עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BenK,

שלום.. יש לי חבר שעומד לקנות מחר 25.11 מחשב לעריכת ווידאו... הוא בחר כבר את כל החלקים רק יש לו בעיה עם בחירת מסך (שייתמוך ב1600x12000עם קצב ריענון סביר) שגם לא יהיה עם תג מחיר רציני ובבחירת לוח אם שיהיה יציב ולא יקר לP4 2.4..... הוא התלבט בין asus psb533 לpst533 תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by Polonian,

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את ה8800GTS 640MB הכי זול בארץ... נדמה לי שמישהו הביא פעם קישור לחנות שמכרה אותו בסביבות 1800 וקצת, אבל יכול להיות שהזיכרון שלי מטעה אותי. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by Radeon38,

שלום ראיתי את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4212 ולא ברור לי איפה הוא עומד ביחס ל 4670 מבחינת מחיר הוא יותר יקר אבל מבחינת סיומת הוא יותר חלש... יש 4870 שהוא הכי חזק בסדרה אחריו בא 4850 ואני מניח שפה 4830 איך הוא ביחס ל 4670 שהוא הכי חזק לסדרה 46XX כי ה 4830 הוא בתחתית הטבלה של סדרה 48XX

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by ilay22,

(אני מקווה שאני לא מציף את הפורום, אבל יש לי התלבטיות קשות כי גיליתי שהתקציב שלי יורד לאיטו.. ???) האם הכרטיס הזה מספיק חזק להריץ מחשקים חדשים (NFS carbon, FEAR) עם כל הפילטרים ברזולוציה 1024-768 ומעלה? לא כך כך חשובה לי הרזולוציה, כמו הפילטרים ו HDR מה הספק כוח המינימלי בשבילו? מאיזה חברות כדאי לקנות אותו? עברתי על הרבה חנויות וזה היחיד שמצאתי: XFX GeForce 7600GT 256MB AGP http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2747 (התקציב הוא 1000 שח פחות או יותר) ושאלה אחרונה, winfast זה גם כרטיס שמתאים למשחקים? ותודה לכל מי שענה לי עד עכשיו על כל השאלות, ממש עזרתם לי

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  5. זה פשוט מכונת כביסה...

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by The3DGod,

כאן רואים שיש גם AA וגם HDR....אז למה אתה אומרים שאין? http://www.firingsquad.com/hardware/bfg_geforce_7900_gtx_oc_7900_gt_oc_review/page6.asp

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by oshrinuri,

שלום. רציתי לברר משהו. בקרוב אני קונה מחשב חדש, המיועד למטרות גיימינג. המפרט יכלול מעבד core i5 750 בסוקט 1156, וזכרונות בתדר של 1333 (4 ג'יגה). אני מתכוון לשלב את הכ"מ עם המסך 2209WA של דל (מסך בעל פאנל איכותי, E-IPS, ורזולוציה נטיבית של 1680x1050). רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע בגירסאת ה-Toxic של הכרטיס (512MB), שעולה מעט יותר מהגרסה ללא הקירור הזה? אני לא שולל אפשרות ל-OC לכרטיס. מה ההיתרונות שנותנת גרסה זו, פרט לקירור מעולה? תודה

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום אנשים מישהו כאן יודע כמה 8800GT 512MB אמור להוציא ב3DMARK06? קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 האם זה נורמלי לדעתכם? או שיש עם הכרטיס בעיה כלשהי שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 4GB זיכרון 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  9. שלום, מבקש המלצה לכרטיס מסך למשחקי מחשב וצפייה בסרטים במחיר 1300-1500 שח' יש לי מחשב עם מעבד I5 ו8 ג'יגה זיכרון רם. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא gigabyte hd 6770 עם 1 ג'יגה זיכרון. השאלה הראשונה שלי היא האם כרטיס מסך ב 1500 שח' באמת ייתן לי פער גדול בביצועים על פני מה שיש לי כרגע? ואם כן על איזה כרטיס אתם ממליצים ? אני יכול לחרוג ב עד 50 שח' מהתקציב שרשמתי ,לא יותר. תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  10. ^כותרת^

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by shai82,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות בקרוב כרטיס 9600GT ואני מתלבט בין קירור פסיבי לאקטיבי. ממש חשוב לי השקט, יש הבדל גדול בביצועים ומבחינת הטמפרטורות ביניהם ? מה עדיף לקחת ? אלו הדגמים: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2200&modelmenu=1 http://tms.co.il/product/5692 או: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2133&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2774 תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  12. מנהל ההתקנים הנוכחי של מפתחת השבבים כולל תמיכה במאפיין חדש שמוזכר בצורה שולית, אך עשוי להוות את תחילתה של מהפכה אמיתית בעולם העיבוד הגראפי בהתבסס על חיבור Thunderbolt חיצוני הגירסה הטרייה של מנהל ההתקנים מבית NVIDIA, גירסה 361.75, הוסיפה תמיכה במערכי SLI עבור מספר כותרים בולטים שעליה דיברו במספר גדול של מקורות ברחבי הרשת. עם זאת, אותה גירסה טרייה הוסיפה תמיכה נוספת ומעניינת לא פחות, באופן צנוע וכמעט ללא אזכור – התמיכה בחיבור כרטיסי מסך באופן חיצוני, בהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3. התמיכה החדשה הזאת, שמוגדרת נכון לעכשיו כבטא אשר נתמכת בידי כל דגמי משפחת ה-GTX 900 של המפתחת, כרטיסי ה-Titan X וגם על ידי ה-GeForce GTX 750 וה-GeForce GTX 750 Ti, מתחברת ישירות אל מה שר…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  13. יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  14. אני משתגע כבר קניתי 6800GT ועכשיו שאני סם לראות בטלויזיה סרט אני רואה עם מין קפיצות קטנות כאלה מין הפרעות כאלה וזה רק שאני רואה סרטים עם תוכנות עם מדיה פליאר רגיל זה עובד טוב מה יכול להיות הבעיה ?????

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by Lumber_Jack Jim,

למישהו יש מושג ממתי החברה סגורה? יש לחבר שלי כרטיס Nr9 Revolution IV AGP עם מחבר 1600SW,אבל משום מה הוא פשוט לא מוכן לעבוד עם מסך-Siemens TFT (דגם MCF3501T),אבל המסך לא מוכן לעבוד עם הכרטיס,כאילו הוא לא מזוהה ע"י הכרטיס,והדרייברים באתר לא עוזרים לו במיוחד. נתקלתי בפורומים באתר של #9 באדם עם בעיה דומה(עם אותו מסך אפילו) אך הוא לא קיבל אף תשובה לבעיה שלו. ויש לי שאלה,כרטיסים למה אלו בדיוק? לא יצא לי לראות אותו והחבר שלי לא פירט על שאר המערכת שלו...

16. שלום לחברי הפורום, אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס מסך לשימוש כללי. דרישות- צפייה בסרטים ב- Full HD, כרגע מסך Dell 2409 לא מיועד למשחקים חשוב מאוד: שקט. רצוי קירור פסיבי מחיר- עד 500 ש"ח, לא חייב להגיע לזה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

למה אם הדריברים של ASUS 44.03 לא רואים כתוביות בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by naveav,

[table] [tr] [td][/td][/tr][/table] Required [/t][/t] [table][tr][td]You Have [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Hardware T&L [/td] [td]Yes [/td] [td]No [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Pixel Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Vertex Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr][/table]נכנסתי ל can tou run it? וכשעשיתי בדיקה האם אני יכול להריץ כמה משחקים, שתאכלס אני מריץ כבר אבל די קשה למחשב לסחוב אותם, ראיתי שנדרשים כמה דברים מהכרטיס מסך, דברים שהכרטיס שלי כנראה לא תומך בהם …

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  19. כרטיס המסך העממי החדש עתיד להתחיל את המסע שלו בחנויות בחודש אוקטובר הקרוב - וכעת יש לנו פרטים נוספים על התהליךלכתבה

20. Started by dad11223,

לא משנה איזה חברה... ועוד שאלה האם ג'פורס 9800gtx חזק יותר מ ראדאון 4850 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  21. היי לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם של MSI מדגם RC410M2 מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI כדי להעביר כולל סאונד על ה-HDMI סרטים למסך LCD 42 אינץ HD (אין צורך בתאימות למשחקים וכו') איזה כרטיס מסך שמתאים ללוח אם מומלץ ? איך מחברים את הסאונד מהלוח אם לכרטיס מסך כדי שיעבור ע"ג ה-HDMI ? תקציב 300 ש"ח - אם אין אז אפשרי לחרוג ל-350 ש"ח תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by mrsph666,

שלום, כידוע GTA:SA לא עובד, לפחות לא רשמית, עם GeForce 4 MX, מסיבה של שיידרים או משהו כזה... אני מברר בשביל חבר שלי, היכן ניתן להשיג את התוכנה שאיתה ניתן להפעיל את המשחק? תודה רבה!

23. Started by Mcx_Lite,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב400 שקל +- יש לי I5 3470 וספק כוח seasonic s12ii 430w כרגע אני עם HD4850 אבל הוא בעייתי מתחמם והגוף קירור הלך ואני לא רוצה להשקיע בו. ראיתי שיש 5870 יד שנייה הספק שלי יחזיק אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by nadav1379,

יש לי ריבועים שקופצים לי למסך כל כמה זמן אם אני משאיר את המחשב דלוק זה מתחיל להופיעה ואם אני עושה refresh זה נעלם וחוזר אחרי כמה שניות זה ריבועים מלבנים באורך 4 סמ' בערך בצבע אדום אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך אבל אני לא בטוח אז אני רוצה שתגידו לי אם זה הכרטיס בשביל להחליף אותו אני רוצה להוסיף תמונה להראות לכם אבל אני לא מצליח

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  25. מה קורה כשיצרנית מחשבים משיקה את כרטיס המסך הראשון שלה אי-פעם, המבוסס על הליבה הגרפית המתקדמת הראשונה של אינטל? בדקנו ARC A770 תוצרת מותג ה-Predator של Acerלכתבה

דיונים חדשים בפורומים