כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש שקיבלתי מתנה עם כרטיס מסך די חלש אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים כבדים מפרט: מעבד e7400 לוח אם : אינטל q43 זיכרון: 4 ג'יגה ספק: 320 ג'נרי מסך 19 lcd מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום יש לי 5850 עם פנום 965 אני מנסה לשחק בקרייסיס 1 ובאטלפילד החדש וכאילו העכבר לא נותן לי להגיע לאםפשריות ולכל הוא מגיע למקומות אחרים, בחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו מישהו יודעי למה זה ככה? זה קורה ב 2 המשחקים!! אתם יכולים לנהול מנהלים ץודה אני ארשום בפורום משחקים אולי שם יודעים תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הייי, הרבה זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור..!!! כפי שכתוב בכתורת, אני צריך כמה המצלות (בשביל חבר) על כרטיסי מסך שונים... התקציב הוא 400 ש"ח . הכרטיס צריך לשמש לכמה משחקים פשוטים, פיפא וכו'... לא יותר מזה . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום\חנות\... שאפשר להשיג בו מסך קטן, אני מדבר על 12 אינץ ומטה, הרעיון הוא לשים מסך קטן על השרת שלי למטרת הצגת לוגים ותפעול יום יומי, ושלא יתפוס הרבה מקום בחדר. חשבתי על מסופים של קופאיות, טרמינלים ישנים, מישהו יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, נמאס לי מהמסך הגדול שיש לי על השולחן ורציתי לקנות חדש.. אבל מאיפה יהיה לי כסף? אני יודע שזה ממש ממש ממש קצת כסף אבל אני חייב מסך חדש!!! יש לי בסך הכל 500-600 שח!!! ממש תודה רבה רבה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אפשרויות שאני חשבתי עליהם: 1. Axle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB 2. Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe 3. Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe 4. Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe יש משהו נוסף? מי הכי כדאי? תודה TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כרגע הכוונה היא ללכת על GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB שזה מה שהוצע במדור המפרטים המומלצים. אולי יש לכם הצעה טובה יותר (יש כרטיס מסך של 512 טוב יותר מהכרטיס שציינתי למעלה בסביבות התקציב שלי?)
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Duel Core 2.8 1024 RAM GeForce 7300 GS 256 upto 512 250 GB עכשיו, יש לי במחשב הישן שלי שאותו שמתי בצד - כרטיס מסך ישן GeForce MAX200 נראה לי. (64 MB). יש מצב שאני כאילו מחבר אותו מתחת לכרטיס מסך במחשב החדש ויהיה לי כאילו 256+64 Mb הכרטיס מסך? עריכה: אם זה קשור בלוח אם אז הדגם הוא P4M890M מתוצרת MSI
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אממ ככה... יש לי מחשב יחסית ישן.. לא ממש בראש שלי לקנות חדש, למה אני בצבא והיציאות שלי הן 11-3 המפרט שלו הוא כזה amd 3200+ 512mb ram geforce 6200 tc 256mb (הבעיה הכי גדולה במחשב) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס שימצה את הפוטנציאל (הלא גדול של המחשב).. בהנחה שאני מוסיף עוד 512 מגה זיכרון (עדיפות לתומך HD)
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך CRT 19 אינץ והייתה לי תמונה קבועה על המסך ועכשיו אני רואה אותה כאילו שהיא צרובה על המסך יש דרך להפטר מן התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI באותו המחיר, מה לקחת??
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שם לב שממליצים הרבה על הכרטיס 4870 של רדון, אבל בדקתי ומוכרים את סדרה 5000 כבר, אם אני משקיע בכרטיס מסך הייתי רוצה שיתמוך ב דירקס 11 ואנלא רואה שסדרה 4000 תומכת? אז למה ממליצים עליה?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ורק עכשיו התפניתי והתקנתי את המסך,לפני שאני מספר לכם כמה התלהבתי ונדלקתי ,אני אספר לך על האכזבה שלי הפעלתי את המחשב,ואני מגלה הבהוב קל אבל זריז במסך,רואים את זה במיוחד בתמונות בבירור :-[ וגם עכשיו אני מבחין בזה על דפים לבנים יחסית . ניתן לציין שחיברתי את זה בחיבור האנלוגי . אני לא רוצה למהר להסיק מסקנות,אין לי מושג אם זה אמור להסתדר או לא וממה זה נובע אולי מתח חשמל בסביבת המסך שמשפיע ?! ??? לא יודע,האמת מבאס ! :-\ באתי להתייעץ איתכם ,אנא תנו חוות דעת במדובר לפני שאני בא בטענות לחנות
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28393
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מסך LCD או סמסונג 151S או LG 1510S כמו כן אבקש מכם לתת לי אתר טוב לביקורות מסכים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
איך החברה הזאת,הם אמינים? ב7800 GT איזה חברה עדיפה-XFX או LEADTEK או משהו אחר? אני שואל בין היתר כי המחיר של XFX קצת חשוד-רק 2100 ש"ח וזה עוד עם OC לעומת כ2400-2500 בLEADTEK. שמעתי גם שXFX היו פעם בעצם no name האם זה נכון? תודה
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות ללוח MSI 925X Neo Platinume בלי התחשבות במחיר. ומה ההבדלים בין הסלוט PCI-Express שלי לעומת גרסא שניה, האם אני יכול לשים כרטיס מסך שתומך בגרסא 2 בלוח שלי?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי Club3D Radeon 9600 Pro, 128 MB DDR, TV-Out, DVI וחברים שלי אומרים לי שזה כרטיס על הפנים - הם אומרים שהכרטיס הזה חלש יותר מהמקבילים שלו (SHAPHIR ATI GYGABYTE POWERCOLOR GYGACUBE) אז רציתי לדעת אם יש איזשהו שינוי בין הכרטיסים המקבילים לבין הכטיס שלי ??? אמרו לי גם כי 3D CLUB מאיטים את הזכרונות ואת המעבד ! אז רציתי לדעת אם זה נכון .. תודה לכל העוזרים ???.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
זה המסך שיש לי עם אני מעלה את הרענון לה 75 ברזלוציה 1024 1280 העם איכות החיים של המשחק ? תרד ? אז עידף על 60 ?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על כרטיסי המסך של powermagic תודה.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הייתי היום בK.S.P איזה 3 שעות, בדקנו יציבות ועבודה של כל חלקי המחשב - הכל תקיו. הרצנו את Crysis (עם הלוח הישן) על high וקבילנו FPS שנע בין 60-19 ה19-29 היה רק במקמות בעלי פירוט גרפי גדול. לוח האם שלי FOXCONN 945 G6MD אני מתכנן להחליף אותו מחר, K.S.P אמרו לי שאינם בטוחם במאית האחוזים כי זה הלוח והמליצו לי להתעייץ בפורום הזה ובguru3d.com לפני שנבצע שינוי בפנים המחשב. הייתכן כי לוח האם שלי (שנחשב כיום לאחד המעפנים) :\ הוא האחראי לביצועים הירודים? ובעצם כרטיס המסך בסדר גמור? (כי בקדנו 2 כרטיסים על הלוח - זהים) Gigabyte 8800GTS 512 G92 ואם כן, לאיזה לוח להחליף? ???
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-