עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! יש ברשותי את הכרטיס 6600GT ובמשחקים די חדישים ברזולוצייה נמוכה (על מסך 22אינץ) נתקעים המשחקים והכרטיס מגיע ל60 מעלות פלוס/מינוס ורציתי לדעת אם הכרטיס HD2400 PRO יתן ביצועים יותר טובים/מעלות נמוכות...... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash או: להוסיף לכרטיס 6600GT קירור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash + http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by eCRIME,

אהלןןןןןןןןןןןןן, מכיוון שאני מתכנן קנייה של מחשב חדש רציתי לדעת מה שווה הנוכחי [להעביר לחברה....] היא צריכה אותו בשביל גרפיקה בעיקר [לומדת עיצוב גרפי] קיבלתי הצעת מחיר בשבילה [במסגרת התקציב שהיא רצתה - 3000] של מחשב שדיי דומה למחשב שלי.... רציתי לדעת בעצם האם הכרטיס מסך שלי - GeForce 5700FX מתאים לשימוש עם תוכנות גרפיקה.... [המחשב עצמו הוא פנטיום 4 3 ג'יגה....] ובמידה וצריך לשדרג אשמח להצעות.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  3. שלום, פירמתתי את המחשב המפרט בחתימה הוא בOC ל3.2 כל השאר אותו דבר, וSA לא רוצה לעלות בהגדרות הכי גבוההות זה בקושי סוחב, יש לציין שגם עם OC לכרטיס לא עוזר! מה לעשות ?? אני משתגע! אגב ספק ג'נרי אם זה משנה משהו הקטע הכי מטריף שלפני כמה ימים הכל היה בסדר!! אני משתגע, בבקשה עזרו תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by daniel89,

האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by roiavraham,

הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סביר…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by pompon,

שלום לכולם. קראתי את הכתבה שהתפרסמה בימים האחרונים בה בדקו את כרטיסי ATI מול NVIDIA. בכתבה בדקו את הכרטיס של CLUB3D אך לפי מה שאני יודע Sapphire הרבה יותר טובים. האם זה נכון? מדוע לא בדקו גם את כרטיס המסך של Sapphire הידוע בפופולריות שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by eizik26,

שלום אנשים איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ל HTPC שיושב אצלי בסלון (רזולוציות, יציאות) ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  9. הרי אם HYDRA מאפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך מחברות שונות. זה ישמע אפילו יותר פשוט שהוא יאפשר לחבר שני כרטיסים מאותה חברה- או פשוט באותה מידה. האם הדבר אפשרי ? זה יהיה נחמד לעשות 480 + 285

10. Started by GooG,

יש לי Inno3D nVidia GeForce 9600GT OC ואני רוצה לקנות Inno3D nVidia GeForce 9600GT ללא OC זה יתאים? בבקשה תגיבו מהר מחר אני צריך ללכת לקנות !

11. מה המסך הכי טוב היום, שלא עושה בעיות, שטוב למשחקים ושרואים בו חד וחלק, ועם אחריות טובה? בין 1000-1200 שח... מסך 17 אינצ'...שטוח לא דק. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by Fantomas,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. שלום ברשותי מחשב P4 שעובד בתדר 3 GHz (intel pentium 4 630) זיכרון 512 מגה DDR2 כרטיס מסך - geforce 6600 הבעיה היא שמשחקים בני זמנינו לא פועלים על מחשב כזה. השאלה היא מה עדיף מחשב חדש? עם כרטיס מסך בינוני, או לחילופין לנסות לשדרג את הקיים בתוספת זיכרון פנימי וקניית כרטיס מסך חזק יותר - האם כרטיס מסך חדש מחייב מחשב חזק לניצול מלא שלו? תודה מראש נתנאל

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  14. הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  15. הי, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי בעיקר בכדי לשפר ביצועים במשחקים (WOW), האם הכרטיס יעבוד עם המחשב שלי? חשבתי לקנות את הכרטיס : Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512MB PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 המפרט שלי היום: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: 1024MB RAM לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2 תודה על העזרה , אסי

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Darkone,

שלום יש לי GEFORCE4 TI4400 של ASUS, בחודש אוגוסט אני משדרג את המחשב שלי יש לי דילמה המסך שלי ישן MAG 17 DJ700 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 768 על 1024 אני רוצה לקנות את ה - GFORCEFX 5900 או RADEON9800 PRO האם כדאי בכלל להחליף כרטיס מסך או להשאיר את הכרטיס הקיים וקנות מסך חדש? אני פריק של משחקים והסיבה שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך היא בגלל משחקים עתידיים כמו HALF LIFE 2 ו DOOM3 שתומכים ב DIRECTX9. מה ההבדלים שאני יראה מפחנה גרפית אפקטים וכו' במשחקים האלו לבין הכרטיס הקיים לכרטיסים החדשים?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלום, אני הולך לקנות אוטוטו מחשב שכרטיס המסך שלו אמור היה להיות Club3D HD4870. ראיתי שבסקייפיסי שמהם אני מתכוון לקנות את המחשב הפסיקו למכור את הדגם הזה. לגבי דגמים של חברות אחרות, יש חברה מסויימת שכדאי לי לקחת או שהכל אותו הדבר? איך זה? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤908 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by AvivCh,

יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by InbalZ,

שלום לכולם, אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו, יש לו עכשיו 6550, לוח אם של גיגהבייט 965P-DS3 REV3.3 זיכרון 2 גיגה של GEIL 800 ULTRA ו7950GT הוא מתלבט בין 8800GTX או 8800GTS החדשים שראיתי שכבר זמינים מבחינת כסף הוא מוכן להשקיע בGTX אבל לפי מה שקראתי פה זה לא שווה את הכסף הבדל של כ800שח ביניהם שהGTX יותר יקר יש לו ספק של טרמלטייק ה750 מהסדרה הטובה אז זה יחזיק בטוח. תודה ענבל

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by fredi157,

אפשר חריגה קטנה. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בתקציב הנ"ל ואני עוד מעט משדרג ל4G זיכרון לכן אני גם רוצה כרטיס מסך טוב. אני חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 (האם הוא טוב למשחקים? יריץ משחקים חדשים על הכי גבוה למשך כמה זמן? שנה?) (מה עם זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=712839 איזה מהם יותר טוב?) אבל אני לא מבין מה זה DDR5? צריך להביא תמונה של מפרט מאיזשהי תוכנה או משהו? בינתיים מה שאני יודע זה: שידרוג ל4G זיכרון מעבד X2 PENTIUM D 3GHZ כרטיס מסך GE FORCE 7600GS

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by גד :),

הייתי במאגר כרטיסי המסך המומלצים ועשיתם עבודה מעולה אבל למה 9800GX2 לא נמצא במאגר המומלצים, הוא הרי יותר חזק מ 260GTX !!! ולמרות שהוא מתחמם הוא עדיין מראה ביצועים יותר גבוהים. ונגיד שאפשר להשיג אותם באותו מחיר...

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  22. שלום חברה מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל בכל זאת שהמחשב הנייד יריץ משחקים בצורה טובה (כמובן לא על High אבל לפחות על NORMAL) הרבה מחשבים באים עם INTEL Graphics Media Accelerator 950 האם הוא שווה משהוא? יש לי אופציה לשדרג ל Geforce Go 7200 256MB, אבל ב 300 ש"ח יותר השאלה שלי כמה שווה המאיץ של INTEL וכמה שווה יותר המאיץ של GEFORCE

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by Larry David,

שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל6950\6970 המפרט: i7 920, 4 gb, MSI 58X plat, 4870x2 Sapphire יש לציין שהמחשב נקנה בתחילת שנת 2009, כך שהאם לעובדה זאת השפעה על ביצועי החומרה? שאלתי העיקרית היא האם המעבד חזק מספיק בשביל כרטיס 6950\6970(צר בבקוק וכו'...)? האם עדיף לרכוש את הדגם הראשון, ו"לשחרר" אותו או לקנות את האחרון? בנוסף, ראיתי שיש הבדל במחיר בין Gigabyte ל-Sapphire, ממה הוא נובע, האם יש הבדל ניכר בביצועים והאם כדאי להשקיע את ההפרש. תודה רבה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי לוח תומך PCIE1 אני יכול לשים כרטיס שתומך PCIE2 ? זה יעבוד ? או שעדיף לקנות כרטיס רק PCIE1 למנוע בעיות של תאימות ?

25. Started by idok,

בביקורת עשו השוואה בין הכרטיס הנ"ל לבין הRADEON 9800XT הזול יותר. ונחשו מי ניצח? את זה תצטרכו לגלות בביקורת......

• 6 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.