עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by black T.I,

אני הייתי רוצה לדעת כמה עולה RADEON 9700? והאם כדי לי לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  3. יש לי היום 9000 PRO עכשיו...אני מעוניין לשדרג אותו ל 9500 עקב כל המודעות שאני רואה בזמן האחרון ואני מצתת " RivaTuner + SofR9700 - להורדה תגובות מאת: דור הורביץ - 13.01.03, 19:37:18 - (מקור: Guru3D) מהיום ניתן להוריד מ - Guru3D.net את הגירסה החדשה של תוכנת RivaTuner. מלבד עדכונים מינוריים בהשוואה לגירסה הקודמת, מכילה התוכנה את ה - SofR9700, אותה תוכנה קטנה ומופלאה אשר בעזרתה ניתן להפוך כל כרטיס 128Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9500 Pro וכל כרטיס 256Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9700, ללא צורך בהלחמה מחדש של נגדים. " אז כמובן שאני לא צריך את ה9500 PRO נכון ?...התוכנה הזו תשדרג לי אותו מ9500 ל פרו ? זה עובד!? כי הכרטיס עצמו (לא הפרו) מאוד ייקר ! אבל …

4. אשמח לדעת בעקרון אילו משחקים באים עם הכרטיס הזה... http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm המון תודה

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by eylonG,

שלום! אני מעוניין להחליף כ. מסך למחשב שלי (P3 930). איזה כרטיס יתאים לו? האם אפשרי לשים במחשב כרטיס GF4 128DDR ? מחירים בערך?

6. Started by DiSc@MaN,

אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by slider,

כן, אני יודע שהיו כאן לפחות איזה מיליון ת'רדים עם הכותרת הזאת, ובכל זאת... קיבלתי עם המחשב החדש שלי [ראו מפרט] רק כ 2800 נק' ב 3DMARK . למה "רק"? כי כשנכנסתי ל ORB וחיפשתי אנשים עם כרטיס מסך ומעבד דומים לשלי, הופתעתי לגלות שלרבים מאוד מהם יש תוצאה הגבוהה משלי בכ 1000 ויותר נק'. יש לכם רעיונות למה זה כך?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

היי אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל. שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות? לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב. בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ... TIA

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת עם כרטיס ה GF FX5200 128MB AGPx8,TV הוא כרטיס שיתן לי ביצויים טובים עם משחקים ועם יש הבדל גדול בינו לבין ה GF4MX 64 ועם אתם ממליצים לי על משהו אחר בתקציב של 450-550 ש"ח

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  10. הרצתי היום את 3dmark 2003 כדי לבדוק את הביצועים של הרדיאטור 9800 פרו של סאפיר. התוצאה הייתה : 5040 . זאת תוצאה נמוכה ? המפרט : athlon xp 1700 + 512 ddr זכרון

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by aviados,

לחברי הפורם שלום רציתי לדעת מה יותר משתלם לקנייה GeForce 6600GT 256MB PCX + Tv Out + DVI x2 או ATI Radeon X800XL 512MB Vivo PCI Express תגובתכם

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  12. לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום חברים יש לי 4850 SHAPPIRE כמה שאלות... אני רוצה לשדרג אותו.יש לי תקציב עד 1000. אני רוצה לקחת 4870 1G או 4890 השאלה אם לחכות איזה חודש עד שיצאו הכרטיסים עם DX 11 האם תהיה ירידה משמעותית בכרטיסים של 4870?או שרק איזה 100 שח אך הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16292 אני יודע שכל הכרטיסים של ATI אותו הדבר. יש למישהו מושג למה תמיד GIGABYTE עולה יותר מSHPPIRE.האם יש ביניהם הבדלי מהירות שעון או קירור??? מעבד Intel Core2 Duo 2.66GHz 6MB E8200 Box CPU AT 3.7GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 ATX Motherboard לוח ספק כח HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin ULTRA QUIET Po Eagle-Tech DRAGON No P/S Blue Black Red ATX Case זכרון OCZ OCZ2RPR8002GK 4-4-4-15 (…

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by yoram111,

למחשב המיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים קלים, (אני לא גיימר...) אני יכול להשיג אחד מ-2 כרטיסי המסך הללו במחיר של כ-230 שח.האים הם זהים בביצועים או אחד מהם עדיף? Sapphire ATI Radeon HD5450 1024MB PCIe DDR3Sparkle GeForce 9400GT 512MB DDR2 SF-PX94GT512U2LP-HP תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by aaviran,

אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב. אני מחפש אחד שיהיה קצת יותר חזק מהקיים בטווח מחירים של 300-400. איזה כרטיס מסך יתאים שלא יאלץ אותי להחליף ספק? המחשב: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W GA-EP35-DS4 E7200 2x DDR2 1GB 9500GT 5x HDD

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  17. המאוורר של הכרטיס מסך שלי התקלקל (HD5850) ואני ישלח אותו לתיקון , אני רוצה לשלוח רק את הכרטיס ככה שאני יוכל להשתמש במחשב עם ליבה הגראפית של אינטל (I5 2400 +H61 ) . ניסיתי לחבר את המסך ליציאה של הלוח אם והמסך כותב לי NO SINGRL , מישהו יודע מה הבעיה או מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום לכולם אני בטוח שיש עוד כמה הודעות בנושא אבל לא מצאתי אחת שבדיוק תשאל את השאלה שלי, נגיד ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים מתי עדיךף לקח זוג של HD 6850 ומתי עדיף לקחת 570 GTX , במה זה תלוי בסוג המשחקים שאני אשחק? במסך שבוא אני אשתמש? (Dell UltraSharp U2311H 23" ) אני מדוע לסיכון שיש משחקים שיודעים לעבוד עם כרטיס אחד בלבד , אבל עדיין אני רואה שחבר'ה מביני עניין פה בפורום ממליצים מדי פעם על זוג כרטיסים, איך יודעים? תודה רבה לכל המגיבים ובוקר טוב

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  19. תקציב: 550 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא יודע, תלוי אם יהיה צורך (כניראה שלא) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: TMS מפרט של המחשב: מעבד: (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB לוח אם: Gigabyte GA-G41M COMBO כרטיס מסך נוכחי: אין ספק: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): L…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by hanan13,

היי. אני שוקל לקנות gtx 560 ti, קראתי בפוסט שאמורה להיות ירידת מחירים עקב שחרור מוצרים חדשים לקראת מרץ אפריל... האם הדבר נכון והאם הוא ישפיע על המחירים של הדגמים הישנים? אני לא לחוץ על השדרוג אז האם שווה לחכות או לא ומה להערכתכם תהייה הירידה במחיר פלוס מינוס? תודה חנן

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. בעקבות הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466065.0 לפני הכל : *הכרטיס עבר בדיקה במס' תוכנות כגון OCCT . וגם ATI TOOL ו..SANDRA 2010 משהו כזה . ב- ATI TOOL הבדיקה עברה בסדר ללא ERROR ב- SANDRA החבר טוען שהכרטיס נפל כמה פעמים בכמה שגיאות ( אני לא יודע בדיוק מה ומי אבל הוא אמר שהתוכנה הראתה על פגם בזכרון של הכרטיס ) בכל אופן ..החלטתי לפתוח נושא חדש , בשביל אותו חבר שהחליט שהכרטיס פגום , והוא מעוניין לקנות כרטיס חדש ( וגם ספק כוח בנפרד ) התקציב הוא עד 500 ש"ח לכרטיס . ובנוסף לספק אם יצטרך אני לא יודע כרגע מה התקציב ( לא משהו מפצוץ - משהו שיחזיק בשקט את המערכת ואת הכרטיס החדש ) . מפרט שלו הוא : מעבד E7400 זכרון 2GB וספק 500W כלשהו ג'נרי …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by HWgeek,

מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by adizarko,

מישהו יודע איזה גירסה זאת? GTO2? האם זו גירסה מוחלשת/חזקה יותר? האם יש איזה סקירה על הגירסה הזאת? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by Shmoolik,

שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  25. אורח voodooman

http://www.techreport.com/onearticle.x/7258 או לחות ככה מעריכים

• 14 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים