כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. קוראים לי מתן ואני חדש כאן, אני מקווה לקבל עזרה בפורום זה כי באתרים אחרים כשלתי מלקבל עזרה. אז ככה, קניתי לאחותי כרטיס מסך חדש Inovision Geforce 6200 256MB AGP עכשיו בהתחלה שהתקנתי אותו לא ראו כלום במסך,לאחר מכן גיליתי שהחלק(כמו סרגל ממתכת) שתופס את הכרטיסים ביציאות AGP וPCI בלוח האם, מקצר משום מה, אז הורדתי אותו והכרטיס העלה את המחשב. עד כאן הכל טוב ויפה (וזה לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש) התקנתי את הדרייברים הגרסא הכי חדשה מהאתר הרשמי של nvidia ולהפתעתי לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המחשב עלה למסך הראשי בווינדוס ופשוט נתקע, שוב פירמטתי ושוב התקנתי את אותם הדרייברים ושוב אותה בעיה. יש איזשהו משהו ספציפי שאפשר לקבוע שהוא הבעיה? הכרטיס מסך? יציאת הAGP? הלוח עצמו? או בעי…
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני בונה כרגע מפרט והינה בנתיים מה שהרכבתי: התקציב הוא עד 800 ש"ח אך מומלץ ואף רצוי לא להגיע לסכום הזה (אני מניח שלא צריך). המסך הינו 19" רחב ברזולוציה של 1440x900. השימושים הם כמובן לגיימינג. המחשב נרכש מ www.skypc.co.il אז בבקשה להתאים כרטיס מסך שנמצא שמה. שימו לב שהמעבד יעבור OC! תודה
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס HD4850 עם קירור של Accelero TWIN TURBO. כרגע הטמפ במנוחה של הכרטיס הוא 50 מעלות. הבעיה היא שהקירור עובד על חלש תמיד, וגם במאמץ המאווררים לא מגבירים עצמם. עכשיו הפעלתי תוכנת מאמץ לרטיס, והמעלות קפצו ל 85, ונשארו שם לאורך זמן. גם פה, האיורור לא עלה, והמאוררים נשארים תמיד בלס"ד ממש נמוך, אני יכול לגעת בהם חלש והם יעצרו. ניסתי לשנות את מהירות המאוררים בצורה ידנית, גם דרך עריכת הפרופיל ושינוי המהירות בשיטה של עריכת המסמך, וגם ניסתי דרך riva tuner , אבל כלום לא עובד, ואם אני מעלה את העוצמה, לא קורה כלום, והטמפ נשארת אותו דבר. ניסתי גם דרך Expertool, אך גם היא לא פעלה, ובכל התוכנות כשאני מנסה להעלות ל 100 אחוז כדי להקשיב לקול המאווררים, המאוררים לא עולים,…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי עם הNView את ההגדרות ורואים בטלוויזיה רק הבעייה שרואים בלי צבע!! רק שחור לבן!!! אני לא יודע מה לעשות!!! :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה כרטיס מסך התחיל לעשות בעיות 7300GT הרצתי בדיקה אם AQUAMARK3 לא יודעה אך להשתמש בה אבל בסוף הבדיקה נתן לי: GFX 4.161 CPU 9.045 - 33.825 מה אני אמור להבין מזה? תודה אשמח לקבל תגובות
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה המלצה על כרטיס מסך אשר יותר חזק מהכרטיס מסך של הלוח 965P S3 אבל יחסית זול במחיר..... פשוט אני לא רוצה לקחת את הכרטיס מסך און בורד אבל מצד שני אין לי להוציא הרבה כסף עליו..... מה שכן בעתיד אני אוסיף כרטיס טוב.... אז ככה שהכרטיס צריך להיות טוב לשנה הקרובה לפחות.... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום ! יש לי שאלה עקרונית: במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך??? כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בנוגע לקניית כרטיס מסך אצל חברת 'אייבורי' - האם הם מרכיבים בחינם את הכרטיס מסך או שהם דורשים כסף בעבור זה? על הדרך גם אותה שאלה בנוגע לזכרון RAM (אני יודע שזה לא בעיה להרכיב אבל אם כבר אז למה שהם לא יעשו את זה..) אם זה יעלה כסף, אז כמה?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך חדש עד סכום של 3000 שקל. אני מחפש מסך 19crt או 17lcd איכותים שאני יוכל להשתמש ברזולוציות כמו 1600 על 1200. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מתי יצא הדור הנוכחי של כרטיסי המסך של AMD ו NVIDIA ? מתי יוצא הדור הבא ? אני צפוי להחליף מחשב בעוד חודשיים שלושה כשיצאו לשוק המעבדים הבאים של אינטל.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 8500GT וחבר שלי מביא לי 7900 ( שהוא יותר טוב משלי ) אז בקיצור השאלה שלי היא האם רק לפתוח את המארז להוציא את הכרטיס שיש ולשים את הכרטיס האחר? צריך למחוק ת'דרייברים של הקודם ולהתקין חדשים? ואם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אנא תיידעו אותי זה פעם ראשונה שאני נוקט צעד כזה ואני לא מעונייין להרוס את המחשב שלי כרגע תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני עם לוח של אסוס. תודה.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי בעיה די בעייתית... קניתי כרטיס מסך geforce fx 5500 של זוטאק לפני פחות משנה, סביר להניח שיש לי עליו אחריות עדיין רק ש... אני לא מוצא את הקבלה אז זה די בעיה... קניתי מעסק פרטי, מחנות פה בעיר (בכרמיאל) קיצר, יש לי מחשב די גרוטאה, ישן אבל סוס asus p3v4x , intel p - III 600, 256 mb sdram ושאר הדברים לא כל כך משנים. קיצר היה לי וודו 3 3000 (16 מגה זיכרון אס די ראם ) הישן והטוב , וכששמתי על המחשב את הכרטיס החדש הפלא ופלא משחקים מסויימים שלא עבדו לי מקודם עבדו עליו, גרוטאה גרוטאה אבל סוס עבודה. קיצר, יום שישי האחרון (בערך) העתקתי איזשהו דיסק של די וי די למחשב, והשארתי את המחשב דולק כל הלילה ובבוקר כיביתי אותו, יותר מאוחר אחרי הצהריים הדלקתי שוב יותר מאוחר בערב כששיח…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תגידו איך זה שהכרטיסי מסך - גם המפלצות החדשים לא מציגים ביצועים בcall of duty כמו שהם מציגים במשחקים אחרים? יעני יש איזה סיבה מסויימת לכך? הגרפיקה כל כך טובה? אני שואל את זה כי יצא לי לראות משחקים עם גרפיקה יותר מפותחת שהכרטיסים מתמודדים איתם יותר טוב... סתכלו למשל פה: http://hwzone.co.il/reviews/8800/14/ הפעילו call of duty עם מפלצת כמו 8800GTS 640MB והFPS "רק" 53 כאשר הרזולוצייה רק 1024X768 בלי פילטרים בכלל !!!
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
[table][tr][td]N13P-GL [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table] איזה כרטיס מסך זה? זה הנייד שרציתי לינקות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20053&cf=zap יכול להיות שזה.. Nvidia Gefores GT 630M? [table][tr][td][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף 19''VIEWSONIC E95 או CTX EX950F FLAT או מסך אחר בתחום המחירים תודה מראש DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-