עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לקולנוע ביתי ולמשחקים דוגמת bf2 בתקציב של כ - 400 ש"ח. רכיבי המחשב שלי הם: מעבד CORE 2 DUO E4500 זיכרון 1024MB DDR2 667 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2 ספק כוח 350W מסך samsung t220 יש לי מספר שאלות: 1. אני נוסע לתאילנד בקרוב. המחירים שם זולים בכ - 25%. אין לי בעיה שלא תהיה אחריות. הנה שני קישורים עם מחירונים. קחו בחשבון שיכול להיות שהמחירים בפועל יהיו זולים יותר. http://computeandmore.com/pricelist.php http://www.jedicool.com/pricelist.php 2. יש הבדל מבחינת הקול העברת פסקול אודיו HD בפורמטי Dolby TrueHD ו- DTS Master Audio בין nvidia ל ati? 3. אני מניח שאצטרך לשדרג גם את הספק. על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה.

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by Lev-UFO-Child,

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by D-Bang,

השבוע יש לי אפשרות לקנות את המסך באילת אבל נראה שקיימת בעיה בהספקה, בררתי ב"טרקלין" והם אומרים שהיו צריכים לקבל הספקה השבוע ומשום מה זה מתעכב.. כל שאר החנויות מפרסמות את הצג אולם לאף אחת אין אותו פיסית בחנות. ידעו לכם משהו על זה? מישהו מכיר מקום באילת שזה כן קיים שם??

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by אמיר גולן,

יש לי מסך MAG רגיל (לא דק/LCD). כשאני מדליק את המחשב התמונה על המסך צרה (כלומר מקבלים שוליים בצדדים) ויש צורך לכבות את המחשב לגמרי (לא די בREBOOT!) ולהדליק מחדש, לפעמים מספר פעמים, כדי שהוא יעלה נורמלי. המחשב היה במעבדות MAG אהל הם לא פתרו את התקלה. חשוב לציין שזה לא קורה תמיד אלא רק מידי מספר הדלקות. למישהו יש רעיון מהי התקלה?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  5. Started by witherwings,

היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות (אני מתכנן סכום של עד 1600 אולי אם חריגה אם כדאי) אני צריך שהוא יתאים למסך שלי יש לי מסך מלפני 4 שנים הנה כמה פרטים עליו: http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_SyncMaster_731BF__6508721

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by tovtov,

אני בכיוון של לקנות כרטיס מסך חדש. המערכת היא (לא לצחוק) פנטיום 866 עם 512M זיכרון אני מתלבט בין RADEON9100 ל GF TI4200 המחשב ישמש אך ורק להרצת משחקים. חברה, תנסו להיות אובייקטיבים (למרות שזה קשה), כי תמיד הכרטיס שיש לכם במחשב הוא הטוב ביותר דרך אגב אני מריץ את המשחקים במקסימום 1024X768 (בד"כ 800X600). איזה כרטיס עדיף? תודה, יוסי

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by Access Denied,

יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati : 1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו?? 2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה?? 3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה? 4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה?? ??? : ???

8. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. איזה כרטיס הכי מינימלי כדי לשחק בכל המשחקים ברזולוציה הכי גבוהה? 7600GT לא?

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  10. מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by super4life,

monitor 26inch ithinking of ati hd 5770 or ati hd 4890 cuz ati hd 5770 has dx11

12. Started by amisha,

יש לי מסך LCD של LG והיה לו שקט אפור התחתית המסך בגודל של בערך 5 ס"מ ואני שם לב שהוא מתפשט (גודל לרוחב המסך לצד ימין) לפי בדיקת מעבדה אומרים שהוא קיבל קוועטש' שם ובהתחלה זה היה ממש קטן ועכשיו זה די ארוך אם זה אופייני ?? ??? :-\

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  13. שלום לפעמים שאני מפעיל סרט באינטרנט אני לא רואה אותו בצבעים תואמים.. אני רואה הרבה סגול וירוק וזה נראה כאילו חסר לו משהו כדי שזה יפעל כראוי.. מה צריך להתקין? AMD3200 גיגה זיכרון 120GB X800XL

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  14. שלום.. יש לי 2 מחשבים... amd2500+ and intel 1000 באינטל היה Geforce 4 64 שמכרתי אתמול ב150... ובאייאםדי יש Geforce 4 128 שעכשיו בשימוש שאני רוצה להחליף לאחד מאלה... בנתיים יש 2 הצעות... Radeon 9600SE - 460NIS Geforce 4 4200TI - 460NIS אז מה אתם אומרים? אחד מאלה... או כרטיס אחר בכלל... או משהו אחר בכלל לא כרטיס מסך... AMD2500+ Abit NF7SL 512MB DDR 400 160gb תודה...

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by simonsix,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39197

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by Posford,

למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. מפרט המערכת: AMD Athlon II X4 630 Kingston PC3-10700 4GB GA-MA785GMT-UD2H DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 (Gigabyte) (Onboard) 500W eneramx/Or some other non genery company Sonata 3 case משחקים שישוחקו בהגדרות הכי גבוהות: Counter strike 1.6( נכון לעכשיו נפילות FPS ב SMOKE) Dragonica Dragon Nest Burnout Paradise Blade and soul ( when hes out ) http://www.gamesurferonline.com/blade-and-soul/#more-458 תודה מראש, נתן

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  18. הנה האפשרויות: אני יכול לחרוג ל800 רק אם זה ממש אבל ממש משמעותי. בעקרון הטווח שלי הוא עד 700-750 ש"ח. דיי דפקו אותי בגלל שהכרטיס הקודם שלי היה 256BIT! וזה משמעותית יותר טוב מ128BIT. תודה

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by roma,

שלום רב! רציתי לדעת: האם התוצאה 13770 ב3DMARK01 למפרט שלי טובה (המעבד הומהר ל3200+ והכרטיס: 550 ליבה, 700 זכרונות) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  20. טוב אז אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על האופציה של כרטיס מסך זמני (אני מקווה שהוא לא יהפוך לקבוע כי אחרי התקופה אני רוצה להחליף את המחשב...). אני מחפש כרטיס מסך לבינתיים לעבודה משרדית ולסרטים וכזה שלא צורך הרבה חשמל. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC …

21. Started by larry_lurex,

שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  22. רציתי לקנות gtx260 וחבר אמר לי לחכות האם כדאי לחכות?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  23. הכרטיס שיש לי זה ראידון 9700 פרו הייתי עושה לו סופט מוד בעזרת דרייבר מיוחד לא יודע מה חבר שלי שלח לך באיימל הייתי יכל להפוך לה 800x כמובן זה לא היה הופך אבל היה משפר את הביצועים דרסטיט

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by smood,

התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל... מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by shimon23,

שלום יש לי את הכרטיס המסך הנ"לת עם גירסת הדריברים 40.72, וכאשר אני מפעיל משחקים הם פועלים ב refresh rate של 60 hz בלבד, בעבר פתרתי את הבעיה בגירסאות דריברים אחרות עם nvidia refresh rate fix(שפעל עד לפני כמה גירסאות דריברים), או עם התוסף של המשקפיים התלת מימדיות. אך כיום השיטה השניה איננה עובד יותר, למישהו ישנו פיתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים