כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב ביצועים בשלל משחקים את כרטיס המסך החדש החזק ביותר בעולם - ה-GeForce RTX 5090 של NVIDIA מדגם Founders Edition. מדובר בשיפור ביצועים רציני על פני הדור הקודם בשלל מישורים, אך לא תקבלו זאת בלי תג מחיר מבהיללכתבה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
- 5 followers
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למשחקי אסטרטגיה ולצפיה בסרטי HD. התקציב הוא 300-400 ש"ח. הכרטיס אמור להיות מתנה למישהו. בתודה מראש, רון.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם של MSI מדגם RC410M2 מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI כדי להעביר כולל סאונד על ה-HDMI סרטים למסך LCD 42 אינץ HD (אין צורך בתאימות למשחקים וכו') איזה כרטיס מסך שמתאים ללוח אם מומלץ ? איך מחברים את הסאונד מהלוח אם לכרטיס מסך כדי שיעבור ע"ג ה-HDMI ? תקציב 300 ש"ח - אם אין אז אפשרי לחרוג ל-350 ש"ח תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את הנייד הזה ובתור משתמש לינוקס דרסתי את הוינדוס שבא מותקן מראש ולצערי בשביל לסדר את הדרייבר בלינוקס אני צריך עזרה ממי שהשאיר את הוינדוס שלו. מישהו יכול לתת לי את הקובץ הedid? בשביל לקבל אותו ראו כאן: http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm עריכה: תוכנה פשוטה יותר לחילוץ הEDID: http://www.tucows.com/preview/329441 תודה רבה נדב
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שבכדי לצפות בתכני תלת מימד במחשב יש צורך במשקפי ה 3d של nvidia לי באופן אישי יש כרטיס מסוג radeon hd4870 רציתי לדעת האם כרטיס זה מתאים לשימוש עם המשקפיים הנ"ל ואם לא אז האם בכלל כרטיסי מסך של amd תומכים במשקפיים של nvidia? אני מאד מתעניין בטכנלוגיה החדשה ואני רוצה לדעת האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך שלי (כמובן שאצטרך לקנות מסך חדש תואם תלת מימד ואת המשקפיים) תודה מראש, מאיר
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה בשביל חבר. זה המפרט: מעבד E6500 זיכרון 1x2GB DDR2-800 צ'פסט G41 מארז CoolerMaster mATX עם מאוורר קדמי 120MM ואפשרות להוסיף מאוורר אחורי 92MM ספק כוח Seasonic SS-350ET Windows 7 מסך ברזולוציה של full HD אבל אפשר להתפשר ברזולוציה מחפשים כרטיס מסך שיהיה שדרוג משמעותי מהכרטיס המובנה וייתן תאימות למשחקים. הבנתי שכרגע מנסים להריץ Need For Speed: Shift ומשחק נוסף בשם anno2070 ולא מצליחים. אני מתרשם שכרטיס מומלץ היום הוא ATI 6750 512MB וכדאי לשקול הרחבת הזיכרון ל-4GB (בהזדמנות אחרת כנראה). האם זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כ. מסך 5450HD של SAPPHIRE, אחרי פירמוט המחשב (שלקח איזה שבוע בגלל בעיה בעדכון הביוס, סיפור אחר ולא קשור לנושא הזה), התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואחרי זמן מה של עבודה על המחשב, המסך הפך לירוק לשתי שניות ואז שחזרה התמונה, התקבלה תמונת נגטיב (כחול הפך לירוק, אדום הפך לצהוב וכיו"ב). הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ושוב חזרה התופעה. שאני מנתק את כבל הHDMI (המחשב משמש כHTPC) ומחזיר אותו אחרי שניה התמונה מסתדרת. האם ניתן להסיק מכל מה שכתבתי לעיל שיש בעיה בכרטיס עצמו?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש 27 אינץ' ועכשיו כשאני רואה HD הסרטים נראים לי קצת מרוחים. נראה לי שהבעיה בכרטיס המסך. אני לא משחק עם המחשב. המחשב שלי בן 6 המעבד INTEL CORE DUO 6750 2.66GHZ לוח האם GIGABYTE GA P35 DS3 זיכרון 4GB 4 דיסקים ספק CORSAIR 450W כרטיס המסך (שלא נחשב לחזק כבר כשקניתי את המחשב) RADEON HD2600XT 256MB הכרטיסים שנראו לי הם RADEON HD 6450 או GT210 השאלות: 1. האם החלפת כרטיס מסך אכן תעזור? 2. האם הכרטיסים שציינתי מתאימים ללוח האם? אם לא, האם קיימים כרטיסים שמתאימים? 3. האם הספק יחזיק מעמד עם הכרטיס החדש? המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מסך MAG InnoVision 810FD יד שניה ב1000 ש"ח, כדאי לי לקנות? מחבר של אחותי מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
P3 850 with 512sdram and with AGP v.2.0 x4 רצוי שיתמוך ב-directx 8.1 וכן ב-TV-OUT תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני כרטיסי מסך מסדרת GTS וGT (הGT שמתגיע לפני המספר. דוגמא: GT240) של nVidia שנמכרים בKSP. רציתי לדעת עוד על הסדרה הזאת, אם אלה כרטיסים חזקים לגיימינג? ולמה החליפו את כל הGTX בGTS בKSP וגם ראיתי בzigzag 2000 שאין יותר GTX (במבט חטוף).
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין החברות השונות של הכרטיס 250GTS מתוצרת נוידיה , ואם כן מי היא החברה המומלצת ולמה? כמו כן, מי היא החברה בעלת הקירור הטוב ביותר ל 250GTS? תודה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לאחרונה אני חושב על לקנות כרטיס טלויזיה כנראה WinFast TV2000 XP Deluxe של LEADTEK אך נזכרתי שראיתי פעם משהו על כך שניתן להשתמש בכרטיס מסך שיש לי בכדי לראות טליזיה אך צריך תוספת כלשהיא (חומרה) רציתי לדעת אם מישהו בדק אם ניתן להשתמש באפשרות הזאת עם כבלים בלבד וללא כל תוספת או איפה ניתן לקנות את הרכיב הזה.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי ראדון 9600 לא פרו של gigacube ובהתחלה הדרייברים שבאו עם הכרטיס CATALYST 3.2 פעלו אבל כשהורדתי דרייברים חדשים 3.6 זה מדליק את המחשב וכותב שאין דרייברים ולא טוען אותם... בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף 19''VIEWSONIC E95 או CTX EX950F FLAT או מסך אחר בתחום המחירים תודה מראש DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהבנתי שלא משתלם לתקן את ה250GTS המרעיש שלי, אני מעוניין להחליפו. הכרטיס אמור להיות מחובר במקביל למסך מחשב 20' ולמסך טלוויזיה 32'. השימושים העיקריים הם בעיקר צפייה בסרטי HD ועבודה על מספר יישומים "משרדיים" במקביל בשני המסכים. אינני משחק כלל במשחקי מחשב. האם התקציב סביר? למען האמת בגלל שאינני משחק אני מעוניין אפילו להוציא עוד פחות אך אם חווית השימוש תהיה גרועה משמעותית אני מוכן גם להוציא יותר.. לוח האם הינו gigabyte 965p-ds3. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום,עקב GTX 570 שהתקלקל,אני מעוניין להחליף לדגם הזה. GTX 770 2 GB Gainward 426018336-2944 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-2944 בפירוט הדרישות באתר הוא מציין ספק 600W ומעלה אבל גם דירוג 42A של מתח 12V Minimum 600W or greater system power supply (with a minimum 12V current rating of 42A http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00911/p00911_datasheet_630519483b23d31e.pdf?s=498 זן המדבקה של הספק http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/17-371-026-05.jpg והמפרט המדוייק שלו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371026&Tpk=Antec%20EarthWatts%20EA750 האם הספק יחזיק? אם נדרש פירוט מפרט מחשב הוא למטה בחתימה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הגירסא אם 256 זכרון או מעבד אולתרה הם כמעט באותו מחיר וזה יחזיק לי איזה שנתיים שלוש
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
התגלגל לידי כרטיס מסוג GIGBYTE Radeon 9200 יש לי במחשב MSI GF FX5200-T128 בדקתי את שניהם ב3dMARK03 לרדאון יצא 1200 ולאנוידיה יצא משהו בסביבות 1050 כאמור הרדאון מראה ביצועים יותר טובים אבל נראה לי שהאנוידיה אמור להיות יותר טוב לא? אגב למישהו יש מושג מה המהירויות ליבה ומהירויות זיכרון של שניהם?
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-