כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. במחשב שלי במקום העבודה מותקן כרטיס מסך של Nvidia quadro 600. לכרטיס יש יציאת DVI אחת ויציאת Displayport אחת. http://www.nvidia.com/object/product-quadro-600-us.html ברשותי זוג מסכים שלהם חיבור DVI וVGA, ורציתי לדעת האם יש דרך לחבר את שני המסכים לכרטיס על מנת לעבוד עם שניהם בו זמנית. מצאתי ברשת את המתאם הבא: http://cable.co.il/sg_product~630120~58~132.htm או: http://www.daganm.co.il/rec/654-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-DISPLAYPORT-%D7%96%D7%9B%D7%A8-DVI-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94 האם רכישה של המתאם הזה תוכל לאפשר לי לעבוד עם זוג מסכים בו זמנית, או שכל יציאה יכולה לעבוד בנפרד והן שם רק בשביל "או זה או זה"? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. יש לי את גרסת DIRT3 של SAPPHIRE HD 6950 2GB. ניסיתי לפתוח את הכרטיס בעזרת המאמר, הצריבה עצמה הצליחה עם ההודעה שמופיעה לאחר הצריבה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל מחדש את המחשב כדי להחיל את השינויים של הצריבה, המחשב לא עולה. האם זה אומר חד משמעית שהצריבה לא הצליחה? וכמובן שכדי שהווינדוס יעלה, אני מזיז את המתג למתג עם התדרים המקוריים של HD 6950.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD 17" לשימושים עיקריים של משחקים וטקסט, התקציב 1500-1700, למשהו יש המלצה? (עד כמה, זמן התגובה חשוב למשחקים? האם 12MS מספיק, או שצריך 8????) :-\ תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שזאת ההתלבטות הגדולה והעיקרית של כולנו.... אני לפני רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל שהבנתי שהם הכי מומלצים בתווח המחירים הנ"ל 9600gt 9800gt hd4830 השימוש של הכרטיס יהיה בעיקר לסרטי FULLHD והמסך ישודרג בעתיד הקרוב לתומך בהתאם כמובן שצריך 2 יציאות אחת לLCD והשנייה למסך המחשב. כמו כן חשוב לי תמיכה במשחקים החדשים והעתידיים, אני לא מחפש FPS או פיצרים ובונוסים מיוחדים, רק שיפעיל בסבבה משחקים אם יש כרטיס מסך אחר בתקציב הנ"ל אני מוכן לשקול אם יש כרטיס אחר בתוספת סמלית שמאוד מצדיק את ההפרש אז גם אין בעיה (אני לא מוגבל בתקציב אבל לא רוצה להשתגע) הבנתי שאין הבדל בין היצרנים של הכרטיסים, האם יש חברות שהם לא מומלצות בכלל, או להפך כאלו שכן מומלצות…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX? והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 3870 512MB, יש אחד ב-850 ש"ח שהוא GDDR3 והשני 950 ש"ח שהוא GDDR4. האם שווה להוסיף את ה-100 ש"ח האלה רק בשביל זה?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ברשת טוענים כי דור כרטיסי המסך החדש של מפתחת השבבים האמריקאית יתבסס על ארכיטקטורה מעודכנת בשם חדש, לאחר חמש שנות GCN שנת 2016 אמורה להוביל את AMD לדרך חדשה ומסקרנת כמעט בכל הקטגוריות, וכעת אנחנו מקבלים אישור רשמי, לכאורה, לכך שהיא תלווה לא רק בארכיטקטורת ליבות עיבוד כלליות חדשה לגמרי (Zen) – אלא גם בארכיטקטורה חדשה לגמרי לליבות הגראפיות, שתיקרא Polaris (כוכב הצפון). השם Polaris תועד בפוסטר של החברה, ולמרות שאין לנו שום פרטים טכניים בינתיים מדובר בשינוי משמעותי אחרי כחמש שנים בהן מרבית הליבות הגראפיות של החברה התבססו על ארכיטקטורת ה-Graphics Core Next, שהחליפה את ארכיטקטורות ה-VLIW שגם כן ליוו את המפתחת במשך שנים לפני כן. אז מה בנוגע לביצועים? דיווחים …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני בונה מפרט לחבר למשחקים , רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של עד 1600 ש"ח . שאר החלקים הם: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
המסך ישמש למשחקים. אני יודע ש CRT נחשב יותר טוב, אבל די נמאס לי מהבלוק שיושב לי על השולחן. האם המסך שווה את המחיר (כ 2100 ש"ח)? http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 יש לכם הצעות טובות יותר? (רצוי 2ms)
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בClub3D אם אני יקנה עוד אחד של Leadtek אמור להיות בעיות? (אותו כרטיס אותו קירור לא גרסאת OC או משהו) ואיך זה ישפיע אם ישפיע על OC?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחיר פצצתי! ל9800PRO! של החברה FIC !
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכתבה המלאה. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33320
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800??? רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!! דחוף רצח! תודה
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בנושא קצב הריענון במסכים. אספתי מעט מידע מכה מאגרי מידע והגעתי למסקנה, אבל אני לא בטוח אם היא נכונה. אני אשמח אם מישהוא יגיד לי אם מה שכבתי הוא נכון, ואם לא אז לתקן בבקשה (בלי כעס או העלבות בבקשה כי אני עדיין טירון ועדיין לומד בנוסף יש לי שאלה שקשורה לנושא ואשמח אם מישהוא יפתור לי את התעלומה שנוצרה לי . אז ככה קצב רענון בדיוק כמו טלוויזיה או מכשירים אחרים דומים, המחשב שלך מדמה תנועה על מסכך ע"י הצגה של קבוצת עצמים שונים על הסמך. קצב הרענון של המסך שלך הוא הקצב שבו המסך שלך יעדכן פריט מסוים במסך. כלומר מכאן ניתן להסיק שמסך בעל קצב רענון של 75mhz מרענן פריטים על המסך בקצב של 75 פעמים בשניה (כאן הכל טוב ויפה עד שמופיעה צוואר בקבוק שקשור לכ"מ). בעיות…
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים? בהנחה ששניהם אותו מחיר תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הדבר בא לידי ביטוי בסרטים , כמעט כל סרט חשוך , כשאני מדליק את אפשרות הBrightness המצב משתפר באופן ניכר אך בהחלט לא מספק המסך שלי הוא syncmaster 959NF , השאלה שלי היא : האם יש דרך לעלות את הbrightness דרך תוכנה חיצונית ? ( תוכנה של סמסונג שעושה את זה לא מצאתי )
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש בתקציב של 8K וחשבתי לשים רדאון X1900XT ואז פתאום עלה לי הראיון למה לא לעשות סלי של 2 נוידיה GT7900 או CF של 2 1600 (אם יש דבר כזה) אז שאלתי היא מה עדיף מערך של שני כרטיסים או כרטיס אחד ממש חזק? עמית
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים קניתי את הshappire 7950 3gb ואני מעוניין לעשות לו boost. לא מצאתי מדריך איך לעשות את זה. ד"א, אם אני מבצע boost אני יוכל לעשות oc בעתיד בלי קשיים? אם אני פשוט עושה oc דרך הamd overdrive כמו שכתוב כאן: http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7950_overclock_guide,2.html זאת אומרת שאני פשוט שם את הclock על 1000mhz, ואת הmemory על 1575 ומריץ 3dmark וfurmark כדי לראות אם הוא בסדר? האם oc בלי שינוי מתח גורם לאיבוד אחריות בtms? תודה.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול איזה כרטיס יותר טוב ומה יותתר מישתלם HD3870 או 8800GT
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט מצד ימין) ואני רוצה לעשות מבחן ביצועים לכרטיס מסך. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק. בנוסף התקנתי את NTUNE. הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה. ראו תמונה. בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה. יש לי XP 32BIT בויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה. מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
במשחקים שאני משחק בהגדרות אני לא יכול לשים hdr+antialiasing או shader 3+antialiasing (אולי הכוונה לאותו דבר) ויש לי x1800xt 512mb מנועה ממה שאני הבנתי כן צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל אמרו לי לנסות להתקין את הדרייבר הכי חדש לכרטיס אבל עשיתיזאת וזה לא עזר אז צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-