כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת עם כרטיס ה GF FX5200 128MB AGPx8,TV הוא כרטיס שיתן לי ביצויים טובים עם משחקים ועם יש הבדל גדול בינו לבין ה GF4MX 64 ועם אתם ממליצים לי על משהו אחר בתקציב של 450-550 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/sw297r4tהשאלה האם 520 יחזיק את ה670? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום הלך לי היום הx1950pro עכשיו אני דיי עני אז אין לי תקציב גדול גג 300 שח המפרט של המחשב שלי הוא e6300 4 gb ram ספק דיי חזק אני לא חושב שתיהיה בעיה איתו הדרישות שלי הן תמיכה ב2 מסכים, לפחות יציאה אחת של dvi ותמיכה בwindows 7. המוכר בחנות המליץ לי על http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=8936 איך הוא? אני יכול לקנות או מksp או מivory כי לשניהם יש סניפים ברעננה
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?
-
ThinkVision Pro2840m מסך 4K האם עומד לצאת כרטיס מסך חדש עם hdmi 2.0 או לקנות כרטיס מסך כמו 780I שעדיין 1.4
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אתמול שידרגתיאת מערכת הההפעלה לווינדאוס 8 וגילית כי ATI לא תומכים בכרטיס יותר - לא ניתן להפעיל את ה catalyst control center המחשב מחובר ל lcd philips 42PLF5604 ובכדי לקבל תמונה מלאה על כל המסך השתמשתי באופציית ה SCALING של ה control center אשמח לקבל רעיונות לפתרון הבעייה או לחלופין הצעות לכרטיס מסך חדש הדרישות שלי הן בעיקר צפייה בתכני HD, תקציב של עד 500 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו. זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון... שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים. במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה: בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה. אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי. לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350. אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אב…
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי זה ראידון 9700 פרו הייתי עושה לו סופט מוד בעזרת דרייבר מיוחד לא יודע מה חבר שלי שלח לך באיימל הייתי יכל להפוך לה 800x כמובן זה לא היה הופך אבל היה משפר את הביצועים דרסטיט
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברור לי שהמחירים נעים בין 1000 ל - 3000 ש"ח ולכן אני לא מגביל את עצמי אני מחפש כרטיס מסך איכותי בעיקר לתקופה הרחוקה, כלומר, שיחזיק לי לטווח הארוך ביותר עם יחס תועלת-עלות טוב(אני מציין את זה כי אני יודע שיש כרטיסים עם 2 GPU אז אולי יש פה איזה עדיפות) מפרט מחשב: מעבד: Intel Quadcore q9300 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3L זיכרונות: OCZ XTC 2X2GB (4G total) 800mhz pc2-6400 ספק: Thermaltake W0103RI toughpower 600w מסך: Dell 2209wa אשמח להצעות מחפש לסגור כמה שיותר מהר !
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום! יש לי כ"מ ATI 4870 של gigabyte והורדתי את מרכז הבקרה CATALYST הגירסה האחרונה. יש לי WIN 7 64 BIT. אחר כך ניסיתי לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך דרך מרכז הבקרה אבל שום דבר לא משתנה - לא הטמפרטורה ולא הרעש. נוסף על כך, במרכז הבקרה זה מראה לי שהוא עומד על RPM של 0! הנה הטמפרטורות ב GPU-Z: מה לעשות? אני מפחד שהכ"מ שלי ישרף! וגם צריך לציין שהוא מחובר חוץ מ-PCI גם לספק בניפרד.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1050 לגיימינג המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rv1cefa2 לא סגור על הכרטיס מסך אלא רק בתור אפשרות כרטיס מסך מהחנויות TMS עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ אפשרויות : http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/13266 http://www.tms.co.il/product/12328
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס חדש מסוג 9600עא של חברת XFX מומהר ל700 ליבה ו1800 זיכרונות עשיתי לו אובר בRIVA והגעתי ל780/1970 יציב והמאוורר מכוון על 60% לערך, כמה שאלות 1.כשקניתי אותו עשיתי סקר והבנתי שאפשרי להגיע למהירות של גרסאת הALPHADOG לפחות ששם הזיכרונות ב2000 והליבה ב790 משהו כזה וחבל על הכסף כי בדקתי פיזית ויש עליו אותו גוף קירור 1 על 1 איך אפשרי לעשות עוד OC (בביוס מכוון על 100 קבוע) ובקרייסיס לפעמים נתקע לי ועל כמה המאוורר אמור להיות במשחקים ובמאמץ?? האם לקבוע על שינוי עצמי או על AUTO?? 2.האם כדאי לשדרג ל9800GT בתוספת של עוד כמה שקלים לאותה החברה ומה זה ייתן לי מבחינת הOC?? יש לציין שמולבש על מעבד 8400 ולוח IX38 QUADGT ומעודכן לגרסא העדכנית ביותר הלוח והכרטיס. מה לעש…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס המסך הנ"לת עם גירסת הדריברים 40.72, וכאשר אני מפעיל משחקים הם פועלים ב refresh rate של 60 hz בלבד, בעבר פתרתי את הבעיה בגירסאות דריברים אחרות עם nvidia refresh rate fix(שפעל עד לפני כמה גירסאות דריברים), או עם התוסף של המשקפיים התלת מימדיות. אך כיום השיטה השניה איננה עובד יותר, למישהו ישנו פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (GTX770) ואיתו התעדכנה התוכנה geforce experience. שינו לגמרי את כל הממשק שלה ועכשיו בשביל לצלם בזמן משחק צריך להפעיל את ה-Share, אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. כשאני מנסה להפעיל את ה-Share קופצת התראה (מסומנת בתמונה שצירפתי). חיפשתי קצת באינטרנט לגבי הבעיה יש אותה למספר אנשים אבל אף אחד לא הצליח למצוא לה פתרון. מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעביר את המחשב לאחי הקטן ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סביר לפחות (במקום ה mx400) עכשיו אני לא זוכר, האם AGP x8 גם יעבוד? (במהירות של 4 אבל זה לא משפיע כל כך) אם כן איזה כרטיס כדי - משהו לא יקר אם לא מתאים, איזה כרטיס AGP x4 הוא הטוב ביותר - אני אנסה למצוא יד שנייה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רציתי לבדוק מחירים של כרטיסי ATI בחו"ל ואני רואה ש 1800XT לא מופיע שמה? http://www.ati.com/buy/pricespcusa.html :s05: מה קורה פה?
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את המסך LG Flatron F700P, אני מאוד מרוצה ממנו (תצוגה\אפשרויות כיוון\יציאות USB...) לפני כחודש הוא התחיל לעשות לי רעש מוזר שכזה, מין צליל דקיק דקיק ומאוד מעצבן, זה לא קורה לי כל הזמן אלא לפחות פעם ביום למשך כחצי שעה. חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שחיברתי אל יציאות הUSB, אבל לאחר ניתוק שלהם הרעש עדיין המשיך. מה אני יכול לעשות עוד?!?!, או האם זה מצריך תיקון מסובך?...
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את דעתכם בנושא, אני בקרוב רוצה לשדרג לכרטיס מסך מבית NVIDIA בגירסאות: 770 או 780. אני קורא הרבה ומבין שבקרוב יש ירידת מחירים, אני לא ממהר לרכוש כרטיס אני יכול כרגע להסתפק במה שיש.! האם יש למישהו מושג מתי תחל הירידת מחירים המדוברת??!?! אשמח לדעת לגבי המערכת שברשותי, המפרט הינו: i5 3570 8GB 1333 ASROCK U3S3 h61 GTX550 Seasonic 430w *רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס כגון GTX780 אצטרך לשדרג ספק כח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בדיוק כמו הנושא- מה עדיף? המפרט בצד, כמו שניתן לראות מעבד ישן Q6600 לא מומהר. אני מודע לצוואר בקבוק, בגלל זה אני שואל פה, ההבדל במחיר הוא 100שח (דרך IQPC). משחק על 1440*900 (19 אינץ'), משחקים כבדים (BF3 ודומיו). תודה לכל עוזר
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס. הכרטיסים של ספייר יגיעו רק עוד 10+ יימים. מה שיש בארץ זה רק Gecube. מה ההבדלים חוץ משם החברה, בין שני החברות של אותו כרטיס?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כאשר גם הטלוויזיה וגם המסך מחשב מחוברים ביחד לכ. מסך אז שולי שולחן העבודה בטלוויזה נמטחים מעבר למסך, לדוגמא חצי המפס של ההתחל אני לא רואה. איך אפשר לסדר את זה? סידרתי את זה בהגדרות של הדרייוור אבל במשחקים זה לא תקף
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר משתלם ויותר חזק, זוג של HD6850 או אחד HD6950?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לחברה של אחותי יש מחשב: intel P 1800mhz 128mb ddr GIGABYT MOBO בקיצור, מחשב קצת מעפן. היא רוצה לשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך (יש לך MX440). משחקים אח שלה משחק. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למשחקים, ושיהי בתקציב שנתתי? אבל משהו שיחזיק קצת מעמד אם אפשר. ד"א: חריגה בתקציב ממש בלתי אפשרית, עדיף אפילו פחות מ-500 ש"ח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-