כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, אני מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים בתקציב של 1600שח, אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי כרטיס של 9800 PRO וכמו שכולם יודעים הסדרה מתאפיינת בזה שיש בה 256BIT אחרי שקיבלתי אותו (חשוב לציין שבאתר לא מצויין כלום עליו פרט לכך שיש בו 256 MB זכרון, יש לינק לאתר של הכרטיס אבל נראה שהם כבר הפסיקו למכור אותו ובגלל זה הלינק פגום....נכנסתי לאתר של החברה המייצרת לבד והוא לא הופיע שם) אחרי שקיבלתי אותו בדקתי וגיליתי שהוא 128BIT והזכרון שלו רץ רק על 250! (הליבה בסדר היא על 380 שזה עוד סביר) כל הקטע של הבדיקות וכו' ועד שהבנתי שזה לא בסדר עבר את השבועיים ועכשיו הם לא מסכימים לקבל אותו חזרה....מה לעשות וד"א הליבה שלו היא R-360
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
פרטי מערכת ספק 400W לוח אם P45D3 NEO-F MSI מעבד ארבע ליבות Q9550 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ איזה כרטיס מסך עד 700 שח יתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים ועם איזו מערכת הפעלה הכי כדאי להפעיל את המערכת XP או VISTA 32 BIT או 64 BIT תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, סליחה על הבורות (חח שוב) אבל רציתי לשאול>>>: מה יותר חזק - SLI\ CROSSFIRE ל 2 כרטיסים כמו למשל X1950PRO \ 7950GT או XFX 8800 GTS XXX EDITION אחרי הכל ההבדלים הכספיים הם (לפי מה שאני יודע) הם רק לוח אם SLI ואפילו במקרה של הX1950PRO יוצא יותר זול 2 כרטיסים כאלו מאשר 8800GTS ורק רציתי להדגיש: שאלתי מה יותר חזק כלומר מה ייתן לי ביצועים במשחקים וכו' על הרזולוציה היותר גבוה עם יותר FPS. עוד שאלה - האם רוב כרטיסי הATI הם לCROSSFIRE (הכרטיסים החזקים) או דווקא ההיפך? עוד שאלה חחחחח - מה בנוגע לSLI\ CROSSFIRE עם 2 כרטיסי מסך שונים לדוגמא 7900 +7800 או 8800 ו8600 או X1950 ושייצא X2900XT האם נראה לכם שזה אפשרי? זתומרת אני לא מבין בSLI אז בבקשה תסבירו למה זה טוב או ל…
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
Looking for a graphic card around the price of 1000-1500nis I know i can get the 7600GT for about 990nis, is the anything better i can get if i enlarg the budget to 1500 Ati Or Nvidia?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה המלצה על כרטיס מסך אשר יותר חזק מהכרטיס מסך של הלוח 965P S3 אבל יחסית זול במחיר..... פשוט אני לא רוצה לקחת את הכרטיס מסך און בורד אבל מצד שני אין לי להוציא הרבה כסף עליו..... מה שכן בעתיד אני אוסיף כרטיס טוב.... אז ככה שהכרטיס צריך להיות טוב לשנה הקרובה לפחות.... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום ! יש לי שאלה עקרונית: במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך??? כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם i3 קצת עתיק.. האם שווה לי להרחיב את הזכרון מ4 ל8 ג'יגה ולשדרג את כרטיס המסך נניח לGTX 750TI יד 2 כדי לשחק במשחקים כמו fallout 4, the witcher 3 וfarcry primal? ברור לי שזה לא יהיה על אולטרה אבל סביר זה יהיה? המפרט שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i3 540 @ 3.07GHz 39 °C Clarkdale 32nm Technology RAM 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H55M-S2H (Socket 1156) 38 °C Graphics S22F350 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 740 (MSI) 36 °C Storage 1863GB Seagate ST2000DM006-2DM164 A…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
היי יש לי מערך של 2x ASUS GTX 560. היום שמתי לב שכל משחק שאני נכנס אליו קורס. למשל ב GTA IV אחרי הטעינה כל הטקסטורות הפכו לכחולות ואז הוא קרס. ב Trackmania 2 ראיתי ארטיפקטים ועיוותים ואז הוא קרס. אותו דבר כל משחק אחר שניסיתי. חשבתי שהבעיה היא שאני על דרייבר בטא 304.48, אז מחקתי באצעות driver sweeper והתקנתי 301.42 בלי הצלחה יתרה. ניסיתי לבטל את ה SLI בלוח בקרה עם אותן תוצאות. הכרטיסים על טמפרטורות נורמאליות, 48 ו- 58 במאמץ (אחד מהכרטיסים תמיד יותר חם) והם היו על 75-80 במאמץ לפני שהבעיות התחילו. לכרטיסים יש אוברקלוק מינורי מהמפעל, לא חושב שזו הבעיה. מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שמגיע בקרוב מארה"ב והוא צריך לקנות לי כרטיס מסך (אני אשתמש בכרטיס לעריכת וידאו חובבנית בפרימיר פרו). המליצו לי פה על הכרטיס : Palit NE3TS25EFHD02 GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 אבל לצערי לא נשארו כאלו יותר (sold out) - הוא היה במבצע 99$... אני מחפש משהו אחר . ראיתי במבצעים את אלו : Asus - NVIDIA GeForce GT 240 1GB DDR3 PCI Express Graphics Card - 104$ או את: GIGABYTE GV-N250-1GI GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card - 119$ המבצעים הם לשבוע הזה... מה עדיף ?! תודה רבה !!!!
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי ת8800gt הוא נשרף לי וtms מחליפים לי אותו ב9800gt אבל הם אמרו לי שהם יוכלו להחליף לי גם במשו אחר כמובן בתוספת תשלום. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי לקחת? האם ה4850 תהיה הבחירה האידיאלית ואם כן איזה סוג כי ראיתי שיש כל מיני.. זה המפרט שלי(שימו לב לספק). Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤159 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤114
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם זה נכון שיצא דרייבר גירסה 30 לכרטיסים שלהם.האם זה תומך גם בgforce 2 mx 400 ?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני עם לוח של אסוס. תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב). חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון. הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה …
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך זה בהשוואה לX1900XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5980 יש נתונים והכל לגבי הכרטיס ומתי הוא מגיע? עריכה : מצאתי בנ'ץ http://xtreview.com/review136.htm
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום.. אשמח לקבל דרייבר לכרטיס מסך - HD 5850.. מצאתי יותר מדי דרייברים אבל ראיתי שיש חדשים אבל אין לי מושג מה לבחור כי כולם אותו דבר.. וגם מדריך כיצד למחוק כללית את הדרייבר שמותקן לי עכשיו בלי בעיות, שישארו קבצים וכו'.. מערכת הפעלה- WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT דרך אגב הורדתי את העדכונים מSTEAM, כי הם מעדכנים אוטומטית דרייברים של כרטיסי מסך השייכים לAMD.. וגם אני לא יכול לפתוח את CATALYST CONTROL CENTER.. מישהו יודע למה? (ניסיתי דרך שולחן העבודה). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש, עם FX5700 של MSI. שלשום הוא קיבל את המחשב, ורשום בביוס של הכרטיס מסך ובכל מקום אחר, שהכרטיס הוא 5700VE זאת לא טעות (אין הכוונה לLE). עכשיו השאלה היא, מה זה החיה הזאת? לא מצאתי אישור לקיומו של הכרטיס באתר הרשמי של MSI וגם לא בזה של nVidia. יש לציין, כי באוורסט, רשום שם בנתונים שזה בא עם DDR2. אשמח עם תוכלו לתת קצת מידע ולשפוך קצת אור על הכרטיס המסתורי (והאם הוא פחות/יותר טוב מה5700הרגיל). ד"א, המחשב נקנה באייבורי.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שרשמתי, יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה, קניתי לי מסך חדש (ומחשב), מדגם 796FD2, של מאג, אבל מאז שקניתי אותו, אני לא יכול לשבת מול המסך מבלי לקבל כאב ראש, אפילו אם זה לזמן קצר, יש לציין שעם המסך הקודם, הייתי יושב 18-20 שעות כל יום מולו בלי הפסקה, וזה לא היה קורה, והמסך הקודם אמור להיות הרבה פחות טוב. בנוסף, קטע אפילו יותר מוזר מזה, שכל פעם שהמסך החדש דולק, בטלוויזיה,שנמצאת גם היא בחדרי, מתחילים לרוץ מין פסים, לכל אורכה. אם למישהו יש הסבר, או פיתרון, אפילו לאחת מהבעיות האלה, תשובה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-