עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HiTRuN,

אז ככה , כרגע יש לי את הכרטיס SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme הכרטיס לא תקין אז הציעו לי ב - ivory להחליף את הכרטיס במסגרת אחריות לכרטיס חדש. נאמר לי שאני מקבל גרסה יותר טובה של הכרטיס וקירור יותר טוב וכרטיס בעל OC . הכרטיס שהם רוצים לתת לי - MSI AMD Radeon HD 5850 Twin Frozr II הנה המפרט באתר MSI http://www.msi.com/product/vga/R5850-Twin-Frozr-II.html האם הכרטיס שאני מקבל בהחלפה יותר טוב או פחות טוב מהכרטיס הקיים שלי ?? עוד משהו , הקירור של הכרטיס שלי נראה הרבה יותר "טוב" מהכרטיס בתמונות באתר היצרן זה שלי http://images.bit-tech.net/content_i...nhd5850-2b.jpg

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני חושב שאני האדם בעל הכי הרבה בעיות במחשב כאן (שהצהיר עליהם בפורום) אבל מה לעשות.. אני מחזיק מפרט שאפשר לראות בפרופיל.. - מעבד שמתחמם כמו איזה זונה בזמן עבודה, אבל אפשר לסבול אותו - לוח אם דפוק לגמרי, לא מאמין שקניתי אותו. הקירור של הצ'יפסט נמצא מילימטר אחד מתחת לכרטיס מסך (כלומר, הוא מחמם אותו במקום להוציא את החום לגוף המארז) כמו כן, אין מקום כמובן להיטסיקנ על המעבד ואפילו איוורור קטן של ZALMAN CNPS8000 לא נכנס בו, חוסר בקונקטורים למאוורר, ביוס דפוק.. בקיצור חרא. - המארז והספק היו צואה בזבידה (שם יפה ל"חרא בלבן" ) אבל מהם ברוך השם כבר נפטרתי. עכשיו, נשאר לי רק דבר אחד שגם הוא דפוק, הכרטיס מסך. הכרטיס מסך הזה עם קירור פאסיבי בלבד שנקנה בהרבה כסף ונאמר…

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  3. חברה התקנתי ווינדוס מחדש והייתי בטוח שיש לי כרטיס מסך מסויים שגם יש לי את הדיסק דרייברים שלו... אחרי 100 פעם שניסיתי להתקין ולא הצלחתי... אבא שלי אמר לי שהוא החליף כרטיס מסך והוא לא יודע לאיזה ואיפםה הדיסק שלו... עכשיו אני צריך לדעת איזה כרטיס מסך יש לי כדי להוריד דרייברים מהאינטרנט... יש לכם אולי איזה דרך לדעת איזה כרטיס יש לי? תודה

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by TIMI,

ה- ati הינו במהירות 400 מגה הרץ וה- geforce במהירות 350 מגה הרץ ושאלה נוספת שלי היא מהי יציאת dvi??

5. מבחינת כרטיס מסך HD4670 מה הכרטיס המקביל שלו ב NVIDA במבחינת סידרה כלומר איזה GeforceXXX תודה

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by Stranger,

כפי שאמרתי בכותרת האם הכרטיסים RADEON 9700PRO מבית הרקולס וגרסת הלא פרו של 9700 בנויים טוב לOC?? בקיצור השאלה היא מי מביניהם עדיף לOC??? ודרך אגב, מתי שמאיצים כלומר עושים OC הכרטיס נהרס או מתקצרים טווח אורך החיים שלו??? תודה!!!

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by thifi,

היי כולם! ;D רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לגבי הכרטיס החדש שקונים לי בחו"ל. אז ככה: 1. אני מתכוון לקנות את הדגם gt 8800 כי שמעתי שהוא הכי משתלםת אבל הייתי רותה לדעת איזה גרסאת OC של הדגם הזה היא הכי טובה ומשתלמת (אם ישנם כמה אופציות, תכתבו לי אותם) . 2. מאחר שקניתי את הלוח-אם שלי לפני בערך כשנה אני לא בטוח שהוא תומך ב-PCI Express 2.0 . איך הוכל ליבדוק האם הוא תומך או לא? - אם לא זה אומר שאני לא יכול לקנות כרטיס מסך PCI Express 2.0? (דרך-אגב הלוח אם שלי הוא DFI Infinity 975x/G * אם יש למשהו הצעה שלדעתו היא יותר טובה מגרסאת OC של 8800 gt, אני פתוח להצעות!! (אבל קחו בחשבון שהמעבד שלי זה E6600 ויש לי רק 1gb זיכרון) * תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by ban26,

יש לי מסך lcd של LG L1730S משחקים אני רואה מצויין . אבל סרטים באיכות (DVD RIP ) אני לא רואה טוב יש עיוותים מריחות. רצתי לדעת האם זה כך ואין מה לעשות או שזה בגלל הכרטיס מסל של FX5200? או בגלל שיש לי מחשב ישן מעבד חלש.? אז אם מישהו יכול לעזור אני יסמך :-[

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קניתי נייד עם הכרטיס מסך הזה Intel 910GML Integrated Up to 64MB הוא טוב? יעבדו בו משחקים חדשים למשל GTA החדש שאמור לצאת בקרוב

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by T-Flash,

כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים

12. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by fish123,

שלום, יש לי מכשיר וידאו ישן של קלטות (לאנשים עדיין יש את זה ) וחיברתי אותו למחשב בחיבור VIDEO IN. אני רואה את הסרט, אבל יש שיבושים קלים של קווים ירוקים למעלה ועוד כמה הפרעות בתחתית המסך. אם אני אקנה וידאו חדש (משולב עם DVD), אכניס את אותה הקלטת ואצפה בה דרך המחשב, לא יהיו הפרעות כלל? (כי הוא חדש)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך (עד עכשיו השתמשתי במובנה בלוח). שימושים: משחקים (בתור התחלה CALL OF DUTY ) פוטושופ (גם היום עם המובנה אני עובד עם הפוטושופ) מפרט קיים: לוח-אם: Asus ‏P5Q-EM מעבד: QX9770 זכרונות: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 1066MHz קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev. B מארז: LANCOOL PC-K60 ספק: Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 מסך: SAMSUNG T220P רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 המליצו לי על ה GTX460 768MB. המחיר לחברת GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח1020 ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח 1270 השאלה שלי אם ללכת על ההמלצה? ואם כן, אז של איזה יצרן? האם שווה להוסיף 250 ש"…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by zoloboy,

מה זה ???

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by orjerby,

בסוף החלטתי ללכת על HD 4870, איזו חברה עדיפה בשבילי? אני אחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' FHD בעזרת כבל HDMI(אז שתהיה יציאת HDMI) וגם למסך מחשב רגיל. אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר שקט. איזה עוד אפשרויות החברות מציעות?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  18. הראשון: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=279&lineid=1&act=1 השני: http://www.gainward.com/en/product/product_detail_v8026.html המחיר כמעט זהה, כך שהמחיר לא אמור להוות השפעה על ההחלטה. (ה-Gainward עולה 15 ש"ח יותר) מה עדיף? ד"א, אני די נעול על ה-7300GT, אז אין צורך להציע כרטיסים אחרים.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://www.guru3d.com/article/geforce-gts-450-review-roundup/1 לא רע בכלל אבל תג המחיר לא מצדיק ובתג המחיר יש את ה-5770,מה שכן רק אחרי אוברקלוק הם מגרדים HD5770 סטוק. ועוד יש ירידת מחירים מ-AMD כך ש-NVIDIA ממש בצרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by poli,

האם צריך לוח אם במהירות 8x כדי להתקין כרטיס מסך שתומך רק במהירות של 8x

21. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT של XFX הוא עומד לי עכשיו (בקיץ כשחם) במנוחה ב-65 מעלות זה נורמלי או שלא?? ואם זה נורמלי אז מה אני צריך לעשות כדי שלא תהיה בעיית חימום..

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  22. אני רוכש מחשב עם לוח אם של asus M2A-VM HDMI יש עליו כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 IGP ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לו מסך רחב ולעבוד ברזולוציה של 1440X900 הבנתי שלא כל כרטיס מסך יכול

23. שלום הכרטסי מסך שלי ללא OC ב60 מעלות במנוחה, כלומר כשאני לא מפעיל יישום שדורש מאמץ כבד [משחקים וכו'] האם יש בעיה ? חם מדי ? זאת שאר המערכת שלי לוח 965p ds3 מעבד e4300@3.1 זכרונות gskill 800mhz cl4 והשאר בטח לא חשוב.. תודה..

24. Started by erez1968,

איזה מהם יותר חזק למשחקים? עד כמה שידוע לי הם מתחרים אחד של השני.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by evy,

איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.