כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי רדאון 8500 ומאז שקניתי אותו היית לו בעיה במשחק דספרדוס... כל חמש דקות משחק זה התחיל כזה לקפוץ ואז זה יוצא בפיתאומיות... עכשיו יצא רובין הוד, גם כן משחק ענק! כמו קודמו, הוא גם כן כל חמש דקות יצא בחזרה לוינדוס והשאיר אותי מזיל ריר לסיים את המשחק המהנה... והינה מגיע המושיע... דריוורים חדשים מATI והכל מסודר... (חשוב לציין שהיו לי לפני זה הדריוורים של קטליטיס 2.3... והם לא חידשו שום דבר מ2.2...) ובדריוורים יש טכנוליגיה די טובה בשביל גרפיקה יותר יפה... אופצית הTRUFORM... ואפשרות לבחור על איזה AGP יעבוד הכרטיס... (אצלי הלוח תומך בX4...) 8) אין מאושר ממני...
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
איזה כ. מסך נחשב ליותר טוב? NVIDIA FX G4 TI6400 READON 9700 PRO
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שתי ספינות הדגל בדור ה-Radeon RX 7000 שכבר הושקו לפני מספר חודשים - יגיע תורו של ה-Radeon RX 7600 XT הצנוע?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מחשב פנטיום 4 2400 mhz זיכרון 1 G של קינגסטון 400 MHZ הלוח אם נותן 4 agp וספק כוח של 400 w אך המחשב מלפני חמש שנים אז אני בספק לגבי היכולות של הספק אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בינתיים עד שאני אשתחרר מהצבא -לוחם לא חוזר הרבה הביתה אז עדיף משהו זמני שיחזיק את הגרוטה החביבה שלי : ) אני לא מחפש להריץ מחשקים כבדים אלא משחקים קלים כמו מנג'ר ופרו אבולשיין חשבתי על 4 כרטיסים שכולם עומדים בתקציב שלי hd 3650 ddr 3 agp 512 MB -498 שקל gforce 7300gt 512MB -בערך 420 שקל gforce 7600gs 512 MB radeon 1650 x pro 512 MB איזה כרטיס הכי יתאים לי למחשב? תזכרו שיש להתחשב בצריכה של הכרטיס מול הספק ואם הספק שלי מתאים תודה רבה לכל העונים!!! : )
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך זול מומלץ ל: 1. יישומים משרדיים 2. סרטים 3. DVI 4. מסך רחב 22" 5. לא מתחמם 6. למחשב ישן בן 6 שנים (לא זוכר איזה slot יש לו) דגש - לא צריך תמיכה במשחקים, או רק משהו מינימאלי.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הבנתי כבר שהראדון 9500 פרו מציג ביצועים יותר טובים משל כרטיסי ה- Ti4400 , Ti4200 לפעמים ואפילו Ti 4600 . אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה הפונקציות(?) AA ו-AF שגורמות לכרטיס הנ"ל לעבוד יותר טוב, איך הן גורמות לו להציג ביצועים יותר טובים וכאשר הכרטיס פועל עם הפונקציות הנ"ל איך הביצועים שלו לעומת משפחת הTi4x00 ?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי מחירון שבועי לדילרים שיש בהם החנות לכל מיני חלקים וראיתי שם: PALIT Geforce 8800GT 512MB PCIE2.0 ואני שואל אם זה שווה את המחיר 1,060 ש"ח כי בכל אופן זה PALIT והוא יותר חלש מהגרסאות האחרות של 8800GT? (אני לא מדבר על OC אני מדבר על החברות). http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=143 הלוח אם שלי זה ASUS P5-NE SLI, תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אוקיי,לאחר שיטוט קל ברשת הבנתי שהמסכים הטובים הם מסביבות ה2300 ש"ח,לכן השאלה שלי היא....איזה? ובבקשה אל תפציצו אותי בIIYAMA 454 PRO הוא הכי טוב,קראתי עליו ביקורת שהיתה די פושרת. הבנתי שסמסונג הם ממש טובים.מה אתם אומרים על ה959NF? נ.ב. יש לי מסך 15 ישן,ואני רוצה לשדרג למשהו קצת יותר רציני,בנוסף יש לי GTS2 של ASUS,אבל ברור לי לחלוטין שהוא לא ממש יוכל לסחוב מסך 19" ולכן יחד עם המסך יבוא R9700 של ג'יגהבייט,ולכן כ"כ חשוב לי שהמסך יהיה טוב עד כמה שאפשר. בתודה מראש. http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,90703,00.asp
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה פה משבחים את המסך הזה.. החלטתי לראות מה יוצא מהמכירות הפומביות באולסייל..ולקחתי אותו ב1740 (1780 כולל משלוח) עכשיו נשאר לי רק להזין את מספר הישראכארט וזהו כדי לאשר סופית.. האם לקחת או לא? משתלם? כן? לא? החלטה מהירה אני צריך
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אז ככה... התחלתי לעבוד בחנות מחשבים (תגידו לי מזל טוב ) ונכנס לקוח לפני כמה ימים רמה כרטיס מסך יותר חזק... המחשב שלו P3 משהו... AGPx4 אני המלצתי לו לחקת את ה 9600XT אבל מכיוון שאני לא יכול עדין למכור חומרה הפנתי אותו למישהי אחרת שמטפלת והיא אמרה לו שהוא לא יכול לשים שום כרטיס שם חוץ מהישנים כי P3 לא תומך בכרטיסים החדשים...ואני טענתי שזה כן תומך והיא אמרה שלוחות P3 ישנים ובכלל לא תומכים בכרטיסים החדשים וצריך העידכון ביוס... אני עדין טוען ש ה 9600XT יפעל על P3 עם AGP 4 ולא משנה איזה לוח. תענו ...אני כבר יראה את זה בחנות (עכשיו אני יוצא כבר לעבודה יש לי הפסקה בין 2 ל 4) דרך אגב אנשים מכפר סבא מוזמנים לקפוץ לבקר ... יש לנו לפעמים דילים מעולים! (דרך אגב החנות ה…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך hd 4890 אני ממש מרוצה מהכרטיס הזה, לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, אני מחפש כרטיס חדש שיהיה פחות או יותר ברמה שלו (עדיף שיתמוך בdx11) המפרט: לוח אם: 770ta-ud3 ASUS ספק GX 550 מסך BENQ GL2250 זיכרון 4 gb מחפש כרטיס בסביבות 500 ש"ח האם יהיו מבצעים ב black friday ואם כן איפה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב ואני מתלבט בין ה8800 GTX לGTS בגירסת ה640 מגה ראיתי בכתבה שההבדלים בביצועים בין שני הכרטיסים, במשחקים שיש היום לא כאלה גדולים, הבדל של כמה נקודות בלבד, מישהו יודע בערך בכמה אחוזים מתבטא ההבדל בביצועים? כרגע התקציב לא חשוב, יש לי כסף לקנות את היקר יותר אבל אני לא יודע אם זה נחוץ בשביל הכמות שעות שאני בכלל יושב על משחקי מחשב רוב הזמן אני עובד בתלת, בעקרון אני שוקל לרדת כי נראה לי שההבדל לא כזה משמעותי ואני רוצה לשמוע את הכסף למשהו אחר.. כמו WACOM למשל. מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה.. תודה מראש עמית
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מסתבר שלמרות ששמתי באנריל 2 את כל האופציות על המקסימום ואמרתי שאין הבדל גדול בינו ובין הכרטיס המוחלף NVIDIA 440 קיים הבדל גדול! מסתבר שאפשר לשנות במאפייני הכרטיס את הפילטרים שנקראים החלקת משוננים (?) ל- x6 ואת הפילטר האנאיזוטרופי ל- X16 קיבלתי תמונת מסך מדהימה באיכות ובצבע אבל כנראה שעברתי גבול מסויים עם הפנטיום 3 733 שלי ולמרות שהמשחק התקדם חלק הורגשה ירידה במסכים לשניה שהוא מצליח לייצר. לא נורא לפילטרים האלה יש הרבה ערכי ביניים ואני מניח שנצליח למצוא משהו איכותי וגם מהיר.
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בFS2002 במערכת הDUAL HEAD שלי (מורכבת משני מסכי LG 17 אחד מהם קניתי שלשום 700P) כאשר הגעתי לאיזור סכר הובר הידוע בטקסטורה המפורטת שלו המחשב טען קובץ והמשחק המשיך וכעבור חצי דקה עד דקה פתאום הופיעו פסים אנכיים במסכים. התקנתי עוד פעם את FS2002 אבל הבעיה המשיכה, הרצתי 3DMARK 2001 וגם שם אותה תופעה. החלפתי את DX9 בDX8.1 אך לשווא, כמו כן התקנתי את קטליסט 3 במקום 3.1. האם עשיתי את כל הדברים שאני אוכל להגיד כרטיס מסך דפוק או אני צריך אולי לפרמט ולהתקין מחדש XP בחשד של התנגשות גירסה של דרייבר או DX ? אני חייב לציין שבWIN ובעת הרצת DIVX הכל עובד חלק.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרטיס מסך חדש למחשב הישן: Amd athlon x2 5000+ 2GB ADATA DDR2 800MHz ספק כוח: Zalman ZM500 מסך: Viewsonic 19" vp930b המטרה היא שתהיה האופציה לשחק בכמה שיותר משחקים עדכניים ( אם הדבר יתאפשר עם החומרה הנ"ל). תודה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול? ומה זה אומר שחברה פחות טובה? תקלות? תקיעות? מוצרים פגומים? תודה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מחשב HP SFF בעל ספק של 240W השאלה איזה כרטיס (PCIe) ניתן להצמיד לו שייתן את הביצועים הכי טובים למשחקים? תודה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המסכים Mag 796FD LG F700P Mag 996PF אני לא צריך מסך עם איכות בשמיים, כרגע יש לי LG FLATRON 775FT והאיכות שלו מצויינת לדעתי(זה טרינטון נראה לי),אז מספיק שהאכות תהיה דומה. כל המסכים עולים פחות או יותר אותו דבר, ויש לשלושתם ביקורות טובות. האחרון זה 19", השפורפרת בו נראית לי פחות טובה אבל עדיין כתבו שהאיכות בו טובה. אני לא ממש סרטים זה יותר למשחקים ואינטרנט. אז איזה מסך עדיף ולמה? יזה הבדל גדול בין האיכות של ה2 הראשונים לשלישי? וגם כתבו של Mag 796FD יש שתי פסים או משו על המסך מה זה בדיוק? ועכשיו בקשר לכרטיס מסך חשבתי על xfx 6600 256MB DVI,TV DDR3 או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של PINE יש הרבה הבדל בינהם? או בכלל משהו של nvidia בסביבות ה1000 ש"ח (עדיף פחות) מה ה…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שהחלפת מחשב אינה באה בחשבון בעתיד הקרוב אני שוקל לשדרג כרטיס מסך בלבד הכרטיס הנוכחי הוא nvidia 9800gtx+ הצרכים שלי הם- צפייה בתכני hd מלאים (בלוריי מלא ו-1080) וכן ניגון סטרימינג באיכויות hd כך שאני צריך כרטיס שניגון hd זה הצד החזק שלו. כמובן קצת משחקי מחשב אני מניח שהוא צריך להתאים לשאר רכיבי החומרה שהם מעבד אינטל 8500 3.16 ghz לוח אם -g33 express chipest pci Express אשמח לשמוע דעתכם אם כרטיס מסך חדש ישדרג הביצועים בניגון תכני hd כבדים (סרטים וסטרימינג ) לעומת הכרטיס ה'קיים עדיפות לכרטיסי nvidia -חובה שיתמוך בהאצת חומרה עם טכנולוגיית cuda תקציב- עד 500 ש"ח (רצוי פחות) אם לדעתכם השדרוג מיותר, תגידו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שמתי לב לכמה וכמה הודעות (לא רק באתר הזה) של אנשים שמוכרים כרטיסי מסך מודרניים כגון gtx 970/980 אחריי חודש שימוש עם אחריות והכל... אלה נחשבים מכרטיסי המסך המוצלחים ביותר של nvidia מאז ומעולם... יש להם מוניטין מדהים ממה שחפרתי עליהם בפורומים שונים וביקורות... אולי כמה חברה שמתלוננים על קצת coil whine... אבל חוץ מזה...הישג טכנולוגי מרשים ואחלה תמחור (לפחות ל-970). אז נשאלת השאלה: למה לעזאזל? איזו סיבה יכולה להיות לבן אדם למכור כרטיס מסך בהפסד של כמה מאות שקלים בלי להניד עפעף??
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
LP פירושו כנראה LOW PROFILE והכוונה היא שהכרטיס בעל גובה נמוך. SILENT פירושו כנראה "ללא מאוורר" (קירור פסיבי). לפי מה שהבנתי ASUS מוכר כרטיס HD4350 בשני דגמי משנה, האחד הוא LP והשני הוא כרטיס בגובה רגיל. הבעיה בכרטיסי LP הנ"ל שהנפיחות של גוף הקירור חוסמת את הסלוט שצמוד לו אם הוא די קרוב לסלוט PCIE, חסימה כזו תהיה במחשב שלי . הדגם של גובה רגיל ניקרא גם ONE SLOT מכיוון שגוף הקירור אינו נפוח , לכן אינו חודר לתחום של סלוט נוסף. מבדיקה שעשיתי, כל מוכרי חלקי מחשב הידועים בארץ מוכרים את כרטיסי אסוס הנ"ל רק את בדגם משנה LP אבל אולי פיספסתי חנות שמוכרת בדגם של גובה רגיל. האם אתם מכירים איזשהיא חנות שמוכרת כרטיס אסוס HD4350 מדגם שאינו LP (כלומר כרטיס בגובה רגיל) ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב ל-GT שלי ביוס של U, אבל תוכנת הצריבה (WFFLASH) ביטלה את הצריבה כי הביוס החדש לא תואם לביוס הישן. איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-