עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. ראשית כל שלום לכולם והמון תודה לאלו שיתרמו מזמנם על מנת לעזור לי! לאחר מוזה לא ממש ברורה שנחתה על אבא שלי הוחלט כי בקרוב אוכל לרכוש לעצמי מסך וכרטיס מסך חדשים ולפני שאני ממהר לקפץ אל עבר החנות ברצוני לשאול מספר שאלות. 1)המסך בו אני משתמש כעת הוא ה-753DF של סמסונג שנחשב איכותי במיוחד, כגיימר כבד, האם כדאי לי להישאר עם המסך המאוד איכותי הזה או לעבור ל-LCD? אני מוכן לסבול ירידה קטנה באיכות לטובת מסך דקיק ומסוקס אך לא יותר מכך.כמו כן חשובה לי מאוד גם איכות הצפייה בסרטים (המתבצעת בד"כ ב-BsPlayer.( 2)שמעתי המון המון המלצות על המסכים של Nu Tech ודובר על כך שהם שווי ערך למסכים יקרים בהרבה. האם כך הדבר? איך המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=343017 3)מאחר ואני מבין…

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by thegodx,

יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. Started by Shbd,

אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב בלי מסך ואבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות לי מסך LCD בגלל שהוא קיבל לעבודה שלו אחד והוא אומר לי זה יהיה לך יותר נוח ובמילא אין כל כך הרבה מקום..... (באמת אין לי מקום ממש עם המסך MAG 786PF) אמרתי לו שאני צריך תמסך למשחקים וצריך מסך LCD טוב. איזה מסך טוב למשחקים אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה- 2500 ש"ח? או שכדאי לקנות CRT ביותר זול שגם יהיה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום יש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420 ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטובים עכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש- Problem blabla anvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשות אני מקבל ERROR REPORT כאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס. מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)

7. שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Nvidia יצאה בהכרזה שבקניית כרטיס מסך מסדרת 960/970/980 מספקים נבחרים, הקונה יקבל גם את משחק Witcher 3. רצ"ב קישור להכרזה של Nvidia. http://www.geforce.com/whats-new/articles/the-witcher-3-wild-hunt-geforce-gtx-bundle וקישור לרשימת הספקים הנבחרים והמדינות בהן הם נמצאים, לצערי כרגע ישראל לא נכללת ברשימה: http://www.geforce.com/GetWitcher3 לתשומת לב כל המתכננים לרכוש כרטיס מסך בחו"ל.

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by YaNGaV,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי..! יש לי אפיק AGP X8.... התקציב שלי הוא בערך 500 שקל... מה הכרטיסים שאני יכול לקבל בטווח מחירים הזה..? תודה!

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by חן מ,

אוקיי אז נמשיך אז ה8800GT GTB 512 מגה כדאי לקנות בשביל משחקים כבדים? ואני אשאל את השאלה:האם ה8800GT יצליח להריץ משחקים עם דרישות שיהיו ל9 על הגדרות לא VERY HIGH אבל HIGH לפחות? תודה אה ועוד משהו ל8800GT GTB512 מגה יש OC?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. חבר'ה שווה להוסיף 450 שקל ולהביא 256MB X1800GTO במקום X800GTO 256MB? ה-1800 שווה ת'תוספת במחיר? תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  12. במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by nadavshefer,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק כל משחק המחשב עושה ריסט ואז כותב לי את זה "power supply surges detected during the previous power on. asus anti-surge was triggered to protect system from unstable supply unit! press F1 to run setup" המפרט שלי: asus rampage IV extreme x79 i7-3930k שני כרטיסי מסך EVGA GTX 560 TI מערכת קירור מים ספק ספק corsair AX1200 עשיתי בדיקה כזאת ניתקתי כרטיס מסך אחד והכל עבד גם השני עובד כאשר אני מחבר את הSLI זה קורה האם יש למישהו פיתרון ? תודה מראש

14. Started by RayZ,

היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by guyfaran,

שלום אני מחפש כרטיס מסך איכותי בתקציב של עד 600 שקל ל-PCI-E פחות בשביל משחקים האמת כמעט בכלל לא ויותר לגרפיקה! תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  16. אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. אהלן, איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1800 ש"ח? למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, כנראה 8800GTS 320 של לידטק לא? המסך הוא 2007WFP, האם הכרטיס מסך יגביל אותי להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך? ובPIVOT? בשלוש שנים הקרובות (אני לא אשדרג כלום במחשב בזמן הזה) זה משמעותי ההבדל בין הלידטק לכרטיסים שעולים 100 שקל יותר שכתוב עליהם OC2? אשמח להסבר..

• 12 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Xilver,

אתמול הזמנתי מRSM והיום הגיע אליי בצהריים. ממש מומלצים! מחירים זולים, סה"כ 530 ש"ח. עכשיו בדיוק התקנתי אותו בעצמי, ועד עכשיו הכל עובד... אני מקווה שזה ימשיך כך כי אני מפחד שעשיתי משהו לא נכון. חיברתי אותו ללוח אם, הברגתי אותו למארז, וחיברתי לספק. פספסתי משהו? אפשר לטעות באחד הצעדים? תייעצו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איך הספק הכוח, xtreme p4 500w atx 12v, יעבוד עם כרטיס מסך כמו x1800 gto ?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך מאוד חלש ואני שורד איתו בקושי (geforce 6200 turbocach) אני מעונין לרכוש כרטיס מסך לא חזק במיוחד אבל שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בין 300-500 בבקשה תתיחסו לזה שזה כרטיס מסך זמני לתקופה של בערך שנה עד שנה וחצי כי אז אני אקנה מחשב חדש מפרט לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF מעבד Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון DDR2 2.00 GB 533MHz ספק כוח CODEGEN 200XA 400W עוד משהו אני חייב שהכרטיס יהיה בעל חיבור dvi תגיבו מהר תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך (RADEON 9700 NON PRO) בחו"ל והיטסינקים קטנים לזכרונות שלו. בכל התמונות של כרטיסי רדאון רואים אותם רק מהצד של המאוורר ורואים שם 4 צ'יפים של זכרון. האם זה הכל או שבצד השני של ה PCB יש עוד 4 צ'יפים (מצטער, אף פעם עוד לא ראיתי כזה כרטיס במציאות) ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי: האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב ושבת שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מפרט לבחורה מבוגרת, התקציב שהיא העמידה לי הוא כ 4000 ש"ח , הבקשה שלה היתה שהמחשב יוכל לשרת אותה לגלישה באינטרנט+סרטים ובקיצור לעבודה משרדית, אבל היא ביקשה שהמחשב יהיה גם טוב למשחקים בישביל הנכדים שלה שמגיעים אליה, לפי מה שהיא אמרה הם משחקים את המשחקים החדשים שיוצאים בחנויות כמו BF3 ,CRYSIS2 וכו... הרזולוציה של המסך שלה הוא 1280X1024 וכרגע היא לא מיתכוונת להחליף אותו אבל בעתיד אולי כן, היא אמרה לי קח 4000 שקל ותרכיב לי את המיפרט החזק ביותר שאתה יכול וכך עשיתי ולהלן המפרט: מאוור Cooler Master Hyper 212 Evo RR-212E-16PK, יחידות 1 ₪169 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDM…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.