כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום. במחשב מסוים עליו אני עובד, נמצא כרטיס מסך GeForce 8400 GS. אני מבקש להחליף כרטיס זה בכרטיס GTX 460. לפי הבדיקה שלי, הדרייבר של שני הכרטיסים זהה. האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני שולף אחד ומתקין את האחר? האם דרושה פעולה כלשהי (האם בכל זאת להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש)? או אולי הגדרות BIOS כלשהן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800GT לאחרונה נתקלתי בתופעה דיי מוזרה כשאני משחק במשחקים. לדוגמא במשחקים החדשים NFS: HP ו Cod: BO יש לי קצת תקיעות אומנם קצת אבל עדיין מוריד מהכיף של המשחק. ואפילו לעיתים רחוקות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשאני באמצע משחק.. בקיצור, מה שאני צריך זה לבדוק מה הטמפטורה של הכרטיס מסך שלי, ולדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בשבילו. כי אני חושב שהכל נובע מהתחממות שלו ומהאבק שהצטבר במחשב אז לפני שאני מתחיל לפרק ולנקות הייתי מעוניין לבדוק את הדברים הנ"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזו גרסא יותר חזקה? his 6950 iceq x turbo sapphire 6950 dual fan dirt 3 edition ?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים מידע שונה, חלק אומרים שזה 9700 מומהר ויהיה לו 10% ביצועים יותר, חלק אומרים 30. אשמח לקבל מידע או לינקים מקצועיים יותר תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחנות שאני מכיר, רדאון 9000 (אני חושב שפרו) ב- 600 שקל, ואני מביא לו את הGeForce 2 mx 400 שלי? תודה, מחכה לתשובה כי זה דיי דחוף..
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה מסך 32 של HITACHI (מתכוון לעבוד עם HDMI) WIN XP וכנראה שאני מוסיף עוד 2 גיגה זיכרון (עד כמה שזה רלוונטי) צרכים:מולטי טאסקינג ומידי פעם משחקים FIFA GTA(פחות קריטי) עד 300 שח, את RADEON HD4650 GDDR3 ראיתי שהמליצו בסטיקי אבל לא ממש מצאתי אותו (בZAP למשל...)אז אין לי עליו יותר מידי מידע מבחינת מחיר בגדול אני מבין שלצרכים שלי מספיק 512 זכרון נראה לי שעדיף DDR3 אבל אני לא בטוח לגבי Interface: 64 Bit. או 128 אני לא ממש מבין מה ההבדל על מה הנתון הזה משפיע?? אני לא פוסל את NVIDA אבל עד כמה שהצלחתי להבין מהקריאה בפורום הכרטיסים שלהם פחות יתאימו לי... אשמח לשמוע הצעות הארות הערות לגבי כל דבר ת…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה כ. מסך שיחזיק גם בעתיד.. מה עדיף מבין שניהם?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח של 900 - 1200 שקל. (PCI express) כמובן. חשבתי על Radeon x1600pro 512MG שעולה בסביבות ה-1000. יש הצעות טובות יותר לנצל את הכסף? תודה.
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו יודע אם GEFORCE MX 4 נבוסס על DIRECTX 8 והאם הוא תומך ב-PIXEL SHADING? ???
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ATI's Radeon 9000 Pro is a great low-end graphics card, but its single-texture-per-pipe design never really had the oomph to best the Radeon 8500's 3D performance. To satisfy market demand, ATI is bringing back the 8500 under the Radeon 9100 name. The RADEON 9100 is a high performance mainstream graphics processor for desktop PCs. Products based on the RADEON 9100 GPU will provide the outstanding 3D gaming performance, image quality and support for the latest game-enhancing features like DirectX 8.1 shaders. Its powerful architecture, including four parallel rendering pipelines and two geometry engines, is designed for optimal performance in the mainstream segment. If t…
-
יש לי פה התלבטות בין שני כרטיסי מסך שהם באותו מכיר אחד hd4850 של gigabyte ואחד hd4850 של msi עכשיו אני לא יודע על מה ללכת ואני רוצה קירור טוב ושקט ביצועים טובים ואמינות ואים תוכלו לומר לי אם crysis warhead יעבוד לי חלק על fps גבוה עם e8500 ו 4g ram תודה לעוזרים !!!!
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מהדור הנוכחי ינוצל הכי טוב לרזולוציה הנל במשחקים חדשים?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, איך הכרטיס הזה: עוד קישור http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=41&prod_id=16100 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2052 לעומת 6200 רגיל.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שאלה לגבי הדרייברים והקונטרול פאנל של כרטיסי ATI מה בא קודם?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי במחשב הוא msi radeon 7970. יש לי בצד כרטיס GT730 2GB, האם יש לי מה לשלב ביניהם? האם יש אפשרות לשלב ביניהם או להפיק תועלת בגיימינג?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תגידו איך זה שהכרטיסי מסך - גם המפלצות החדשים לא מציגים ביצועים בcall of duty כמו שהם מציגים במשחקים אחרים? יעני יש איזה סיבה מסויימת לכך? הגרפיקה כל כך טובה? אני שואל את זה כי יצא לי לראות משחקים עם גרפיקה יותר מפותחת שהכרטיסים מתמודדים איתם יותר טוב... סתכלו למשל פה: http://hwzone.co.il/reviews/8800/14/ הפעילו call of duty עם מפלצת כמו 8800GTS 640MB והFPS "רק" 53 כאשר הרזולוצייה רק 1024X768 בלי פילטרים בכלל !!!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
למסך 22 אינץ'. יש לי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE ככה שלא משנה לי איזה תושבת. עכשיו יש לי 7300GT SONIC שכנראה לא יספיק לרזולוציה כזאת. אפשרות לתוספת של מקסימום 50 שח אם זה ממש כדאי. חשבתי על ה 7600GT SONIC של PALIT ב 570 שח יש עוד הצעות?
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6800xt ואני רוצה לדעת אם הוא ddr3 השאלה איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קנו לי את המחשב הזה עם 1G DDR2 ... אני מתלבט הרבה לגבי קניית כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב עם משחקים חדשים.. כמו קוויק 4 וכאלה roller coaster tycoon 3 בלי שהוא יגמגם... השאלה אם המעבד טוב למשחקים כאלה ויותר מיזה לקנות NVIDIA או ATI .. בלוח יש PCI-E... תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לכל תותחי הפורום שלום... לפני שנתיים פלוס קניתי את המחשב המפורט בחתימה...(נפרדתי סוף סוף מאשה שלא נדע אחרי 4 שנים והמחשב היה מתנת השיחרור שלי לעצמי) קניתי את ה ati x600 xt ומה אני אגיד...לא נהנתי בכלל מהמחשב ורק בגללו... הביצועים היו נהדרים לתקופה..far cry זרם בטירוף והיה מדהים ואותו דבר gta vice ו san ..... עד ליום(חצי שנה אחרי...) שבו התחילו הבעיות...ואווופ נשרף המאיץ...הוחלף באחריות ושנה אחרי או פחות שוב...נשרף.... האם אני עשיתי משהו לא בסדר?(להזכיר שהמחשב באחריות לא ניתן לפותחו ולנקות את המאוורר שעליו).. האם יש דרך להמנע מדבר כזה בעתיד? האם החום הכללי שבמארז משפיע על המאיץ? לדוגמה אם אני מביא את ה 7600gt 256 שבא עם קרור פסיבי..יש מצב שיתחמם יותר? האם יש אמצעי קירור שנ…
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם? X800 מסטר קרד+לוח קרוספייר או X1800XL אחד אשמח לביקורות :-*
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש דבר כזה שמחברים ללוח ב AGP והוא מוציא יציאה לכרטיס מסך ל PCI ???? או כל דרך אפשרית להפעיל כרטיס מסך PCI בלי להחליף לוח אם
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
באתר של החברה רשום שהוא GDDR3,אבל ראיתי שכמה אנשים ברשת כתבו שהוא מגיע עם DDR ב740או700 מגה הרץ לזיכרון. מישהו קנה את הכרטיס כבר ויכול להגיד שהוא בטוח GDDR3 ו1000 מגה הרץ לזיכרון ? זה הכרטיס: http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_X800GTO.html http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-