כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני רוצא לשדרג את המחשב שלי.. אני משתמש בו אך ורק לעריכה בעזרת Premiere CS4 ו After Effect CS4. אני רוצא לשפר את מהירות ה- Real-Time Preview (כרגע לא עובד באופן מושלם) ואת מהירות הרינדור. כרגע זוהי המערכת שברשותי: מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Ultimate 64Bit לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3P מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 2400 MHz זיכרון ראם- 4095MB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 8600 GT (240-pin DDR2 DIMM Banking: 4 (2 banks of 2 לאיזה כרטיס כדי לי להחליף כדי לכבל תוצאות טובות יותר? תודה מראש, גיל
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מבחינת מותגים אני מדבר על אסוס או ג'יגהבייט. כרטיס מסך R9 290. האסוס יקר יותר ב-$40 דולר. ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB או Gigabyte Radeon R9 290 OC 4GB BF4 Bundle השיקול הוא מבחינת קירור, רעש ואיכות הלוח. או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים? (כמה חודשים לדעתכם יבוא הדור הבא?) אני נמצא שני דורות אחורה כך ששדרוג בהחלט לא יזיק אך יכול להיות שגם יהיה מיותר בהנחה שבקרוב מאד יגיע דור חדש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין בחברות סתם מתעניין...
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום , האם מישהו נתקל בבעיה של STUTERING - תנועה לא חלקה של הגרפיקה במשחקים על 6800NU - מן קפיצות קטנות מדי פעם - קפיאות קטנות של התמונה לפחות משנייה - כאילו המשחק מגמגם קצת... והאם ידוע על פתרונות לבעיה ? (לוח אפוקס NF3 , זכרון ADATA סטיק בודד , ספק 400 , אטלון 64, מספר גירסאות דריברים כולל הבטא האחרונות , ביטול אופציות AGP מתקדמות בביוס , הורדת פרטים מלאה במשחקים , ושום תוכנה שפועלת ברקע כמו אייסיקיו וכו' , ניסיתי גם ספק 500 וזכרון KINGSTONE CL2).
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ככה לפחות לפי שניים מהפורום של AnandTech. עוד מישהו: שמו לב שOC לליבה לתדר של הPCI-E מביא בדיוק אותה תוצאה בAGP. דיי צפוי הייתי אומר (פתיחת צינורות) מקור
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי להגיד שקראתי את הת'רדים הקודמים על המסכים רק התבלבתי יותר. עכשיו אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך טוב שישרוד שנים רבות. שיהיו לו רזלוציות גבוהות עם רפרש ריט גבוהה למשל ב1074X768 עם ריפרש ריט לא פחות מ100. באיזה וגדול הקווים האלה שיש בשפורפרת Diamondtron ועד כמה שמיים לב אליהם. כמובן פיקסל כמה שיותר נמוך. ואך לא מחיר כמה שיותר נמוך. ראיתי את המסך samsung 757dfx במחירה פומבית במחיר התחלתי של 190ש"ח,האם כדאי לי. תודה מראש לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מתי צריכים לצאת דריברים חדשים מבית NVIDIA ?? יש זמן משוער או משהו ?? כי ATI כבר הוציאו כמה וכמה דרייברים בזמן ש NVIDIA לא הוציאה כלום !!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה פנימי בPCI SLOT. של חברת PHILIPS. קישור לסוג: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3132927 לאחרונה ישנה בעיה קבועה - כאשר אני רוצה להקליט (ולא משנה מה מקור השידור) לא רואים מה מוקלט והמסך בתוכנה מהבהב כל הזמן בירוק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים אסף
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אפשר לגרום לכרטיס מסך שלא תומך בSM2.0 לתמוך בSM2.0 ? הכרטיס המדובר הוא RADEO 9250 .....
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך AGP*8 6600GT. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לנטרל איכשהו (אולי ב- BIOS) את הכרטיס מסך onboard שיש לי? 2. יש לי על גבי גב הכרטיס החדש מוט מתכת באורך 6 ס"מ וברוב 2-3 מ"מ , עם 2 ברגים קטנים בצידו. האם צריך להבריג החוצה את המוט הזה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://img368.imageshack.us/my.php?image=34865660ou4.jpg מה יותר טוב מה שרשום פה או הרדאון 4850? כי אמרו לי שהם בערך באותה רמה שזה טוב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל איפה אני שם את הכרטיס? rtx.100 pro מבחינת מיקום סלוט
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, אשמח לקצת עזרה בהתלבטות. מכיוון שהכרטיס כיום מריץ משחקים בגרפיקה בינונית (1280*1024) אני שוקל להחליף אותו באחד מהשניים שמצוינים בכותרת. האם המעבר יגרום לשינוי משמעותי? האם המחשב שלי (בחתימה) מסוגל להתמודד עם הכרטיסים האלו? הבנתי עפ"י חיפוש בפורום שה-PRO עדיף בביצועים אבל לא הבנתי איזה מחשב מינימלי צריך כל אחד מהכרטיסים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
יש לי כבל S_VIDEO בין המחשב לטלויזה בסלון. אני מעוניין להחליף את הטלויזה הישנה במסך LCD 20 אינץ רחב, ראיתי שהם מגיעים עם חיבור DVI או VGA. איזה מתאם קיים שיאפשר להעביר למסך סיגנל מה-SVIDEO אין לי אפשרות לפרוס כבל DVI במקום הכבל הקיים.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אילו אתרים מבצעים ביקורות למסכי LCD, חוץ מאתר חומרה "רגילים" (Anandtech,Toms) ? יש עדיפות לאתרים ספציפיים ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הציעו לי פה לקחת את הכרטיס הזה של Gigabyte: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3289 ובדקתי על עוד כרטיסים וראיתי את הכרטיס הזה של MSI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3279 השאלה שלי האם אפשר לפתוח את הכרטיס הזה של MSI ל- HD6970?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יכולה להיות התנגשות בין כרטיס AGPx8 וכרטיס PCI שאחד מהם מבוסס nVIDIA והשני מבוסס ATI? (כל אחד למסך אחר) תודה לעונים ולמתעניינים.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא חוזר על שאלה שנשאלה כמה פעמים. המעבדים החדשים של אינטל, כמו ה - core i3, מכילים שבב גרפי. לוח אם מתאים, עם צ'יפסט H55 של אינטל, מכיל חיבור VGA ו - DVI. האם זה אומר שאני יכול לחבר מסך גם אם אין כרטיס מסך אחר, מובנה או נפרד ? והמחשב יעבוד רק על בסיס השבב במעבד ? כמו כן, אם אני כן מחבר כרטיס מסך נוסף, ליציאת PCIE, האם המחשב יודע לנצל גם את כוח העיבוד של השבב הגרפי במעבד ? (במקרה שאני מחבר את המסך לחיבור של כרטיס המסך). תודה !
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר על מסך( LCD דק) 19 אינץ' של חברת AOC, במחיר 1500 ש"ח.\ דגם המסך הינו LM965, חיפשתי חוות דעת באינטרנט על מסך זה אך קיבלתי תשובות מעורבות בעד ונגד. האם כדאי לרכוש מסך זה באופן כללי ואם כן האם המחיר ההצעה סביר ?! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בתיעוד פנימי של ה-EEC, או Eurasian Economic Commission, נמצאים מספר דגמי מוצרים של GIGABYTE עבור מוצרי מדף של כרטיסי המסך של אינטל - וזה אומר כי בקרוב זמינותם תוכל לגדול משמעותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך חזק, שיממש את האופצייה הנוכחית עד כדי את האופצייה הבאה של שדרוג המסך שהוא כרגע 19 דק , ובעתיד כמובן ישודרג ל-22 כנראה. כרטיסי מסך מאתר החנות : www.rsm.co.il הכי זול שמצאתי והוא HD4850 הוא של PALIT ועולה סה"כ 796 ש"ח. איך הוא לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-