כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
ביוני ככה אני עושה גיחה לאמריקה, תכננתי בהזדמנות הזאתי לקנות מחשב חדש, אך בנתיים הreadon 9600se לא סוחב והחלטתי עד אז לקנות כ. מסך חדש רציתי לקנות את ה6600gt אבל בטעות הזמינו לי את ה6600u רציתי לדעת אם ה6600u יחזיק לי עד יוני
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות לגבי כרטיס מסך GeForce 8600GT: 1. האם הוא תופס סלוט אחד או שניים (אפשר לשים כרטיס בסלוא הצמוד לו משמאל)? 2. האם הוא מתאים ל-HTPC (האצת תכני HD בחומרה, ותמיכה ברזולוציה של 1920X1200)? זה הכרטיס שחשבתי עליו: BFG PX8600GT 256MB/128bit DDR3 PCI-e Video Card http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10572 אני מעוניין בתשובות לשתי השאלות האלה, אבל אני גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסים אחרים עבור HTPC.
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N650OC-2GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he ומה יותר טוב. זה, או זה: http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Sapphire-HD6770&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=202& (מצאתי ב400) ?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שמתי לב שבMAC החדש זה שנראה כמו צילינדר, יש 2 כרטיסי מסך של AMD לא בטוח איזה אבל רק עם 3 ג'יגה כל אחד.( אם מוסיפים אז אפשר גם 6 )ולפי מה שהבנתי זה לא מספיק ל4K , אבל הם טוענים שזה מספיק לשרשור 3 מסכי 4K.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, 1. האם ניתן להרכיב שני כרטיסי מסך שונים ב CF - נניח 4850 וכרטיס אחר ? 2. איזה כרטיס חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח יהיה אופטימלי ללוח אם GIGABYTE X48-DS4 ו PC POWER & COOLINGספק 610W S61EPS ולגרפיקה מקסימלית של 1680 על 1050 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היה לי 320MB והוא נהרס... כנראה התחמם מידי. EVEREST מראה לי שהכרטיס החדש הוא 72 מעלות ללא מאמץ, ב windows. השאלה איך אני יכול לבדוק כמה הוא בזמן שאני משחק? מה הטמפרטורה שהיא בגדר "בסדר" ? לא בא לי שהוא ישרף לי שוב :\ גם נראה כי יש לכרטיס את אותו מאוורר כמו לקודם, למרות שזה יותר חזק.
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לפעמים שאני מפעיל סרט באינטרנט אני לא רואה אותו בצבעים תואמים.. אני רואה הרבה סגול וירוק וזה נראה כאילו חסר לו משהו כדי שזה יפעל כראוי.. מה צריך להתקין? AMD3200 גיגה זיכרון 120GB X800XL
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
האם זה רק תמיכה ב AGPx8 ? בפנדה מוכרים כרטיס מסך חדש של ג'יגהקיוב שהוא 9600 במחיר יותר זול מ 9500. האם שווה ללכת על זה ? (לא שמעתי על החברה קודם, אבל היא מופיעה באתר של ATI)
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
palit hd4870 512MB vs palit hd4870 1GB עד כמה ההבדל משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה דרייבר מהחדשים הכי מומלץ בישביל ה6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של 400 שח עם חריגה של 50 שח ... רק לפני זה , הכרטיס שלי כרגע הוא hd4550 , האם כרטיס מסך בתקציב שסיפקתי יהווה שיפור משמעותי? המסך הוא 17״ ואני לא מתכוון לשדרג אותו בקרוב לכן זיכרון של 512mb יספיק בהחלט כל המפרט שלי נמצא בפרופיל , כולל הספק , מקווה שהספק יהיה מספיק טוב. יש לו רק חיבור אחד של 6פין אני חושב שמבחינת חיבורים לא צריך יותר
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, חשבתי על לקנות את HD3850 256 MB אבל אין לי מושג של איזה חברה או האם הוא שווה בכלל. יש בכלל הבדל רציני בין החברות (GeCube, Sapphire, Gigabyte)? וחוץ מזה הכרטיס שווה את המחיר? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו בשום מקום חוץ מהבקרוב של GameSpot. תודה מראש חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, לידטק הוציאו לאחרונה את ה geforce 4 ti 4200 הוצאה מיוחדת של agp 8X ויש להם גם את ה geforce 4 ti4400 אבל הוא agp4X ואין גירסת 8X של כרטיס זה וההבדל במחיר ממש לא מפריע לי כי זה סך הכל 100 שקל אז רציתי לדעת, איזה לקחת במחשב החדש שלי??????????????????? מה עדיף?? (ושוב אל תכניסו לפה את העניין של המחיר)
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה עם 64M לאיזה כרטיס הוא משתווה? אמרו לי פעם שהוא כמו ג'יפורס 2 זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי , לצערי המחשב שלי כבר זקן ומקרטע אז החלטתי לרכוש חדש . אני כבר סגור לגבי שאר הרכיבים מה שחסר לי זה כרטיס מסך אז חשבתי על הטופ של הטופ ( לא חסר לי כסף ) gigabyte gtx 780 . המטרה לשחק משחקים הכי חדשים בדרישות הכי גבוהות . האם gigabyte gtx 780 מצדיק את המחיר ? האם קיימים כרטיסים אחרים (ללא קשר לעלות) שיוכלו לענות על הדרישות שלי ? חשוב שהקירור יהיה שקט . שאר המפרט : thermaltake toughpower 750W ANTECp180 philips 239CL Gi gaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף לי לקנות: 1)סמסונג 710N תכונות: זמן תגובה: 12MS בהירות: 300 קונטרסט (ניגודיות):1:600 אין DVI http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=710N&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&aff=Zap אני משיג אותו בחנות ב1950 2)יונדאי Q17+ תכונות: זמן תגובה:12MS בהירות:350 קונטרסט: 1:500 יש DVI http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=4103 אני משיג אותו ב1760 (גם בחנות) ועוד דבר... מה זה בדיוק ניגודיות? אני צריך את המסך למשחקים (ואל תגידו לי CRT) ובבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום דודה שלי טסה לסין מחר ואני רוצה לבקש ממנה כרטיס מסך טוב למחשב שלי הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 אני רוצה כרטיס חזק שיריץ טוב משחקים (שעולה פה בסביבות ה1600) מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שאפשר לבקש? תודה
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
שלום, אחרי חיפושים אורכים ומייגעים ברחבי הרשת מצאתי כמה מסכי lcd שמתאימים לדרישות שלי, שהם משחקים וסרטים. אני לא הצלחתי להחליט ביני לבין עצמי איזה מסך מבין כל אלה עדיף (כן עיינתי במפרטים, ביקורות, תגובות..) אז אני ישמח אם אתם תוכלו לעזור לי פה.. המסכים הם : sumsung v710 sumsung 712n lg l17505sq נ.ב : כל המסכים האלה הם הצעות שמצאתי מיד שנייה אז אם יש לכם דעות בנושא קניית מסך דק יד שנייה ממה צריך להיזהר וכו אני ישמח לדעת עליהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני עוסק בעריכת וידאו AVID, כמובן שבאתר הרשמי של אויד הם תמיד ממליצים על הQUADRO כאידיאלי לעריכה מסקר מחירים שעשיתי יש הבדלים של כ-100 ש"ח בין הכרטיסים (הQUADRO יותר יקר) האם שווה לקחת את היקר יותר שמומלץ ע"י החברה או שGEFORCE יתן לי את המענה לישומים שלי? ובכלל האם יש המלצה לכרטיס נוסף לטווח מחירים הזה 700-850 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-