עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם קיים 6800GT בתושבת PCIE ? אם כן ,אפשר להשיג אותו בישראל? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by idodos,

ואם כן אשמח ללינק ....

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by Saliman,

טוב אז הכותרת אומרת הכל... אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס RADEON 9700 או 9700 PRO שיש לו VIVO כי אני פשוט חייב את זה... אם מישהו מכיר/יודע על כרטיס כזה או איפה אפשר למצוא/לקנות את הכרטיס בבקשה שיכתוב פה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  4. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by Headspin,

או מתאם כזה מ PCIE ל AGP? יש לי ראדון 9800 פרו...של MSI ואני לא רוצה כעת לשדרג אותו אלא להשתמש בו על לוח PCIE בקרוב..ולךקראת הקיץ לשדרג לאיזה PCIE HIGHHEND.. מישהו מכיר או יודע ?

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בלי חיבור VGA ,יש כבל כזה? המחשב הוא מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. נגיד עם הכרטיס לא נמצא ב3D אלה ב 2D אז מהירות שלו נמוכה יותר (MHZ) ?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  9. כרטיס עם כניסה ל-3 RCA - (audio-audio-video) שיכול להקליט לדוגמא מהממיר של יס... לחבר אודיו ווידאו ביחד מהכרטיס לממיר ועם תוכנה להקליט את שידורי הממיר איזה כרטיס אם בכלל יש יתאים לי? כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by speed42,

חיפשתי באינטרנט כל מיני אתרים סתם להשוות מחירים , וראיתי במקומות כמו EBAY כרטיס מדגם GTX 650 TI GDDR3 2GB במחיר ממש זול יחסית. חשבתי לעצמי מדובר כנראה בזיוף לא? ואם בכלל קיים לכרטיס כזה GDDR3? ומה ההבדל בביצועים בין GDDR5 GDDR3 באופן כללי?

12. היי, רציתי לדעת האם קיים כרטיס טלויזיה שתומך מלא בויסטה וגם יושב על PCI-X ! תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. אני מדבר על כרטיסים ברמה של GTX460. האם קיים כרטיס ברמה הזאת, שמגיע עם גוף קירור יעיל, שלא עולה ברעשו על מאווררים של כרטיסים בינוניים, כמו GTS450, או מאוורר סטוק של מעבדים? בדקתי באתר של zalman , ויש שם מוצרים רציניים לכרטיסים החדישים, אבל זה בכלל לא מופיע בחנויות בארץ. האם קיימת חברת כרטיסי מסך שכבר מייצרת אותם עם גופי קירור יעילים אך שקטים?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. תעזרו לי, אני כאן כי אני לא מבין בזה... תודה locke

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך איכותי (למחשב ה-HTPC שלי) עם חיבור HDMI לחיבור ישיר לטלוויזית LCD HDMI 1.3a ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם. האם גם לחברת NVIDIA קיימים דגמים עם HDMI אם כן איזה? אולי לסדרת 9000 החדשה ? בתודה ובהערכה רבה איציק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by weamir,

הכוונה אם אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל ושולחים לי אותו בדואר לישראל, האם יחייבו אותי בישראל לשלם מכס?

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by tamir.fri,

האם קיים מסך CRT שמתחבר ל DVI??

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי רדאון 9500 פרו עם אוברקלוק.. בזמן האחרון אני לא יודע אם זה רק נדמה לי אבל אני חושב שאיכות התמונה כאשר פילטרים מופעלים ירדה זאת אומרת אני משתמש ב AAx4 ולמרות השיפור אני חושב שהוא יותר קטן מפעם.. האם האובר יכול לגרום או אולי זה מפני שבהתקנה הנוכחית של הווינדוס שלי החלפתי דריברים כמה פעמים גם בלי למחוק את הקודמים תודה מראש, אור. גרסת הדריברים הנוכחית היא 3.7.. --- אם רוצים דוגמא איך זה נראה עם פילטרים עכשיו אז: 1024x768 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab1.jpg 800x600 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab2.jpg (במקרה שלא עובד מעתיקים לחלון חדש)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. האם מישהו ממכם יודע משהו על הדבר הזה כי חיפשתי קצת בגוגל אני לא יודע יודע אם זה עדכני או לא אז שמישהו יסדר לי קצת את המחשבה חח תודה.........

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  20. לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  21. מישהו יודע ויכול האיר קצת בנושא זה? מדובר ,נגיד בכ-5 שעות מסך ביום מינימום

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  22. אני משאר שבניגוד לATI , אצל NVIDIA ביום ההשקה ואחריו בעיות מלאי לא ממש יהיו..

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. אם אפשר לינק תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. נערך הדיון. אני מעוניין לדעת אם מישהו שמע או קרא איפושהו על אנשים שהצליחו לעשות SOFTMOD 9800SE->9800NP/P על לוח אם מבוסס צ'יפסט של VIA? עוד משהו, מישהו יודע מה הסיבה לכל שכל SUFTMOD שנעשה על מערכת מבוססת VIA נכשל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים