כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להבין את הבעיה, אני מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה אבל היא חסרת צבע. הצבע ממש כמו שחור לבן אבל יש מן גוון ממש קטן של צבע. אני מבין שזה קשור אולי לשיטות שידור שניסיתי את כולם וזה לא עזר אבל לבסוף השארתי על PAL-B. ניתקתי גם את הממיר של הכבלים זה לא עזר, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בדרייברים גם כלום לא הולך. עכשיו הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הכבל, אני מחבר כבל SVIDEO (עם 4 פינים) ל RCA, שהRCA מתחבר לAV של הטלוויזיה. עכשיו אני לא מבין את ההבדל בין הכבלים אבל הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600) הוא SVIDEO עם 7 פינים, עכשיו אני לא יודע אם יש הבדל בין הכבלים שבגללו אולי אני לא רואה צבעים? כי יש לי 2 כבלים כאלה SVIDEO עם 7 פינים לRCA אבל שניהם לא עובדים לי משום מה אז אני לא יו…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני קורא ברבה מקומות שהולך להיות ירדה במחירים של הכרטיסי מסך. עד כמה דרסטי הירידה הזרת תהיה ועל המחיר של איזה קרטיסי מסך הוא ישפיע הכי הרבה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בלוח 8ST800 של גיגהבייט עם צ'יפסט 645DX חיפשתי מידע באתר של גיגהבייט אבל החיפושים העלו חרס יש כאן מישהו שהפעיל אחד מהכרטיסים האלה בלוח עם AGP4?? מאוד דחוף לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני איזה חצי שנה+ קניתי לי כרטיס אלבטרון (מפרט), שבועיים אחרי שאני עובד איתו ולא נוגע במארז אפילו לא מסתכל עליו, הוא מת, לא עבד פתאום טוב שלחנו לאחריות חיכינו חודשיים והחליפו (נחשו אצל מי חיכיתי חודשיים...) אמרתי יאללה איזה כיף כרטיס אתמול אני מוציא אותו לאיזה 5 דקות בזהירות, שם אותו יפה בתוך שקית אנטי סטטית וישר למגירה, שאני בא להרכיב אותו הוא כבר היה מת למה? כי הוא רגיש לאוויר, אסור לנגוע בו, אלה כרטיסים שנהרסים 4 פעמים בשנה. אני יותר לא קונה אלבטרון, זול זול אבל אני מניאק אם זה לא איזה ילד עבריין בן של המנכ"ל בבצפר יסודי שמשתין את הנשמה שלו על פס הייצור. אלוהים ישמור, עדיף כרטיס מסך של זוגלובק כבר. זה מה שקרה לי.. לא יודע מה המצב עם הכרטיס עלבטרון שלכם אבל זה לא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP שיחליף את הג'יפה MX המזדקן שלי. אין עדיפות לATI או NVIDIA. התחום הוא עד 600-700 שקל. תודה. נ.ב. המפרט שלי: AXP 1800+ עם 256MB DDR
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס מסך שיתאים למשחקים כבדים. יש לי מסך 17 אינצ' (לא יודע אם זה משנה =\ ). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ספק כח Enermax Noisetaker 420W התקציב גמיש. נוטה לכיוון ה1300-1600 תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם מחשב עם E6300, לוח אם של גיגבייט וספק 400 של HEC יכול להחזיק את הכרטיס הנ"ל כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. יש לו לוח אם בעל אפיק AGP בלבד. המחשב שלו נראה ככה: ראידון 9100 או משהו כזה (OB). פנטיום 4 2.8 אולי פרסקוט (או אחד לפני זה). ג'יגה זיכרון. התקציב שלו זה אלף ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כבל בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה , הבעיה היא שהטלוויזיה במרחק של 25 מטר מהמחשב השאלה שלי היא, האם זה יגרום להפרעות בתמונה או לירידה משמעותית באיכות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי 4850 CF והבעיה שלי היא שאין ביצועים ממש טובים, יש הרבה פאקים.. לדוגמא... תראו את התמונה הזאת, 41 פריימים ותראו מה יש בצדדים .. http://www.siz.co.il/up/cjgjzhkjzon2.jpg יכול להיות שזה הדרייבר? זה הדרייבר הכי חדש הורדתי מ Guru3D והגרפיקה במשחקים נמרחת גם=\ אני באמת כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי לשחק עם ההגדרות לשנות פה ושם ואני פשוט לא מצליח להגיע להגדרות שיהיו ביצועים יפים במשחקים... אני חייב את העזרה שלכם, מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
XFX GeForce FX 5900 XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI RAMDA Dual 400 MHz Vertices per Second 300 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memo 128MB Memory Type DDR SDRAM Core Clock 400 MHz Memory Clock 850 MHz eVGA GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI GPU/VPU nVidia GeForce FX 5700 Ultra RAMDAC Dual 400 MHz Fill Rate per Second 1 Billion texels Vertices per Second 356 Million Maximum Resolution Learn More 2048 x 1536 x 32 bpp at 85Hz Memory Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz …
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי השבוע כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE RADEON ATI X1650 PRO 256NB בבדיקה שעשיתי עם תוכנת EVEREST הכרטיס מופיע כך: Radeon X1650 Series Secondary 256 MB האם מדובר באותו כרטיס או ששני הדגמים הם שונים?. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1200 שקלים המפרט שלי כרגע הוא AMD 64 3200+ S-939 2x Kingston 512 MB DDR DUAL CHANNEL 2x MAXTOR 160GB S-ATA GiGABYTE GeForce FX 5900XT GiGABYTE GA-K8NS-939 או שיותר כדאי לי פשוט לקנות לוח חדש ולקנות כרטיס PCI-E אם כן תמליצו לי בבקשה על לוח חדש וזול לקנות :\ תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 הדברים הבאים - 9800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה גבוהה. 9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית. X800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה בינונית. את מה מבין 3 הדברים הבאים הייתם לוקחים??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר דיון בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם נשארתי עם שאלה שנוגעת לתחום של מומחי הפורום הזה. אז ככה, אחרי הרבה מאוד זמן אני שוקל לשדרג את הרכיבים הבסיסיים במחשב (MB,CPU,MEM). בדיון שפתחתי הוצעו לי החלקים הבאים: E6300 G31M-ES2L 2GB - החברה הכי זולה. עכשיו, השאלה היא האם הכרטיס מסך הנוכחי (אפשר לראות במפרט בצד <- ) יגביל את ביצועי המערכת אחרי השדרוג? אם כן עד כמה? שאלה נוספת שכבר ענו לי עליה בפורום השני (אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות), אם אני יחליט להחליף כ.מ לאחד בדוגמת ה-HD4850/HD4870 האם הלוח יגביל אותו? תודה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לחבר למחשב שלי כמו שאני עושה בעבודה שני מסכים כיצד עושים זאת? אלו שני כרטיסי מסך ניפרדים שכל אחד מהם מחובר למסך ניפרד? או שכרטיסי מסך מיוחדים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט המלא: בתמונות למטה התקציב לקניית החלקים החדשים: 1000ש"ח שדרוג המחשב: אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שאני יוכל לשחק במישחקים חדשים כמו: Call Of Duty Black OPS
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי: i7 3770 Gigabyte GA-H77-D3H Seasoniv S12II-620W Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 SAMSUNG SSD 830 128GB Fractal Design Define R3 בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס HD 7870 XT והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם הכרטיס יחסום חלק גדול במארז או שישאר מספיק מקום לזרימת אוויר טובה? 2. אני לא בטוח אם יש בלוח אם שלי כניסת PCI-E 3... (האם יש?) 3. לכמה FPS הכרטיס יגיע עם הנתונים של המחשב שלי במשחקים הפופולריים (באטלפילד, פאר קריי 3, ביושוק) על הגדרות הכי גבוהות (אפשר בלי AA)? 4. האם יהיה הבדל בFPS אם המשחק יותקן על הSSD או על הHDD, או שההבדל יהיה רק בזמני טעינה? 5. כרגע אני מקצה 1 ג'יגה ראם מהזכרון שלי לזכרון גר…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
זה די דחוף, אז אני אודה לכם מראש אם תענו בהקדם יש לי תקציב לא גדול במיוחד למסך, אז אני ארשום לכם כמה התלבטויות שלי ואשמח אם תגידו לי מבין כל אופציה מה הכי עדיף ומה הכי עדיף בכלליות 1. ?19''V.M. Pro1451? או MAG ?19'' 996 PF? 2. Mag 17 CRT 796 FD2 או LG 17 FLATRON F700P 3. אחר(בפחות או יותר אותו תקציב) אני ממש לא מבין במסכים, אשמח אם תסבירו לי ותתנו מילה או שתיים(זה די דחוף,צריך להזמין מחר) תודה
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-