כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
מקבל הודעה של VIDEO MODE NOT SUPORTED עד לעליית הווינדוס ,בווינדוס אין בעיה המסך עובד מדובר במסך של SAMSUNG 171S דק LCD
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בלפטופ שלי (גם למשחקים) אני רואה שני "כרטיסי מסך" במנהל ההתקנים. אחד אינטל והשני GeForce GTX 1050 . איך זה עובד ? הרי יש צג אחד בלבד. המחשב מחליט מי יכנס לפעולה ??
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
ערב טוב, הגיע אליי מחשב של דוד שלי שנפטר עם הכרטיס מסך NVIDIA QUADRO FX 4500 רציתי לדעת למה הכרטיס המסך מסוג זה משמש והאם יש אפשרות בכלל למכור אותו כיום כי אין לי שימוש במחשב הזה תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! רציתי לדעת: האם התוצאה 13770 ב3DMARK01 למפרט שלי טובה (המעבד הומהר ל3200+ והכרטיס: 550 ליבה, 700 זכרונות) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כמה stream proccesors יש לHD4870 הוא נחשב ליותר חזק מה260GTX?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, איך הכרטיס הזה: עוד קישור http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=41&prod_id=16100 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2052 לעומת 6200 רגיל.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי 2 כרטיסי מסך ב-SLI של EVGA GTX260. לוח אם Intel DX58SO יש לי מעביר DVI->HDMI כי בכרטיסים האלה אין חיבור HDMI ומשם זה מחובר לטלויזיה Samsung LCD 32" LA32B530 לכניסה של DVI-HDMI בטלויזיה. חיברתי את כבל ה-SPDIF ללוח מאחד הכרטיסים. ואין לי Sound מהטלויזיה! עידכנתי דרייברים לאחרונים, גם לכרטיס קול וגם לכרטיס מסך. בדקתי הגדרות עשיתי כל מה שאפשר נראה לי... :\ . בדקתי כל כרטיס בנפרד לא בתצורת של ה-SLI, עדיין לא עובד ואין Sound. אני עם Windows 7 x64. חשבתי על אופציה שהמעביר DVI ל-HDMI לא מעביר Sound... הגיוני? אם כן, אז למה יש חיבור של SPDIF בכרטיס מסך? יש סוגים מסויימים של מעבירים כאלה? אני על סף יאוש HELP! תודה!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי שאלה... אני רוצה לקנות כרטיס שיתאים לי למשחקים בAGP ואני חושב ללכת על X800PRO RADON אבל יש לי מעבד של 1800MHZ AMD ATHLON XP וזיכרון של RAM768 ומה ההבדל בין חברת Sapphire לגיגהבייט ו כל חברה אחרת מה הכי טובה? האם אני יכול להגיע לבצועים של הכרטיס עם הנתונים האלה או שהם נמוכים מידי בשבילו? או מה לדעתך מתאים לי בגלל הנתונים שלי? תודה לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו פה קיבל תוצאות גבוהות יותר עם הדרייוורים החדשים 4.2 של ATI . התוצאה אצלי היתה תמיד בסביבות 33000 ( אני ללא אוברקלוק בשום דבר..) ודווקא אחרי ההבטחה הגדולה ש ATI תלו בדרייוורים האלה לא נראה שהם עומדים במילה. עשיתי התקנה מלאה כולל UNINSTALL מלא לקודמים וגם ניקוי עם DRIVER CLEANER שזו הדרך הכי בטוחה לעדכון דייוורים ועכשיו אני מקבל 31900 שזה דווקא ירידה של 5 אחוז בתוצאה ... יכול להיות מצב שדווקא בבאנצ'ים התוצאה תהיה נמוכה יותר ובמשחקים אני ארגיש דווקא שינוי לטובה ? כי האמת עוד לא הספקתי לעלות משחק ולבדוק אבל אחרי שראיתי שיש ירידה בבאנצ'ים אז אפילו לא טרחתי.. יש משהו שלא עשיתי נכון ?! אשמח לשמוע תגובות ... נ.ב - כל הדרייוורים שלי במחשב מעודכנים לאחרונים ביו…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך וכמה יעלה לי להזמין את ה8870 - אני רוצה להזמין מחו"ל. המחיר הרשמי זה 280$, מה הכי קרוב שאני יכול להגיע לזה ומאיפה? התחילו כבר למכור אותו בכלל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הפרטים על הלוח הם בקישור http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה די בעייתית... קניתי כרטיס מסך geforce fx 5500 של זוטאק לפני פחות משנה, סביר להניח שיש לי עליו אחריות עדיין רק ש... אני לא מוצא את הקבלה אז זה די בעיה... קניתי מעסק פרטי, מחנות פה בעיר (בכרמיאל) קיצר, יש לי מחשב די גרוטאה, ישן אבל סוס asus p3v4x , intel p - III 600, 256 mb sdram ושאר הדברים לא כל כך משנים. קיצר היה לי וודו 3 3000 (16 מגה זיכרון אס די ראם ) הישן והטוב , וכששמתי על המחשב את הכרטיס החדש הפלא ופלא משחקים מסויימים שלא עבדו לי מקודם עבדו עליו, גרוטאה גרוטאה אבל סוס עבודה. קיצר, יום שישי האחרון (בערך) העתקתי איזשהו דיסק של די וי די למחשב, והשארתי את המחשב דולק כל הלילה ובבוקר כיביתי אותו, יותר מאוחר אחרי הצהריים הדלקתי שוב יותר מאוחר בערב כששיח…
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/70240/ASUS_Released_Non-Reference_Radeon_HD_4870_with_Expanded_Power_Circuitry.html
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא E8400 4GB Ram 9500GT Seasonic 600W אני גם מחכה למשחקים שהולכים להגיע, MW3,BF3,Max Payne 3, ואני רוצה לשחק אותם על הגדרות מקסימליות, יש סיכוי שאני עושה את זה רק עם שדרוג של כרטיס מסך לדוגמה ל GTX570, או שנראה לכם שאני כבר צריך לשדרג את המעבד-לוח-זיכרון-כרטיס מסך ? למשהו יותר רציני כמו I5 ? אני עובד עם מסך 40" LCD על 1080P תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תקשיבו אני עומד לקנות מחשב, המעבד שלו זה q6600 + oc שskypc עושה (עד 3.3 ghz) אז ככה אני קונה את הכרטיס 4850x2 1gb (ספק 650w, זכרונות 4gb 900mhz) ואני רוצה לדעת אם אני אקבל צווארי בקבוק או לא?
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח (עבור מחשב חדש מבוסס I5). התלבטות בין: ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI (כולם בתקציב במקום ממנו אני קונה). האם כדאי ללכת על כרטיסי NVIDIA ברף הכרטיסים הללו? אם כן, אילו דגמים?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך amd radeon hd 7970 של gigabyte (מומהר מהפעל ל-1000mhz). האם לדעתכם אפשרי לעשות crossfire של כרטיס המסך שברשותי יחד עם r9 280x? אשמח לעזרה (:
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן כולם!! לאחרונה קנו לי את הכרטיס 9800GTX של eVGA. חיברתי אותו למחשב ( פעם ראשונה שלי... אבל אני כמעט בטוח שעשיתי נכון * פירוט בהמשך*) והכול התקנתי את הדרייברים, וזה נראה בסדר. ( המחשב מזהה את הכרטיס) הבעיה היא שבכמה משחקים ששיחקתי כדי לבדוק אותו (ליתר דיוק: Team Fortress 2 ו-Bioshock) לאחר זמן ממושך של כ 10-30 דקות המחשב פשוט נתקע ושומעים את הפסקול האחרון שנשמע במשחק כמו בדיסק שבור, (מלא פעמים) עד שאני עושה restart. למי שרוצה לדעת איך חיברתי את הכרטיס, אז זה היה קצת מסובך להכניס אותו למארז (Midtower) , אבל הסתדרתי. הבעיה הייתה בחיבור לספק. לכרטיס הזה מומלץ לחבר, כידוע - שתי חיבורי 6 pin. אחד כזה אני בטוח שחיברתי נכון ואת השני חיברתי בעזרת הערכה שהם כללו באריזה של 6…
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככה הדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובד בדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים. ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמים מקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדר תודה לעוזרים ד"א
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ראיתי פעם פה שיש איזה תוכנה שמוחקים דרכה אבל אני לא מוצא אותה שוב חיפשתי ולא מצאתי תודה מראש! אגב הכרטיס הוא 4870
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מבין הכרטיסי מסך לניידים מהו הסדר? מהטוב לפחות.. ואם יש הבדל משמעותי בין כל אחד מהם? NVIDIA 7800 NVIDIA 7400 NVIDIA 7300 Go6600 NVIDIA ATI X1600 ATI X1400 ATI X700
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-