כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי HD2600 PRO AGP ואני משתמש בVISTA 32 הדריבר תקין ועובד אבל הCatalyst אינו עובד כלל מה עושים ניסתי להתקין להסיר אך כלום ממש כלום... אני ממש עובד עצות כבר... זה האתר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 נסיתי גם מהאתר של ATI: http://ati.amd.com/support/driver.html רק ששם יש רק לPCIX וגם הוא לא עובד... אנה עזרו לי... :'(
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום , מאז שהתקינו לי את הGTS 450 לפני חודש בערך אני חווה קריסות מעצבנות בזמן גלישה באינטרנט ובעיקר במשחקים, הקריסות זה מסך שחור ואחרי כמה שניות רשום שהמנהל תצוגה קרס והתבצע שחזור בהצלחה. עכשיו ראיתי שזה יכול להיגרם שאין מספיק מתח לכ מסך , והורדתי את התוכנה MSI AFTERBURNER אבל המד של המתח נעול ואפילו שסימנתי אותו בהגדרות עדיין הוא נעול שם. קראתי קצת ואמרו שכדי לשנות את המתח של הכרטיס צריך לעשות FLUSH ל BIOS שלו כי היצרן נעל את זה , משהו כזה. עכשיו הדרך הזאת מאבדת את האחריות , אז יש דרך אחרת או שפשוט ללכת לחנות ולקוות שהם יצליחו לתקן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו של אייטיאיי ועם הדרייבר המקורי הטמפ' של הכרטיס נורא גבוה (38-39) ואז יצאו הקטליסטים החדשים 7.94 ו7.95 והתקנתי והכל היה סבבה והטמפ' ירדו ל30 מעלות ככה... אבל מה? במשחקים נגיד כמו מאפיה או ג'נרלז פתאום אחרי איזה רבע שעה ככה של משחק- המחשב נתקע... חשבתי בהתחלה זה בגלל המעבד ובגלל שהמחשב בטח עבד הרבה באותו יום.. למרות שזה לא תירוץ הגיוני... והטמפ' של הכרטיס מסך גם לא התחמם יותר מדי (40 מעלות) במהלך המשחק.. ואז החזרתי את הדרייברים המקוריים שהטמפ' בהם גבוה ושום דבר לא נתקע יותר... מישהו יודע מה הבעיה? כי אני רוצה את הדרייברים החדשים וזה כל פעם נתקע
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער מראש אם כבר דובר על הנושא פה בפורום, אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. איזה מכרטיסי המסך מסדרה 7 של nvidia או סדרה 1k של ATI מסוגלים להריץ vista יחד עם הaero glass ללא כל בעיה? הערה: כשאני מתכוון להריץ ללא בעיה אני מתכוון באופן חלק ככה שלא תהיה פגיעה בביצועי המחשב (מדובר במחשב חדש עם מעבד C2D ו2GB זכרון) כשמדובר בתוכנות שעובדות במקביל (וגם כבדות יחסית כמו phothsop elements או תוכנות עריכת וידאו) ולא במשחקים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי עד כמה הכרטיס שלי חיה נגמר לי הציר של הליבה ושל הזיכרון חופשי אני עכשיו על 375/522!!! וואואוווווו! הוא עשה 1300 ב-3Dmark05!!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המחיר של שניהם אותו הדבר. השאלה מה עדיף מביניהם... הסבר קצר לא יזיק, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה לצפיה הקלטה ואם אפשר גם טיימר להקלטות
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
אני כרגע מתכנן HTPC עבור אבא שלי, שאחת מדרישותיו היא שהמחשב יתמוך ב-1080/24p (כלומר ב-24 הרץ/fps). כמעט וננעלתי על כרטיס האונבורד ב-790GX כמו כולם, עד שקראתי נושא בפורום של AVS בו נטען כי גם הכרטיס הזה ואפילו ה-4850 אינם תומכים ב24p מלא, ומגמגמים כשמנסים לנגן תוכן כזה. לטענתם, רק כרטיסים מסדרת 9xxx עושים זאת ללא גמגום... האם למישהו בפורום יש ניסיון עם הצגת תוכן ב-24 הרץ עם או בלי גמגום? נ.ב שאלה לא קשורה (כדי לא לפתוח 2 נושאים) - מה הגובה (במילימטרים) של כרטיס הטלוויזיה Hauppauge 150? האם הוא יכנס במארז Low-Profile? תודה
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך viewsonic 220f בבית שלאחרונה התלכלך מאוד מתביעות אצבעות (יש לי אח קטן ) ותהיתי כיצד לנקות אותו מפני ששמעתי שאסור לנקות אם כל מיני חומרי ניקוי כי זה עלול להרוס את הציפוי עליו תודה מראש אמנון אריאל
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?
-
PCI EXPRESS כמובן מי יותר טוב ? אני עדיין לא הבנתי מי יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מדובר ב mercanries 2 ברוב רובו הוא עובד על 30 פריימים (בחלקים הכי כבדים), זה סבבה לשחק ככה אבל אני רוצה את כל המשחק, גם אם אני מפעיל VSYNC וגם אם לא, יש קפיצות FPS חדות בין 30 ל60-80 וזה ממש מעצבן, מה לעשות?.
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 8500GT וחבר שלי מביא לי 7900 ( שהוא יותר טוב משלי ) אז בקיצור השאלה שלי היא האם רק לפתוח את המארז להוציא את הכרטיס שיש ולשים את הכרטיס האחר? צריך למחוק ת'דרייברים של הקודם ולהתקין חדשים? ואם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אנא תיידעו אותי זה פעם ראשונה שאני נוקט צעד כזה ואני לא מעונייין להרוס את המחשב שלי כרגע תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כמה להוציא על מסך חדש ? להתחשב בזה שרוב היום יושבים מול המסך הזה ... אני חשבתי על משהוא בסביבות 1000 ש"ח איזה חברות מובילות (פעם שעברה שקניתי מסך MAG שלטו, הבנתי שזה כבר לא ממש ככה) לממליץ: בבקשה לציין דגם במידה וממליצים על מסך מסויים. תודה
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכנן קניית מחשב חדש רב תכליתי וכמובן ארצה להתקין את הWIN7 שמגיע עם מנוע ה-DX11. שאלתי היא: הבנתי שה-DX11 משפר גרפיקה במשחקים, אך אני לא מתלהב גדול של משחקים, האם ההבדל בשיפור בא לידי ביטוי בדברים אחרים, כמו שימושים בסרטים או דברים אחרים נוספים במערכת? האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך תומך DX11 ?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה תומך אחורה או שצריך לוח חדש? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג כרטיס מסך על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ניהיה לי קצת בלגן עם כול החברות והמינים. מה ההבדלים ביניהם ? מה עדיף מבין השתיים? ואם אפשר חוות דעת בכלל על המוצרים של plait ועל הכרטיס מסך הנ"ל בכלל ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה יש לי RADEON 9700P של ג'יגהבייט. לפעמים שאני משחק למשל אמריקס ארמי בערך שעה ומעלה אני מתחיל לקבל טקסטורות קרועות ומשולשים כאלה וקווים ושאר הירקות... שניסיתי לגעת בהיטסינג שמקורר דיי טוב אפשר להגיד לא הרגשתי חום ממש אלה קצת חמים וגם לא ... הכרטיס לא באוברקלוק והוא מקורר על ידי עוד 2 מאוררים של אנטק משני צדדייו ... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? דרך אגב נכון יש את ה ברזל הכסוף הזה מאחורי הכרטיס ? (אז יש) הוא נפל לי לפני יומיים שמודבק אליו ציפ קטן שנשלף עם כל הפלטה ... שהוא נפל הכרטיס לא עלה בכלל אלה הראה הודעת שגיאה איך שמדליקים תמחשב ... הכרטיס סודר ובדרך אליי יכול להיות שיש קשר בין הדברים ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה Gigabyte GF 6600 128bit 256Mb http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה? קיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך כבל שמתחבר לכרטיס ומפצל ל4 חיבורים: svidout (אני חושב שזה s-video out) y pr pb\av בשביל מה כל חיבור? תמונה של המפצל (מצטער על האיכות): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200512021453584759&id=200512171803585692&user=tomer0074
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי... עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב). חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון. הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה …
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78GM-UD2H G.skill DDR2 4096MB CL 4-4-4-12 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מסך: Samsung 19" syncmaster 4:3 רזולוציה: 1024*1280 אני מחפש כרטיס מסך לשימוש ביתי. אני לא משחק הרבה במשחקים. חשבתי על תקציב של 400 ש"ח. האם אני צריך גרסאת DDR2 של הכרטיס עם הלוח אם שלי? אם זה ממש יעזור אני מוכן לחריגה של עד 100 ש"ח. אני מבקש שתרשמו דגם מדויק כי כשאני מחפש דגם בזאפ זה נותן לי הרבה אפשרויות (Sapphire, Gigabyte,Palit...) . אני חושב שגרסאת 512MB תספיק לי.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מחפש מסך (כמו שהבנתם כבר) LCD 17". עכשיו אני מחפש את המסך הטוב ביותר שיש למשחקים ובעצם המסך הטוב ביותר. צריך שיהיה גם מחיר סביר נורמלי לא ב4000 ולא מחירים אסטרונומים כלומר המסך שהכי טוב, יעיל ושווה, מבחינת מחיר שיש היום בשוק. תודה על העזרה, אורי.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-