כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסך viewsonic 220f בבית שלאחרונה התלכלך מאוד מתביעות אצבעות (יש לי אח קטן ) ותהיתי כיצד לנקות אותו מפני ששמעתי שאסור לנקות אם כל מיני חומרי ניקוי כי זה עלול להרוס את הציפוי עליו תודה מראש אמנון אריאל
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
מקבל הודעה של VIDEO MODE NOT SUPORTED עד לעליית הווינדוס ,בווינדוס אין בעיה המסך עובד מדובר במסך של SAMSUNG 171S דק LCD
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס בתיקון בנועה מחשבים FORCE3D 5750 1GB שקניתי לפני מספר חודשים ב - 600ש''ח, אני רוצה לבקש מהם להוסיף עוד כ-400 ש''ח וכבר לקחת כרטיס יותר חזק, יש לכם הצעות לכרטיס טוב עד - 1000ש''ח? שלא יהיה צוואר בקבוק ותתחשבו בספק שלי (400W LIBERTY). או... (עכשיו עלה לי רעיון): אולי לקחת 2 כרטיסים חלשים של NV, נניח GTS450 ולעשות SLI? תודה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מניח שלכל מי שיש כרטיס מסך עם DVI הוא קיבל גם ממיר מהDVI ל VGA. ראיתי שהממיר לא משתמש בכל הפינים של הDVI, רק בחלקם. יש איזשהו יתרון או חיסרון בשיטה זו?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ערב טוב, הגיע אליי מחשב של דוד שלי שנפטר עם הכרטיס מסך NVIDIA QUADRO FX 4500 רציתי לדעת למה הכרטיס המסך מסוג זה משמש והאם יש אפשרות בכלל למכור אותו כיום כי אין לי שימוש במחשב הזה תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
ומעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 7vrxp ver 1.1 נחשב טוב? הייתי רוצה שתתנו לי טיפים לשינוי בביוס שהכרטיס יהיה יותר יעיל ומהיר אם יש דבר כזה תודה רבה אדם
-
המחשב שלי די חדש (4 חודשים) ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו. אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה" אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת. בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור. המערכת שלי היא: I5 750 מעבד לוח של אינטל P55 כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr3 4 ג'יגה ddr3 מארז antek nsk4480 תוכנה: windows 7 פיירפוקס 3.6.3 עידכנתי את הדרייברים של NVIDA מה זה יכול להיות? אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רציתי ללכת על ה Sparkle GeForce 9600GT עם קירור פאסיבי אבל אין אותו כרגע לכן אני צריך פתרון אחר התקציב בערך 550-600 אני לא ממש צריך אותו למשחקים אבל רוצה לשמור על האופציה כך שההבדלים בביצועים ידועים אבל אם צריך לבחור בין ביצועים לשקט השקט מנצח בכלל מומלץ קירור פאסיבי ? אשמח להמלצות שמתאימות לתקציב תודה מראש לממליצים
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מצד אחד אני רוצה כרטיס מסך משוק הבינוני ומצד שני אני רוצה שיתמוך ב dx10 .עכשיו יש לי שני אופציות 1)לקנות 7600gt לחכות עוד שנה וחצי עד שמשחקי הdx10 יהיו פופלרים שיחייב אותי בקניה ואז גם אני יוכל לקנות כרטיס מסך מהשוק הבינוני של הדור הבא שיהיה יותר חזק מהשוק הכבד של היום .ועוד משהו יהיה תחרות בין ati ל nvidia והמחירים ירדו יותר מהר .השאלה אם זה נכון או מצד שני להשקיע על 8800gts כולל הספק ליברטי היקר שזה יוצא תוספת של 1300 ש"ח .השאלה היא האם בעוד שנה וחצי אני יוכל לקנות כרטיס מסך שיותר חזק מה 8800gts ? שתבינו ההשערה שלי הזאת לא נותנת לי לקנות את ה 8800gts בגלל שמחקי ה dx10 יכנסו חזק רק בעוד שנה וחצי וה 8800gts יתחיל לזחול עד אז אני חושב .לחכות ל 8600gt לא שייך כי אני חייב ל…
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כלומר שהוא ישתמש ב16 או 32 מהזיכרון של המחשב? כי אני מאוד רוצה לשנות את זה... המחשב הוא 900 עם 128 pc133
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי מזה נותן? מה התפקיד של השעון הזה ומדוע בתוכנה GPU-Z לא מופיע כלום אצלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך Radeon 9550, והוא טוען שיש לו Pci Express, 256 מגה בייט של זיכרון ו11 מאיצים גראפיים. הוא גם טוען שהמשחק "Doom 3" עובד על המחשב שלו עם 16 אנטי אליאייזינג, רזולוציית 1024 על 768, פרטים אולטרה וכל האפשרויות(צללים, טקסטורות, מודלים) על האפשרות ההכי גבוהה. שאלותיי הן: 1. מה זה PCI Express? 2. במה עוזרים מאיצים גראפיים בכל מקרה, והאם ניתן לדחוף 11 מהם לרדאון 9550 מצ'וקמק. 3. האם קיים בכלל כרטיס מסך שתומך ב16 AA, שלא לדבר על רדאון 9550. 4. האם יש בכלל סיכוי שהוא דובר-אמת?? תודה מראש על תשובותיכם
-
- 15 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה היום סופסוף אני הולך להשלים את המחשב שלי בכרטיס מסך שחסר לי וחלק אמרו לי את הגרסא הרגילה וחלק אמרו את הnew edition ובלה בלה ופתאום יש את הגרסאת heatpipe fan שאני בכלל לא רואה עליה מידע באתר של sapphire אז קיצר החלטתי שאני כבר אביב את הכרטיס עם קירור טוב אבל לא מצליח להחליט איזה... עד עכשיו הייתי בטוח שאני מביא את הvapor-x ואז ראיתי את הmsi hd5770 hawk ונידלקתי עליו נראה שיש לו קירור אכזרי ביותר הפאק היחידי שיש לו רק dvi אחד. ואז אמרו לי שבכלל גם הvapor-x מקרר פחות טוב מהקירור הרגיל עשו לי סלטטט בקיצור עצה שלכם לפני קניה 5770 vapor-x 5770 hawk 5770 heatpipe fan מה לקחת? (כולם אותו מחיר.)
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הrx480, וראיתי שמאחורה יש לי רק יציאות של דיספליי פורט וhdmi. ומהמסך שלי יש רק יציאה לvga וdvi, אז קניתי כבל מdvi לדיספליי פורט, אבל זה לא עובד... המסך לא קורא את הכרטיס.. מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך amd radeon hd 7970 של gigabyte (מומהר מהפעל ל-1000mhz). האם לדעתכם אפשרי לעשות crossfire של כרטיס המסך שברשותי יחד עם r9 280x? אשמח לעזרה (:
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יום הארכיטקטורה 2020: חטיבת הגרפיקה של אינטל מציגה היררכיית ארכיטקטורות חדשה למאיצים גרפיים - החל מלפטופים ועד שרתים ומחשבי-על. Xe עוד רגע כאן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
ראיתי פעם פה שיש איזה תוכנה שמוחקים דרכה אבל אני לא מוצא אותה שוב חיפשתי ולא מצאתי תודה מראש! אגב הכרטיס הוא 4870
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן של המתנה בשביל הברידג' שאבד הגיע לי חדש מחו"ל! והמפרט הוא ככה Intel Core2Duo E8400 3Ghz Asus P5K3 2x1024MB Ocz DDR3 Gold Edition 1066Mhz 2x9600GT BFG OC 512 MB Thermaltek Bigwater 745 NZXT Tempest Corsair 550VX ונעבור לחלר המעניין תמונות : אז ככה Bridge SLI של MSI http://i36.tinypic.com/308fa6q.jpg המארז מבפנים http://i33.tinypic.com/2cxu7br.jpg עוד תמונה מבפנים. http://i35.tinypic.com/5dse43.jpg TEMPEST מבחוץ http://i35.tinypic.com/2el6scx.jpg 2X120mm Themaltek 745 BIGWATER http://i35.tinypic.com/i37z14.jpg התמונות בכוונה בצורה הזאת בגלל שהן גדולות והכול הורכב על ידי :):) תגובות בקשה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-