עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hd500,

היי יש לי radeon 9800series 256mb 128bit Palit עכשיו, הכרטיס מסך הזה מגיע עם חיבור אחד של DVI, שלשם נכנס DVI הכוונה. וכניסה אחת של VGA רגיל. (ובנוסף S-VIDEO בשביל טלויזיה) ברצוני לחבר שתי מסכים לכרטיס מסך הנ''ל. אחד מסך CRT 19" של AOC מדגם 9K+ אשר מגיע עם חיבור VGA. ועוד מסך דק 19" LCD של סמסונג דגם 940BW שהזמנתי היום. (שהוא בא בכניסה של DVI) עכשיו, השאלה האם אני יכול לחבר את שניהם כאשר אין לי שתי כניסות לDVI בכרטיס מסך הנ''ל ? האם יש איזשהו מפצל שמכניסים להכניסה של הDVI, והוא נותן שתי יציאות של DVI, כלומר לחבר שתי מסכים של DVI לשם? ועוד מפצל, שמכניסים את הכבל VGA של המסך CRT 19" שיש לי, וממנו יוצא כבל DVI, שנכנס לDVI. (בשביל שאני אכנס לכניסה השניה של המפצל בDVI…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by newz,

לפני כחודשיים קניתי מסך חדש לחלוטין של חברת MAG כתוספת למסך MAG ה - 17 אינץ טריניטרון הישן הזכור לטובה בתקווה שגם המסך הזה ימשיך את המסורת והביצועים הטובים של המסך הקודם. בהתחלה קניתי מסך 17" מדגם 786PF שטוח לו הייתה בעיית הדלקה וכיבוי ומייד מימשתי את האחריות והחלפתי אט ליתר דיוק שידרגתי את המסך למסך אחר מדגם 996PF שטוח אף הוא רק בגודל של 19". המסך שעשה בהיות כבר ביום הראשון עם בעיות הכיוון הנוראות שלו שגם כיום כעבור חודשיים אינו מכוון היטב גם לאחר הרבה נסיונות (גם של הטכנאים אצל היבואן) סובל מבעיות כגון אי דיוק בצבעים וצבעים מרוחים שבמסך גדול כזה לא אמורים להופיע וריצודים מעצבניים. דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמסך מעייף את העיינים בצורה מאוד בולטת, מה שהמסך הישן שלי לא היה גו…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  3. כמעט כל יום כאשר בן אדם מגיע עם תקציב של מתחת ל800 ש"ח אנחנו ממליצים לו לחסוך או להרים מעט את התקציב ולקנות GF4 4200 64MB במחיר של כ~500 ש"ח. אבל... בזמן האחרון הכרטיסים האלו נעלמים במהירות, זה התחיל עם האלבטרון\אביט (כבר שכחתי) וממשיך לMSI שנעלם מן החנויות. ב"מצב החדש" שיש לנו יש כרטיסי 4200 עם 128MB בטווח מחירם של 650-750 וכרטיסי FX5600 באותו טווח מחירים. ה4200 מוביל בביצועים נטו במעט, ה5600 מוביל כאשר AA וAF מופעלים ותומך DX9. כאן מתחילה ההתלבטות מבחינת המלצה 1. האם לבעלי התקציב הנמוך נמליץ רק על רדאון 9200? 2. מי מבין 2 הכרטיסים הנ"ל יזכה בתואר? (ולא, להגיד לכל אחד "תקנה 9600XT" אינה אופציה 3. מי הפליל את רוג'ר רביט? (אל תהרסו לי, שכחתי)

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by hagai_sela,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר. אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי. אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1). עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI. תודה, חג…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  5. היי ,אני רואה בזמן שאני משחק עצמים נבנים בהתאם להיכן שאני מסתכל.. וזה קורה לי בכל משחק BC/CRYSIS וכו'. האם יש פתרון לבעיה? תודה. יש לי מעבד Q9550 וכרטיס 6950 .

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  6. Started by T-Flash,

שלום לכולם כמו תמיד, היו גרסאות של כרטיסי מסך שהיו מוסיפים להם כמות זיכרון גדולה בכדי למשוך את הקונים לקנות את הכרטיס. למעשה, הזיכרון הזה לא מוסיף לכרטיס ביצועים. אני מדבר על כרטיסים כמו 6600 עם 512M, יש גם את X1300P עם 512M... הפעם, זה 7600GT עם 512M. הכרטיס הוא של חברת BioStar...אבל מה?הכרטיס עם 512M GDDR2. לא חושב שיש צורך לציין של GDDR2 יש פוטנציאל המהרה קטן מזה שיש ל GDDR3, מכן שלכרטיס החדש של Biostar מהירות הזיכרון היא רק 900MHZ! לעומת הכרטיס המקורי שבא עם מהירות זיכרון של 1400MHZ! המחיר יהיה אuתו המחיר שיש ל 7600GT רגיל לדעתי... בגלל שיש 512M של זיכרון... להתרחק!!! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by DiSc@MaN,

אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by Zeev86,

אהלן. רציתי לדעת כמה יעלה לי לשדרג מחשב על מנת לקבל ביצועים טובים במשחקים חדשים שיוצאים כיום (כלומר - הגדרות הכי גבוהות על רזולוציה מקסימלית) המפרט שלי: מעבד i5-3570 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ספק Seasonic 520 כרטיס מסך gforce 660ti זכרון 8 GB RAM זה המפרט המלא שנקנה בזמנו מTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום המתאים כי לדעתי הרכיב שהכי רצוי לשדרג כרגע זה כרטיס מסך, אבל אני גם חושב (תקנו אם אני טועה) שאם משדרגים כרטיס מסך רצוי גם לשדרג מעבד. אני משתמש במסכים 23 אינץ לגלישה ו40 אינץ לגיימינג וסרטים על 1080P

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by elite group,

הרצתי 3DMARK2001 SE ואלו התוצאות מחשב חדש E5200 4GB DDR2 X4500 - קיבל 3600 נקודות מחשב ישן P4 2.66 533 1GB DDR1 X1550 - קיבל 11400 נקודות מה זה אומר ? ה X1550 כרטיס טוב ? עלה לי לפני שנה וחצי - שנתיים 350 ש"ח ולאיזה משחקים הוא טוב ?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by bazz,

היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. יש לי מערכת הכוללת: מעבד q6600 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l (יש לו חריץ PCIe 1.0) ספק FSP 450W pnr הכרטיס מסך שלי (twintech 8600GT) נשרף (המחשב לא מסוגל להראות כלום, וכשהוצאתי אותו ראיתי שהקבלים הרוסים לגמרי), ולכן אני רוצה לקנות אחד אחר במקום. הצלחתי להתמקד בשניים הבאים (בין היתר לאחר קריאת רוב התגובות בפורום): - 250 gts של gainward: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=118 - hd4850 של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2857 לפי הנתונים היבשים ל250 יתרון קל כמעט בכל פרמטר (ברוב הבנצ'מרקים מופיעים גרסאות שונות של שני הכרטיסים ולא האלה של 512mb כמו שבחרתי). מצד שני, נראה …

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by omri123,

מה הם רוצים ממני? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377470.0 הם אומרים שה8800GT קליבר חרא של כרטיס

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  12. אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by smoke_man,

המליצו לי עד שני הדגמים הבאים 430gt 450gt של חברת גיינוורד, האם החברה מומלצת? תודה על התשובות

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by andrei21,

היום אני מוכר את הכרטיס 7950GX2 ב400שח ובערב אני כבר נוסע להזמין מסניף אייבורי בב"ש 4870 יש להם: ASUS 1480 SAPPHIRE 1405 GYGABYTE 1310 איזה מהם כדאי ולמה לגבי ספיר קראתי שיש אנשים שהכרטיס עושה להם באגים בגרפיקה אם מישהו ממליץ שלא לקנות מהחנות הזאת כי אוליי היא זולה אבל השרות גרוע כמו בקיי אס פי אז אני ישמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  15. השאלה בכותרת... האם תוספת הכסף שווה ?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  16. הממ שלום. אני קצת מבולבל בקשר לדרייברים יש את המקוריים ויש את הקאטאליסט מה ההבדל? צריך את שניהם? בכלליות אם אפשר להסביר, תודה.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by Holography,

ובכן,בכל ביקורי ברחבי הרשת הצ'ע של הNU היו 12x1.5,16x1.5,16x1.6 אבל אצלי בכלל כתוב בצינורות מוסווים None (אמור להיות כתוב 12x1.5 לא?) מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by yonash53,

המפרט: מעבד-e54001mb l2 2.6 לוח אם: astrock intel 4core1600-d800 2giga ddr2 800mhz מסך: horizon 20 inch לגבי הספק אין לי מושג אם אתם יכולים להמליץ גם על ספק שיתאים לכרטיס שהתאמתם.. אבל התקציב לכרטיס עצמו לא גבוהה כ400 שח.. מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו מתאים שיתן ביצועים הכי טובים yonash53

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by roma,

שלום! למה הוא נעלם מהאתר שלהם? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  20. היי, המפרט הקיים שלי: AMD athlon x2 4400 3gb 800mhz ddr2 nvidia 7050 onboard השימושים שלי במחשב: סרטים בHD, פוטושופ, תכנות, מטלאב, עריכת תמונות בדו מימד ובעתיד הקרוב גם סוליד וורקס. האם בהשקעה יחסית נמוכה בכרטיס מסך אני אוכל לקבל ביצועים משופרים מהמחשב? נכון להיום לכרטיס מסך הנוכחי יש בעיה עם full hd, קראתי שזו בעיה ידועה בו. חיפשתי בסטיקי על כרטיסי מסך מומלצים ולא ברור לי לפי איזו קטגוריה לבחור: הכי פשוטה או זו שברמה קצת יותר גבוהה?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by frogface,

שני כרטיסי מסך 8800GT של חברות שונות יוכלו לעבוד במערך SLI ? האחד של ASUS ואילו השני של ZOTAK והאם הספק שלי יכול להחזיק שני כרטים כאלה ?

22. Started by yonatan112233,

מה יותר משתלם??

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת האם לכרטים מסך GTX 470 יש עדיפות באריכות סרטים וקידודים מאשר HD5850 או שאין הבדל ומה לגבי תוכנת SOLIDWORKS 2010 איזה כרטיס עדיף? תודה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by ofird,

אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, שבו יש את החלקים הבאים: E6600 IP35 PRO HX520W 8800GTS\8800gtx **לא רלוונטי מכיוון שכבר אצלי*** SUNBEAM TRANSFORMER SEAGATE BARRACUDA 320GB G.SKILL 800MHZ 2GBHZ עכשיו אני מעדיף לקנות את הGTX, אך זה חורג לי במפרט העליון בכ400 ש"ח [עד 5500+-]. אבל, אם אני ארד לGTS זה יוריד לי את הביצועים בדי הרבה [אני גיימר]. יש לי מסך 22" 1680X1050 ולכן אני צריך לפחות את הגרסא של ה640 אז מה לעשות? א. לקנות 8800gts 640 calibre ואז להמשיך עם הOC עד שיגיע לתוצאה של GTX [פחות 500] ב. לקנות 8800GTS רגיל, לעשות לו OC ולקוות לטוב - יאפשר גם שיפור בחלקים האחרים [פחות 1K] ג. להתמודד עם החריגה ולקחת GTX שזה בעצם עוד 400 ש"ח מהתקציב תודה רבה לעוזרים ד"א מתוכנן…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים