עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by בייגל טוסט,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=86 הפעם כרטיס חדש מבית Inno3D הוא רץ על 500/1400 לעומת 350/666 בגירסא הרגילה וכפי שמסתמן, רוצח את ה6600GT צפוי לעלות 90-130$ (מעניין כמה בארץ)

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  2. הכרטיס מסך שלי(nvidia GeForce 7100) לא מתאים למשחק ואינני מתמצא בדברים אלו כמה יעלה לי כרטיס מסך זול שיותר טוב מהדרישות מינימום של המשחק (nvidia 7900) ומאיפה אני יכול להשיג אחד???

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  3. יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  4. מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by HaVoC_850,

יש חיה כזאת? מצאתי את הדבר הזה בגוגל http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ זה אמיתי? שווה משהו? אני פשוט ממש אתבעס אם אצטרך להתקין את הוויסטה הזאת על המחשב שלי עכשיו...

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  7. היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Idanp,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1223167&postcount=133 K|NGP|N כרגע מקום ראשון ב3Dmark05\03\01 !

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by regev123,

שלום ותודה לעוזרים. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לקראת המשחקים החדשים שעומדים לצאת (אני מתכוון להחליף גם זכרון) ראיתי שתי כרטיסי מסף ואני לא מבין למה המחיר שלהם כל כך שונה: 1. Zotac GTX760 4GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1390 ב KSP ויש לו 4GB זכרון וירטואלי 2. Asus GTX760 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1490 ב KSP ויש לו 2GB זכרון וירטואלי רציתי לדעת למה המחיר שלהם כל כך שונה למרות שבכרטיס מסך הראשון יש זכרון וירטואלי כפול מהשני.. אני מבין שיש הבדל בקירור ושאחד יותר טוב מהשני אבל האם זה מצדיק את ההפרש הגדול. אשמח אם תעזרו לי להבין או להמליץ לי על כרטיס מסך וזכרון עד 2000 ש"ח לשניהם. …

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by Ghtm,

קראתי בכתבה על ממיר ה DDR ל DDR2 שקיים כזה ממיר, קיים? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

11. Started by eCRIME,

אהלןןןןןןןןןןןןן, מכיוון שאני מתכנן קנייה של מחשב חדש רציתי לדעת מה שווה הנוכחי [להעביר לחברה....] היא צריכה אותו בשביל גרפיקה בעיקר [לומדת עיצוב גרפי] קיבלתי הצעת מחיר בשבילה [במסגרת התקציב שהיא רצתה - 3000] של מחשב שדיי דומה למחשב שלי.... רציתי לדעת בעצם האם הכרטיס מסך שלי - GeForce 5700FX מתאים לשימוש עם תוכנות גרפיקה.... [המחשב עצמו הוא פנטיום 4 3 ג'יגה....] ובמידה וצריך לשדרג אשמח להצעות.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by asher_pa,

היי. רציתי לברר האם כרטיס המסך הזה: Asus Nvidia Geforce 8600 GT 512mb GDDR2 HDTV DVI PCI-E יכול להתאים לי למחשב סלוני והוא יוכל להציג קבצי MKV ב 1080P בלי קירטועים. יש לי טלויזיה LCD FHD ואני רוצה לחבר אותו עם HDMI לטלויזיה. תודה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  13. אחרי שהשקיעה במוצר עם עיצוב חד ואגרסיבי בעל קריצה לגיימינג בשנה שעברה, היצירה החדשה של השחקנית הטאיוואנית בתחום ה-Thunderbolt 3 מתיימרת לשדר אלגנטיות ויוקרה לכתבה

14. Started by Inzagi,

כשכתוב את זה על כרטיס מסך, זה פוגע בביצועים שלו על WINDOWS XP? זה בכלל יכול לעלות על XP? תודה.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by yamedi,

שלום רציתי לדעם אם אני קונה טלויזיה פלסמה גודל 42 אינף בפורמט רחב (16x9) האם זה יתאים לי לעבודה במחשב ? או האם יש לכם הצעות אחרות ?? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  16. ותהו איך נוצר מצב שבו האסוס זול מconnect3d, בדקתי ומסתבר שהכרטיס מוחלש ב19mhz בליבה. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 - אסוס, 581mhz לליבה. http://www.connect3d.com/products/pcie_x1950pro.htm - connect3d - 600mhz לליבה.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם לי יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ואני מעוניין להחליף אתובגלל שהוא ארך מאוד ועבה ותופס לי מקום במארז איזה כרטיס יתאים לי מהסדרה של gtx החדשים שיהיה 1 גיגה ומעלה וddr 3 ומעלה וכמובן שיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי 500 וואט ויש לי לוח של ga-p55-usb 3 תודה אם צריך עוד פרטים כשי להתאים לי כרטיס מסך תגידו לי ואני יכתוב

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  18. .

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by CyberBoB,

שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by gmb,

יש לי מחשב ישן שהשמשתי לצורך מחשב שני בבית רוב הזמן אמנם הוא יריץ את תוכנות האופיס הרגילות וישמש לגלישה באינטרנט וכדומה... המעבד שלו זה AMD1800 XP וזיכרון יש לו 756 MB הוא מריץ XP SP3 סה"כ הוא בסדר גמור מהבחינות האלה אבל, בזמנו הכרטיס מסך שלו נשרף והוצאתי מהבויידם (תאמינו או לא..) כרטיס מסך RIVA TNT2 MX-400 ישן ישן, אבל עבד סה"כ בסדר... אפילו שיחקתי בו קצת פה ושם מה שכן, רציתי עכשיו לשדרג קצת את יכולות המשחק שלו, כך כשגם שאישתי תעבוד על המחשב החדש יותר אני אוכל להנעים את זמני בכמה שמני הקפה ב PROJECT TORQUE או משחק כזה או אחר של מכוניות או FPS... איזה כרטיס מסך בסיסי אני אוכל לקנות שיהיה מבוסס על AGP אם אני לא טועה, אין לי בעיה לקנות גם כרטיס מסך מיד שנייה אם יהיה יותר טו…

21. שכל מכשיר יהיה בחדר אחר?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by Dolby,

שלום לכולם. בעת שיטוטתי באתר נתקלתי בכתבה ישנה על הMatrox Parhelia 512 שמתי לב שבנתונים בלבד הכרטיס די משתווה לרדאון9800 וגייפורס FX5900 אז האם הכרטיס הזה מהווה שיקול בקנית כרטיס מסך חדש? ועד כמה הוא טוב בהשוואה למתחריו?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by Raul,

חבר שלי קנה מחשב חדש, עם FX5700 של MSI. שלשום הוא קיבל את המחשב, ורשום בביוס של הכרטיס מסך ובכל מקום אחר, שהכרטיס הוא 5700VE זאת לא טעות (אין הכוונה לLE). עכשיו השאלה היא, מה זה החיה הזאת? לא מצאתי אישור לקיומו של הכרטיס באתר הרשמי של MSI וגם לא בזה של nVidia. יש לציין, כי באוורסט, רשום שם בנתונים שזה בא עם DDR2. אשמח עם תוכלו לתת קצת מידע ולשפוך קצת אור על הכרטיס המסתורי (והאם הוא פחות/יותר טוב מה5700הרגיל). ד"א, המחשב נקנה באייבורי.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by mrsph666,

תודה רבה למשתתפים, ואם תוכלו, אנא פרטו מדוע, תודה רבה שוב!

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by Doron404,

מישהו יודע מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן להשיג היום (בישראל) לממשק הAGP המיושן?

• 14 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.