כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל FPS נמוכים במישחקים כמו COD 4 ו -GRID משהו כמו 30-35 FPS האים זה תקין הדרייבר מעודכן CATALYST 8.8 אני משחק על מסך CRT 17 AOC-FT720 ברזולוציה 1280X1024 60HZ המעבד שלי הוא AMD ATHLON 4800X2 מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כבר המון זמן אני מנסה לברר האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה בתוכנות אדובי כמו אפטר אפקטס ופרמייר ופוטושופ CS5 (בעיקר בפרמייר וקצת בפוטו שופ ואפטר אפקטס) חיפשתי בהמון מקומות ראיתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות איזשהו האק אין לי מושג מה זה באתר של אדובי הם דורשים כרטיס מסך שתומך ב OPENGL 2.0 ובדקתי באתר של NVIDIA שזה תומך ב OPENGL 2.1 בבקשה מישהו שיכול לתת לי תשובה מפורטת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר לגבי חלק מהמידע שמופיע לי ככה?! (מסומן) הכרטיס שלי : HD4850 SAPPHIRE
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב, ראיתי שהרבה אנשים כאן עדיין לא הבינו שה-GEFORCE FX 6800 בהרבה יותר טוב מגרסאות ה-X800 ואפילו בחלק מן המקרים ה-X800 XT PLATINUM פחות טוב מה-6800 הרגיל... אז בבקשה תקראו את הקטע הזה מהאתר של NVIDIA שמרוכזים באאנצמרים מכל מיני אתרים על המשחק DOOM 3: http://www.nzone.com/object/nzone_doom3_benchmarks.html
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הגיוני שעם מחשב: Core2Duo E6600, 2GB RAM ו 7900GT 256MB יש לי בשלבים מסויימים 20-25FPS שהורסים את הפעולה (רוב הזמן יש לי FPS סביר, אבל אני לא יכול לתת ממוצע כי זה בין 50 ל-110 בערך) החלקה של המשחק במשחקים הנ"ל. בקונפיגורציה הזאת: רזולוציה 1366X768 Antialiasing X2 ASAA Anisotropic X2 Shader - Medium Model - Medium Texture - Medium Vertical Sync - Disabled אם מישהו יודע או שיש לו כרטיס מסך זהה ויכול לבדוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוך המסך (לא בתמונה) יש מן אור כתום מתחת לחורים, כשאני מכבה את המסך הוא נכבה וכשהוא דלוק הוא גם נדלק נשפך טיפה מים מהמזגן והוא נדפק קליל אבל האור הזה יכול להיות משהו מסוכן? יש לי מסך MAG 17" 786FD והוא משמיע גם רעש מוזר.. אבל לא חזק רק כשאני מתקרב עם האוזן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בחנות אחת אמרו שיש בעיה עם הכרטיס הזה בארץ. בפנדה אמרו שאין אותו בכלל עדיין בארץ(כל החברות). מובן שאני יכול לקנות אצל KSP אבל אני לא רוצה שום מגע איתם(עושים טובה ששמים לב אלי). האם מישהו פה קנה את זה חוץ מאשר בKSP?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם! סליחה על הבורות אבל אני בדיוק רק התחלתי להתעניין בכרטיסים החדשים שבשוק לאחר תקופה ארוכה שהייתי מנותק מזה. האם הכרטיסים של נוידיה 8, 9 וה HD של רדאון הם מהדור החדש של DX 10? ועכשיו מה הכי חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס 8800 GT או 9800GTX או Radeon HD 4870 DDR5? אם אפשר לפרט אז בבקשה. תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כי בדרך כלל הכרטיסים שלהם משתלמים יותר ברב הפעמים והם זולים מ-NVIDIA, אבל למה בעצם זולים בצורה כזו משמעותית? הם פחות איכותיים מ-NVIDIA ויציבים פחות מהם? ול-NVIDIA יש דרייברים רבים יותר ותמיכה רבה יותר.. והאם כרטיסי AMD באמת מוצלחים ומריצים משחקים כמו שצריך? כל הזמן הייתי עם NVIDIA
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו ממולץ??? איכות שווה את המחיר?. ומה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אם שווה.?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT AGP XFX ויש עליו מאורר סטוקי די טוב אבל הוא עושה המון רעש ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליו בדרך כולשהי להוריד תמהירות סיבוב שלו נגיד ככה... האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את ה ראדון 3650 לתצורה AGP טוען שאינו מצליח להתקין דרייברים אחרונים לכרטיס הוא מקבל הודעה של הדרייבר לא נמצא הוא כן מצליח להתקין את גירסה 9.6 אמנם שלחתי אותו לאתר של AMD כי יש איזה PATCH לכרטיסי AGP לסידרות HD 2000 HD 3000 ו HD 4000 אבל הוא טוען שזה לא עובד הוא משתמש ב XP מישהו יודע אולי יש איזה משהו אחר שניתן לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, המערכת שלי כוללת את הבאים: מעבד: AMD X4 640 @3.0 Ghz לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון: 4GB ספק: Antec EarthWatts 500W 80plus ועוד כ-3 כוננים קשיחים סטנדרטיים. מסך: Dell 2209 עד היום אני עם 4850 ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. משחק בעיקר ב-Battlefield BC2, COD וכדומה. שני הכרטיסים 5850 ו-6850 נמצאים פחות או יותר במסגרת התקציב שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך חדש. השאלה היא איזה משני הכרטיסים מתאים יותר למערכת שלי מבחינת צריכת חשמל, צוואר בקבוק במעבד (אם בכלל קיים) או כל פרמטר אחר שאולי לא חשבתי עליו. מודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נכנס לחדר שכור בקיבוץ אילות (2 דקות מאילת) עוד כמה ימים. שכר הדירה שלי כולל גם חיבור לכבלים של הקיבוץ, כלומר בסביבות 15 ערוצים. אין לי טלוויזיה, ולפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות זולה וטובה לנצל את המחשב שלי לזה. אין ולא יהיה ממיר דיגיטלי ככה ש VIVO לא אפשרות, וגם לא ממש בא לי להחליף את ה R9600P שלי עדיין. קיצר, יש המלצות? אני מחפש משהו נוח, זול, אבל עם איכות תמונה שלא תגרום לי להחזיר אותו. אם אין דבר כזה, המלצה על טלוויזיה טובה וזולה לא תזיק. אני חי על משכורת של תחנת דלק (לא יודע עדיין כמה זה, אני עובד רק חודש וחצי ושל אוגוסט עוד לא קיבלתי) ועוד אלף מההורים ככה שאני ממש לא עשיר גדול. 500 ש"ח עוד נשמע לי בסדר אבל אם זה ממש כדאי אפשר קצת יותר. תודה מראש. א…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי שלום אני השמח עם מישהו יכול לעזור לי אני מחפש כרטיס עריכה ווידאו אשר יש לו כניסות ויציאות גם אנלוגיות וגם כניסות דיגיטליות מסוג DV יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג DCR - PC100E של חברת SONY אני מעוניין לעשות עריכה איתה על המחשב יש כמה וכמה כאטיסים אני יודע אבל אני צריך משהו טוב וזול כמובן כסף זה עניין של "הכול ביחס ל...." יש לי צורך בזה דחוף אני השמח עם יש מישהו שיוכל לעזור לי הכתובת שלי היא: info@taz.co.il 10X RONEN
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס INNOVISION TORNADO GF2 MX400 איך החברה???? זה כרטיס זול שיעשה את העבודה..אני לא צריל יותר מזה... מישהו מכיר את החברה?? יש לו כרטיסים של החברה הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי היה בניו יורק לפני שבוע וקנה לי את הכרטיס שציינתי בכותרת, הקישור למקום ששלחתי אותו לקנות הוא http://www.jr.com/xfx/pe/XFX_GX260NADF9/ אחרי שהוא קנה לי ראיתי שאין דגם של gtx 260 בעל 1גיגה ו 240 multi-threaded processor cores, גם בדקתי על פי שם קוד של המוצר הספציפי ולא ראיתי שהוא בעל 1גיגה. האמת שקיבלתי ממישהו המלצה על החנות הזאת, jr לכן אני לא יודע אם סתם עבדו עליי או שבאמת זה הכרטיס שקנה לי אח שלי. חשוב לציין שהכרטיס עדיין לא הגיע אליי אבל כבר קנו אותו, פשוט רוצה לדעת מתוך סקרנות ותודה
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דרייברים של הcatakyst גרסה לפני 8.10. עכשיו בשביל להתקין תחדשים אני צריך למחוק קודם כל תקודמים או שישר להתקין תחדשים? פעם שעברה שמחקתי תדרייברים הקודמים המחשב עשה ריסטרטים שהפעלתי תווינדוס והייתי חייב להתקין תדרייברים בsafe mode .. מה אתם אומרים חייב למחוק קודם תדרייברים הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655 לא ראיתי שפתחו כבר נושא סליחה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה חדש או לא, על המחירים בארץ של דור חדש הרי הכריזו על זה: GeForce RTX 3070: $499 (October) GeForce RTX 3080: $699 (September 17) GeForce RTX 3090: Starting at $1499 (September 24) איך לעזאזל בארץ 3080 הולך להגיע ל 5500 שקל? למשל כאן: https://www.plonter.co.il/stores_word/main.tmpl?word=RTX30 הרי אם נזמין את המוצר מאמאזון, RTX 3080 גרסת צד שלישי תעלה 800 דולר, לפי חישוב עכשוי של כרטיס מסך באותו מחיר, זה כמעט 200 דולר כולל משלוח ומיסים עד הבית. זאת אומרת 1000 דולר כולל הכל עד הבית - 3400 שקל כולל הכל. איך היבואנים בארץ מגיעים לתוספת של 2000 שקל??? כמובן שהם צריכים להתפרנס, אבל מדובר בגנבה של ממש. …
-
- 90 תגובות
- 17.2k צפיות
- 2 followers
-