כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש בבעלותכם כרטיס ממשפחת GeForce, Quadro או אף Tesla? זה הזמן הנכון להתקין את גרסה 430.64 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית,אני לא ממליץ לכם לפעול על פי כל מה שהתא'רד הזה הולך להציע על אחריותכם בלבד. מי שמעונין שיוריד את הגירסה החדשה של תוכנת RIVA http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163#download בגירסה החדשה יש אפשרות לבצע OC ל shader clock גם בגירסאות הקודמות זה קיים רק שהפעם האופציה הזו מלוטשת יותר כדאי לבחון כאן את ההשפעה: http://www.legionhardware.com/document.php?id=687&p=0 ובכלל,לכל מי שניסה את הבטא של קרייסיס אולי יוכל להעיד שהשיפור קיים
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, תחילה אני רוצה לציין שהתלבטתי אם לשלוח את הפוסט הזה כאן או במערכות הפעלה, ואני מקווה שזה המקום, אם לא מנהלים אנא העבירו. קניתי כרטיס מסך 9600GT שכעת מותקן על מערכת הפעלה WinXp ולכן כאמור אינו יכול לעבוד עם DX10.X השאלה שלי היא כזאת, האם במשחקים החדשים, שתומכים גם DX9.X וגם DX10.X כדוגמת Assissan's Creed האם יהיה הבדל בתצוגה של המשחק בין שני מערכות ההפעלה?, כלומר האם המשחק עצמו זהה מבחינת הגרפיקה עבור שני המנועים הגרפיים? השאלה מסקרנת אותי שמה אני מפסיד חלק מחויית המשחקיות בחלק מן המשחקים החדשים בתודה מראש לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב חדש: מעבד i5 2500k 8 גיגה זכרון 1333 כ. מסך 570gtx לוח של גיגהבייט z67 וכמובן מארז,ספק.. התחלתי לשחק dues ex והגדרתי רזולוציה הכי גבוהה, 1920X1024 והמשחק פשוט מקרטע התקנתי ווינדוס מחדש והכל דנדש אבל לא זז. השאלה היא האם זה אמור להיות ככה? האם בשביל לשחק על רזולוציה כזו צריך מערך sli? הכרטיס מסך חלש?? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך. השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ? אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTV הסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים. כל מידע יעזור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כחלק ממבצעי BF יש עכשיו את הכרטיסים של AMD במחירים הכי זולים שאני ראיתי בעולם במידה ומישהו מעוניין. מעבר למחיר הזול יש גם קופון עד מחר של 112 שקלים ועוד קופון של 50 אם מתחברים לטלגרם שלהם או משהו.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם PCI express נמצא בכל לוח אם? יש לי AGP בלוח . אני רוצה לקנות כ.מסך חדש ופתאום ניתקלתי ב-PCI express ואין לי כ"כ מושג... תודה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום , מאז שהתקינו לי את הGTS 450 לפני חודש בערך אני חווה קריסות מעצבנות בזמן גלישה באינטרנט ובעיקר במשחקים, הקריסות זה מסך שחור ואחרי כמה שניות רשום שהמנהל תצוגה קרס והתבצע שחזור בהצלחה. עכשיו ראיתי שזה יכול להיגרם שאין מספיק מתח לכ מסך , והורדתי את התוכנה MSI AFTERBURNER אבל המד של המתח נעול ואפילו שסימנתי אותו בהגדרות עדיין הוא נעול שם. קראתי קצת ואמרו שכדי לשנות את המתח של הכרטיס צריך לעשות FLUSH ל BIOS שלו כי היצרן נעל את זה , משהו כזה. עכשיו הדרך הזאת מאבדת את האחריות , אז יש דרך אחרת או שפשוט ללכת לחנות ולקוות שהם יצליחו לתקן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כרטיס מסך 670 מעבד 3470, התקנתי דרייברים חדשים והתקנתי קודקים של קאזאלייט, משום מה כשאני רואה סרטים (לא משנה איזה סרט) וגם בסרטים של משחקים (למרות שדווקא המשחק עצמו נראה לי עובד טוב), כשהתמונה זזה התמונה כאילו לא זזה חלק ורצוף, אלא כאילו יש קטיעות קטנות בתנועה של הסרט, זה לא תקיעות של סרט אלא התמונה לא רצה בתנועה אחידה ורצופה. כשנאי בודק באנצארק במשחקים זה נותן תוצאות יפות איך קוראים לדבר כזה באנגלית ? האם הבעיה של הכרטיס מסך או של המסך ? (מסך סמסונג 1920-1080 עם 60 הרץ) מה עם הNDIVIDA CONTROL PANEL ? אני אמור לשנות שם משהו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות? Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו.. לא יודע במה לבחור.. ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הובכן כרטיס המסך הישן והטוב שלי הלך אחרי הרבה שנים RADEON 8500 רציתי לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כיום לאפיק AGP. יש לי את המפרט הזה: Pentium 4 2.6GHZ Asus p4p800 deluxe 2 gb RAM האם שווה לשים את הכרטיס הכי טוב ללוח אם הזה ? ואם לא איזה כרטיס הייתם ממליצים לשים על המפרט תקציב לא מוגבל אבל שידרוג לא מתקבל.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני לי מה להוסיך חוץ משפעם שמעתי שיש לזה פיתרון...בכל אופן ניסיתי כבר לשנות את השפה של הווינדוס לאנגלית, לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
זה לא שוק פה, או לוח מודעות. אם אתה רוצה להמליץ בצורה אינפורמטיבית אנא עשה זאת בתראד שכבר נפתח על נושא היבוא ע"י חנויות, כדוגמת זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=26;action=display;threadid=25604
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, לידיעת המתעניינים במפרטים הכוללים כרטיס מסך NVidia 8800: לפני חודשיים רכשתי מחשב הכולל כרטיס כזה לצורך משחקים. מאז אני אוכל מרורים. משחקים כמו Crysis ו Call of Duty, נוטים להגיע למסך קפוא באופן אקראי וזה פשוט מטריף. גם החלפת כרטיס מסך ושימוש בדריברים הכי עדכניים לא עזרו. (ניסיתי גם גרסאות בטא של דריברים). אהוד
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
באתר של AMD כתוב שמומלץ הספק של 400W או יותר. לעומת זאת, בפוסט הכרטיסים המומלצים הם רשומים תחת "ספק מומלץ: 350W אמיתי ומעלה". האם ספק 380W של antec יעשה את העבודה עבור כרטיס 4670? האם סוג הקירור (פאסיבי/אקטיבי) משפיע על התשובה? (שילוב העלויות של הכרטיס ושל ספק חזק יותר די מוציא אותו מגבולות התקציב שלי).
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך viewsonic 220f בבית שלאחרונה התלכלך מאוד מתביעות אצבעות (יש לי אח קטן ) ותהיתי כיצד לנקות אותו מפני ששמעתי שאסור לנקות אם כל מיני חומרי ניקוי כי זה עלול להרוס את הציפוי עליו תודה מראש אמנון אריאל
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אחרי שהשקיעה במוצר עם עיצוב חד ואגרסיבי בעל קריצה לגיימינג בשנה שעברה, היצירה החדשה של השחקנית הטאיוואנית בתחום ה-Thunderbolt 3 מתיימרת לשדר אלגנטיות ויוקרה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-