עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bimba_,

היי קניתי מחשב חדש דנדש השבוע ורציתי לפנק אותו בכרטיס מסך ככה משהו סבבה לא יקר מדי וגם לא זבל!!! טוב בדקתי בהרבה מקומות ואלה המועמדים (מהזול ליקר): http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=207 Point of View Geforce 8500 GT 495ש"ח בksp http://www2.bfgtech.com/bfgr85256gte.aspx BFG GEFORCE 8500GT 256MB PCI-E 530ש"ח בנועה מחשבים http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1374&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& GIGABYTE GV-NX85T256H GEFORCE 8500GT 543ש"ח בגיבור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17996&catid= GAINWARD GEFORCE 8500GT 256MB PCI-E 574ש"ח בגולדטופ http://www.gainward.com/en/product/product_de…

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  2. אני בודק לגבי רכישה של מפרט מחשב ובתוכו כ.מסך מסוג Palit PCX GeForce 7300GT Super 512MB/128Bit TV/DVI האם הכ.מסך הזה ראוי לרכישה? משחקים / סרטים .... מצורף לו מסך 20 אינץ - LG W2042T תודה.

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by nadaviz,

אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Dan4,

איזה מסך יותר טוב ליישומי אינטרנט ואינטרנט,משחקים וסרטים...?????

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. הכוונה שלי היא לדברים כמו:קצב ריענון, עוצמת הארה, זווית צפיה וכו'. כשאני אומר טוב אני מתכוון למסך לא יקר מדי אבל שגם לא יהיו בעיות של ghosting במשחקים. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. שלום חברים. כרגע יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970. בקרוב משדרג ל GTX 1080P. השאלה היא האם ניתן לבצע מערך SLI של שניהם, האם זה טכנית אפשרי ואם כן האם ישנה משהו?

7. אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by PowerUser,

היי האם יש כרטיס מסך חדיש יחסית שעולה בסביבות ה450 שח שעולה על ביצועיו של ה radeon 9600 pro ? מחירו של 9600pro הוא בסביבות 450 שח נכון ? אבל זה כרטיס קצת מיושן נכון ? אז מה שאני שואל, אם יש לי לוח אם לא חדש, עם agp x8 ואני צריך כרטיס מסך חדש בסביבות 400-450 שח (ולא יותר בשקל!) אז כדאי 9600pro אם עדיין יש כאלה ? או שיש כרטיסים חדישים יותר שמתחרים בביצועים שלהם ?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  9. היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by termister2000,

יש לי בעיה, ואין לי מושג ממה היא נובעת. אתמול התקנתי את הדמו של גריד. המשחק רץ חלק כאשר כל ההגדרות על HIGH 1280*1024. לאחר 5 דקות בערך אני מקבל מסך כחול שבו כתוב משהו על INFINITE LOOP ד"א הדרייבר שמותכן כעט הוא זה שהגיע עם הכרטיס מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. אני מנסה לבנות מפרט אבל נתקלתי בבעיה בחלק של כרטיסי מסך: באלה של GIGABYTE יש ?GF FX5500 256MB,TV,DVI? ב475 ש"ח אבל כשנכנסים למפרט שלו רשום 128MB אחד מעליו יש ?GF FX5500 128MB,TV,DVI 128 BIT? ב 453 ש"ח מישהו אולי מכיר את המחירים? יכול להסביר לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by com555,

נכנסתי למאפיינים(Start-run-dxdiag) ועכשיו שם מתחת ללשונית Display רשום לי למטה שגיאה: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. לא הבנתי איך אני מסדר אותה... מזה ה hardware manufacturer הזה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. אני רוצה להחליף למחשב שלי היישן - פנטיום 4, כרטיס מסך. ויש לי כמה כרטיסי מסך - כולם ישנים - ורציתי לדעת מה הכי טוב. מבחינת ביצועים ומהבחינה של האם הוא הכי טוב למחשב שלי. אלו הם כרטיסי המסך - Inno3D TNT 2 nvidia vanta-16 ATI - 3D Rage pro AGP 2x Radeon 7500LE 128M SDR TVO

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היתה חנות בשם "מותג" בת"א אך היא נסגרה. אם למישהו יש מידע כמה קופסא כזאת צריכה לעלות ואיפה ניתן להשיג אותה -אשמח. תודה. נ.ב זה לא חייב להיות דווקא הדגם הזה או המותג הזה , אם אתם מכירים עוד קופסאות שממירות מ VHS לפורמט דיגיטלי זה גם יעזור.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. מספר שאלות: איך הקירורים של Leadtek בכללי, ובכרטיס הזה ספציפית? הקלוקים שלו הם כאלה: GPU/Memory : 590/1800 בהתאם. כמה עוד אפשר "לדחוף" אותו עם קירור סטוק? תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by roih3,

האם ספפק 420W מספיק ל ATI 4850 ?? יש לי את הספק הזה THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

יש הבדל בין הגרסא של palit - dual sonic לזו של sapphire - vapor X ? אני מתכנן לקנות בTMSFOX את הגרסא של ה1GB ויש הבדל של 120 שקל בערך

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by shai11,

היי ברשותי כרטיס x1950XT 512MB וראיתי שיש 9600GT באזור השאלה שלי האם שווה לשדרג ? ואל תראו לי באנצ'ים של 3dmark כי זה ממש לא מעניין אותי.. קראתי בכמה פורומים בחו''ל שה 1950 יותר מהיר ואין בינהם הבדל משמעותי והאם זה נכון ה GT קורס במשחקים ועושה ריסט למחשב?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. Started by Dunul,

שלום, רציתי לדעת אם תיווצר בעיה של צוואר בקבוק אם אשים במערכת Penium D 2.8 1024DDR2 Ram את הכ. מסך X1950 pro?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by idanmal,

היי חברים, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? כמה מעלות יפחית לי בערך קירור שכזה לעומת קירור סטוק, האם שנייהם מתאימים ל-7970 ? כמה רועש קירור שכזה נגיד על 100% תפוקת קירור לעומת המכסחת דשא שיש לי?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  22. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב אז חשבתי לשאול עם הכרטיס הזה טוב.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  23. היי חברים מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את האפשרות? בחור שלח לי תמונה ושמתי לב שאצלו רואים בGPU Z את הטמפרטורה של הזכרונות vrm temperature ואצלי לא. הנה תמונה, המחשב שלו מצד ימים gpu-z החלון הכי ימני למטה. גם רואים שבחלון שלו של החיישנים אפשר לגלול למטה ולמעלה ואצלי לא. הבנתי שזה קשור אולי לאיזה חיישן אבל בתוכנה hwinfo64 אני כן רואה. תמונה שווה 1000 מילים:

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  24. לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Kak,

http://www.3dmark.com/3dm/89695? לא עשיתי שום המהרה או משהו למערכת, אני רק רוצה לדעת האם התוצאות הגיוניות ביחס למערכת. תודה רבה מראש נ.ב רצ"ב המפרט של המחשב. בנוסף הבדיקה נעשתה על intel ssd 330 180gb מסך 23 dell

• 5 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.