כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי כרטיס HD 6950 שעבר מוד ל 6970 על ידי צריבת ביוס העלתי לו את התדרים ל 940@1375 ואני מקבל ב 3DMARK11 5800P בערך בעוד חבר שלי עם כרטיס זהה (רק לא ריפרנס ) מקבל 6116P על שעונים של 920@1340 איך זה הגיוני ?? מה גורע ביצועים מהכרטיס שלי ?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הכ"מ מגיע ל90 מעלות במאמץ. מה עושים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה. עריכה: Gigabyte 6600GT 128mb DDR II ולא עבר OC.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הספק נשרף ולקח איתו את הכרטיס המסך שרק לפני יומיים פתחתי לו צינורות וקניתי לו קירור :'( אני צריך כרטיס מסך חדש. כרגע המעבד שלי די חלש לHDTV לכן 1080P מקרטע קשות. לכן חשוב לי שהכרטיס מסך אולי ייעזור. כמו כן SM3 חשוב , ושיפעיל משחקים בצורה יפה על המסך Dell 2407WFP. לא חשוב לי פילטרים וכו', אני לא גיימר, אני אוהב להנות מהמשחק בגרפיקה טובה אבל זה בא עם המחיר היקר. אני מוגבל במחיר אין תקציב כרגע זה החלטה של אבא שלי, קודם אני יבוא עם דגם או שניים. איזה אופציות יש? וחוות דעת על אותם כרטיסים. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי nividia gt420 ושאני משחק במשחקים פשוטים(כמו bf bc2)הוא מגיע למעל 70 מעלות מישהו יודע מה לעשות ודרך אגב המחשב שלי חצי שנה אצלי וניקיתי אותו פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ומודה מראש על כל עזרה. אז ככה הכרטיס מסך שלי (ati radeon 4800)מתחמם ממאוד כמובן כאשר אני מפעיל משחקים די כבדים ברזולוציה הכי גבוהה (לדוגמא grid, c&c 4)ומה שהיה קורה לאחר כמה דקות ששמעתי את המאוורר (של הכרטיס מסך) קורע את עצמו המחשב פשוט היה נכבה. אז בררתי ולמזלי האחריות עדיין תקפה. מה שרציתי לברר איתכם זה אם אני הם מחליפים לי בסוף את הכרטיס מסך ואין להם את אותו הדגם מה יהיה כרטיס בערך באותה רמת ביצועים אה כן לצערי החברה שמטפלת במחשב היא אייבורי לכן אני מבקש עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650 מעבד i5 3470 לוח אם Gigabyte h77 זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב צך, ערב זך, כשאני מנסה לתומי לשחק ב BF2, לאחר שהרבה זמן לא שיחקתי משחקים, הכרטיס מסך מתחיל לעשות שטויות: מידע על הכרטיס מסך:
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של ה8800GTS (שהיה מצויין), הוא החליט להישרף. :-\ אני לא כ"כ מבין בכרטיסים החדשים ומה משתלם לי, אז רציתי לשאול אתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח, אלא אם כן יש משהו ממש משתלם בקצת יותר מ400 ואז החריגה אפשרית. השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטי HD. המסך 19"
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב.. וכשחיברתי אותו בטעות שמתי את הכבל של המסך על הכרטיס מסך המובנה.. ואחרי זה כיביתי ושמתי בכרטיס מסך הרגיל ופשוט המחשב עלה אך ללא צג... וכשפתחתי את המחשב ראיתי שהכרטיס לא עובד בכלל..יכול להיות שהוא נשרף?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 6800GT וכשאני נכנגס למשחק מאוד לא כבד כמו Madden NFL 2006 של EA, אז הטמפרטורה של הכרטיס מגיעה ל-105 (!!!!) מעלות. אני לא מבין כל כך גדול בכל מה שקשור לתרכובת כרטיס המסך, אבל אני ידוע שזה לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת! הנה תמונה של המסך: http://img479.imageshack.us/img479/6757/105hp7.jpg איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה ומה יכולה להיות הסיבה לטמפרטורה הזאת? תודה!
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ביומיים האחרונים, הכרטיס שלי - Sapphire HD4870 VaporX 1GB, מתחמם ואז המסך שלי (Samsung P2770HD) מפסיק לקבל ממנו אות, עכשיו, אני יודע שהוא מתחמם כי כשזה קורה דולק לי על הכרטיס מסך נורית אדומה של OVER TEMP, וגם המאוור שלו נשמע חזק, עכשיו כרגע שאין איזשהו משחק מיוחד פתוח על המחשב, הטמפ' של 3 הדיודות היא בין 60-70 מעלות צלזיוס, זה נורמאלי? ואז זה מה שעשיתי, השתמשתי במצב הידני של ATI CATALYST, ושמתי את המאורר על 60% וזה הוריד לי את הכרטיס ל48-53 מעלות במנוחה, אבל משומה אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.. כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו (הכוונה היא *לא* לריסטרט/ריסט), אז עדיין המחשב נתקע במצב שחור ונדלקת לי הנורה האדומה של ה-Over Heating על הכרטיס, ונגיד שאני משחק GT…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ההודעה הופיעה לי כבר פעמיים. מה לעשות? http://postimg.org/image/xgylfxjmd/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם Msi 1GLAN X58 PRO-E7.1 http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic כרטיס מסך כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI ספק כוח: ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לפי הנתונים של הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 הוא מתאים מצויין למחשב שלי ככה לפחות אני חושב. זה הלוח אם שלי http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic הספק שלי יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה דיי טוב : הכטיס צורך 500W והספק כוח שלי הוא 550W סתומרת שיש 50W לא מנוצלים שזה טוב ניכנסתי לחנות KSP ליפניי כמה ימים ואמרו לי שהכרטיס הזה R9 270X עובד רק על מחשבים חדשים. זה נכון ? למה שהוא לא י…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך שלי להיום : Nvidia GEFORCE 570 GTX gainword good
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני 8 חודשים בערך קניתי מחשב די חזק מחברה מוכרת בישראל.. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (Geforce 8800GT) התחיל לעשות לי בעיות, כמו למשל הרבה פסים לבנים כאשר אני מפעיל את המחשב וכו'.. בכל אופן הבאתי את הכרטיס לחברה לתיקון לפני שבועיים והיום הם התקשרו אליי והודיעו לי שהם לא הצליחו לתקן את הכרטיס.. עכשיו, מאחר ולטענתם כבר לא מייצרים כאן את הכרטיס הזה (דבר שנשמע לי קצת מוזר..) הם רוצים לשלוח אותו למעבדות בחו"ל וששם יתקנו לי אותו. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן ואני לא יודע אם שווה לי לחכות את הזמן הזה או שאולי עדיף לי לקחת במקום ה8800GT את ה9800.. מה אתם אומרים? שווה לי? איזה כרטיס יותר טוב? תזכרו שה8800GT עלה לי בסביבות ה1100-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בחודש-חודשים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD גדול 30-40 אינצ' לצפייה בסרטים, וגם משחקים בין היתר. הכרטיס מסך שיש לי זה 260GTX..(כתוב במפרט בצד), הוא יסתדר עם רזולוציה של 1920X1080?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה זה ? ועוד על משחקים חלשים .... כמו CSS ו hospital tycoon ו WAR3 לא עובר פשוט ת60 FPS .. רק אם אני מוריד רזולציה מ 1280X1024 ל1152X768 ה FPS עולה ... הכרטיס מאוד חזק.. X1950 דרייברים עדכניים .. מה זה יכול להיות..?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-