כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלווזיה למחשב כדיי לחבר את הסוני למחשב וגם בשביל לראות טלווזיה.. מישהו מכיר וממליץ על הכרטיס AVerTV Box9 Aver Media ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402228 חייב עזרה אין לי שמץ בכרטיסי טלווזיה..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שמעתי שקיים מסך כזה למישהו אולי יש אותו ואולי שמע ביקורת ? ובכלל מה מחירו פה בארץ
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB - 1940 Nis Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB - 2550 Nis שאלה 1: האם ההבדל של 610 ש"ח עבור התוספת בזיכרון, שווה את זה? שאלה 2: מה המקבילים של הכרטיסים האלו ב- ATI? שאלה 3: האם חברה הזו טובה? שאלה 4: האם יש כרטיסים בסכומים האלו, טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט, ועד אז צריך לעשות החלטה ,חשבתי ששניי Nvidia ge-force 7600GT בSLI יהיו חזקים כמו 7900gtx , ויותר זולים גם (אני קונה במחיריי ספק אז זה מבוסס מה שאני אומר) , עכשיו צריך לבדוק עם הוא תומך בSLI (ה-7600 ) והאם המחיר של לוחות שתומכים בזה שווים את המחיר הנוסף
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם מסך הזה TFT 17'' 710N? היה טוב לגימר?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש במקום ה 19 של סאמסונג הישן שלי והשיקול המרכזי שלי הוא קניית המסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר בלבד עד 2500 שקל. נאמר לי בפורום שהמסך של VIEWSONIC 19 אינץ שעולה 1300 שקל הוא בעל איכות תמונה עדיפה על כל LCD שחשבתי לקנות LG 1970 HR או 1900 R.או ה 22 אינץ של CHI MI מסך רחב... אך כעת מתברר לי שהמסך CRT של VIEWSONIC יצא לפני כמה שנים לשוק אפילו! יכול להיות שמסך LCD משנת 2006 יציג פחות איכות ממסך CRT מלפני כמה שנים? אם כן אז עדיף לקנות את ה CRT שהוא גם בנוסף יותר זול? ( 1300 שקל לעומת 2000 ל LCD ) העיסוק העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים. וגם אני רואה שכולם קונים LCD אפילו גיימרים כבדים ואני לא רוצה להיות פתאום פרימיטיבי לקנות CRT ענק שוב הבעיה אני מפחד שאני קונ…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, האם מסך דק "17 הוא נוח לרזולוציה של 1280X1024? מסך דק 17 הוא רק במעט גדול יותר מ CRT 17, ו CRT 17 נראה טוב (ומספיק גדול) רק עד 1024X768 ב LCD, מסכי 17, 18 ו-19 אינץ תומכים ב NATIVE של 1280X1024 שנראה לי קצת מוזר... האם כדי במקום 17 לקנות מסך 18 פשוט יחסית כמו MAG?? (יש להם 18 אינץ ב-3000 ש"ח !) אחת המטרות המרכזיות שלי במעבר ל LCD היא הקלה על העיניים, הבנתי שעל מסכי LCD ניתן להסתכל שעות ללא כאבי העיניים האופיני ל CRT (גם בREFRESH RATES גבוהים)... ואני לא רוצה לעבור ל LCD רק כדי לגלות שהפונטים קטנים ואני צריך לאמץ את העיניים. (אני לא רוצה לעבוד ב-1024X768 ב LCD) דבר נוסף, היכן ניתן לראות מסכי LCD באזור ת"א? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. רציתי לדעת משהו על מסכי הLCD המדוברים כל כך . 1)האם הם צורכים פחות חשמל ? 2)האם הם פחות מכאיבים לעיניים (כך שמעתי)? 3)מה הטווח מחירים? 4)מה הגדלים? 5)אילו חברות יותר טובות ואילו פחות? אשמח לכל מי שיענה לי או יפנה אותי למקום הנכון .
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם מסך LCD יכול לשמש כטלויזיה ? ניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (YES) ?
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם מסך LCD לא יעייף לי את העיניים ???
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ה-catch? (אם בכלל)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למדנו היום (ברגע זה, ;D) בשיעור תכנות על הצבעים והביטים והשטויות... 16 ביט= 16 מיליון צבעים 32 ביט= 4294967296 צבעים!!! והשאלה שלי אם כל מסך באמת מציג אותם. ואם כל מסך מציג את כולם אז למה מסכים אחרים הם בעלי צבעים יפים יותר ממסכים אחרים. ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם בזמן הקרוב אני רוכש מסך פלזמה 50" לסלון,ומה שרציתי לדעת האם המסך יתאים לעבודה מול מחשב? כלומר אני יכול לצפות במסך הפלזמה ולקבל את אותה האיכות שיש לי במסך lcd של המחשב? ואם כן, תאמרו לי בבקשה מה אני צריך לבדוק ולוודא בחנות שיהיה במסך הפלזמה[כניסות,חיבורים,רזולוציה וכו'] ואם יש מישהו שיודע על דגם מסויים שייענה על הדרישות אני אשמח לקבל עצות. מודה מראש על העזרה יום טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1) האם כדאי לרכוש את הLG1750SQ שהוא 8MS או MAG שהוא 12MS כשהם אותו המחיר. 2) להתפשר על כרטיס מסך אינטגרלי של לוח האם (intel graphics extreme II O\B) או להשקיע בכרטיס מסך פשוט? 3) אם להשקיע מה עדיף FX6200 256MB או ATIX300?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP191-S שקניתי לפני כמה חודשים. נתחיל בזה שאני מאוד מאוכזב מהמעבר ל LCD אחרי שנים של הנאה עם CRT של SONY TRINITRON שכבר הזדקן אחרי 5 שנים. מה שמטריד אותי במיוחד הוא דבר מאוד מעניין ששמתי לב אליו לאחרונה , בדקתי שני מסכים 17" אחד סמסונג 730B השני VA712 של VS שני המסכים לכל הדעות גם זולים וגם נחשבים מבחינת נתונים פחות איכותיים מהמסך שלי ובשניהם לפי 200 בדיקות שעשיתי רואים טוב יותר וחד יותר. הכוונה שלי היא בעיקר בעבודה עם אינטרנט , מסמכים וקריאת טקסט. במשחקים ההבדל לא מורגש. אפשר לראות את ההבדל במדוייק כאשר מסתכלים על סרגל הכלים והאייקונים ב SYSTEM TRAY . בשני המסכים של ה-17 אינטש ראו הרבה יותר טוב מאשר במסך שלי. אצלי גודל הנקוד…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-