כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
6600GT או 9800PRO? ואיזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 2000 ש''ח?
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760) השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ? אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290. מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד? אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ? * אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p. ** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא) תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כרטיסי מסך 280x של gigabyte ועוד אחד 7970 גם של gigbyte. המחשב משמש לכרייה ולמשחקים. שני ה 280x מחוברים לחריצי הרחבה pci-e 8x וה7970 לpci-e X1. התקנתי השבוע את ה ווינדוס מחדש ובהתחלה הוא זיהה את כל שלושת הכרטיסים. חיברתי את הגשר של ה CF אך אז הקטליסט לא זיהה את החיבור והווינדוס לא זיהה את הכרטיס השני (device manager). הסרתי את הדרייבר וכל תוכנה שקשורה ל AMD והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. גם לאחר הסרת הגשר זה עדיין לא עובד. החלפתי פיזית בין הכרטיסים וזה לא עובד. כל אחד מהכרטיסים שמחוברים לבד, כלומר ללא הכרטיסים האחרים, המחשב מזהה אותם ללא בעיה. אשמח לכל רעיון / עצה תודה רבה :-) - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: הוצאתי שני כרטיסים והשארתי אחד בחריץ X8 (החר…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני בשלבי בניית המחשב שלי או ליתר דיוק מכונת המשחקים שלי רציתי לדעת אם יש לכם דגמי כרטיסי מסך מומלצים אני חושב על משהו באזור ה-gforce4ti4200-4600 כמובן כפונקציה למחיר, או אולי להשתולל אפילו וללכת על ה- radeon 9700 pro הנקודה היא שלמיטב ידיעתי המחירים באזור המזרח הרחוק - הונג קונג הם כ- 50% מבארץ האם מישהו יודע אם זה מדויק? ובאמת האם יש טעם לחכות לכרטיס עם 256mb זיכרון נכון להיום הכרטיסים עם ה- 64 הם מעשית מהירים יותר מאלה אם ה-128 (שמים עליהם זיכרון מהיר יותר בד"כ פחות מ-4 ננו, ועל ה-128 באזור ה-5) אז בטח בכרטיס עם 256 ישימו זכרון איטי יותר? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
[הודעה ראשומה ] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשבועיים הקרוביםת ורציתי להתייעץ. אז מה אתם אומרים. בהנחה שהתקציב שלי הוא לא מגיע לרדאון או ל 4600, אבל יכול להגיע עד ל-1400 ש"ח, קצת פחות. מה כדאי לעשות? איזה כרטיס, איזו חברה ? MSI ו LEADTEK הם סבירים ? :Q אני פשוט לט יודע.. הם מתקרבים ל GAINWARD ? תודה רבה מראש, הניובי של הפרום
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שההשקה היית ליפני יומיים(ב-25) אבל אני לא כ"כ מוצא אותו למכירה? ויש מושג מתי יגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
Sony Trinitron VS Mitsubishi Diamentron??? במסכי CRT למחשב כמובן.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (היום Sapphire HD 5670) בכרטיס מסך חדש - Shappire HD 6950 ולשדרג אותו לאחר מכן ל 6970. נכון להיום אני משתמש בספק כוח CoolerMaster 460W (דגם RS-460-PCAP-J3) עם יציאת PCIE 6-Pin אחת. עפ"י הדרישות באתר הבית של Sapphire אני רואה שהכרטיס דורש ספק כוח 500W לגרסת 6950 ו 550W לגרסת 6970. מבחינת צריכת מתח: 6950: 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required 6970:1X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required / 1X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required מבחינת שאר החומרה במערכת, לא מדובר במערכת עמוסה מדי: מעבד Intel Core i5 2300 2.8GHz זכרון: 2x G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL9-9-9-24…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה? למישהו יש נסיון איתה? איך האיכות של הכרטיסים? (בפרט הדגם של ה-GEFORCE 4 TI4200 128MB). תודה מראש. ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את כל התוכנות הללו שבודקות את הביצועיים תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרגע 8800GT 512mb שלטעמי כבר פג תוקף אני צריך יציאת HD פשוט כ. מסך עד 800 ש"ח שיתאים ל - Q6600 G0 P35-DS3L 2GB 800MHZ 450W
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והציעו לי את ה5770... ראיתי שהGTX260 חזק ממנו ועולה אותו דבר... אז האם יש סיבה לקנות את ה5770? כי הבנתי בכל זאת שהוא מוכן לDIRECTX 11 ולחלונות 7... אני כנראה אתקין עליו חלונות 7... ככה שהאם כדי לי לקנות אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החנות שדרכה אני קונה, אמרו לי לקחת את ה-GT8500 256 MB. לאחר ששאלתי אנשים, וקראתי באינטרנט הגעתי למסקנה - ה-8500 חרא של כרטיס, ואינו מתאים בשיט למשחקים : Crysis, Cod 4, CSS. אז אני צריך שתענו לי על הדברים הבאים : א. מה שנאמר לי לגבי ה-8500 נכון? הוא באמת לא מתאים למשחקים ויותר מתאים לסרטים? ב. איך ה-8600? אמרו לי שהמאוורר שלו מרעיש או משהו, זה נכון? ג. GT8600 לא יודע כמה זיכרון הוא יתן לי נגד ה-GT7600 גם פה לא בטוח לגבי הזיכרון. אשמח אם תענו על שלושת השאלות.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך x16 מחיר 400-500 מסך 22 משחק משחקים כבדים
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה? תודה מראש... :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב שמתחיל להעלות אבק, אך לפני קניה של מחשב חדש אני רוצה לתת לו פוש אחרון כי הוא עדיין יכול לסחוב עוד איזה שנה לדעתי. המפרט של המחשב- לוח אם- gigbyte g31mx-s2 intel core 2 quad q6600 2.4hz 4gb DDR2(לא זוכר על איזה מהירות) 400gb HDD gerforce 9800GT מטרת המחשב היא משחקים וסרטי HD בעיקר, המחשב מחובר דרך HDMI לטלוויזיה 42 אינטצ' ובו זמנית דרך DVI למסך 22 אינטצ'. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, אם אפשרות של חריגה קטנה(לכל היותר 500 ש"ח). הכי טוב אם יהיה לו זוג חיבורי HDMI כי גם את המסך אני הולך להחליף. תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אולי טיפה הרבה הגזמתי בכותרת.. אבל בכל זאת אני משדרג את המחשב שלי.. אני גם "תקוע" רק עם תמיכה בAGP עקב לוח האם - P4PE שיש לי... יש לי מעבד 2.4GHZ ו512 מגה זיכרון...... הייתי רוצה לדעת אם במידה ואני משדרג מ RADEON 9700 PRO לכרטיס 6800GS... האם אני ארגיש הבדל? או חייב לשדרג גם את הרכיבים האחרים בשביל להרגיש הבדל ממשי........ זהו כרטיס של אזור ה1000 שקל ולכן הוא טוב לי וחוסך לי שידרוגים עצומים.. השאלה איזה עוד כרטיסי AGP אפשר לקנות? אני צריך שתעזרו לי לאסוף את כל דגמי הAGP שהם ברמה של 6800GS ומעלה... ואז אני אחליט מה לקנות תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 15 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חדש בתחום... בואו נגיד שהבנתי שהסדרה לא תמיד קובעת (לדוגמא 6600GT יותר טוב מ6800SE - אם יש כאלו דברים) אבל התבלבלתי כשATI התחילו עם כל הXים שלהם... אז איך ה9800PRO ביחס לX1300? (במחשב נייד יש לי X1150 זיכרון משותף שהבנתי שזה ממש לא משהו) או, איפה נכנסים הכרטיסים החדשים ביחס לישנים (אני מנחש שככל שאשלם יותר, אקבל ביצועים טובים יותר / פיצ'רים שאני לא זקוק להם)?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-