כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09 ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ. זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי יש לי כיום מחשב בעל המפרט הבא: לוח אמ: asus p53 מעבד: core 2 quad q6600 2.4ghz 8mb ספק: thermaltake toughpower 600W זכרון: crosair DHX 2X2GB twin DDR II 800 mhz CL5 כיום יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2774#sp אני מעוניין להחליף לכרטיס הבא: Gigabyte GeForce GTX460 OverClocked 1GB GDDR5 PCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov השימוש הוא למשחקים סרטים ופה ושם תוכנות לעריכת סרטים (בכל זאת ילדה בת חודש ושבוע ) האם הכרטיס מסך מתאים למפרט? האם הוא מיותר ועלי להשאר עם ה9600? אשמח לכל הערה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יכול לשער כמה הם יעלו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי את הלוח הזה P4VXASD2+ של חברת Elitegroup עכשיו קיום אני לא יודע איזה כרטיס לקנות לה בגלל כול הכרטיסים שיש כיום בשוק האם בכלל קיים כרטיס ללוח הזה היום? כי הלוח די ישן ואני לא בטוח שזה תומך AGP8?? אז חברה הממוחים עזרו לי בבקשה למצוא לה משהו טוב שיעלו לה קצת משחקים !!
-
- 15 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תקציב 1300 חרגיה עד 1350 הכרטיס נועד למשחקים האם אתם ממליצים לעשות אובר קלוק או פשוט לקחת כרטיס ככה חשבתי על שתי כרטיסים GIGABITE GTX 460 OC או ATI HD 6870 1GB GDDR5 או GTX 470 EVCA מה העדיפות מהראשון לאחרון המחשב: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-USB3 s1156 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan Modular 750W With 12cm Fan )
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad R31 . עד עכשיו לא היו בעיות ופתאום התחילו בעיות תצוגה , שצצות פה ושם . פתאום מופיעים כאלו פסים ... זה לא ניראה שזה בעיה במסך עצמו , אולי הכבל או הכרטיס מסך . אני עדיין לא בטוח ,ולא יודע ממה זה יכל להיגרם. מישהו אולי ניתקל בזה , ויודע מה אפשר לעשות לגבי זה ???
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם GEFORCE MX 4 נבוסס על DIRECTX 8 והאם הוא תומך ב-PIXEL SHADING? ???
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למשהו פה יש מושג לגבי המסך החדש שנכנס ל-KSP ה-IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat.. כי לא מצאתי עליו שום פרטים בכלל... ועוד משהו, איזה מסך הכי מומלץ (CRT "17) לקנייה ב-KSP מהמסכים שיש שם??? (לא מחנות אחרת בבקשה) זה יהיה שדרוג לחבילה
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פרמטי אך שמרתי את כל הקבצים. עכשיו אני לא יודע איך למסך של ההגדרות של הכרטיס מסך יש לי FX5200 128MB איך אני משנה את זה ? שמתי תמונה של התוכנה (לא ממש) שהתכוונתי (זה לא הכרטיס מסך שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב חדש סביב i5 2400 ושוקל מספר אופציות - מקווה שתעזרו לי לעשות סדר. יש לי כבר מסך 21.5' ואני מתכוון להריץ משחקים ברזולוציה הנטיבית שלו=1920*1080 סוגי משחקים הם: FPS אסטרטגיה מרוצי מכוניות וRPG חדשים. חשוב לי AA*2 יש לי ספק כח של enermax 525W pro82+ חשיבות לכמה שיותר שקט (במיוחד כשלא משחקים) ולא מעוניין בכלל ב OC הכרטיסים שעומדים על הפרק הם 6870HD או GF560Ti או GF560 או לפי המלצתכם איזה דגם יתן לי יחס שקט\ביצועים הכי טוב? מוכן להקריב קצת ביצועים ע"מ לקבל שקט בזמן מנוחה עם קירור יותר יעיל (customize). מצידי לקחת קירור יותר טוב של כרטיס OC ולעשות לו down clock ורק שיהיה מה שיותר שקט במנוחה ולא רועש במאמץ. אני מתכנן לשים גם כ.מסך שני לשם פיזיקה בלבד. ה…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך ניוודה טורבו קאש 6200 256 mb אני מריץ משחק בשם gta ויסיטי ולאחר כמה דקות נהיה לי גלים במסך והטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 60 -70 מעלות האם הכרטיס מסך הזה אמור לסכוב משחק זה אם לא מה הוא יכול בכלל
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הם רוצים עכשיו 1500 בנעה מחשבים זה עומד על 1380 איך הם חברה אמינה? טוב? נזמין משם?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
3DGod או Terjen גנבתי לכם את הג'וב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784 אם זה נכון, אז ATI ממש שיחקו אותה כמו שרובינו יודעים ATI נהגה לייצר כרטיסי מסך בעלי מס' צינורות עיבוד נמוכים ממספרם של הכרטיסים המתחרים מבית NV וכן עכשיו הוכיחו את עצמם בארכיטקטורת ליבה חדשה לגמרי עם מספר צינורות עיבוד מרשימים למדי ;Dי
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין שני החברות? שניהם נותנים את אותם ביצועים לא? ההבדל הוא רק ב אקססורי שיש בקופסה לא? (בין GTX580 של GIGABYTE לבין 580GTX של ASUS) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3625#sp http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YqKMcRh44teNejV9&templete=2 תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. השימוש העיקרי הוא לראות סרטים, וגם לשחק משחקים (לדוגמה the watcher, oblivion, NN2) חשבתי לקנות את ATI 3650... מישהו מכיר? יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בתור הנחה שאלו הכרטיסי ביצועים שמשתלמים למחשב רציני, מה שחשוב לי זה שיהיו כמה שיותר שקטים. הבנתי שה 4870 חם יותר, אבל ממה שראיתי בביקורת של TH ה 260 יותר שקט, זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מחפש פתרון יותר חלק ל מצב ADAPTIVE שבהגדרות נוודיה שלא פוגע ב FPS ונותן סך הכל תמונה חלקה אבל עדיין מדי פעם אני מרגיש בקרעים במשחק יש דרך לשפר את הדבר או יש פתרון הולם יותר ,ככה שלא תהיי נעילת FPS ושהגרפיקה במשחק תשאר חלקה כמו במצב vsync על on? * פועל אצלי ה SLI ועוד שאלה מדוע ברוב המשחקים אצלי כשה - vsync על מצב on אין את הנפילה של ה FPS ל 30 ובחלק קטן מהמשחקים כן יש את הנפילה ל 30 למרות שכשאני בלי ה Vsync המשחק רץ על 50-60 FSP?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. ברשותי שני כרטיסי מסך מדגם 7970, גרסאות שונות. רציתי לדעת מה תיתן לי צריבת ביוס? האם זה כדאי,האם ישפר במשהו את הביצועים, האם זה לא מסוכן(ידוע לי שיש DUAL ביוס )?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום האם מעבד פנטיום 4 3ghz וכרטיס מסך hd 4350 512 mb וזכרון 1 גיגה יספיקו למדיה סנטר? אני מעוניין להריץ סרטי hd 720p וגם 1080p על פלאזמה 42 אינטש וגם מידי פעם גלישה באינטרנט על הפלאזמה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-