עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי ספק TT purepower 460W עם חיבור 6 פין אחד.. והכרטיס דורש שניים, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפצל של 2 מולקסים ל6 פין כדי להשיג עוד חיבור?.. ואיך זה ישפיע על הביצועים.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. Started by gilad_mos,

היי אני משתמש ב ATI RADEON 9200 VIVO ואני מנסה להקליט תוכניות מהטלויזיה אתו. הרעיון המקורי היה ליצור לי TIVO משלי בלי לשלם 2500 ש"ח לYES. מאחר והכרטיס כבר היה, כל מה שהיתי צריך זה לחבר אותו לטלויזיה. כל זה נעשה, ואני רואה טלויזיה מצוין דרך המחשב. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להקליט (ללכוד). האיכות של הלכידה יוצאת ממש גרועה, גם מבחינת תמונה וגם מבחינת סאונד. התמונה ברזולוציה מאד נמוכה יחסית והסאונד נשמע רועש ומתכתי. אני משתמש ב ULEAD Video Studio ללכידה ועריכה. האם יש המלצות איך לשפר את האיכות? תודה גלעד

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by sh2006,

מה כדאי ? האם הבדלי הביצועים ביניהם שווים את המחיר? מפרט ספק כוח: HEC 450W מעבד: AMD Athlon 4400+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 4gb ddr2 800mhz מסך: ACER 19 PALIT 9800GTX+ 512MB 700 שקל PALIT 4850 512MB 650 שקל או 9800GT 1G* PALIT 600 שקל תודה

4. Started by michelle12,

הי, אני מתלבטת בין שני מסכים: CTX PR711F WEGA TRINITRON 17 inch IIYAMA Master vision Pro 413 17 inch מה דעתכם? יש מישהו שיש לו את אחד המסכים האלה? תודה נמראש, מיכל

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by asaf_army,

אני מתכוון לקנות לסלון ביתי טלוויזיה 46''. מבחינה גרפית ,האם אוכל לשחק במשחקי PC על טלוויזיה כזו ? אם כן מהי החומרה הדרושה ? (כרטיס מסך בעיקר). תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 3gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים קלים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. וגם כדי לקבל חיבור HDMI, כי כרגע אני צריך לחבר את הקול בנפרד מהטלוויזיה למגבר וזה פחות נוח. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח עדיף קצת פחות אם זה הגיוני. המגבלה הגדולה זה המקום במארז, האורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ וזה חייב להיות כרטיס פרופיל נמוך. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני קונה מKSP את האסוס X300 ורציתי לדעת אם הוא משתווה GE FORCE 5700? אם לא אז לאיזה ביצועים הוא נשתווה בגיפורס?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MasterOr,

נהרס לי הFLATRON 776FM ששירת אותי כמה שנים טובות ותיקון הוא בסביבות ה400 שקל בלי אחריות, ככה שיותר משתלם כבר לקנות מסך חדש עם אחריות ל3 שנים.. אז ככה אני מחפש מסך עד 1000 שקל אבל מחפש משהו יותר בסביבת ה800 שקל ~ ראיתי בזיגזג את ה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 שנראה די טוב אבל אין לי מושג בקשר לפרטים. מה אני יכול לבדוק? המסך הוא למשחקים ועובדת אינטרנט.. לא הזכרתי שאני מחפש 17"

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700 שמחובר באמצעות כבל S-Video לטלוויזיה. לאחרונה הטלוויזיה הפסיקה להציג את המחשב משום מה. רק כאשר המחשב בטעינת הווינדוס, בדוס, הוא מוצג בטלוויזיה ולאחר מכן, שעלה הווינדוס שוב לא רואים כלום בטלוויזיה. שיחקתי עם ההגדרות בדרייברים כמה שעות אך שום דבר לא עזר. הוספתי תמונה מסך, אולי זה יועיל במשהו. יש לציין שכבר השתמשתי ביציאת הטלוויזיה והיא אכן עבדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by m-o-r,

‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ Model GV-NX86T256D Chipset NVIDIA GeForce 8600GT Memory 256MB Memory Bus 128 bit Memory Type DDRIII 16Mx32 PCB Form ATX Bus Type PCI-E Bus Speed x16 D-SUB Y (By Adapter) TV-OUT Yes DVI Port Y (DVI-I) VIVO No Multi View Yes איך זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by leahd3,

אוקיי אז אם אתם עוקבים אחרי הפורום אתם וודאי ראיתם שהיה לי בעיית מתחים בין שני כרטיסי 970 ב SLI לאחר התעסקות רבה מצידי גילית מה הגורם לבעיה וזהו הדרייבר עם שילוב של ASIC של הכרטיסים אצלי היה בעיה שאחד הרכטיסים נתן בוסט ל 1380 ואחד נתן ל 1418 מה שגרם בSLI להורדת תדרים ששניהם יעבדו על 1380 ןבהתאם הכרטיס המהיר יותר הוריד מתח לאזור ה 1.115 שזה נמוך מאוד!!! במיוחד למאמץ מלא. דבר זה גרם לי לקריסות אפילו בווינדוס. היום הלכתי לTMS ושלומי וקיריל פשוט קיבלו אותי בזרועות פתוחות והבנה.... למרות שאחד הכרטיסים נררכש יד שנייה ( יומיים לפני). יכלו לומר לי נשלח ליבואן חכה שבוע ודברים בסגנון אבל ממש לא!!! פשוט מאוד דאגו לי לכרטיס עם ASIC תואם עכשיו יש לי 82% ו 78% כאשר אחד בבוסט ל …

13. Started by shimon1,

התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היא באמת תשפר את הביצועים? אפילו בקצת? ואם כן מה אני צריך לשנות בה?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3 ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה. יש לי AMD 500, על לוח של F5F93 ALI M1442A1 CHEEPSET) זיכרון 256 DDR 64 +DDR כרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MB HD WD 40GB 7200 CD X44 מערכת הפעלה WIN XP משהו יכל לעזור? :'(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by מרק10,

שלומות, האם לוח האם תוצרת ASUS מדגם P5KR עם חריץ PCI-E יכול לעבוד ללא שום בעיה עם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GT730 ?[h=1][/h]קישור ללוח האם: https://www.asus.com/Motherboards/P5KR/specifications/ קישור לכרטיס המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by kisin,

יש לי דילמה גדולה שרק אתם (כרגיל) תוכלו לעזור לי להחליט. אז ככה, אני גיימר שאוהב להשקיע את השעות הקטנות של הלילה במשחקים. לפני כשנתיים קניתי לי איקס בוקס ושיחקתי בו להנאתי והייתי מבסוט עד השמיים. עכשיו, כבר כמעט לא יוצא שום דבר מעניין לאיקס בוקס, ואני מחכה לחסוך קצת כסף ולקנות את האיקס בוקס 360. יקח בערך שנה עד שאני אקנה את האיקס בוקס 360 כי אני מחכה שיצא צ'יפ נורמלי למכשיר ואני חוסך כסף לזה. אז בינתיים אני תקוע עם איקס בוקס שאין ממש מה לשחק בו בימים שחונים אלה ועם מחשב חזק (AMD athlon 3000+ וגיגה זכרון) אבל עם כרטיס מסך מעפן (geforce 4200). והדילמה שלי היא האם להשקיע עכשיו בכרטיס מסך טוב כדי להנות לפחות מהמשחקים שיוצאים עכשיו למחשב?? זה דילמה כי אני חוסך לאיקס בוקס אז חב…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מהיא החברה שנותנת את הכרטיס הזה עם קירור סטוק הכי קריר...? מישהו אולי יודע או שיכול לכוון אותי לטבלת השוואות?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by idan oren,

אני יודע שאפשר לפתוח את הכרטיס 6950 ל6970 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות את זה גם עם 7850 ל7870ץ זה אפשרי או שAMD החכימו וחתכו בעזרת חומרה ולא תוכנה בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by Doctor SuS,

ניסיתי לקרוא כל מני הסברים למושג, אבל לא ממש הבנתי... האם חוסר בפתיחת צינורות עלולה להיות הגורם לכך שכרטיס המסך שהזמנתי לא פעל?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by 659zzz,

שלום לכם, אני קונה מחשב בסביבות 10000 אלף ואני רוצה להשקיע בכרטיס מסך איזה כדאי מה מו מי.. האם הכרטיסnvidia 8800gts 512 mb c?? מומלץ?? מה אתם אומרים? מה כדאי?? מוכן להשקיע על זה עד 1800 שח תודה לכם..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by omerbiran,

שלום, קניתי כרטיס מסך 3850HD 512MB 256MHZ התקנתי כבר דרייברים ופועל לי מצוין אבל יש לי 2 שאלות: 1.משהו אמר לי לעשות לו OC ל3.4 הוא צודק? אם כן איך עושים את זה? 2.כשאני נכנס לEVEREST אז כתוב שם שיש לי כרטיס מסך 3800HD Series למרות שיש לי 3850HD וחבר שלי קנה בדיוק אותו כרטיס ולו כתוב 3850HD למה? איך אני מסדר שיהיה רשום לי 3850HD ולא 3800HD Series ? תודה.

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  24. היי יש לי כרטיס מסך leadtek ti-4200 vivoלכרטיס מתחברים כבלים שקיבלתי עם הכרטיס שמפצלים ל-S-Video ן-RCA כאשר אני מחבר את ה-rca לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מנסה את ה-S-video יש לי רעשים והתמונה כאילו רועדת קצת... לא מבין מה הבעיה ..מישהו נתקל בזה?זה קשור לדרייברים אולי? החלפתי כבל זאת לא הבעיה...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by spinchicken,

ניסיתי לחבר את היציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה והתמונה ממש גרועה, הכל מרצד ומטושטש יש לי כרטיס radeon 9600 pro עם יציאת s-video שאמורה לעשות את העבודה והטלוויזיה היא toshiba 29VH36G. אולי יש איזה הגדרות שצריך לקנפג או משהו שלא עשיתי? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.