כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כרטיסי ה-Turing החדשים של החברה מהונג קונג הם הצבעוניים והססגוניים ביותר שנראו עד היום - ויאפשרו לצרכנים גם לבחור בין צמד מאווררים לשלושה מאווררים בהתאם להעדפתם האישית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE4 TI4400 של ASUS, בחודש אוגוסט אני משדרג את המחשב שלי יש לי דילמה המסך שלי ישן MAG 17 DJ700 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 768 על 1024 אני רוצה לקנות את ה - GFORCEFX 5900 או RADEON9800 PRO האם כדאי בכלל להחליף כרטיס מסך או להשאיר את הכרטיס הקיים וקנות מסך חדש? אני פריק של משחקים והסיבה שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך היא בגלל משחקים עתידיים כמו HALF LIFE 2 ו DOOM3 שתומכים ב DIRECTX9. מה ההבדלים שאני יראה מפחנה גרפית אפקטים וכו' במשחקים האלו לבין הכרטיס הקיים לכרטיסים החדשים?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שמשתמע מהכותרת יש לי מסך LCD בגודל 19' שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024, ואני מתלבט אם לקנות Radeon HD4870 עם 1Gb זיכרון או "רק" 512Mb זיכרון. לכן, אני פונה אליכם בשאלה - האם ברזולוציה כזאת יש בכלל יתרון כלשהו לכרטיס בעל הזיכרון הגדול יותר? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מעניין אותי האפשרות הבאה. שילוב CROSSFIRE של כמו TRI WAY בעצם 4870X2 שזה שני 4870 ולזה להוסיף 4870 רגיל מה דעתכם? אפשרי? האם DRIVERS יתמכו בזה? והאם יתן שיפור ביצועים בכלל במשהו?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי Gforce 4 Ti 4200 128 DDR של Innovision ורציתי להחליף אותו בכרטיס מסך יותר טוב על מנת להשיג ביצועים יותר טובים במשחקים החדשים , במסגרת התקציב חשבתי להחליף אותו ב RADEON 9600 Pro 128MB DDR רציתי לדעת כמה דברים... 1. האם הכרטיס מסך 9600 שווה ? ואיזה כרטיס עדיף בדיוק מבחינת חברה וכו' ? 2. איך אני מתפטר מה- Gforce 4 Ti 4200 ??? (ואל תציעו לי לזרוק אותו מהחלון או לפח בגלל שזה של inoo3d , אני צריך כסף עבורו ! ) 3. מה ההפרש שיצא לי בעלות בין שני הכרטיסים ? והאם זה משתלם מבחינת ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שמעתי את זה וזה נשמע לי שטויות האמנם ?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אם יהיה לי DirectX 11 אני יוכל לשחק במשחקים שדורשים רק DX9 או רק DX10 ? ועד שאלה יש לי XP ובתוכנה EVEREST שאני לוחץ על COMPUTER ואחרי זה SUMMARY ואני רואה את זה: DirectX - 4.10.0.18000 (DirectX 10) זה אומר שיש לי DX10 ?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MB כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Reset לכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה. החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!! איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו? יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים? בתודה ניר
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי מזה נותן? מה התפקיד של השעון הזה ומדוע בתוכנה GPU-Z לא מופיע כלום אצלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הייתי במאגר כרטיסי המסך המומלצים ועשיתם עבודה מעולה אבל למה 9800GX2 לא נמצא במאגר המומלצים, הוא הרי יותר חזק מ 260GTX !!! ולמרות שהוא מתחמם הוא עדיין מראה ביצועים יותר גבוהים. ונגיד שאפשר להשיג אותם באותו מחיר...
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב, המעבד שלו זה q6600 + oc שskypc עושה (עד 3.3 ghz) אז ככה אני קונה את הכרטיס 4850x2 1gb (ספק 650w, זכרונות 4gb 900mhz) ואני רוצה לדעת אם אני אקבל צווארי בקבוק או לא?
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הנידון: מסך מחשב 19 אינטש דגם ViewSonic VX924 המחיר: בזאפ החל מ-2930 שקל התקשרתי לברר וב-KSP רוצים 2500 שקל. ואם מזמינים מראש ונותנים 200 שקל על החשבון, אז המחיר יהיה 2400 שקל כי זה באונייה יגיע בערך עוד שבוע. האם הפער הזה לא חשוד? מה דעתכם על הדיל הזה? ללכת על זה או להתרחק? תנקס :-*
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דק של סמסונג 17'. הוא מחובר למחשב עם החיבור החדש ולא הרגיל ( הישן ). לפני כמה ימים הדליקו את המחשב והמסך מראה "בדוק כבל נתונים ". בדקנו חיבורים וחיברנו מחדש, לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הנוראית הזאת והקודמת אך בטח גם לכם אין רעיון לכותרת טובה יותר מזאת קודם כדי להבין תקראו את ההודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=23307 כפי שאתם רואים מסך קצת בעייתי. את המסך הנוכחי קניתי דרך היבואן ישירות דרך אופציית השידרוג שהם הציעו לי על המסך המקולקל שאותו קניתי בחנות קטנה ששמה אינה רלוונטי כרגע. את המסך כפי שהזכרתי נתתי לתיקון ולא נמצא לו בעיה אך הציעו לי או להחליף לאותו מסך או לשדרג (אם ככה זה נקרא) למסך 19" BENQ שטוח ללא הוספת תשלום או בתשלום מזערי (לא הגעתי איתם לעומק הענין). עוד לא ממש החלטתי אך הובהר לי שאם ברצוני בכך אני יכול לקבל את רוב הכסף חזרה בטענה שהמסך אינו סימטרי ובעל בעיות צבעים ואז או…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מסך 17 אינץ עד 700 שקל, ולא יותר. אתמול נשרף לי מנורת המסך של הMAG XJ500T. חשבתי ללכת על הCTX CRT 17" - VL700 - Monitor, הוא שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! 8) התחלתי OC לכרטיס מסך שלי(Sappire HD5850) וברצוני להמשיך אותו אך התדר של הליבה יכול להגיע רק ל775,אחרי קצת מחקר הבנתי שאני צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך. ועכשיו מגיע השאלה,איך?מי?מו?מה? תודה מראש לעוזרים אני רוצה להגיע לOC של 10-15% שזה פחות או יותר הOC שאפשר לעשות בלי העלאת מתחים.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש המפרט: Cooler Master 690 II advanced Asus P8P67 Sapphire 5870 HD Samsung 2333T Logitech G500 Intel Core i5 2500k 4GB G.Skill "Ripjaws"... מקלדת גנרית של גיגבייט יש לי ספק כוח Seasonic SII-620W אז חיברתי אותו 8פינ ו24פינ ללוח אם 4פינ+4פינ לחיבור עם 8 פינים בלוח אם (PCIE לטעמי) SATA לHDD SATA לODD סיימנו, באתי להפעיל את המחשב, ופתאום הכתוב הבא מוצג "please check Analog input" בנוסף להכל חיברתי עם חיבור דיגיטלי (DVI) למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שווה לשדרג x800gto ל 7600gt בכמה 7600gt יותר טוב מx800gto
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך ניתן לברר אם כרטיס מסך תומך ב pixel shader 2? יכול להיות שניתן להוריד דרייב לכרטיס מסך שכן יתמוך או שחייבים לקנות חדש? כרטיס המסך שיש לי: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תודה מראש על התשובה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
וכן חוות דעת על עצם הרעיון אם כדאי או לא.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת Gforce4 Ti4200 של Leadtec או שעדיף לי בהרבה Redon 9500 ATI? בבקשה ממכם תעזרו לי. תודה
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חברת ASRock חושפת באתר שלה את דגם ה-Challenger מוקדם מהצפוי - ומגלה לנו כי כרטיס הביניים העתידי יהיה דומה למדי לכרטיס מהמחנה האדום שכבר נמכר בחנויות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-