עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MichaelK,

סליחה על השאלה המאוד בסיסית אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. DX10 יצא כבר? אם לא אז מתי הוא צפוי לצאת?

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Iv0ry,

יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by spike_staff,

שלום חברה'! יש לי כרטיס מסך GTX 470 עם קירור של GELID. הקירור היה מגיע עם מתאם חשמל למאוורר כך שאפשר לחבר אותו לבקר מאווררים במקום ישירות לכרטיס ולשלוט במהירות. אתמול איכשהו הצלחתי להרוס את הקבל ועכשיו אני סובל מרעש של הקירור הזה שמסתובב כל הזמן ב 100%. יש מצב להשיג מתאם כזה חדש בארץ? (אשמח גם לדעת איך נקרה מתאם כזה אולי לא מצאתי כי לא חיפשתי את מה שצריך)

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. (פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by sagim194,

כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  6. http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תכינו הרבה מזומנים בשביל ה8950GX2 שיעלה 600$. בטח ובטח אם אתם מתכננים לקנות אותו בארץ

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  7. הנה זה : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי טלויזיה שמחוברת למחשב דרך HDMI למחשב כרטיס מסך ONBORD עם יציאת HDMI האם כרטיס חזק יותר ישפר את הצפיה בסרטים ו שאין לזה משמעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זה אפשרי או שעדיף שהכל יהיה אותו דבר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Bender Rodriguez,

קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק.

12. Started by orrm,

כן כן, שמעתם נכון.... רק אנשים אשר הזמינו מראש את הכרטיס יזכו לראות אותו עם המערכת קירור הרעשנית והביצועים הלא יעילים ביחס למחיר שלו. שימו לב לחדשות שם...... רק הכרטיסים מהגרסא הרגילה ימכרו במחיר של 330$...

13. Started by bigwave,

אז ככה, אני ממש לפני קניה של מחשב חדש. אני מבין קצת במחשבים, בניתי מחשב עם מעבד חזק E6400 עם לוח אם חזק וזיכרון של 2 ג'יגה מהירות 800 של קינגסטון. פעם כשהמחשב שלי היה חדש שיחקתי בכמה משחקים אבל מאז אני כבר לא יכול לשחק כי הוא ישן, עכשיו במחשב החדש אני בטוח ישחק אני אוהב משחקי יריות כמו מקס פיין הישן, medal of honor , splinter cell פיפא 2007 , ובכלל אני רוצה שמשחקים חדשים שיצאו עכשיו ובשנתיים הקרובות לפחות יוכלו לעבוד בצורה טובה על המחשב. אז הגענו לכרטיס מסך, מכיוון שאין לי מושג אם אני נקרא גיימר חובב ממוצע או ממוצע + אין לי שום מושג לגבי כרטיסי מסך אז הקצבתי לעצמי 800 ש"ח לכ.מסך ובחנות המליצו לי לשים במחיר הזה את ה GF 7600GT מה אתם חושבים? הכרטיס יתאים לי? יחזיק מעמד למש…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by def,

יש לי Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Model P4B533 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2424 MHz FSB 133 MHz Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Name NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Version 6.13.10.4109 את ה DirectXוהדרייבר של הכרטיס מסך הורדתי אתמול והיום קיבלתי 5990 נק בד"כ התוצאות היו סביב 9000+ עד 9800 מה קרה ? מה עושים???? זה הדף תוצאות http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&XLID=6000820&UID=9990456&projectType=6 יש מצב שיש קשר לזה שעברתי מ60 הרץ ל72??? :AR15: עריכה: עכשיו הרצתי עד פעם אבל ביטלתי את הtv out וגם הורדתי בחזרה ל60 הרץ והתוצאה היא …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 3gh,

יש לי AMD 64 BIT 3200 6800 GT 256MB 1GB RAM קיבלתי ב3DMARK05 4000 ומשהו זה תוצאה טובה למחשב שלי? יש לי דרייברים 69.3 ולא עשיתי אוברקלוק , ראיתי אנשים עם מחשב דומה לשלי שהגיעו לתוצאות של 5000 ומשהו אז התחלתי לדאוג לגבי התוצאה שלי

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  16. כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shalita,

יש לי ספק ATX-450 JSP של EZCOOL (כ 450 וואט) מעבד E6300 ו 4 ג'יגה זיכרון יחזיק GTS 250?

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתעניין בכרטיס טלוויזה למחשב הנייד שברשותי ( מפרטו מופיע במפרט שלי בצד). העיניין שהכרטיס צריך ליהיות בתצורת Express Card. אני אשמח לקבל הצעות אם אפשר כמובן כולל מחירים והיכן ניתן לרכוש במידה וזה יתאים לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by TAsraf,

טוב אז ככה יש לי PSone הקטן לא הבלטה הגדול ואני רוצה לחבר אותו למחשב (יעני שיראו מה אני משחק דרך המסך כמו בטלוויזיה) ויש לי את הכרטיס Sapphire ATi X1900 GT R580, 574 MHz, 1188 MHz, 256 MB GDDR3 יש לי מאחורה בכרטיס 2 יציאות של DVI ועוד מקום שאפשר להכניס בו S-Video שנראה לי שרק משדר לטלויזיה ולא יכול לקלוט מבחוץ אבל יש לי בכרטיס Video In Video Out (VIVO) אז אני יכול לחבר את הPS לא? על המוצר: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  20. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קניתי את זה לפני 10 שנים עם הפנטיום 3 שהיה לי. אני זוכר שהיה ה'טופ' והיה ממש מגניב וכייף לשחק עם זה. והיו לי כל מיני סרטוני דמו תלת מימדים של 3DMARK. האם ניתן להתאים את זה איכשהו למחשב הנוכחי שלי בכדי לראות משחקים בתלת מימד? או שאין בכלל קשר לכרטיס מסך וזה 'תוספת' שניתן להתקין בכל מחשב. http://www.stereo3d.com/revelator.htm

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by J0n1,

יש לי כיום FX5500 שאין לו DVI ואני רוכש את המסך DELL 2007FP כדאי לי לרכוש את הכרטיס Gigabyte nVIDIA GeForce FX5200 128MB רק בשביל הDVI לסרטים? כי אני לא משחק במשחקים... או שאולי אני אחבר את המסך בS VIDEO של הFX5500 וזאת תהיה איכות שדומה לDVI? (אני לא מתכנן את זה לאורך זמן כי אני הולך לקנות מחשב בעוד כמה חודשים אבל עד אז אני רוצה שהאיכות לא תהיה נמוכה מזאת שאני רואה עכשיו עם הCRT) תודה

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  23. אהלן, אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך. המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן. על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום? מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו. תו…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. מישו עוד נתקל בתופעה?... אע"פי שה VSYNC מאופשר בדרייבר ובמשחקים הנ"ל, ה Screen Tearing פשוט קיים ומחרפן. בדקתי עם כל אחד מה 5870ים שברשותי, וגם כשרצו יחדיו ב Crossfire. עושה רושם שהדרך היחידה לפתור את זה נכון לעכשיו היא באמצעות הרצה של D3D OVERRIDER. *עדכון* - מרפרוף נוסף בגוגל, עושה רושם שכל נושא ה Vsync, בשילוב Win Vista/7 וסידרת 5xxx לא ממש מתפקד כמו שצריך (בהנחה ומסתמכים רק על ה CCC של הקטליסט), קצת מטריד שעד עכשיו ATI לא ממש טרחו לסדר את זה. דוגמא למשתמש שנתקל בדיוק באותן התופעות (אני כרגע עם 10.4, וזה עדיין לא פותר את זה) - http://www.tomshardware.co.uk/forum/286296-15-vsync-problem-5870-catalyst-windows-64bit

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by bareyal,

ה- LG הוא כמובן LCD 17 ועולה כ-1800 ש"ח ה-SAMSUNG הוא CRT 19 ועולה כ-1450 ש"ח. השימוש הוא להכל: גם סרטים גם משחקים. המחיר משחק תפקיד. והוא יתרון לזול יותר. תעזרו לי בקשה אני לא יודע מה להחליט, ואני יודע שכל החלטה תלווה אותי לפחות ב-3-5 שנים הבאות... HELP!!!!!!!!!!!!! ??? :s05: ??? :s05:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.