כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
במזל טוב קניתי היום כרטיס READEON 9100 חדש עם 128 MB של SHAPPRIE עובד ממש יפה ויש לו תוצאות ממש יפות, ניסיתי לחבר את הטלוויזה שעוברת דרך הרסיבר שכבר מתפקד עם כרטיס DIVX משלו, החלטתי לנסות את יציאת ה TV של ה ATI הבעיה ששום חיבור של 4 או 7 לא נותן שום תוצאה על המסך, ובנוסף בבדיקת הכרטיס ב PROPERTIES, DISPLAYES הוא מראה לי X על ה TV האם יש בעיה מסויימת<< האם מישהו ניתקל בזה תודה
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני בתהליך של קניית מחשב חדש והציעו לי לקנות את הכרטיס 5770 בתוספת 10 ש"ח במקום 4870 1 gb. האם זה שווה את ה"השקעה"? האם יש הבדל ביצועים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחנות שאני מכיר, רדאון 9000 (אני חושב שפרו) ב- 600 שקל, ואני מביא לו את הGeForce 2 mx 400 שלי? תודה, מחכה לתשובה כי זה דיי דחוף..
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09 ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ. זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שהוא: Gigabyte GA-8I865GME-775-RH יש לי 768 ram של זיכרון במחשב. אז איזה כרטיס מסך {אני מקווה שממש טוב} יתאים למחשב שלי ויוכל להפעיל ביושוק {bioshock} בצורה מקסימלית? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1. הבנתי כבר שהראדון 9000 פרו לוקח את סדרת הג'יפורס mx בלי בעיה אבל אני רוצה לדעת איך הוא מתמודד עם ג'יפורס 3 טי 200 וג'יפורס 3 טי 500. ואם כבר אז איך ה8500(9100) delux מתמודד עם הטי 200 והטי 500. 2. גירסת ה-128 מגה של ה-9000 פרו תועיל לי יותר מאשר גירסת ה-64 מגה של הכרטיס. אני מתכוון האם שווה להשקיע בערך עוד כמאה שקל על גירסת ה-128 מגה והאם זה ישתלם בביצועים כיום/בעתיד ? 3. מצאתי את ה-9000 פרו 2 (128 מגה) בכ-690 שקל. לעומת זאת מצאתי את ה-8500 delux עם 64 מגה ב-790 שקל. האם שווה להשקיע עוד מאה שקל על ה-8500 ולקנות אותו, האם יהיה שינוי גדול בביצועים בין שני הכרטיסים הנ"ל והם כמות הזיכרון תשפיע על הביצועים(64 מול 128)? קבלו משהו מוזר : בפנדה - Gigabyte ATI RADEON 8500 Delux…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
תקציב 1300 חרגיה עד 1350 הכרטיס נועד למשחקים האם אתם ממליצים לעשות אובר קלוק או פשוט לקחת כרטיס ככה חשבתי על שתי כרטיסים GIGABITE GTX 460 OC או ATI HD 6870 1GB GDDR5 או GTX 470 EVCA מה העדיפות מהראשון לאחרון המחשב: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-USB3 s1156 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan Modular 750W With 12cm Fan )
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v178.13 WHQL versus v175.19 WHQL driver: Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset) Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10 Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10 Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4 Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict …
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שוב שלום לכל החכמים אחותי מגיעה עוד חודשיים מארה"ב, ובשיטוט קצר באיביי הבנתי שאפשר להשיג את ה7800 gs ב1500 ש"ח ופחות..(יש לי agp אז אין לי הרבה ברירות) רוב הכרטיסים הם מהדגם ומהחברה הזאת (שהיא מאוד נחשבת כמובן) http://cgi.ebay.com/BFG-GEFORCE-7800-GS-OC-AGP_W0QQitemZ8823050386QQihZ005QQcategoryZ40161QQrdZ1QQcmdZViewItem השאלה שלי, האם שווה להסתכן? הרי אם הוא ידפק בטעות (אבל עם חברה כזאת, מה הסיכויים?) הלך הכרטיס, או שיש מעבדות שיוכלו לתקן את זה בארץ? כי אם קונים בארה"ב האחריות תקפה רק שם...
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל: 1. להעביר קלטות וידאו למחשב (דרך חיבור RCA כמובן) 2. להקליט טלויזיה במחשב, כאשר אני לא משתמש בממיר דיגיטלי, ואני יכול להשיג ממיר אנלוגי (כמו שהיה לטלויזיות הישנות, שאינן היפרבנד, קווי זהב וכו') תנאי עבודה והנחות יסוד : 1. המחשב שלי 3GHZ , 1 גיגה זיכרון פנימי 400MHZ , הארדיסק 250 גיגה, צורב דיוידי, כרטיס מסך FX5200 NVIDIA (ציינתי נתון זה כדי לא לקבל המלצה על כרטיס שמעבד בעצמו ומטיל פחות נטל על המעבד) לא מדובר בכרטיס PVR, והמחשב לא מיועד להיות בסלון. הקלטה מטלויזיה תהיה לעיתים די רחוקות. 2. לשם העברת קלטות וידאו למחשב, אוכל להשיג טלויזיה עם יציאת SVIDEO, כלומר אם יש כרטיס שהכניסה שלו SVIDEO (ובלי כבלים שמורידים את האיכות מ SVIDEO ל…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 500 שקל גג למשחקים יש לי מסך 19 אינץ רזולוציה 1280*1024 מעבד q9400 וכרטיס מעפן עכשיו אני מתלבט לגבי כל מיני אבל אשמח לעזרה אני חוזר הכטיס שאני מחפש רק למשחקים
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מגיע בכמה "טעמים" : גרסת DDR III שמהירות הזיכרון שלה הוא 1600mhz ברוחב פס של 128 ביט גרסת DDR II שמהירות הזיכרון שלה הוא 800mhz ברוחב פס של 128 ביט בגרסאות ה512mb\1024mb גרסת DDR II PLUS שמהירות הזיכרון שלה הוא 1000mhz ברוחב פס של 128 ביט בגרסאות ה512mb כמובן שהכרטיס מתאים לחיבור PCI-E 2.0 ולתמיכה לאחור של PCI-E 16@8 ותמיכה בSLi ישתמש ב2 סוגי הקירור הידועים לנו : השיטה האקטיבית Fansink השיטה הפאסיבית Passive Cooling הכרטיס אמור להציג ביצועים של 8600GTS במחיר "שווה לכול נפש" הבעיה היא שהכרטיס יצא מעט מאחור מידי,כמובן בגלל שלטונו של ה9600GSO\8800GS בפלח זה של השוק לכן כרטיס זה לטעמי מיותר עד למחיר של 500ש"ח Graphics Processing Unit NVIDIA GeForce 9500 GT Core…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה עם כרטיס מסך RADEON 600 X 256MB כך שאני רואה גרפיקה מטושטשת קווים וריבועים שחורים בתוך המשחקים. אני לא יכול לשחק אפילו במשחקים של סבתא. אודה למי שיעזור...
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את המסך LG Flatron F700P, אני מאוד מרוצה ממנו (תצוגה\אפשרויות כיוון\יציאות USB...) לפני כחודש הוא התחיל לעשות לי רעש מוזר שכזה, מין צליל דקיק דקיק ומאוד מעצבן, זה לא קורה לי כל הזמן אלא לפחות פעם ביום למשך כחצי שעה. חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שחיברתי אל יציאות הUSB, אבל לאחר ניתוק שלהם הרעש עדיין המשיך. מה אני יכול לעשות עוד?!?!, או האם זה מצריך תיקון מסובך?...
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בדיוק כמו הנושא- מה עדיף? המפרט בצד, כמו שניתן לראות מעבד ישן Q6600 לא מומהר. אני מודע לצוואר בקבוק, בגלל זה אני שואל פה, ההבדל במחיר הוא 100שח (דרך IQPC). משחק על 1440*900 (19 אינץ'), משחקים כבדים (BF3 ודומיו). תודה לכל עוזר
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
דבר ראשון, יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס בnewegg.com. על מה אתם ממליצים? מה עם הXFX 8600GT XXX 256MB?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין שני החברות? שניהם נותנים את אותם ביצועים לא? ההבדל הוא רק ב אקססורי שיש בקופסה לא? (בין GTX580 של GIGABYTE לבין 580GTX של ASUS) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3625#sp http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YqKMcRh44teNejV9&templete=2 תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
נשמע משונה כי היא התחילה אם שמות קוד מסוג g כנראה יהיה מהפכך גדול http://www.theinquirer.net/?article=21409
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות על כרטיסי טלויזיה בודדים וגם על כאלה משולבים עם כרטיסי מסך. בעיקרון אני צריך להחליף כרטיס מסך כבר, וחשבתי על רדיאון 9000 , אז אם יש משהו בסגנון משולב אני אשמח אם תאמרו לי....תודה !
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חברת AMD השיקה החודש את מנהל ההתקנים החדש שלה, ה-Crimson. הרבה הבטחות פוזרו באוויר, אך האם יש שינוי משמעותי? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מנהל-ההתקנים-החדש-של-amd-נבדק-יש-שינוי-באו/
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
השבוע יש לי אפשרות לקנות את המסך באילת אבל נראה שקיימת בעיה בהספקה, בררתי ב"טרקלין" והם אומרים שהיו צריכים לקבל הספקה השבוע ומשום מה זה מתעכב.. כל שאר החנויות מפרסמות את הצג אולם לאף אחת אין אותו פיסית בחנות. ידעו לכם משהו על זה? מישהו מכיר מקום באילת שזה כן קיים שם??
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-