כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מעניין אותי האפשרות הבאה. שילוב CROSSFIRE של כמו TRI WAY בעצם 4870X2 שזה שני 4870 ולזה להוסיף 4870 רגיל מה דעתכם? אפשרי? האם DRIVERS יתמכו בזה? והאם יתן שיפור ביצועים בכלל במשהו?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כשאני מתסתכל הרבה על תמונות של כרטיסי מסך אני רואה שהקירור הוא בצד התחתון של הכרטיס אבל ככה נפגעת יכולת הקירור לא?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
חבר שלי טס והוא רוצה לקנות לעצמו כ.מסך PCI_E עד 200$ זקוק להמלצות(הוא לא יעשה OC) תודה שאלה נוספת איזה כרטיס יותר חזק X850XT או 7600GT
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום... אחרי שקניתי את המחשב אני רוצה המלצה לכ. מסך עד $150 (איזור ה650 ש"ח) המחשב זה E6300 על לוח אם של ASROCK עם ג'יגה זכרון DUAL CHANNEL DDR667 ראיתי את ה 7600GT ב143$ ו7600GTS ב$130 רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואם לכם יש המלצות אחרות לכרטיס מסך בתקציב הזה (כמובן שגם RADEON יתקבל)
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך אני מקבל בכרטיס מסך של LEDATEK WINFAST 8800GTS 640MB. כל פעם, מראים לי תמונה אחרת, ליפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_3.jpg ולפעמים זאת: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=winfast_px8800gts_tdh_2.jpg ורציתי כבר לדעת איזה כרטיס מסך אני יקבל! אפילו באתר הרשמי מראים את מפרט ושני תמונות שונות!!! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=313&lineid=1&act=1 האם יש הבדל בין השניים, אם כן, מהו? כיצד אפשר להבדיל ביניהם? מחיר כל אחד מהם שונה? בתודה רבה, אור כהן
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אם יהיה לי DirectX 11 אני יוכל לשחק במשחקים שדורשים רק DX9 או רק DX10 ? ועד שאלה יש לי XP ובתוכנה EVEREST שאני לוחץ על COMPUTER ואחרי זה SUMMARY ואני רואה את זה: DirectX - 4.10.0.18000 (DirectX 10) זה אומר שיש לי DX10 ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה.. אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ? שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שלאחרונה nvidia שיחררו דרייברים שמאפשרים תמיכה בPHYSX של AGEIA באמצעות כרטיסי המסך. רציתי לדעת באיזה דרייבר מדובר והאם יש פרוצדורת התקנה שונה ע"מ להפעיל אותו במשחקים? האם צריך למחוק את AGEIA PHYSX מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך מסך שישרת אותי נאמנות למשחקים בעיקר... תגידו איך המסך הזה של פרויו DX-997M ? יש למשהו פה.. אני רוצה לדעת איך הוא...
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ואיפה אני יכול למצוא לכרטיס הזה דרייברים מעודכנים ?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס של חברת Conexant Model: Fusion 878A זה הדגם 25878-13 E57957.1 0032 KOREA ^^^^ זה מה שרשום על השבב TPI8PSB12P זה מה שרשום על האנטרנה Windows XP\2000 תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן אשמח להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאוכל למצוא בהגבלות הקיימות, אני מפעיל על מסך LED 24 אינץ' מעוניין שיעבוד גם על TV 42 אינץ' בFULLHD מעוניין לשחק במשחקים הכי כבדים, לערוך וידאו בכל תוכנות הADOBE, AUTODESK, וגם תמונות הגבלות, מארז MIDITOWER, כרגע יושב בו GEFORCE 9800 ספק כוח ASPIRE 550W מערכת I7920 תודה
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בפנטיום 3 600MHZ על הלוח של MSI דגם 6163. האם geforce mx 440 יעבוד עליו? (לא מצאתי תשובה חד משמעית בגוגל). איזה כרטיס הכי "מתקדם" יעבוד עליו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם...... יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT בהגדרות של הכרטיס אני יכול לבחור או OpenGL או Direct3D אני לא בטוח מה עדיף תוכלו לעזור לי ???? תודה לכוללללם....
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לדעתי הכל התחיל מהמשחק החביב GTA IV החדש למחשב... ---> שיחקתי לי בערך שעה + - ופתאום נהייה מן מסך שחור לרגע... ושוב חזר למשחק אך כאילו בלי דרייברים המחשק עבד לאט וכו'... --->מאז נעלם!!! הסמל של CCC בשורת הסמלים בTASKBAR וגם הוא אינו רוצה לעבוד... כשאני לוחץ עליו הוא אומר שהוא יכול לפתוח רק את ה ADVANCED ולא את הבייסיק וגם אז כשאני מאשר אותו שיפתח את ה מתקדם"" הוא אינו ניפתח ולא קורה כלום...!? א)איך אני מחזיר אותו לפעולה + האייקון של CCC למטה ב)האם הוא עכשיו פגום??? (צריך פירמוט)? btw ... ניסיתי לעשות כל דבר אפשרי שקשור למחיקה והתקנה מחדש כולל הכל הכל כולל SWEEPER ועוד...
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
והאם יש הבדל פיזי בינם לבין רגילים? האם הם רק לכרטיסי מסך?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המפרט שאקנה: -I7 950 -x58a ud3r -3x2 kingston -בקשר לספק- תגידו לי אתם, הרי המחשב עוד לא קיים. רזולציית המסך - 1920x1220 התבטותי העיקרית היא בין ה-5850 ל-gtx 470 ועוד שאלה איפה אני יכול לראות רשימה של צריכת החשמל של כרטיסי מסך שונים?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 2200 ש"ח אם יש לכם משהו אחר להציע אשמח לשמוע אני רוצה אוטו בעיקר למשחקים וגרפיקה אם אפשר גם לעריכות של וידאו וטלויזיה
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כרגע המחשב עובד עם הכרטיס המובנה, כך שאני מניח שכל כרטיס יהיה שיפור (יש סלוט AGP). הייתי עושה גם הרחבת זכרון, אבל זה לוח מיקרו אז יש רק 2 סלוטים, וחוץ מזה זכרון DDR1 די יקר בימינו. המחשב לא שלי... לפני שידעתי את המפרט המדוייק חשבתי לשים לו X800GTO, אבל יש לי הרגשה שאפילו כרטיס כזה לא ינוצל ע"י המפרט הנ"ל. למישהו יש הצעה יותר משתלמת? (אגב, התקציב הוא 600 שקל. את הכרטיס הנ"ל מצאתי ב460. אם יש כרטיס יותר משתלם באזור ה300 שקל, אז אפשר גם לשדרג את הזכרון בכסף שנשאר)
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם :] קניתי לראשונה לפני כמה חודשים את הכרטיס asus 8800gt- top 512mb עד שהתקלקל P: ולכן פניתי לאחריות. בתמורה הם הביאו לי את הכרטיס leadtek 8800gtx 768mb והוא נראה לי כרטיס הרבה יותר איכותי מהאסוס, לכן לא התעקשתי שיביאו לי את האסוס. כעת גם הוא נפגם לי ופניתי שוב לאחריות. כעת הם רוצים להביא לי את הכרטיס leadtek 8800gts 640mb. מה עליי לעשות? האם לקחת את הgts או לדרוש את האסוס הראשון? איזה מהם עדיף? תודה רבה D:
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי השבוע כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE RADEON ATI X1650 PRO 256NB בבדיקה שעשיתי עם תוכנת EVEREST הכרטיס מופיע כך: Radeon X1650 Series Secondary 256 MB האם מדובר באותו כרטיס או ששני הדגמים הם שונים?. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שווה לשדרג x800gto ל 7600gt בכמה 7600gt יותר טוב מx800gto
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-