כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי כרטיס מסך- ATI Radeon HD 4770 וצג- LG Electronics W2343 איך אני מחבר בינהם שאני אוכל לראות סרטים של HD ואיזה כבלים אני מחבר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך להריץ משחקים חדשים על פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 2200 ש"ח אם יש לכם משהו אחר להציע אשמח לשמוע אני רוצה אוטו בעיקר למשחקים וגרפיקה אם אפשר גם לעריכות של וידאו וטלויזיה
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע על איזה רזולוציה לשים את המסך...(על איזה יחס לשמור)... זה או: 4:3 4:5 זה האפשרויות: 1600x1200 (שלא נראה לי...כי זה להוציא את העיניים) 1280x1024 1280x960 או שפוט לבחור על סמך מה שנראה לי הכי טוב...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה 4870 שלי שכבר התיישן בכרטיס חזק יותר עד 1500 שח המערכת: amd phenom 945 4gb ספק 550 של hec רזולציה 1920X1080 יש המלצות ? איך HD 7850 2GB ב1370 שקל ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. תשמעו אני מעוניין לעבוד עם הרזולוציה הכי גבוהה בה תומך המסך שלי על מנת שאוכל להנות יותר ובנוסף ידוע שברזולוציות נמוכות יותר מסכי הLCD נופלים. הבעיה שברזולוציה הזאת הכל נראה הרבה יותר קטן ואני רוצה להשאיר את המסך רחוק ממני שיהיה לי מקום על השולחן ולנצל את זה שהוא דק. לכן הגדלתי את גודל הDPI בהגדרות מאפייני תצוגה מה שפותר את הבעיה באופן חלקי מכיוון שבאינטרנט אקספלורר שום דבר לא משתנה, ובעיקר בפורטלים ראשיים וכתבות רואים ממש קטן הכל וזה לא כיף ככה בכלל אז מה אפשר לעשות כדי שגם התצוגה בדפדפן תיראה יותר בגדול? (חוץ מהגדלת גופן שלא עוזרת) בדף הראשי והכתבות של HWZONE למשל אני רואה מאוד קטן אבל בפורום פה אני רואה גדול הכל
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197 מחיר טוב לחיה הפצועה הזאת ? (לא רציני, אחלה כרטיס ועוד עם OC .. אני הצלחתי לבצע OC גדול פי שתיים עם קירור פאסיבי, האם זה באמת משהו שווה?)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) והרצתי 3DMARK . קיבלתי 12076.... AA וAF לא מופעלים, בדיקה רגילה (לא שיניתי כלום). קטליסט 3.2... לפי כל הביקורות, והכרויות עם אנשים בעלי הכרטיס אני אמור לקבל יותר... מישהו יכול לעזור? ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש תשובה לשאלה הזאת כבר הרבה זמן. איזה כרטיס שati הולכים להשיק ייתחרה ב8800gts 320mb ומה הסיכוי שבאמת יהיה טוב ממנו ומשתלם ממנו ברמה שיהיה לי שווה לחכות אליו. (אני בונה על ה8800gts 320 ובא לי כבר לקנות אותו.)
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן את ה7970 ויש לי כבל HDMI יחסית מאוד פשוט של 60 שקל בערך ויש גם את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס רק שהוא מאוד קצר אז אני לא יכול להשתמש בו השאלה שלי עד כמה זה משפיע בתמונה \ הורס את הכרטיס? האם שווה להשקיע בכבל הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1638 אפשר לסמוך על TWINTECH? מעדיף לשמוע מכאלה שהיה להם כרטיס מסך שלהם
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מאחר ואני משתמש ב-AGP אפשרויות השדרוג שלי מוגבלות. בהתחלה חשבתי שאולי עדיף לשדרג את כל המערכת (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך ואפילו מארז), אבל זה יוצא יקר מידי בשביל משכורת חייל. אבל אני עדיין רוצה ליהנות מאובליביון או HL2 בסופי שבוע. אינני עומד לשדרג את המערכת בשנים הקרובות, אז חשבתי שעדיף לקנות את הכרטיס החזק ביותר שיש כיום ליציאת AGP. הכרטיס הוא 7800GS, שעולה כ-2000 ש"ח. (תנו לינק אם ניתן לקנות את הכרטיס במחיר נמוך יותר). קראתי שזה כרטיס מפלצתי, אבל האם משתלם להשקיע כסף בכרטיס כל כך חזק למחשב מיושן? האם המערכת תסרס את הכרטיס? מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 512MB DDR 400 ABIT NF7 כונן קשיח די ישן. (אולי זה יכול להגביל...)
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול גיליתי שכרטיס המסך שלי נפטר לאחר ששימש אותי נאמנה מזה כמה שנים. המחשב נדלק, מצפצף קצת וממשיך במה שנשמע כמו תהליך boot תקין, אבל המסך לא מציג שום תמונה. החלטתי לקנות כבר כרטיס מסך 256MB למרות שהמחשב מיושן (P4 2.4GHZ) אך נתקלתי במספר בעיות, אין לי חיבור PCIE לכן אני צריך כרטיס AGP במניואל של לוח האם (ASUS P4XP-X) כתוב שיש סלוט של AGP X4 שאלתי היא, האם כרטיס כמו זה: (דוגמה) http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378902 שהוא AGP X8 יעבוד על המחשב שלי, והאם אוכל לנצל את יכולותיו במלואם ? תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי דילמה רצינית לגבי כרטיס המסך שאני רוצה להביא למערכת החדשה שאני מתכנן לקנות! אני מתלבט בין HD4870 512MB GDDR5 / HD4870 1024MB GDDR5 שני הכרטיסים הם של SAPPHIRE כלומר הכרטיסים הם מאותו סוג רק הקטע של הזיכרון פה משפיע. המסך שלי הוא 22 אינצ' LCD של סמסונג מדגם T220 עכשיו הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 ופה ניכנסת הדילמה שמעתי שברזולוציה כזו לקחת את ה 1024MB זה מיותר לחלוטין! רק ברזולוציות גבוהות יותר כמו של מסכי 24 אינצ' ממולץ לקחת 1024MB אבל הבעיה שהיו שכאלה דווקא לחצו לקחת 1024MB ופה אני כבר משתגע ואני מבקש רק ממי שמבין/יודע/יש לו ניסיון להגיב בנושא! איזה כרטיס כדאי לקחת למערכת שלי.... ואלו הרכיבים שאני סגור כמעט 100% לגביהם: מעבד- לא ידעו כנראה Q9550/E840…
-
- 16 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהליין חברייה... ברשותי כיום מסך 14 אינץ' של פאקארד בל שכבר די נמאס לי לסבול מגודלו המצומצם...ועקב השימוש המוגבר במחשב בתקופה האחרונה החלטתי שזה הזמן להחליף אותו במסוך... המחשבות שלי בעיקר רצות לכיוון 19 אינץ' אולם עדיין לא שללתי לגמרי 17 אינץ'... ואני רוצה לקבל מכם מהם הפרמטרים החשובים לבדיקה של מסך לפני קנייה: א. רזולוציה - 1600 X 1200 - לא כדאי פחות נכון? ב. גודל נקודה. 0.20 - לא יותר נכון? מה עוד? מה לגבי חברות? ואיפה הייתם קונים? מכרזים? או בחנויות המוכרות ברשת? או בכלל בחנויות... תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעשה שהיה: כבר כמה שבועות שהמחשב קופא/עושה ריסטים פתאומים/נכנס פתאום לכאילו סטנביי ולא יוצא כל פעם שהמחשב היה עולה מחדש הוא היה נותן לי הודעה שהמחשב נכבה בצורה לא סדירה ונתן לי איזו הודעה על הדריבר של ATI (והחלפתי כמה דריברים עם כמה התקנות של חלונות..) בקיצר בזמן האחרון הוא היה קופא בתדירות של בערך פעם ביום ופעם בכמה ימים היה נותן לי את השגיעה שמופיעה בקובץ המצורף לפני בערך שעה המסך פתאום התחיל להחליף צבעים וכל התצוגה הזדבלה לגמריי וזהו.. אין כרטיס.. :'( חשוב לצין שהכרטיס לא היה בשום OC ועבד בצורה טובה רוב הזמן הכרטיס מת, והוא בן שנה וחצי בלבד :'( יהי זכרו ברוך... (ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו לקנות כרטיס אחר. מי הרשה לא למות פתאום?!?)
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רוצה המלצה על כרטיס מסך טוב של עד 1600 ש"ח גג 2000 ש"ח מתעניין בעיקר בג'יפורסים סידרה 7XXX gt\x\gx2 אז קדימה להמליץ.... :-\ כמו כן ראיתי gx2 של חברת BFG במחיר זול יחסית לסידרת הGX2 האם זה בגלל איכות של רכיבים זולים יותר? ההבדל הוא הבדל של אלף שקל בינו לבין אסוס וג'יגה בייט!!! יותר חושב על הכיוון של ASUS...... בתודה מראש שגב שטובי. :s05:
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, מפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 מסך:Hannspree 22 HG216D גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Hannspree , זמן תגובה: 5 מילי שניה אשמח לשמוע את הצעתכם בנושא הכרטיס GTX 260, במשחקים להפעיל V-SYNC ? מה זה תורם ? להפעיל Verticle analise (סנכרון אנכי) ואם כן אז כמה? X4 וכו ? מה ההמלצות שלכם בכדי שמשחקים יעבדו אצלי בצורה הטובה ביותר. בהגדרות של NVIDIA יש חלונית MA…
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
תקרא את זה אח"כ - במיוחד את הסוף, פשוט ענק! http://www.dailytech.com/NVIDIA+CEO+Were+Going+to+Open+a+Can+of+Whoop+Ass/article11448.htm רצוי לקרוא את כל הכתבה, או מינימום את הפיסקה האחרונה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-