עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rtuci,

7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E הפרטים על הכרטיס מסך http://www.pointofview-online.com/GF7600GTpci.html

2. אתמול רכשתי תכרטיס מסך הזה הוא טוב,אם איזה תוכנה כדאי לעשות לו אוברקלוקינג כי אם ati tool אני מצליח לעלות ובטיפה(עוד איזה 20-30) ונהיה לי הבהובים כאלו במסך

3. Started by oren13,

Chipset: Radeon X850 PCIe Series ASIC: R480 Pixel Pipelines: 16 Vertex Engines: 6 Manu. Process (Micron): 130nm Transistor: 160M Fill Rate: 8640MTexel/s Memory Size: 256 MB Memory Type: GDDR3 RAMDAC (MHz): 400 Dual Engine CLK (MHz): 540 Memory CLK (MHz): 1180 Memory Interface (bit): 256 Memory Bandwidth: 37.8GB/s Bus Interface: PCIe. וכמה הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  4. sapphire R9600 PRO ADVETAGE AGP 256 MB DVI BOX הוא שווה משהו? אני גיימר כבד/מתקדם,ואני לא יודע על מה ללכת הציעו לי את זה...היה לי במחשב הקודם משהו גרוע חבל על הזמן...(5200) ולא יכולתי לשחק במשחקים ומרטתי שיער,כשיו אחרי הבר מצווה אני קונה מחשב חדש,מה תציעו לי ככרטיס מסך?

5. Started by hadash,

הכרטיס מסך הזה BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe יכול להחזיק מעמד במסך 22 אינץ'? ולמה יש מסכים שרשום עליהם 1:700 וכמה מהם יקרים מה1:2000 למשל?

6. ברצוני לדעת, האם הכרטיס מסך הזה: GEFORCE FX5700 256MB + DVI+ TV 128BIT יתאים ללוח אם הזה: http://img198.echo.cx/img198/5427/25wu.jpg *אני חייב לציין שבלוח אם הזה כרגע יש פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך GEF 4 MX 440 128MB אז תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by חן מ,

שלום לכולם אני קונה מחשב עוד מעט והחלטתי ללכת על ה88GT.ראיתי כטריס מסך שנדלקתי עליו והוא ה88GT של INNO עם OC טוב מאוד של 10 אחוזים. האם הכרטיס עצמו טוב?הוא מפיק איכות וביצועים יחסית למחירו?איך הקירור שלו? בקיצור אני אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס ולדעת האם הוא יריץ לי משחקים כבדים בצורה טובה?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by 8dsim,

Prolink PixelView GeForce FX5700 256MB Plasma Display Fan 999 ש"ח 256MB DDR, Golden Limited 600Mhz, 3.3ns Memory clock Nvidia GeForce FX 5700 GPU, 450MHz Core Speed DX9 with Vertex Shader 2.0+ and Pixel Shader 2.0+ Max display resolution 2048 x 1536@85Hz 128-bit, studio-precision color VGA , TV-Out , Video-In & Out, DVI מה אתם אומרים שווה או לא ? אתר המוצר http://www.prolink.com.tw/2003/english/products/vga/FX/Geforcefx%205700-256M.htm

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6766 או שכדי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 אני רוצה להחליף כי אני יקבל תוספת ביצועים גדולה ואם אני ידבר אם ני יעשה הזמנה טלפונית אני יבקש שיבדקו שהליבה של הכרטיס היא R360 מה שיתן לי אפשרות לעשות אוברקלוק גדול יותר ולהחליף את הביוס של הכרטיס ;D ;D ;D לביוס של 9800XT כמה למכור את הכרטיס שלי אני חושב משהו כמו 1100ש"ח... מישתלם?? אני חושב אל הכרטיס של MSI כי הוא גם יותר זול והקירור שלו מסיבי יותר...

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  10. היה לי כרטיס Gf4MX 4000 קניתי היום ATI Radeon 9250 עם 128 MB. עכשיו,ברגע שאני מתקין אותו, המחשב לא עולה. יש מסכים כחולים, הפעלות מחדש,והוא כל הזמן עובר ל 8 סביות צבעים. בדקתי אולי זה הדרייבר לא הנכון, נכנסתי ב Safe Mode (מצב בטוח) והסרתי את הדרייבר,ואז הווינדוס עלה רגיל. ניסיתי להוריד מהאינטרנט,התקנתי,וגם עשה בעיות. עכשיו,החזרתי לג'יפורס והכל כקדמותו. מישהו יודע מדוע הכרטיס החדש עובד כך?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, יש לי HD3870 חדש ועכשיו לא מזמן לא נגעתי במחשב איזה דק' ושאני חוזר אני רואה את ההודעה הזאת שאני מצרף.. ולפעמים אני רואה ריבועים צהובים,ירוקים וכחולים על המסך וכאלו דברים... הטמפ' היא 55 מעלות (מנוחה) אני חייב עזרה כמה שיותר מהר... תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by yotam360,

ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  13. אני ממש לחוץ בזמן כי המחשב זה מתנה ואני חייב לבדוק מה הכרטיס מסך הטוב ביותר כיום לנייד לפי מה שקראתי ובדקתי 8700 GT הכי טוב לנייד למרות שראיתי שיש אפשרות לקנות אותו כפול ? איך זה עובד בדייוק ?? האם אני יוכל להפעיל את קרייסס איתו ברמה גבוהה ? האם יש גירסא מסוימת של 8800 לנייד ? אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם ..

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  14. אני יודע שזה לא הסכום הכי גדול או משהו אבל בבקשה אם תוכלו עד 500 שקל למצוא לי תכרטיס הכי טוב שאתם יכולים בסכות הזה..

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by asaf999,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש המיועד למשחקים. מהו הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים שיש וניתן להשיג בארץ? נ.ב אנא לצרף מחיר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by Gex,

יש לי 600 שקל ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH agp8x 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? תודה מראש!!!!!!!!! אני מחבב אותכם! Lol

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by yossi126,

ברשותי ספק corsair vx450 ומתרוצצות לי מחשבות על שדרוג הכרטיס. מהו הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקנות במסגרת הספק הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by love-its-my-name,

שלום. לאחר שהכרטיס מסך חזר מתיקון [הכרטיס לא היה פגום ככה לבסוף התגלה אחרי ששילמתי 200 שקל על הכול סעמק] בסוף הבעיה היתה בכלל במתאם של הכרטיס מסך ולא בכרטיס מסך עצמו... טוב שמעו, אני רוצה למחוק את כול הדריברים ולהתקיןההההההההכול מחדש... אז מה להתקין? כאילו מתי...? הכוונה היא : להתקין את הדריברי של הדיסק ואז את הדריברים החדשים או להתקין רק את הדריברים החדשים? מישהו בבקשה יכול להביא לי אילו דריברים להוריד? אני לא צריך רק את הדריברים הרגילים אלה גם שאר התוספות המגיעות על הכרטיס מסך שלי.. כמו התוכנה לכרטיס הטלויזיה וכו' תודה מראש. :-*

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by avi.hagit,

קיבלתי כרטיס מסך מסוג 7300 gt של ניוודה המחשב שלי הוא amd אטלון 3000+ לוח גיגביט 2גיגה ראם 360 גיגה הרדיסק מארז של hec וספק שלהם 350 יש לי קצת בעיות במשחק Test drive האם הכרטיס מסך הזה אמור לסחוב טוב את המשחק הזה? איזה דריבר הכי כדאי להתקין בשביל הכרטיס שלי? תודה לעוזרים אבי

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה יהא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Devil Servant,

באתי לחבר FX 5500 ללוח אם בעל כרטיס מסך מובנה ואני שם לב שהחריץ החום הזה של הכ. מסך קטן מדי יש לו רק 2 חריצים מחוברים קטנים במקום 3 יש מתאם? [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 15:02:32 בבקשה אנשים :\

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך x1900gt 256mb ואני חושב שהרבה זמן הוא עושה בעיות כי הוא לא בסדר, אני צריך תוכנה שתבדק אם הוא תקין 100% או לא. אני ניכנס למשחק פשוט (need for speed carbon) אני ניכנס למירוץ, ואז לאחר משהו כמו 2-5 ד'ק מהמירוץ פתאום יש מסך שחור אבל אני עדיין שומע את המוזיקה של המירוץ ואז לאחר משהו כמו 30 שניות זה נתקע ומראה מסך כחול. מה יכולות להיות הבעיות ? האם זה הכרטיס מסך ? ואם זה לא הכרטיס מסך אז מזה ? למי שיש תוכנות לבדיקת המחשב כללית אם יש משהו שהוא לא תקין שיתן שם. יכול להיות שזה גם הספק כוח כי הוא בא עם המארז ויש לי מעבד amd 3800 x2 וזיכרונות 4GB וכרטיס מסך x1900gt ושני כוננים קשיחים (ראפטורים) אז יכול להיות שהספק חלש ? תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים