 512x2 667 Memory Leadtek PX8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W קבלתי ב 3DMARK06 לא 05! תוצאה: 7856 משהו כזה, קבלתי בשניים הראשונים מעל 3000, וב CPU(מעבד) קבלתי מעל 1000 תגובות..

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by shlomo1441,

היי חברים? אני יכול להשיג 5850 במחיר טוב. כרגע יש לי 4890 והמעבד בOVERCLOCK @3.2 GHZ CORE 2 DUO הספק מחזיק את הכרטיס על הגבול אני לא יודע עם הספק יחזיק את את הכרטיס 5850 הבנתי שה5850 צורך פחות חשמל. הכרטיס יחזיק את המחשב שלי? Eagle-Tech DRAGON No P/S Blue Black Red ATX Case HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin ULTRA QUIET Po Intel Core2 Duo 2.66GHz 6MB E8200 CPU@3.2ghz Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro fo Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 OCZ OCZ2RPR8002GK 4-4-4-15 (2x1024)MB 800MHz Reap Sapphire Radeon HD4890 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. זה המפרט של המחשב שלי: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB המשחקים שנתקלתי בבעיה בהם:DIRT,RAINBOW SIX VEGAS וכנראה בשבוע הבא גם LOST PLANET. שלושתם משחקים חזקים מאוד, שהייתי מאוד רוצה לשחק בהם, אך בגלל ה-SM2 אני לא יכול. הבעיה הגדולה כפי שרואים היא הכרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לשאול אם שווה לי לשדרג כרטיס מסך, אם כן איזה? (תקציב-2000 ש"ח בערך) האם השדרוג של הכרטיס מסך יספיק מבחינת המחשב לשנה שנתיים הקרובות, או שכדאי כבר להחליף היום גם את המעבד,זיכרון ולוח אם (בקי…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  20. מעבד i7 4790 8gb ram לוח gigabyte h97-d3h וספק antec 750 אני חושש לגבי הלוח שהוא לא מתאים.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega

22. Started by F430,

המפרט שלי כתוב בצד חשבתי על כרטיסי חדש בעתיד ואת הכרטיס שיש לי שיהיה בשביל פיזיקה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. המיפלצת החדשה בביקורת מלאה: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/ תהנו! שבוע טוב ומוצלח שיהיה לנו...

24. יצרנית השבבים רוצה להזכיר לכולם שהיא נמצאת בעיצומה של כניסה אל תוך עולם כרטיסי המסך הסוערלכתבה

דיונים חדשים בפורומים