כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כרגע XFX 6600GT עם 128MB (אני לא יודע אם יש גרסה עם יותר). יש עכשיו מבצע על ה- X800 GTO הזה ואם אני מוכר את הכרטיס שלי ב-eBay, השדרוג יעלה לי 30-50 דולר. השאלה היא אם כדאי להכנס לזה או שהוא לא יתן לי תפוקה הרבה יותר גבוהה. אני שואל גם כי שמעתי שלכרטיס הספציפי הזה אפשר לפתוח יותר צינורות עיבוד ו"לשדרג" אותו בלי הרבה מאמץ (האם שינויים כאלה ידרשו ממנו להחליף גוף קירור?). המפרט הנוכחי שלי הוא: MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 3000+ Mushkin 2x512MB תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני צריך מסך שישרת אותי נאמנות למשחקים בעיקר... תגידו איך המסך הזה של פרויו DX-997M ? יש למשהו פה.. אני רוצה לדעת איך הוא...
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס הזה כבר המון זמן אבל בגלל עצלנות ( ) לא היה לי כוח לטפל בזה ביסודיות... אז ככה בזמן האחרון זה התחיל ממש לעצבן כמעט כל משחק שאני מנסה להפעיל לא עובד לי כמו NASCAR SimRacing Full Spectrum Warrior Playboy - The Mansion Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude CSS/HL2 לפעמים ועוד הרבה משחקים אחרים... כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק אז הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת ישר בהתחלה או בחלק מסוים אחר במשחק הכרטיס לא תחת oc ומעולם לא היה גם, יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? האחריות שלי עומדת להיגמר ממש בקרוב OS: XP sp2 Driver: C5.2 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כבר העלתי את הנושא בעבר ולא קיבלתי תשובות מספקות לכן אני מעלה זאת שוב אני עומד לרכוש מחשב חדש לכן אני זקוק ליעוץ לפני הרכישה . אני רוצה להפעיל משחק כמו פלייטסימולטור , משחק שתומך בריבוי מסכים [ אני לא בטוח אבל שמעתי שאפשר עד 9 מסכים כשבכל מסך רואים תמונה אחרת ) אבל ידוע לי שכרטיסי המסך יכולים לעבוד רק עם 2 מסכים אני רוצה להפעיל 4 מסכים ולא יודע איך לעשות את זה כל מידע בנושא יכול לתרום
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי לוח עם כרטיס מסך און בורד איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה יש איזה מתאם מVGAלTV מה עושים
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
X1950 Pro 256MB Sapphire או GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
"בכל תג מחיר בו אנו נמצאים, אנחנו נותנים ביצועים טובים יותר. אנו מביאים את בשורת הגרפיקה לשוק רחב יותר של גיימרים, כאשר במחיר של ה-Radeon HD 2900XT שעולה 399$, אנו מתחרים בכרטיס ה-GeForce 8800GTS של NVIDIA, ומנצחים אותו" אמר גרינשטיין באירוע. את ה-GF 8800 כבר בדקנו בעבר, ובימים הקרובים נעמיד למבחן גם את ההכרזות החדשות של AMD. יחד עם זאת, בחברה טרחו להדגיש, שלאלו אשר מחפשים פתרון גרפי במחיר גבוה יותר, כמו ה-GeForce 8800Ultra שעולה 800$ וצפונה, הם מציעים אפשרות למערך CrossFire של שני כרטיסי Radeon HD 2900XT (שיעלה גם כן כ-800$), שאמור להציע הרבה יותר ביצועים מכרטיס בודד של NVIDIA. ומה עם פתרון למערך SLI של שני כרטיסי GeForce 8800GTX/Ultra לפתרון מוגזם שכזה ב-AMD לא מתכווני…
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
יש לי GFORCE MX100\200 כול פעם שאני מתקין אותו לא משנה באיזה גרסה של הדריבר אז הוינדוס XP אומר לי שהדריבר לא טוב אבל אני בכול זאת ממשיך אתן דוגמא עכשיו סימתי להתקין את הדריבר 40.72 וזה גרם לי לבעיה כי אני מקבל ב 3DMARK רק בערך 300 שלפני זה הייתי מקבל בערך 1400. אז מה אתם חושבים הבעיה שלי? ואיזה סוג דריברים אתם ממלצים לי בשביל הכרטיס שלי? ולמה הוינדוס XP תמיד אומר לי שהדריבירם לא מתעימים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי Geforce 3 Ti200 של אסוס הכרטיס הוא דלוקס... עכשיו אני רואה לראות במקביל על המסך ובטלויזיה מה שאני מפעיל על המחשב! כלומר להפעיל סרט על המחשב ולראות אותו גם במחשב וגם בטלויזיה... עוד דבר זה יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי כי עם הדריוורים של נוידיה זה לא נוח להחליף לטלויזיה כי המחשב לא ליד הטלויזיה... אני לא רואה את שתיהם אז כאשר אין כלום במסך אני צריך ללכת לחדר השני כדי לראות מה קורה..
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תנו קצת הערות טובות ורעות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בביקורת עשו השוואה בין הכרטיס הנ"ל לבין הRADEON 9800XT הזול יותר. ונחשו מי ניצח? את זה תצטרכו לגלות בביקורת......
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי ה9800 השונים, אני מתכוון ספיר gigxcube power color וכו.... בבקשה תגידו לי מה ההבדל בביצועים ולא במחיר? ???
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי Gforce 4 Ti 4200 128 DDR של Innovision ורציתי להחליף אותו בכרטיס מסך יותר טוב על מנת להשיג ביצועים יותר טובים במשחקים החדשים , במסגרת התקציב חשבתי להחליף אותו ב RADEON 9600 Pro 128MB DDR רציתי לדעת כמה דברים... 1. האם הכרטיס מסך 9600 שווה ? ואיזה כרטיס עדיף בדיוק מבחינת חברה וכו' ? 2. איך אני מתפטר מה- Gforce 4 Ti 4200 ??? (ואל תציעו לי לזרוק אותו מהחלון או לפח בגלל שזה של inoo3d , אני צריך כסף עבורו ! ) 3. מה ההפרש שיצא לי בעלות בין שני הכרטיסים ? והאם זה משתלם מבחינת ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בשביל לראות סרט התחלתי לראות את הסרט האיכות הייתה בסדר אך לא הצלחתי לראות את כל הסרט כי כעבור זמן מה פתאום שמעו הודעת שגיאה ברקע והמסך הפך למספר פסים בכמה צבעים טוב חפיף וויתרתי על צפייה בסרט כי כבא היה מאוחר מידי אז הלכתי לישון קיצר מאז שחיברתי את המחשב לטלוויזיה ושינית שם אז איזה פורמט אני זוכר אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה אז מאז שאני חוזר לראות סרטים אני רואה מן נקודות כאלו בסרטים שלא היו פעם וזה ממש מעצבן אז בבקשה תעזרו לי מי שלא קופץ צהוב
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/8827 יש כרטיס יותר משתלם? יכול להיות שמחירי הכרטיסים ירדו באופן משמעותי בחודש - חודשיים הקרובים? רזולוציית המסך שלי היא 1920:1080 . המחשב שלי מורכב מ: מעבד I5 2400 6 גיגה ראם לוח אם H67
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי לוח אם P5KPL-CM עם DDR 2. השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס מסך עם DDR 3? לדוגמה: Nvidia Geforce GT430 DDR 3. תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום. נכנסתי לתוכנה של NVIDIA ושם יש אופציה של ביצועים...והתדר של הגרפיקה והזיכרון ניתנים לשינוי. שיניתי את המהירות של הגרפיקה מ-732 ל-800. עכשיו השאלה שלי אם עליי להתעסק בעוד משהו לפני שאני משנה והאם זה עושה נזק לכרטיס? אם יש דרכים אחרות אשמח לשמוע ולדעת איך עושים אותם. בתודה, שגיא.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לכרטיסים מומלצים אבל אני לא מבין משהו: קודם כל איך לדעת באיזה חברה של כרטיסי מסך לבחור? מי נחשבת טובה ומי פחות כי אני רואה שיש הרבה חברות או סדרות ודבר שני ויותר חשוב שאני לא מבין זה: למה בסדרה של ati אין היררכיה במספרי הדגמים של הכרטיס והכוח שלהם אני יכול לראות כרטיס מסדרה חמשת אלפים ומשהו שפחות טוב מששת אלפים ומשהו או כרטיס נניח 4850 שטוב יותר מ5450 או משהו כזה למה האיכות שלהם לא הולכת לפי הסדר הכי טוב 6 אלף אחר כך 5 ואז 4 ?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כמו שראיתם בכותרת אני מתלבט עם לקנות 6950 בגלל: 1.אני מפחד להזיק לו מתי שאני יפותח אותו 2. אני לא יודע עם בכלל הפתיחה ל6970 תעבוד 3. אני לא ידוע עם הבצועים שאחרי הפתיחה שווים ל6970 4. אני גם מתלבט עם לקנות GTX570 בגלל שהוא שווה או הפילו יותר טוב מאה 6970 ו וגם שאני לא יצטרך להסתכן.. שאלה : 1. עם אני יזיק לכרטיס מסך איזה נזקים הם ? 2.עם הוא יוכל לתפקד אחרי שהזקתי לו ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-