עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  2. מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  3. מדובר בחיבור של 7900GT לטלויזיה וחיבור של מסך דרך DVI , דריבר 175.19 WinXP . לא הייתה לי בעיה כזו בעבר , שמצב DualView מציג לי על הטלויזיה תמונה שחורה עם פסים לבנים רצים לאורך הטלויזיה . מצב CLONE עובד , אין שום בעיה , רק DualView עושה בעיות . עשיתי חיפוש ברשת מצאתי כמה נושאים ,אבל לא ראיתי שיש איזה פיתרון . אולי מישהו כבר ניתקל בזה ויודע את הסיבה או הפיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. Started by BS07,

יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by gforce,

האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ? אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ? האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  6. שאלתי בחנות כמה עולה כרטיס מסך 7600 gs ואמרו לי 500 ש"ח .וגם שאלתי כמה עולה 7600 gt ואמרו לי שעולה 800 .אני חושב ששנהים ddr 3 ו256 מיגה בית השאלה שלי האם שווא להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה gt .או שהם כמעט אותו דבר וחבל על הכסף

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  7. בעיה: אחרי שאני יוצא ממשחקים ה-DESKTOP שלי נהיה בהיר כאשר אני נכנס לתצוגה לצבע זה מסתדר יש לי RADEON 9000 PRO יש דרך למנוע את זה?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by Mindwild,

שלום לכולם, חבר שלי קיבל הצעה למחשב חדש שמיועד למשחקים בתקציב של עד 4000ש"ח, להלן המפרט: [TABLE=width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה [/TD] [TD]פריט[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B75M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]COOLERMASTER SILENCIO 450 w/o PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]SEASONIC S12II 520W - RETAIL[/TD] [/TR] [TR] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD]ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2[/TD] [/TR] [T…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by gadhaw,

אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש... חשבתי על לקנות 9600XT של POWERCOLOR ב-920 ש"ח אך ראיתי שב-80 ש"ח יותר מוכרים 9700PRO. שמעתי שה-9700 הוא כרטיס טוב בהרבה, זה נכון? הוא שווה את ההשקעה למרות שמדובר בכרטיס ישן יחסית? הערה: הלוואי והיה לי תקציב ל-9800PRO אבל אין לי... המטרה שלי היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן (בערך שנתיים), לא קריטי שבסוף ימיו הוא יריץ משחקים ברזולוציה הכי גבוהה

10. Started by erez_levy,

שלום לכולם, השאלה פשוטה. מה זה DVI? את הראשי תיבות אני יודע, אבל מה זה עושה? אני יודע שיש לי את זה בכרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT PCX 256MB DVI Video Card ובמסך LCD: Samsung 740B אבל מה זה עושה? אני יכול לראות דרך זה סרטים שנמצאים במחשב בטלויזיה? אני יכול לחבר את המחשב בעצם לטלויזיה וההפך? צריך להיות לזה כבל כלשהו כדי לחבר? תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  11. Started by Vodkaboy,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות, האם הכרטיס Asus GeForce 4 64MB הוא טוב? אני צריך כרטיס מסך טוב.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by Roy-L,

הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש

13. Started by voyant,

האם למישהו יש נסיון בסופט מוד ל firegl / quattro ? __________________

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  14. המחשב שלי די חדש (4 חודשים) ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו. אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה" אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת. בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור. המערכת שלי היא: I5 750 מעבד לוח של אינטל P55 כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr3 4 ג'יגה ddr3 מארז antek nsk4480 תוכנה: windows 7 פיירפוקס 3.6.3 עידכנתי את הדרייברים של NVIDA מה זה יכול להיות? אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. אני מחזיק ביד 2 כרטיסי מסך: על שניהם יש מדבקה בלבד שמזהה אותם. על אחד כתוב : NVIDIA GEFORCE 4 ועל השני כתוב: GEFORCE 256 32 גם תוכנת אוורסט מזהה אותם כך. אבל אני רוצה לשאול איך בכלל אפשר לאמת את הסוג ללא אוורסט, הרי מדבקה אפשר לזייף בקלות. על הכרטיס לא מצויין שום מזהה אחר. ו...חוץ מזה מה פירוש ה- 256 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by EAD,

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-preview/1 פה מדובר בכרטיס 2 ג'יגה. פלוס דרייברים חדשים וכו'. תוצאות פשוט מדהימות ;D מה שכן, כפי שראינו כבר בבנצמארקים קודמים, התוצאות די משתוות עם 2 4870 במערך CF, ולעיתים אף יש היתרון ל4870 במערך CF. אבל סה"כ כרטיס מעולה

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  17. אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  18. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by Erez360,

שלום לכולם. התקנתי את הCatalyst ואחרי זה את הHotFix וכשאני נכנס להגדרות כרטיס המסך הוא מופיע כ4800 ולא כ4850 למה?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by tal_be,

אני רוצה לקנות את הכ.מסך 8800GTS 640MB אבל אני רוצה לדעת אם אני צריך 320MB או 640MB?? מה ההבדל? הוא במיוחד למשחקים טובים וחזקים שייצאו... נב: ה 640MB יספיק לי ל 3.5 שנים עם משחקים בלי תקיעות (לא על הגדרות נמכות)??? כי אני מתכנן מחשב שיספיק לי להרבה זמן... 3.5 שנים ומעלה...

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  22. אני קונה כנראה מחשב מתי שמקבלים את התעודות במחצית, אז רציתי לדעת עם ה-LG F900B טוב גם למשחקים? או שה-F900P שאומר להגיע בקרוב יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by boom!,

מהו הכרטיס הכי משתלם בדרגות המחירים האלו(700-800-900 שקל), ואם יש הצעות כדאיות במיוחד אני אשמח לדעת, תודה.

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by nanus,

שלום אני אטוטו קונה מחשב עכשיו אני חשבתי לקנות בנתיים את HIS PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR2 128 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL שעולה 676 אני רוצה לדעת האם הכרטיס הזה סבבה והאם הוא ירץ לי משחקים חלק יחסית כי אני רוצה כרטיס מסך שיש לו VIVO וגם שיהיה זול עד שיצא הכרטיס הבא של ATI ואז אני אקנה אותו זאת אומרת לא להשקיע עכשיו בכרטיס מסך מי יודע מה כי בכל מקרה תוך חצי שנה שנה גג אני יחליף לכרטיס מפלצתי מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by abc2007,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש...הרצתי את תוכנת אברסט ורשום לי שם Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) אבל לא רשום אם זה 5750 או 5770 וקניתי 5770... פתחתי את המחשב ועל הכרטיס(המאוורר שלו ליתר דיוק)לא רשום כלום...קניתי של חברת ג'גהבייט. למרות שבאתר שלהם כן יש ציור עם הדגם על הכרטיס שקניתי. איך אני בודק את הדגם המדוייק של הכרטיס ועושה לו מבחני ביצוע?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים