עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nbd,

תקשיבו אני בדילמה מה יותר משתלם לקנות עכשיו את ה-X800 או לקנות 9800 PRO ועוד איזה שנה להתקדם?? ההבדל בין ה9800 לx800 שווה את הכסף??

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by online,

היי, אני מחפש המלצה בשביל חבר. זה המפרט: מעבד E6500 זיכרון 1x2GB DDR2-800 צ'פסט G41 מארז CoolerMaster mATX עם מאוורר קדמי 120MM ואפשרות להוסיף מאוורר אחורי 92MM ספק כוח Seasonic SS-350ET Windows 7 מסך ברזולוציה של full HD אבל אפשר להתפשר ברזולוציה מחפשים כרטיס מסך שיהיה שדרוג משמעותי מהכרטיס המובנה וייתן תאימות למשחקים. הבנתי שכרגע מנסים להריץ Need For Speed: Shift ומשחק נוסף בשם anno2070 ולא מצליחים. אני מתרשם שכרטיס מומלץ היום הוא ATI 6750 512MB וכדאי לשקול הרחבת הזיכרון ל-4GB (בהזדמנות אחרת כנראה). האם זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  3. יש לי כמה אפשרויות בקשר למחיר בעקרון הוא עד 1000 ש"ח אבל על מה שאני חשבתי הזגמים הספציפיים הללו אני יכול להשיג אני רק חייב לדעת דחוף דחוף מה יותר כדאי לי !!!!! מסך LCD 17" LG 787LE מקביל בגודלו למסך 19" סטנדרטי !!! דגם: 787LE שפורפרת: LCD . גודל נקודה 0.264mm(V) & (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 75hz קונטרסט: 1 : 450 מערכת לשליטה על כיוון המסך משוכללת ! או מסך 17" שטוח לחלוטין DynaFlat HYUNDAI Q770 יצרן: HYUNDAI קוריאה דגם ImageQuest Q770 שפורפרת DynaFlat גודל נקודה 0.25mm(V) 0.20mm (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב רענון מקסימלי: 108hz תקן בטיחות לקרינה : TCO-99 מה אתם אומרים את שניהם אני יכול להשיג ב700 ש"…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by Little_AKA_Or,

רציתי לדעת איך הכרטיס הזה :ס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5428 הקירור שלו נראה מאסיבי ביותר, נראה לי די טוב :\ למישהו יש אותו? או אולי ביקורת עליו?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  5. אני אסביר את הכותרת שלי כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 2100 ש"ח בערך מה שאומר 8800GTS 640.. כרגע הדרישות שלי למשחקים הם שמשחקים כמו פיפא כרבון (ומה שמשנה קצת את הסיפור) FSX ירוצו טוב ברזולוציה הטבעית של Dell 2007WFP. האם כדאי לקנות עכשיו RADEON X1950PRO (או משהו בסגנון שעולה בואו נגיד בין 900-1100 ש"ח) ועוד שנה לשדרג לכרטיס מסך אחר.. עוד שנה לא יהיה לי שוב תקציב של 2100 ש"ח אלא יהיה את ההפרש שזה בערך 1100 + חריגה של נגיד 200-300 ש"ח. השאלה היא אם שווה להמתין ולקנות עוד שנה כרטיס ב1300 ש"ח או לקנות היום 8800GTS 640.. שלא יקרה מצב שאני אקנה היום RADEON X1950PRO ועוד שנה אני אקנה ב1300 ש"ח את ה8800GTS 640 כי זאת טיפשות טהורה אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by CreativeX,

הזמנתי לפני כמה ימים את המסך 19' Viewsonic P95F, אבל נאמר לי שאין אותו כרגע במלאי ועד שיהיה זה עלול לקחת הרבה זמן. עכשיו יש לכם הצעות למסך בתקציב של עד 2000 ש'ח? (אפשר לחרוג טיפה)? חשבתי על המסך הבא: http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm, לדעתכם שווה? ויש לי עוד שאלה, אני יכול להשקיע עוד קצת ולקנות את ה Vision Master 454 של IIyama, ב2500 ש'ח, אבל אני לא יודע אם ההשקעה באמת כדאית, מה אתם חושבים?

7. אמרו לי בחנות של מחשבים ש הכרטיס המסך שאתם מדברים עליו (6600GT) הוא ברמה ובמחיר של RADEON 9800 האם זה נכון? ועוד משהו מה יותר טוב RADEON 9600 256 MB או RADEON 9800 128 MB נ.ב : הפורום שלכם ממש נפלא, עזרתם לי לקנות מחשב חדש ואתם עוזרים לעוד מלא אנשים שלא ממש מבינים בנושא!

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by yossi126,

ברשותי ספק corsair vx450 ומתרוצצות לי מחשבות על שדרוג הכרטיס. מהו הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקנות במסגרת הספק הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  9. יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן היציאה המדוברת הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני חושב שיציאת ה S VIDEO שרופה, אני לא מאמין שיש לי אחריות כי עברו כבר כמעט 3 שנים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? יש אפשרות לתקן? יש אפשרות לבדוק מה התקלה?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by pc student,

חברה קנו לי כרטיס מסך חדש gainward fx 5200 אבל עם חצי pcb הוא נתן ציון של 3600 בטרידימארק 2001 (לא se ועם מהירויות סטוק)

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  11. שלום חברה מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל בכל זאת שהמחשב הנייד יריץ משחקים בצורה טובה (כמובן לא על High אבל לפחות על NORMAL) הרבה מחשבים באים עם INTEL Graphics Media Accelerator 950 האם הוא שווה משהוא? יש לי אופציה לשדרג ל Geforce Go 7200 256MB, אבל ב 300 ש"ח יותר השאלה שלי כמה שווה המאיץ של INTEL וכמה שווה יותר המאיץ של GEFORCE

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  12. יש לי היום 9000 PRO עכשיו...אני מעוניין לשדרג אותו ל 9500 עקב כל המודעות שאני רואה בזמן האחרון ואני מצתת " RivaTuner + SofR9700 - להורדה תגובות מאת: דור הורביץ - 13.01.03, 19:37:18 - (מקור: Guru3D) מהיום ניתן להוריד מ - Guru3D.net את הגירסה החדשה של תוכנת RivaTuner. מלבד עדכונים מינוריים בהשוואה לגירסה הקודמת, מכילה התוכנה את ה - SofR9700, אותה תוכנה קטנה ומופלאה אשר בעזרתה ניתן להפוך כל כרטיס 128Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9500 Pro וכל כרטיס 256Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9700, ללא צורך בהלחמה מחדש של נגדים. " אז כמובן שאני לא צריך את ה9500 PRO נכון ?...התוכנה הזו תשדרג לי אותו מ9500 ל פרו ? זה עובד!? כי הכרטיס עצמו (לא הפרו) מאוד ייקר ! אבל …

13. Started by Nosh,

http://ati.amd.com/support/driver.html בנתיים לא שמתי לב לשינויים בביצועים באף אחד מהמשחקים שלי..

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. לאחרונה אני חושב על לקנות כרטיס טלויזיה כנראה WinFast TV2000 XP Deluxe של LEADTEK אך נזכרתי שראיתי פעם משהו על כך שניתן להשתמש בכרטיס מסך שיש לי בכדי לראות טליזיה אך צריך תוספת כלשהיא (חומרה) רציתי לדעת אם מישהו בדק אם ניתן להשתמש באפשרות הזאת עם כבלים בלבד וללא כל תוספת או איפה ניתן לקנות את הרכיב הזה.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by demultiplexer,

איזה מסך עדיף 19''VIEWSONIC E95 או CTX EX950F FLAT או מסך אחר בתחום המחירים תודה מראש DEMULTI

16. Started by אוקיי,

שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. האם תערוכת CES המתקרבת תהיה הבמה להשקת כרטיסי Mobility RTX - לצד ה-GeForce RTX 2060 השולחני? לכתבה

18. Started by -Tal-,

אני רוצה גירסא טובה מבחינת קירור, שקט וביצועים כמובן של ATI RADEON HD4850 ... שמעתי שה VAPOR-X היא נחשבת לגירסא איכותית, SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X HDMI PCI-E עולה 720 ש"ח השאלה היא האם שווה להשקיע 720 ש"ח עבור הדגם הזה או שיש דגם יותר טוב ל HD4850 שיספק אותי מבחינת קירור שקט וביצועים? ד"א, איזה ספק אני צריך בשביל הדגם הנ"ל ? תודה

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by bluemail,

הגירסא אם 256 זכרון או מעבד אולתרה הם כמעט באותו מחיר וזה יחזיק לי איזה שנתיים שלוש

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 Hauppauge בימים הקרובים, רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה? האם יש למישהו הדגמה מאיכות ההקלטה\צפייה של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  21. Started by ccc,

אפשר לשים?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. היי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, והכרטיסים הגרפיים הם חלק ניכר מן העניין. אני עובד בתצוגה מרובת מסכים.כרגע יש לי שלושה, ואני מעוניין לשדרג לארבעה. הכרטיסים שיש לי כרגע הם HD 3650 AGP (זה הכרטיס הראשי שלי שמפעיל שני מסכים) וכרטיס PCI מיושן שמפעיל מסך שלישי.(והוא לא נתמך ע"י W7). יש לי כמה וכמה שאלות לשאול לגבי אילו כרטיסים מתאימים לי, אבל השאלה הראשונה היא האם עדיף ששני הכרטיסים יהיו זהים.(כמובן מדובר על שני כרטיסי PCI-E). כרגע, כשיש לי שני כרטיסים לא זהים, ההתקנה שלהם עד ששניהם עובדים ביחד היא סיוט ארוך, ואח"כ אני אפילו לא מעז לעדכן דרייברים כדי לא לחזור על כל התהליך. מצד שני, אולי זה בגלל שכרטיס ה PCI שיש לי הוא מאד מיושן (הוא בכלל מיועד במקור לעבוד לבד ולהפעיל ארבעה מסכי…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by abenami1,

רציתי לדעת מה צריך כדי לצפות ב HDTV במחשב יש לי : GeForce 8600GT LG LCD L1900J איזה מקודדים/נגנים צריך להתקין ?? תודה...

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by TheNautilus,

קודם כל תודה לבחור שענה לי קודם (הוא היה יחיד ומיוחד). קראתי קצת באינטרנט והסתכלתי בחנויות ואני מתלבט בגדול בין שני מסכים. 1. IIyama Vision Master Pro 514 2. ViewSonic P225F שני אלה נמכרים בלמיר (www.lamir.co.il) אבל בפנדה (www.pandas.co.il) יש שני דגמים אחרים של IIyama. ה - 511 ו 512. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם? ואם למישהו יש נסיון עם המסכים שציינתי אני אשמח לשמוע תגובות. ובכלל איפה אפשר לראות מסכים כאלה במו עיני? תודה מראש על כל תגובה, טל.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, תחילה אני רוצה לציין שהתלבטתי אם לשלוח את הפוסט הזה כאן או במערכות הפעלה, ואני מקווה שזה המקום, אם לא מנהלים אנא העבירו. קניתי כרטיס מסך 9600GT שכעת מותקן על מערכת הפעלה WinXp ולכן כאמור אינו יכול לעבוד עם DX10.X השאלה שלי היא כזאת, האם במשחקים החדשים, שתומכים גם DX9.X וגם DX10.X כדוגמת Assissan's Creed האם יהיה הבדל בתצוגה של המשחק בין שני מערכות ההפעלה?, כלומר האם המשחק עצמו זהה מבחינת הגרפיקה עבור שני המנועים הגרפיים? השאלה מסקרנת אותי שמה אני מפסיד חלק מחויית המשחקיות בחלק מן המשחקים החדשים בתודה מראש לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים