כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לקנות את כרטיס המסך הזה (ככל הנראה הכי טוב בתקציב שיש לי) בגרסת 128MB אבל לא מצליח למצוא היכן. ככל הנראה ATI מוציאים אותו מהשוק לטובת 9200 שהוא פחות טוב. אשמח לקבל מידע אם מישהוא יודע. תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג איפה אני מוצא פה את חיבור ה-SPDIF.. תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-GDDR5 עוד לא יוצא לפנסיה: JEDEC מציגה את התשובה לתקן ה-HBM2 החדשני לכרטיסי המסך הבאים בדמות שבבי זיכרון סטנדרטיים חדשים ומהירים הרבה יותר זכרונות מסוג GDDR5 מלווים אותנו עוד משנת 2008, כשהם מצויים בהתחלה כמעט על כל כרטיס מסך מהשוק העליון וכיום על הרוב המוחלט של כרטיסי המסך. אך בשנה שעברה AMD ציינה מעבר מ-GDDR5 הישן והטוב אל טכנולוגית ה-HBM, ואליה מצטרפת NVIDIA והן הולכות אף לאמץ את הגרסה השניה לטכנולוגיה זו. טכנולוגית GDDR5 לא נשארת מקופחת, ומגיעה עם סטנדרט חדש העונה לשם GDDR5X המציג קפיצה כפולה בנפח התעבורה (10 עד 12 ג'יגה-ביט לשניה לכל פין העברת מידע, עם שאיפה אף ל-16 ג'יגה-ביט לשנייה בהמשך) בהשוואה ל-GDDR5 הנושא מהירות מקסימלית של 5 עד 6 ג'יגה-ביט לשניה לכל…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן חברים, מה דעתכם , האם מחירי כרטיסי מסך ירדו עוד דרסטית מחר מחרותיים? או שזה פלוס מינוס הולך להיות המחיר כפי שהוא עכשיו? ממה שראיתי ב newegg ובשלל אתרי אמזון המחיר בשבועיים האחרונים עלה וכרגע המבצעים נראים דלים אם בכלל. השאלה האם מנסיון העבור והשכל הישר , המחיר עוד הולך לרדת או שלא צפויות הפתעות? אני מדבר על אזור כרטיסי nvidia 1070 - 1070 TI תיהי אם לפתוח פה או בצרכנות אבל הבנה בכרטיסי מסך נראה לי יכולה לעזור בקביעה לגבי המחירים גם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כמו 8800GT ...... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מרגישים שהמחיר של דגם הגיימינג הבכיר בדור ה-Ampere הוא סביר מאוד בעצם? כעת תוכלו להשקיע 500 דולר נוספים על מנת לקבל לידיכם את אחת מהגרסאות המהירות והאקזוטיות ביותר שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
היתחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB 256BIT GDDR5 עכשיו אני רוצה לדעת אני אני מעלה את המהירות של המאוורר כי הטמפ' במצב מנוחה היא 80 מעלות..! תודה מראש יניב...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז איזה כרטיס מסך יותר טוב לקנות והאם הוא שווה את הכסף? Gigabyte Radeon X1600XT 256MB 128bit עולה: 877 ש"ח או Sapphire Radeon X1800GTO 256mb 256bit עולה:953 ש"ח האם הכרטיסים האלה בכלל שווים את מחירים? אם כן האם הספיר מצדיק את עלייתו בכמעט 100 ש"ח? האם אני יכול להבדיל בצורה מסבית בין הביצועים שלהם? (אני ירגיש אותם)? ומה זה ה GTO הזה? (במה הוא שונה מה XL שכתוב בגיגביט?)
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לגכולם אני מיתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING 8GB GDDR5 Asus Nvidia GeForce GTX 1060 DUAL-GTX1060-O6G 6GB השימוש העיקרי הוא מישחקים כגון: BATTELFILED 1 CALL OF DUTY WW II PUBG GHOST RECON WILDLANDS מה מומלץ? המעבד שברשותי הוא CORE I5 8400 וזיכרון CRUCIAL 16GB 2400 MHZ
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה די מוכרת, כשהכבל נפגם, ולא מעביר את כל הצבעים, במקרה שלי את הכחול, ורציתי להחליף את הכבל, יש לי בבית כמה מסכים ישנים הבעיה שהחיבור בצד הפנימי החיבור של כל אחד שונה, איך מתגברים על זה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכבל של הציאה לטלויזיה קצר מידי, מה עושים? יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כרטיס ה-GeForce GTX 1650 הושק רשמית עם ביקורות שהגיעו בעיכוב קל - לביצועים שמחווירים בהשוואה ל-Radeon RX 570 שזול ממנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי GTX 1080 שהושק בתג מחיר לא נמוך, מגיע אחיו הקטן והנגיש יותר להראות כיצד נראה שינוי משמעותי ביחס שבין שקל לביצועים בעולם כרטיסי המסך: ה-GTX 1070 היום הוסר באופן רשמי איסור הפרסום על מבחני הביצועים הלא-תלויים על כרטיס המסך GTX 1070. כרטיס מסך זה מכוון אל איזור הגיימרים שרוצים להשקיע סכום מכובד על יכולת גרפית אך לא מוכנים לשפוך 3000 שקלים ויותר על פיסת חומרה כמו ה-GTX 1080. ה-GTX 1070 הוא כרטיס מסך שמושק בתג מחיר של 379 דולר. מדובר בעליה של 50 דולר לעומת מחיר ההשקה של כרטיס המסך אותו המחליף, ה-GTX 970. כאשר הושק ה-GTX 970, לא רבים שיערו שיהיה מדובר בכרטיס המסך המתקדם הנמכר ביותר בשנים האחרונות. כרטיס מסך שלמרות מחירו הלא-נגיש במיוחד הפך לפופולארי ביותר בקרב גי…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה בדיוק יציע הכרטיס המסך הצנום שהפתיע את כולנו? ברשת מסתובבות כבר לא מעט תשובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94-radeon-r9-nano/
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עיבודים ממוחשבים עדכניים עשויים להיות אלו שחושפים לנו כיצד ייראו מוצרי ה-Xe המסקרנים של יצרנית השבבים לעולם הגיימינג הביתי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
הכטיסיסם החדשים יהיו יותר טובים מה8800GTX או לא .... אני בטוח יודע שהG92 הוא נקרה 8700 והוא יהיה פחות טוב מהכטיסים של עכשיו אבל יש עוד כטיסים שיוצאים ... מישהו יודע אם הם יהיו יותר טובים ??
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית מנצלת את ההובלה שלה בעולם השבבים בכדי להכריז על ייצור המוני לזכרונות גראפיים זריזים מאי פעם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
- 1 follower
-