כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני הייתי רוצה לדעת כמה עולה RADEON 9700? והאם כדי לי לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי כרטיס מסך חדש 7950 OC, אני מפעיל את המשחק והוא מגדיר אוטומטית רזולוציה שנמוכה מ - 1080*1920, נו מילא.. אני מריץ אותו בהגדרות הברירת מחדל (שיחסית גבוהות) אבל הוא מגיע באופן נדיר ל - 60 FPS ורב הזמן נמצא על אזור ה - 40. לעיתים יש גם תקיעות ויורד מתחת לזה ל - 20. באפטרברנר אני רואה שהכרטיס מסך בכלל לא מגיע לאחוז שימוש גבוה. אזור ה - 60.. ובכלל לא מתאמץ.. האם יש פה צוואר בקבוק של המעבד? יש לי i5 760 שכרגע ביטלתי לו את ה - OC בגלל טמפרטורות יחסית חמות. 80ב - OC. כרגע הוא באיידל באזור ה - 38, ובמאמץ מגיע ל - 68 ללא OC. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הכרטיס מסך- תקציב: בערך 600 שקל~ אפשרו תחריגה של 50 לפה 50 לשם... שימושים עיקריים: משחקים- אני רוצה שיראו את המחשקים טוב מאוד- שלא יהיו עיוותים, שיהיה חלק כזה. גם סרטים. מעבד לוח אם וכרטיס מסך נוכחי הכל פה: http://img257.imageshack.us/gal.php?g=80783558.gif זה מהתוכנה אברסט, לא ידעתי מה לצלם. צילמתי הכל :-P יש לי מסך של LG 19" בקשר לספק- אני צריך ספק טוב, שיחזיר מעמד, יעשה את העבודה שלו ולא יהיה יותר מידי יקר... איפשהו בסביבות ה400 שקל~ תודה =] איציק
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היה לי 320MB והוא נהרס... כנראה התחמם מידי. EVEREST מראה לי שהכרטיס החדש הוא 72 מעלות ללא מאמץ, ב windows. השאלה איך אני יכול לבדוק כמה הוא בזמן שאני משחק? מה הטמפרטורה שהיא בגדר "בסדר" ? לא בא לי שהוא ישרף לי שוב :\ גם נראה כי יש לכרטיס את אותו מאוורר כמו לקודם, למרות שזה יותר חזק.
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום מסך LCD חדש SAMSUNG 730B. חיברתי אותו אבל יש לי כמה בעיות: א. הכל נראה בהיר מדי. ב. לא הצלחתי להתקין את הדיסק שבא עם המסך, כל פעם שהכנסתי אותו הוא פשוט פתח לי חלון אינטרנט ולא עשה כלום. ג. בסרטים התצוגה כהה קצת. ד. בתיקיות נניח, כל התיקיות נראות בהירות ומגעילות. ה. אני לא מצליח לעשות את אפשרות הAUTO ADJUST, זה אומר לי שזה לא זמין. הערות- אני ברזולוציה 1280X1024 בקצב רענון של 75HZ. על 60 זה נראה יותר גרוע... איך אני מסדר את הבעיות הנ"ל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי האם ניתן לחבר 2 מסכים לG210 בו זמנית ופשוט להרחיב את התצוגה ל 2 מסכים?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה דרייבר מהחדשים הכי מומלץ בישביל ה6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה שזאת על הצבר בקבוק של המחשב... וזה נשמע לי ממש הגיוני...אבל אני לא יודע עדיין מה באמת יתן לי את המקסימום....ביחס למחיר... יש לי את המערכת הבאה: P4 1500 Msi...לא יודע אבל עם צ'יפסט של 854 נראה לי ו20 גיגה של ווסטרן דיגיטל... והכרטיס העכשוי שלי הוא GEFORCE MX 400 64.... השאלה זה אם אני צריך לקנות רדאון 9700...או אולי גי'פורס 4200... או אולי רדאון 9000...? מה אתם אומרים? אני יודע שאתם באמת מבינים וזה למה אני פונה אליכם תעזרו לי בהחלטה הקשה תודה רבה אחים שלי
-
המערכת שלי: מעבד- P4 1.7 לוח אם ASUS P4P800X, AGP! כרטיס מסך 5200 זכרון: DDR400 256 של קינגסטון. שתי סלוטים בדיואל צ'אנל וספק כוח ג'נרי שגם אותו אני יחליף אם אתם מכירים חנויות בקנדה זה יהיה מצוין, תודה לעוזרים. תתנו הצעות חבר'ס. ראיתי מאשכול דומה שיש את ה6800NU ב100 דולר בNEWEGG הבעיה שלא מצאתי אותו באף חנות אחרת.... שוב אני בקנדה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה קורה? תקשיבו אני רוצה לעשות vmod לכרטיס שלי בלי לעשות הלחמה... אז אני צריך למצוא smb grabbers שיחזיקו את החוטים במקום מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה בארץ? ואני חייב בארץ...
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, במהלך משחק אני מקבל מסך שחור, זה שלב אחד מעל שיש הודעה שמנהל התקן הפסיק לעבוד וביצע שיחזור אני ממתין כמה דקות ואז זה חוזר למצב רגיל יש לי 4870 ראדיאון עם דריבר 9.7 מערכת הפעלה ויסטה 32 אולטימט שמתי צריכת חשמל על ביצועים כבדים וזה לא משנה האם יש אפשרות לנטרל את ה VPU RECOVER של ויסטה ו ה קאטאליסט או איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחפש כרטיס שיתמוך לי במשחקים החדשים שיוצאים יהיה לי את המסך של סמסונג הt240 כך שצריך שיהיה תואם לו אני בעיקרון משחק בפארקרי וכרייסיס nfs נ.ב : אם אני מביא לוח אם sli ואני קונה נגיד 9800 gt מחברה מסויימת אני אוכל אח"כ לשים עוד אחד מחברה שונה ? תודה בכל אופן
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, האים אפשר? ואם כן, אז באיזה תוכנה צריך להשתמש? במה זה תלוי? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי , לצערי המחשב שלי כבר זקן ומקרטע אז החלטתי לרכוש חדש . אני כבר סגור לגבי שאר הרכיבים מה שחסר לי זה כרטיס מסך אז חשבתי על הטופ של הטופ ( לא חסר לי כסף ) gigabyte gtx 780 . המטרה לשחק משחקים הכי חדשים בדרישות הכי גבוהות . האם gigabyte gtx 780 מצדיק את המחיר ? האם קיימים כרטיסים אחרים (ללא קשר לעלות) שיוכלו לענות על הדרישות שלי ? חשוב שהקירור יהיה שקט . שאר המפרט : thermaltake toughpower 750W ANTECp180 philips 239CL Gi gaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יודע אם GEFORCE MX 4 נבוסס על DIRECTX 8 והאם הוא תומך ב-PIXEL SHADING? ???
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למשהו פה יש מושג לגבי המסך החדש שנכנס ל-KSP ה-IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat.. כי לא מצאתי עליו שום פרטים בכלל... ועוד משהו, איזה מסך הכי מומלץ (CRT "17) לקנייה ב-KSP מהמסכים שיש שם??? (לא מחנות אחרת בבקשה) זה יהיה שדרוג לחבילה
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני קונה את MSI R9800 pro 128 בארה"ב, פילדלפיה ב 193 דולר, עכשיו שאני חוזר לארץ מה הסבירות שירצו שאני אשלם מכס? ואם יש כמה בערך אני צריך לשלם??
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1050 לגיימינג המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rv1cefa2 לא סגור על הכרטיס מסך אלא רק בתור אפשרות כרטיס מסך מהחנויות TMS עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ אפשרויות : http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/13266 http://www.tms.co.il/product/12328
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מהדור הנוכחי ינוצל הכי טוב לרזולוציה הנל במשחקים חדשים?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ה8800GTS G80 אבל יש היום את הG92 אז השאלה שלי זה האם יש הבדל במשחקים ובאיכות, ומה זה אומר בכלל ??? ובכמה חזק ה8800GTS G80 מ-8800GT G92 ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר שלי עוד מעט חוזר מניו יורק ואני מבקש ממנו שיקנה בשבילי כרטיס מסך שמה. דרישות: 1) משהו בחוזק של 4850 / 8800GT 2) שיכנס במארז סטדנרטי ולא במפלצת (בספק לגבי ה 8800GT) 3) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 4) אחריות בינלאומית של לפחות שנתיים! 5) משחק Bundled כלשהו, מעדיף COD4. 6) מתאם HDMI. תקציב (רשום בכותרת): 160$ לי ניראה שהכרטיס הכי משתלם הוא ה 9600GT של XFX: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150306 עדיף שיהיה ב newegg. תודה.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מתלבט בין השניים אם מישהו יכול ליעץ לי אני אודה
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס, השאלה היא מנסיונכם אם כל הכרטיסים החדשים שנכנסים עכשיו, האם כדי לקנות כבר או לחכות חודש חודשיים ?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-