כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט והתקנת הדריבירים של כ.המסך , בתחילה של הפעלת הווינדוס המסך נכבה ונדלק לי 200 פעם. רק אחרי הפתיחות והסגירות של המסך הווינדוס רץ טוב. מה עלי לעשות. קיבלתי המלצה להחליף את הדריברים, אך לא מצאתי דריברים אחרים חוץ מהאתר. ובאתר יש דרברים שעושים לי את הבעיה הנ"ל בבקשה עזרו לי כ.מסך שלי : Hercules 9700 non-pro תודה לעוזרים : :
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך מעולה של IIYAMA 454 וברצוני להתאים לו כרטיס טוב לגרפיקה הסכום שעומד לרשותי 1700 ש"ח תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ובאמת שאני האחרון שמתמצא בחלקי מחשב. אז ככה, לפי המצב של הכרטיס מסך שלי ימיו ספורים, (כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של מכונית ספורט) וגם רואים את זה בהרצת משחקים ( אני משחק הכל טוב ונחמד ופתאום הפרים יורד ל2 למרות שלפני דקה הרצתי את זה על 60 וזה נשאר תקוע ככה) אז מה אני מחפש? אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 600-1000 שקל ושיוכל להריץ את המשחקים האחרונים (cod black ops) וכל השאר על קצב יציב וטוב. עצות? (סליחה אם משהו לא טוב פשוט הנושא הראשון שלי)
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את הטלוויזיה למחשב ע"י הכרטיס המסך שלי ואני רואה את הכל.. הבעיה היא שאני רואה שחור לבן... יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT 256MB עם יציאה לטלוייזיה וזה בא עם כזה מן קופסא שחורה עם 3 חיבורים בצבעים שונים וכבל קצר שמתחבר לכרטיס מסך עגול כזה ומשם אני מחבר את הכבל הצהוב לקופסא הזאת. אני ניסיתי לנסות לחבר את הכבל הצהוב לשני החיבורים האחרים אבל רק באחד זה עובד תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ATI Catalyst Software Suite Version 8.6 - יצא לפני יומיים. https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html טענת המחוקק היא, שאמור להיות שיפור בביצועים. מישהו ניסה ? יש בעיות עם הגרסה הזאת ? (אצלי XP עם - HD2600XT )
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שאני רוצה עם חיבור DVI גודל 17" מחיר בסביבות ה2500-2600 ככה ושיהיה או של LG MAG SAMSUNG BENQ זה מה שהחברה שאני קונה עובדת איתם הכי טוב שאפשר במחיר הזה וזמן תגובה הכי טוה שיהיה 16MS אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב חדש הותקן ולא חי ובועט סרטים רצים במהירות כפולה, התקנתי JAVA של SUN ו-FLASH של ADOBE דרייברים 9.1.3.1 מקורי עם הכרטיס יש אתרים ש"רק" מריץ סרט במהירות כפולה, יש אתר אחד שמקריס את התצוגה + מחשב דרך אגב, חלק מהאתרים נצפים לאחר התקנת ה-JAVA של SUN אך עדיין... ... ... מה לעשות כי אני ממש מיואש, זה הרי SW "בלבד" בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני הולך ליקנות כרטיס זמני לשנה שנה וחצי עד ליציאת DX10 עכשיו השאלה ששלי היא האם הלוח שאני קונה יתמוך בכרטיס החדש או שזה תלוי רק בכרטיס ? כרטיס 7600GT 256 MB 128BIT GB לוח GB DS4 האם הלוח תומך בכרטיסים העתידים והאם זה קשור גם בכרטיס ? כלומר האם אני יכל להתקין DX10 על ה 76GT או שרק בעתיד יהיה כרטיסים שתומכים ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תגיד יצאו כבר מבחני ביצעוים להשוואות בין הכטיסים האלה? 2.תגיד איזה כטיס מסך הכי משתלם כולם בערך אותו מחיר...?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט תוכניוות מהממיר באמצעות המחשב הנייד שלי, אז כרטיס רגיל לא יכול להתחבר... אני ממש לא מבין בכרטיסי טלוויזיה אז אם אתם יכולים לצרף קצת מידע לגבי הכרטיסים שכדאי שאני אדע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד E4300 OC TO 3.0 לוח אם: Gigabyte 965 ds3 זיכרון 2 ג'יגה טוינמוס. כרגע יש לי כרטיס מסך 7600GS שלא ממש מספק אותי במשחקים כבדים שאני משחק.. האם כדאי לי לחכות קצת לירידת מחירים כלשהיא? או לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחליף לי את הקודם? תודה רבה למגיבים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רכשתי את הכרטיס מסך (לפני שבוע)וחיברתי לתוכו 3 מסכים ,שניים בחיבור DVI ואחד חיבור אנולגי ,ביומיים הראשונים הכול היה בסדר והיום המסכים מראים מין ריצודד או מלבנים קטנים על המסך ,לפעמים זה בא ונעלם נכרטיס מסך לא משמש למשחקים.התקנתי את הדריבירם הכי חדשים ,ויש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי לעצמי מחשב HTPC עם כרטיס מסך שלקחתי מאחי (x1950 Pro 512MB עם יציאת s-video) וחיברתי אליו S-video ומהצד השני יצאו כבלי קופוננט, אחד צהוב (video) ועוד חיבור שמזכיר s-video .. וזה לא עובד .. בטלוויזיה בסלון יש רק יציאות RCA (אדום, צהוב ולבן) ויציאת s-video .. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כבר ניסיתי מתאמים, החלפתי כבלים כלום לא עובד ..
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרטיס מסך - XFX 7800GS Extreme Edition 440Mhz / 1.3Ghz. קודם כל לפעמים יש לו בעיה של קווים הוריזונטליים במהלך המשחק שבאים ונעלמים. החלטתי לבדוק את הטמפרטורה שלו בעזרת תוכנת Everest. הפעלתי את תוכנת AtiTool ולאחר כ-40 דקות של מאמץ מד הטמפרטורה הראה 85 מעלות ולא עלה יותר. יש לציין שבמנוחה הטמפרטורות נעות סביב ה-55-60 מעלות. 1. האם זה חם מדי בשביל כרטיס מסך זה? 2. האם יש פיתרון לארטיפקטים שאני רואה לפעמים במשחקים (אותם קווים הוריזונטליים). תודה!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מארז של Coolmaster cm690 ואני רוצה לרכוש Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI. השאלה האם המארז מתאים גם לכרטיסים של ATI מכיוון שאני יודע שהוא מיוצר בעיקר לכרטיסים של nvidia?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי התקשר אלי ואמר לי שמציעים לו 9800GX2 ב1500 שקל... חשבתי על זה קצת ואמרתי לו לקנות את ה HD4870 כבר. אני מקווה שאמרתי לו משהו שאני לא יתחרט על זה... :-\ מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך 17 אינטש של סמסונג מדגם 730B: המסך נהדר מהמון בחינות, אבל מאחר שאני רגיש לאור, הוא בהיר לי מדי (גובה התאורה שלו הוא 300cd/m), ואני מתקשה לקרוא ממנו ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024). אני מעוניין להחליף אותו בדגם פחות בהיר. דיברתי עם אחד מהכותבים של Tom's Hardware, והוא המליץ לי על L1980Q של LG. המסך הזה נמכר בארץ, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בתצוגה. אשמח אם מי שמכיר את המסך יוכל לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם הרזולוציה הטבעית שלו (גם כן 1280x1024) נוחה יותר מרזולוציה דומה במסכי 17 אינטש? 2. האם הוא מתפקד טוב ברזולוציות נמוכות יותר? אני מתכוון בעיקר ל-1024x768. 3. איך איכות התמונה שלו ביחס למסכים אחרים? 4. איך הבהירות שלו? האם היא באמת נמוכה מדג…
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
חברת דיימונד הציגה לא מזמן את גרסת ה OC שלה לכרטיס ה HD4870 Diamond Radeon HD 4870 XOC Video Card - Black Edition ברור שמדובר כאן בכרטיס עצבני, ושאת כל השעונים שלה הטיסו לגמרי הכרטיס מבוסס ליבת SuperRV770 מהירות הזכרון היא 4800 MHZ אפקטיביים מהירות ה CORE היא ב950 MHZ (סיפרו לי שהגיעו איתה אפילו ל1100 בעזרת OC קטן) מלבד ה HD4870X2 זהו הכרטיס הבודד החזק ביותר בשוק כיום הבעיה היא שאני לא מבין למה חברות מחשבים ישראליות לא מיבאות מוצרים של החברה הזאת להארץ אני כבר יודע מה יהיה הכרטיס מסך הבא שאני קונה! (טוב האמת היא שזה יהיה 4870X2 )
-
- 50 תגובות
- 5.2k צפיות
-