עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hadarK,

שלום, אני מדבר עבור חבר שמעוניין להשתדרג מה-MSI R685. הוא משחק ברזולוציה 1920*1080, והולך לשחק far cry4, evolve וכו' המפרט שלו: מעבד: i5-2310 לוח אם: intel DH61WW ספק: cooler master GX 650W. מארז: in win griffin אשמח להמלצה התקציב עומד עד ל-2K.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך 6800xt ואני רוצה לדעת אם הוא ddr3 השאלה איך אני בודק?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by saaar3,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בהשקעה של 800 ¤. עד עכשיו הכי נראה לי 4850 HD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 המפרט שלי: - מארז מידי ATX 775 630A + ספק כוח 500W איכותי - לוח אם INTEL D946GZIS ISELTON - מעבד INTEL PENTIUM D 925 3GH 2X2MB - זיכרון 2G DDR2 667MH - כרטיס מסך 1950 PRO 512MB - מסך מחשב LG 22" רציתי לשאול האם יוצר צוואר בקבוק אם אני אקנה את ה 4850 ? האם זה כרטיס מאד גדול שבכלל יכנס למארז שלי? ובכמה אחוזים הכרטיס הזה בערך יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלי (1950 pro)? ואם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים יותר משתלמים במחיר הזה, אשמח לשמוע. תודה מראש : )

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by -Tal-,

אני רוצה גירסא טובה מבחינת קירור, שקט וביצועים כמובן של ATI RADEON HD4850 ... שמעתי שה VAPOR-X היא נחשבת לגירסא איכותית, SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X HDMI PCI-E עולה 720 ש"ח השאלה היא האם שווה להשקיע 720 ש"ח עבור הדגם הזה או שיש דגם יותר טוב ל HD4850 שיספק אותי מבחינת קירור שקט וביצועים? ד"א, איזה ספק אני צריך בשביל הדגם הנ"ל ? תודה

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by SHLOMI71,

אני מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 2500 ש"ח. ראיתי ואהבתי את ה iiyama 454 שעולה כ-2300. יש משהו טוב יותר בטווח מחירים זה? המסך מיועד בעיקר למשחקים וגלישה. יש מסך LCD שיכול להתאים במחירים האלו? תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי נייד עם מעבד 2.2A כרטיס מסך radeon 7500 32mb (זה הכרטיס הכי טוב שיש לניידים להציע חוץ מהרדאון 9000-שיקר בטירוף כרגע) זיכרונות DDRAM 266 256MB התוצאה שלי ב3DMARK היא 3500 אפשר להגיע ליותר? שמעתי על הintel application accelerator הוא יעזור לי? ובנוסף, איזה דריברים אתם ממליצים?

7. ערב נעים ATHLON BARTON XP 2500+ @ 2200 MHZ ABIT nf7 Elsa 9800 pro 128MB 256bit A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 (dual) Western Digital 80 MB 8 MB buffer 3dm03 : 5765 ראיתי אנשים שהגיעו ל-6200 אפילו עם אובר קלוק ל-6500, אני מפחד בינתיים לשנות את הקירור ולפגוע בכרטיס אז זו לא אופציה כרגע. שאלה נוספת- איך אוכל לדעת האם יש לי ליבת R360, אתם בטח מבינים למה אני שואל

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by locke,

יש איזשהו theme לווידוס או כל דבר אחר שיאפשר לי לראות בצורה נורמלית על הטלויזיה שמחוברת למחשב? כרגע הרזולוציה המינימלית שזה מאפשר לי זה 800X600 ועדיין הכתב לא ברור. אפילו עם גודל פונט מכוון על אקסטרא לארג' זה לא ברור. מישהו הבין על מה אני מדבר? מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by omerbiran,

שלום, קניתי כרטיס מסך 3850HD 512MB 256MHZ התקנתי כבר דרייברים ופועל לי מצוין אבל יש לי 2 שאלות: 1.משהו אמר לי לעשות לו OC ל3.4 הוא צודק? אם כן איך עושים את זה? 2.כשאני נכנס לEVEREST אז כתוב שם שיש לי כרטיס מסך 3800HD Series למרות שיש לי 3850HD וחבר שלי קנה בדיוק אותו כרטיס ולו כתוב 3850HD למה? איך אני מסדר שיהיה רשום לי 3850HD ולא 3800HD Series ? תודה.

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by slider,

כן, אני יודע שהיו כאן לפחות איזה מיליון ת'רדים עם הכותרת הזאת, ובכל זאת... קיבלתי עם המחשב החדש שלי [ראו מפרט] רק כ 2800 נק' ב 3DMARK . למה "רק"? כי כשנכנסתי ל ORB וחיפשתי אנשים עם כרטיס מסך ומעבד דומים לשלי, הופתעתי לגלות שלרבים מאוד מהם יש תוצאה הגבוהה משלי בכ 1000 ויותר נק'. יש לכם רעיונות למה זה כך?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  11. או שזה גם כניסה?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  12. שלום לכוללללם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מה אתם אומרים על הכרטיס מסך במפרט זה? הוא יריץ לי משחקים? אתם בטח שואלים תלוי איזה ואני עונה: אני לא סגור על איזה, אני יודע שאני אוהב משחקי אסטרטגיה כמו heroes, commandos פשוט הפעם האחרונה שבאמת שיחקתי משחק במחשב שלי היתה ממזממן כי המחשב האחרון היה דפוק ולא הריץ לי אף משחק. גם שיחקתי gta וworms.... אה חברה שומעים? מי שאומר הכרטיס הזה לא טוב בבקשה בבקשה שיכתוב מה לא טוב וכן איזה כרטיס אחר הוא היה ממליץ במסגרת התקציב 2200 שח תודה לכווווולללם מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר:…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by mazinya,

קודם כל המפרט שלי AMD X3 720 6 גיגה זיכרון ספק קורסאייר 450W מארז ANTEC 300 כרגע יש לי 4850 ואני רוצה להחליף ל 6850 1. מבחינת צריכת חשמל... האם ה 6850 חסכוני יותר מה 4850? יחזיק לי עם הספק? 2. האם תהייה בעיה להכניס את הכרטיס למארז שיש לי? 3. האם מבחינת מפרט המחשב, יהיה לי צוואר בקבוק כלשהו שהופך את קניית הכרטיס ללא כדאית? 4. שאלה אחרונה אך לא פחות חשובה.. התחממות הכרטיס. אני רוצה לקנות את הגרסה של SAPPHIRE שזה כמובן סטנדרטי בלי קירור מיוחד. האם אני הולך לסבול מבעיות התחממות של הכרטיס? תודה על המענה

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  14. אני עדיין בהיטלבטות להיתחשב ביביצועים לא לשכוח שזה למעמד הביניים נמוך להיתחשב כמובן במחיר,הסקר ימשך כחודש החל מהיום, בהצלחה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. שלום שלום, הורדתי את 3dmark2001 והרצתי אותו על המחשב שלי וקבלתי תוצאה של 3320 תאמת אני לא ממש יודע מה זה אומר ואם זה טוב או רע - למה וכו' אשמח לקבל הצעות הבהרות. ניר. המפרט שלי : pentium3 733 256mb זיכרון 133mhz GeForce 3 ti200 64mb ddr460mhz wd 20GB 7200 תודה

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by vourt,

איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הכי טובה עד 500 ש"ח? שימושו העיקרי הוא לTV OUT ... תודה!

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  17. אז ככה אני דיי אובד עצות אז אולי אתם תוכלו לעזור... הסיפור הוא כזה... קניתי תכרטיס, קניתי בשבילו גם ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W והכל עובד מדהים! אתם לא מאמינים עד כמה הכרטיס הזה חזק ומדהים! בכל מקרה הבעיה שלי מתחילה כשאני מנסה לחבר את הטלוויזיה שלי לכרטיס מסך, יש לי טלוויזיה רגילה לא LCD ולא פלסמה. סתם טלוויזיה רגילה שהייתה פועלת נהדר כשחיברתי אותה לכרטיס הישן שלי 7600GTX והייתי נזרק על המיטה ורואה סדרות וסרטים מהמחשב דרך הטלוויזיה. עם הכרטיס החדש הוא אומנם מזהה שאני מחבר את הטלוויזיה וכשאני מפעיל את האופציה של DUELVIEW\CLONE MODE הטלוויזיה עושה המון המון ריפרשים שבהם אפשר לראות את הדסקטופ שלי אבל כשהוא מפסיק את הריפרשים בעצם לא רואים כלום חוץ מהלוגו של הטלוויזי…

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  18. תיעוד מודלף של כרטיס פיתוח מהדור החדש של מפתחת השבבים מסייע לאשר מספר הערכות מוקדמות אשר מסתובבות ברשת לכתבה

19. Started by o.k,

שלום לכולם!!! עד שסוף סוף החלטתי על המפרט הסופי למחשב שבו הכרטיס מסך הוא: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך ?Powercolor? נתקלתי פתאום בכרטיס הזה: GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-Express x16 Dual DVI ( 2 Dual Link, HDCP שהוא לכאורה של חברת ATI מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה כרטיס לבחור ... בזה של Powercolor או בזה של ATI ??? תודה.....

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by rapio,

Hi a couple of weeks ago i bought a PowerMagic Radeon 8500 when i bought it i realy was surprised because on the box was no single word about 128 mb that it has .. just when i plugged the card into PC i noticed that it has 128 mb on it .. but , there is a litle problem with it .. i downloaded a new drivers for radeon cards .. and it doesnt seem to work i dont know what to do .. i checked the power magic's site but it looks like its down or somethig www.powermagic.com look for u'r self .. now i'm realy sad , because i cant update drivers .. i dont know if its normal that drivers from the ATI site doesnt match Power Magic cards .. thank you for any help guys ..

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. שלום לכולם , קניתי מסך LCD לא מזמן ואני כבר שבוע שבועיים עסוק בכיוונים של צבעים ושיפור התמונה במסך. למרות שהתקנתי את ה CLEARTYPE של מייקרוסופט שעזר בחלק מהמקרים עדיין יש פונטים לא ברורים ולא מספיק חדים כאילו הם שבורים.. זה בולט בדרך כלל בהתקנת תוכנות , משחקים וכו'.. בדסקטופ ובאינטרנט CLEARTYPE בהחלט מורגש אבל לא בכל המקרים. יש דרכים לשפר את זה ? ובכלל איך אפשר לכוון את המסך בצורה האופטימלית ביותר מבחינת צבעים וחדות ? ובאיזה פונטים אתם משתמשים בתור דיפולט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  22. אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי.. בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות? )ד"א.. מצאת…

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  23. שלום, קניתי כרטיס מסך חדש - 8800GT של XFX ובאמצע משחק יש קצת ארטיפקטים, למה זה קורה ? חימום?- הוא 50 במנוחה 70 במאמץ זה טוב ?- זאת הבעיה ? תודודה.

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  24. סקר : איזה כרטיס נותן תמורה הכי טובה ב-400 , 500 , 600 ש''ח בבקשה לרשום דגם מלא עם שם היצרן ( רצוי קישור לאתר החנות ) בצורה הבאה : עד 400 ש''ח עד 500 ש''ח עד 600 ש''ח

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  25. היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.