עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sting,

יש לי Gforce 4 Ti 4200 128 DDR של Innovision ורציתי להחליף אותו בכרטיס מסך יותר טוב על מנת להשיג ביצועים יותר טובים במשחקים החדשים , במסגרת התקציב חשבתי להחליף אותו ב RADEON 9600 Pro 128MB DDR רציתי לדעת כמה דברים... 1. האם הכרטיס מסך 9600 שווה ? ואיזה כרטיס עדיף בדיוק מבחינת חברה וכו' ? 2. איך אני מתפטר מה- Gforce 4 Ti 4200 ??? (ואל תציעו לי לזרוק אותו מהחלון או לפח בגלל שזה של inoo3d , אני צריך כסף עבורו ! ) 3. מה ההפרש שיצא לי בעלות בין שני הכרטיסים ? והאם זה משתלם מבחינת ביצועים ?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by general328,

חברים שלום, אני כבר כמה זמן לא יודע מה לעשות, אבקש אם תוכלו לעזור לי ולתת לי תשובה סופית לגבי בחירת כרטיס מסך, הבעיה היא כזאת, יש לי לוח אם לא תואם PCIE2.0 הנה המפרט מעבד: Q6600 לוח אם: EP35C-DS3R זיכרון: 2G דיסק קשיח: 320 ספק: ג'נרי 450 W ואני מעוניין להביא כרטיס מסך מהחזקים היום כמו: HD4870, 260GTX, 275GTX, HD4890 ועכשיו השאלות: 1. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת? 2. איזה מבין הכרטיסים הללו מומלץ לקחת מבחינת ניצול הכרטיס (בגלל שאין תמיכה PCIE2.0) שאני לא יקנה כרטיס יקר והניצול שלו יהיה חלקי. 3. איזה כרטיס כבר יתחיל לעשות לי צוואר בקבוק? 4. האם אני יוכל בכלל לשים כרטיס חזק כמו אלה שלמעלה עם לוח כזה, ולקבל ניצול מלא? (בוודאי שאני אחליף ספק) אני מקווה שתתנו לי תשובות, …

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by yoss100,

היום קניתי 5850 והתקנתי את הדרייבר הכי חדש ויש לי בעיה: אני משתמש בטלוויזיה 37 אינץ' LCD בחיבור HDMI ברזולוציה מקסימלית1920*1080 אבל משום מה פסים יש שחורים בכל הצדדים של המסך וגם למעלה ולמטה כאילו התמונה חסרה יש דרך לפתור את הבעיה? שהתקנתי את הדרייבר היישן שמגיע בדיסק לא היתה בעיה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by ariel2420,

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך המפרט- CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 ספק- ezcool 300watt jsp כרטיס המסך המוחלף - 8500GT מה הכרטיס מסך הכי טוב למפרט זה

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  6. שלום אני צריך להחליף מסך למשהו יותר טוב רציתי לדעת עם מסכי פלזמה טובים למשחקים?? אני יודע ש LCD לא מומלץ למשחקים?? מה אתם אומרים?? תודה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by stlior,

שלום. עכשיו יש לי radeon 9600 series, ואני רוצה כרטיס חדש, הבעיה היא שהלוח אם שלי הוא AGP ויש לי תושבת 478. אז אני צריך למצוא כרטיס טוב, שיתאים ללוח אם שלי, אבל שנאי לא אצטרך להחליף אותו עוד שנה כדי שאני אוכל לשחק בשחקים חדשים. אני מחפש כרטיס במחיר של עד 900 שקל, אלף שקל אם יש הבדל גדול, אבל לא יותר מזה. תודה.

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by puvsc,

יש לי כרטיס 3870X2 שאז עלה לי 2500 ש"ח אני מרגיש שהוא די עשה את שלו ואני רוצה לשדרג- השאלה- האים כדאי להשקיע 2500 שקל שוב על כרטיס כמו 7090 או ללכת על כרטיס עם תקצוב נמוך יותר? אני צריך אותו למשחקים, לעיצוב גרפי, ולעריכת וידיאו- כך שאני צריך שהיה עם OPENGL יש לי מעבד I7960 וראם של 16GB לוח של GIGABYTE GA-X58A-UD5 אשמח לייעוץ

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בדיוק מסתכל באתר הזה ולפי הבדיקות שהם עשו פה ניראה כאילו שה6800GT עוקף את ה850 XT... איך זה יכול להיות?? ההבדל במחיר בינהם הוא עצום!! http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-7800_3.html אני מתכנן ליקנות את ה850 XT אבל לפי מה שאני רואה פה אני לא חושב שאני ישאר עם ההחלטה הזאת

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by Kirma,

אז אחרי שקיבלתי את הכרטיס מסך החדש החלטתי להחליף ל 8600GT שלי, משחה טרמית ל MX-2 GIGABYTE 8600GT 256MB (קירור פסיבי) אחרי שפירקתי את הגוף קירור, ניקיתי את המשחה הישנה שהייתה דבוקה לגוף קירור בלבד כמו לא יודע מה ראיתי שעל הליבה עצמה בכלל לא היה משחה (הכוונה היא שכאשר פירקתי את הגוף קירור גוף המשחה נשארה עליו ולא על הליבה) המשחה הישנה הייתה בצבע צהוב. אחרי ההקדמה הקצרה לשאלתי, עכשיו מה היא בעצם הליבה ? כי יש רבוע גדול שמחובר ל PCB בגודל של כ 5 סמ"ר ועליו יש עוד חלק שחור (שאני חושב שזה הליבה) קטן בגודל של כ 2 סמ"ר מה זה הליבה עצמה הרבוע התכלת או האדום (לפי התמונה שצירפתי) ? אז על הרבוע התכלת יש משהו כמו דבק שקוף, אבל הוא מורגש רק בצדדים.. אז אמורים לנקות גם אותו או לא ? וכמ…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by Bartleby,

אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by david85,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, ואני יכול להרשות לעצמי להוציא 2000 שקל, והשאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות??? radeon 9700 pro או geforce fx החדש שיצא בקרוב בקרוב???? תרשמו לי בבקשה מה הבדלים בין הכרטיסים כי לפי מה שחברים אמרו לי ההבדלים הם עצומים והג'י פורס לוקח בגדול... והאם משחקים כדום 3 ואנריל 2 שיצאו בשנה בקרובה יעבדו לי על פול גרפיקה בצורה חלקה עם ביצועים טובים עם המחשב שיש לי...? תסתכלו במפרט מחשב שלי.. תודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by ohadbx,

עוד מידע לגבי הקנייה שלי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136938.0 בקיצור- אני קונה כ. מסך חדש, כנראה GF6600GT. הבעיה היא שאני מתלבט בין 3 חברות- לידטק, ג'יגהבייט וגיינוורד, שלושתן עם שם טוב ואין הפרש גדול במחירים (בפנדה לפחות). אמרו לי לברר כרטיס של איזה חברה יעבוד הכי טוב עם הלוח אם שלי, יש בזה אמת או שסתם שטויות?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Idanp,

איך המסך הזה?שווה תכסף?איכותי?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by dw,

מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל כולל TV OUT.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by roes,

מי נותן יותר FPS במשחקים 1950PRO או 7900GT י? *השאלה היא רק מי נותן יותר FPS במשחקים ? אני מהביר זאת מפני שאני יודע וזה ברור של1950 יש התרונות ברורות על ה 7900GT כמו 512MB ויכולת HDR + AA אבל אני שואל רק על עוצמת הכרטיס מבחינת הFPS

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by BrAvE_HeArT,

צילמתי סרט במצלמת וידאו (הסרט עצמו די מצחיק) ואני רוצה להפןך אותו לפורמט מסויים (avi,mpeg וכו'...) יש לי GeForce 4200 Ti עכשיו יש לו את video in אני מסוגל לחבר את המצלמה ליציאה אבל לפני יש ליכמה שאלות: מה עם הסאונד איך אני מחבר אותו, האם יש לי כניסת סאונד בכרטיס קול? איזה תןכנה אני צריך בשביל להפוך את מה שצילמתי לפרומט שאני רוצה? כול טיפ יתקבל בברכה, בתודה מראש ;D

18. Started by netanel38121,

האם הכרטיס מסך הזה באמת עם 512BIT? של חברת GAINWARD GAINWARD PCI-EX GeForce 8800GTX TDH 768MB GDDR3 512 BIT TV/O DVI - BLISS - 8262 - DX10 - RETAIL בכל אופן האם היא חברה טובה? ותתאים ללוח MSI p965 NEO ? כרגע יש לי 8800GTS 640MB ואני לא מרוצה עד כדי סיפוק בגלל שדום 3 לא עולה לי על ההגדרות שציפיתי . ו HL2EP1 קצת מקרטע לי ברזולוציה גבוהה על כל ההפילטרים וההגדרות מקסימום. המעבד שלי הוא 6300 זיכרון 1GB DDR2 אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  19. שלום, כתבתי את ההודעה הזאת לאחר שנאמר לי שאסור לכתוב את אותה הודעה ב-2 פורומים. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (קצת), יש לי לוח אם מסוג P5LD2-VM ואני רוצה להלביש עליו כרטיס מסך מבוסס 9800GT. הבעיה היא כזאת: הלוח שלי תומך רק ב PCI Express 1.0 (לא 1.1) ואני חושש שהכרטיס לא יעבוד ואני אזרוק כמעט אלפייה לפח. בדקתי בכל מיני פורומים אחרים אבל התוצאות היו לא חד משמעיות ולא החדירו בי בטחון. האם מישהו פה הצליח להתקין כרטיס כזה על הלוח הספציפי הזה? או אוליי יודע את מי אפשר לשאול? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  20. אני צריך כ"מ חדש.(והגיע הזמן באמת) יש לי אפשרות להעביר אותו מאמריקה דרך חברים, האם יותר זול שם? באם יותר זול שם בצורה משמעותית-האם מיסים יהפכו את הקנייה ללא כדאית? ואיזה כרטיס רצוי בשבילי (זו לא השאלה המרכזית של הת'רד מכיוון שאת המידע הזה יש בסטיקי, אבל לכל מקרה... אין לי ידע כדי להחליט(שום ידע בכלל)) (אני רואה שיש צורך לציין-מיועד למשחקים. )

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by jony12,

הלווו HWzone!!! חחח אני חדש באתר הזה... אחלה אתר שבעולם!!! נחמד שיש למי לפנות... יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן של חברה בשם ZOLTRIX (נראה לי, זה מה שרשום עליו באותיות קידוש לבנה...) חיפשתי דרייבירים ומצאתי את האתר של החברה שהיה ממש לא מספק. כמובן לא מצאתי כלום ואני דיי נואש... אני לי שמץ של מושג איזה מודל יעני הכרטיס ואודה מקרב לב למי שיוכל להסביר לי איך מבררים את זה, או אפילו יותר טוב איך פשוט מתקינים את הבנזונה הקטן... אני ממש חייב את זה. בתודה מראש, יונתן....

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by NIVV,

כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH??? XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card 1680x1050 הרוולוציה וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by metall111,

כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10706 או... GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2005 לדגם של גיגה בייט יש עוד מאוורר ??

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by alvin,

אני קונה את ה-LEADTEK 6200 128bit AGP, אני כנראה יפתח לו את ה-pipelines. השאלה שלי היא לגבי האחריות אחרי הפתיחה, אם קורה משהו אני יכול פשוט לסגור אותם ולהיות תמים? בנוסף, יש למישהו נסיון עם OC ששרף את כרטיס זה? ואם כן האם היה לו בעיות עם האחריות? אם אני רוצה לעשות OC, לפי מה שהבנתי אין קירור על הזכרונות, יש עליהם חריצים כדי שאני יוכל להוסיף? לינק למוצר: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=174 תודה מראש ובבקשה אל תתחילו להתווכח האם כדאי או לא.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  25. זה לא שוק פה, או לוח מודעות. אם אתה רוצה להמליץ בצורה אינפורמטיבית אנא עשה זאת בתראד שכבר נפתח על נושא היבוא ע"י חנויות, כדוגמת זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=26;action=display;threadid=25604

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.