עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Thug Love,

שלום חברתי תמחשב לטלוויזה דרך היציה הצהובה TV-OUT נראה לי עכשו שאני רואה סרט בטלוויזיה רואים סביר לא כול כך טוב אבל מה שהכי מציק זה שהסרט עובד לאט הוא כזה נתקע מפעם לפעם זה לא סרט ספציפי זה סרטים באיכות די וי די שאני רואה במחשב חלק בלי הפרעות מישהוא יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה והמחשב נמצא ליד הטלוויזה הכבל פחות ממטר (אמרו לי שזה משנה) תודה מראש לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. יש לי שקע של יס(yes) ליד המחשב, ואני רוצה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אני יכול לקלוט את השידורים בלי כרטיס טלוויזיה או כל דבר מיוחד.?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by SunMen,

שלום, ראיתי באתר של פנדה ובכמה חנויות נוספות שמוכרים את הכרטיס הנל בשני גירסאות האחת ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM והשניה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL חוץ מהבדל של 200 שקל ואריזה מקורית יש בין השניים הבדל?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by The_overclocker,

סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Nemoman,

החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל אך מתלבט בין החברות השונות חוץ מאסוס ההבדלים במחירים זניחים... אם למישהו יש המלצה לחברה ששמע או יודע על כרטיס עם יכולות המרה גבוהות במיוחד או באנדל מיוחד שנותן יותר אשמח לשמוע או כלמיני חוות דעת כאלו ואחרות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by yonatan.mendelson,

MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה

7. Started by tal_p,

המערכת שלי היא: amd athlon x2 3800 2.1GHZ asrocl alivexfire esata2 3GB ram עכשיו.. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל 9800GT זה ישתלם לי??

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני רוצה כרטיס מסך טוב בעיקר לסרטים אבל גם בשביל להריץ חלק משחקים טובים . אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט אם לקנות את הX1950PRO בגירסת ה256 מגה או ה512 מגה . רציתי לדעת באיזה תחום יתבטא ההבדל בצורה משמעותית - בהרצת סרטים , משחקים , עבודה מהירה של מערכת ההפעלה ? דרך אגב - האם הכרטיס מסך הזה יתפקד טוב עם מסך 2007WFP של דל ? תודה לכולם ! ליאור .

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by com555,

המחיר של שניהם אותו הדבר. השאלה מה עדיף מביניהם... הסבר קצר לא יזיק, תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  10. אז ככה אני קצת חלוד בעיניין... מה יש חדש??.. מה הכי משתלם בסכום הנל... מה יש ל ATI ומה יש לNVIDIA להציע... כרגע יש לי 7600GT אז אני רוצה משהו שיראה לי שיפור ניכר... את המפרט אפשר לראות למטה והוא לא מעודכן..לוח אם של גיגהביט G31..נראה לי..(קיצור על אותו סגנון של האביט שהיה לי) מארז+ספק כח של אנטק FUSION... (ראיתי גם 8800GT עם גיגה)

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by jambo222,

שאלתי בפורום אוברקלוק ואני שאל גם פה יש לי כרטיס hd6770 שפיר עשתי לו אוברקלוק של 15 אחוז ה fps לא השתנה ונשאר 18 פרמים .הניצול של המעבד (e8400 ) הגיע ל 90 אחוז והניצול של הזיכרון הוא 65 אחוז זאת אומרת שאף על פי שהמגה הרצים גדלו התצוגה לא השתתפה המסקנה היא שואוברקלוק לא משפר את התצוגה והשאלה האם כדאי לקנות כרטיס מתקדם יותר שהרי ההבדל הוא בתדרים שאולי לא משפיעים

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  12. כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  13. מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by pchoresh,

שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן (כמעט 4 שנים) ואני רוצה קצת לשדרג אותו יש לי כרטיס מסך ON BOARD חלש וחשבתי להתחיל מכרטיס מסך איכותי יותר. יש לי בלוח אם חיבור PCI EXPRESS והבנתי שזה נותר לי יותר אפשרויות. רציתי המלצה לאיזה כיוון ללכת (לא יקר מדי ולא למשחקים הכי כבדים) עד 500 ש"ח בנוסף, אני לא יודע אם יש לי תמיכה במחשב בזכרונות DDR2. האם זה ימנע ממני לקנות כ.מסך עם זכרון DDR2? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 19:48:48 סליחה..להלן פרטי המחשב: INTEL PENTIUM 4 3GH 1GB RAM תודה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by heroldh2,

לפני שאני קונה כרטיס מסך אני צריך חוות דעת עליו EVGA GeForce GTX 550 Ti FPB 1024 MB GDDR5 PCI Express 2.0 2DVI/Mini-HDMI SLI Ready Graphics Card, 01G-P3-1556-KR מה אתם אומרים? 1. evga זאת חברה שאפשר לסמוך עלייה?

17. Started by Adir Benlulu,

יש לי מחשב ישן עם i3 קצת עתיק.. האם שווה לי להרחיב את הזכרון מ4 ל8 ג'יגה ולשדרג את כרטיס המסך נניח לGTX 750TI יד 2 כדי לשחק במשחקים כמו fallout 4, the witcher 3 וfarcry primal? ברור לי שזה לא יהיה על אולטרה אבל סביר זה יהיה? המפרט שלי: Operating System ‏‏ Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i3 540 @ 3.07GHz 39 °C Clarkdale 32nm Technology RAM ‏‏‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H55M-S2H (Socket 1156) 38 °C Graphics S22F350 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 740 (MSI) 36 °C Storage 1863GB Seagate ST2000DM006-2DM164 A…

18. Started by ENROLL,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לפוטושופ ולייטרום. אמרו לי שעדיף כרטיס מסך של ג'י פורס כי הוא תומך ב- CUDA. מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD. אז אני לא מבין האם זה קריטי כ"כ או שגם כרטיס מסך של AMD כמו 6490M או 6770M יהיו לי מצוינים ויריצו לי פוטושופ בדיוק כמו כרטיסי מסך של ג'י פורס מאותה רמה? זה דחוף לי כי אני מתכנן לקנות נייד ממש בימים הקרובים. תודה.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by --Shadow--,

כבר תהיתי מתי יצוצו ידיעות בנושא.. Kepler 28nm taped out Works well The successor to Nvidia’s Fermi architecture, a certain GPU that goes by the name Kepler has already been taped out. We have multiple sources to confirm that the new 28nm chip is alive and that it looks quite well. Nvidia didn't have any major obstacles with the first tape out, but naturally there is still a lot of work to seal the leakage, and make the chip generally better. This is nothing unusual for a new chip, and getting from 40nm to 28nm is definitely not a walk in a park. Kepler naturally gets a lot of changes to Nvidia's GPU and you can imagine that with the same maximal TDP, you can squeeze…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  20. שלום לכולם בעצת הפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך הבא : xfx 320gts http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3059 לצערי החנות לא מצליחה לספק את הכרטיס מסך ומציעה לי להלחיף לכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2594 הכרטיס מעקב לי את סיפוק המחשב והחנות לא יודעת מתי הוא יגיע האם שווה להמתין ל - XFX או שאפשר לעבור ל LEADTEK לפי מה שראיתי במפרט ה - XFX כבר מגיע עם תדר שעון של 580 ן ה LEADTEK רק 500 האם ניתן בקירור STOCK להביא את ה LEADTEK לאותו תדר והאם זה כזה משנה חפשתי השוואה בין שני הכרטיסים ולא מצאתי אם למשיהו יש אשמח. חשוב לציין שאני לא גיימר קיצוני פשוט חשוב לי שהכרטיס יתפקד טוב במשחקים בשנים הקרובות ולחבר אותו לטלוויזיה לראות סר…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by EMAN,

לפני כמה זמן התקנתי את QUAKE 4 (שוב) ושמתי לב שהכרטיס שלי לא סוחב באופן קשה למרות שפעם הכל היה מעולה.. אותו סיפור היה עם F.E.A.R , SAN ANDREAS, RIDDICK וכל מיני דמואים של משחקים פשוטים. הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6600 לא כרטיס מדהים אבל הוא תמיד היה סוחב את המשחקים על הגדרות בינוניות בצורה טובה. המשחק האחרון שבו ניסיתי לשחק היה RAINBOW SIX VEGAS ובקושי הצלחתי להפעיל אותו כאשר לחברי עם כרטיס דומה עבד בסדר. אני חייב לציין שבתקופת המשחקים האלו משחק אחד כן עבד : RAINBOW SIX LOCKDOWN ככה שלא כל המשחקים הלכו. תעזרו לי בבקשה לאתר את הבעיה. הכרטיס בן שנה וחצי. תודה

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by ravid,

צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  23. יש לי Q8300 8 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים לוח אם Giga-Byte GA-EP43-S3L ספק 500 של סיסוניק מארז אנטק 300 האם יש כרטיסים מודרנים שלא יתאימו מבחינת גודל מארז\ספק\כניסת לוח אם?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. נייד 13 אינץ' קל, דק ומעוצב עם כוח עיבוד גראפי שבאמת מתאים לגיימינג מודרני? מעכשיו יש חיה כזו, רק חבל שהיא יקרה מאוד לכתבה

25. Started by Swed,

כמו שאתם יודעים ה8800GTS החדש הגיע לארץ בחברה של גיגה בייט וBFG המחיר שלו מעל 2000 שקל וה8800GT מחירו לא יקר מ1600 שקל (תלוי בחברה) האם ההבדל בינהם מאוד משמעותי !? האם זה כדי להוסיף עוד 600 שקל ולקנות אותו !? מה אתם אומרים ? והאם תהיה ירדה שלו תוך חודש + - כמו ה8800GT ?!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים