עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עד שהחלטתי לקנות כרטיס מסך משהו טוב יחסית לתקציב שהיה לי מתברר שהיה משהו יותר טוב לקנייה... אך האם הביצועים של ה1600XT עולים בהרבה על 7600GT שאני ארגיש הבדל משמעותי???? :s05:

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  2. אני אוטוטו עומד לקנות את ה- geforce fx 5200 ויש לי מספר שאלות אחרונות לגביו... 1. מה ההבדל בינו לבין סדרת כרטיסי המסך הנקראים Ti של geforce? 2. אם יש לי לוח אם 845 שתומך ב- agp x4 והכרטיס תומך גם ב4 אבל גם ב8 אז מכיוון שהוא יעבוד על 4 אז הרמה שלו תפחת??? 3. האם עם מעבד 2.4 וזיכרון 256 ddr הוא יגיע לרמת הביצועים המקסימלית??? תודה... (קצת דחוף לי התשובה כי אני רוצה להזמין אוטוטוווווו).... אז שוב תודה!!

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  3. שאלה קצת כללית רק בשביל להיות בטוח, אני יודע שזה שונה מחברה לחברה אבל באופן כללי האם הכרטיסי מסך החדשים שכוללים יציאות HDMI כוללים עליהם כ.קול או שזה עדיין שימו ב dongle או כל מיני טריקים אחרים כדי להכניס את הקול ליצאת ה HDMI ?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by nash,

המליצו לי לבוא לכאן. תראו, יש לי בעיה. אני משחק במשחק enemy territory. למי שלא מכיר זה משחק רשת בסיגון CS UT בערך. קיצר, יש לי כרטיס מסך דיי חלש וה-FPS שלי נמוך עד כדי כך שקשה לשחק. החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש. אני לא יודע מה כדאי לקנות. מצד אחד, אני רוצה לשחק חלק בכל המפות. מצד שני, אני לא שופע כסף. ניסיתי את הכרטיס asus nvidia gforce fx5200 128 mb ddr, אך גם שם הביצועים לא היו מושלמים. כרטיס כזה עולה בסביבות ה-400-500 שקל. אני יכול להשקיע יותר, בין 800-1000, השאלה היא אם זה שווה את זה. חלק אמרו לי שכן, אבל ליתר ביטחון, שלחו אותי לכאן. על איזה כרטיס אתם יכולים להמליץ לי? בתודה מראש. :-*

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by sos!!!!!,

בסוף קניתי את hd 4850 שהמלצתם לי היזמתי אותו והוא אמור להגיעה בסוף השבוע בינתיים אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן בישבילו והאתר של ati מבולבל לגמרה ואין לי מושג מה מתאים ומה לא(אני רגיל לשל ניווידיה הרבה יותר נוח) ה ווינוס שלי הוא xp home edition זה הכרטיס שלי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400

6. Started by SoftMaker,

איפה אני יכול להשיג את הפלאגין למקס 3די ששמו ברזיל? מי שמכיר בבקשה אבל בבקשה אני מתחנן ממך תביא לי לינק!

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. Started by iyehuda,

1. למה משמש DVI בכרטיסי מסך 2. היום לכל הכרטיסים יש יציאת S-VIDEO והטלויזיה שלי היא RCA איזה כרטיס מסך יהיה לי הכי מתאים לצפיה בטלויזיה כי יש בעיות בהעברת ל RCA 3.איזה חברה הכי טובה לייצור כרטיס מסך מבחינת אמינות וביצועים ( לא מבחינת הציפסט ) 4.האם מבחינת ביצועים FX5200 יותר טוב מה MX440 128 DDR ( לא רק מבחינת DIRECT X)

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by Sith_Lord,

היי, חשבתי על לקנות את HD3850 256 MB אבל אין לי מושג של איזה חברה או האם הוא שווה בכלל. יש בכלל הבדל רציני בין החברות (GeCube, Sapphire, Gigabyte)? וחוץ מזה הכרטיס שווה את המחיר? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו בשום מקום חוץ מהבקרוב של GameSpot. תודה מראש חבר'ה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by Sake,

שלום לכולכם...בעוד זמן מה אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש...אז דרך חבר שהמליץ לי על הפורום הזה אני פה. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב או אולי אפילו הכי טוב.... אני שמעתי הרבה דברים בקשר ל Radeon ו Geforce שמעתי radeon 9500,9700 הכי טובים..... ואין לי מושג מה לקחת....אז בבקשה תמליצו עם הסברים אם אפשר בבקשה.

10. Started by X-BLADE,

ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה. מפרט: q6600@3.0ghz gskill 2048gb liberty 500. עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות: 1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....] 2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל]. מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let…

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  11. ATI 9600PRO 256MB AGPx8 או N6200GE/TD 128MB PCI-E של NVIDIA ?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by -T.G-,

מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו. זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון... שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים. במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה: בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה. אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי. לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350. אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אב…

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by FishnZone,

קודם כל מנהלים - אני יודע שזה לא מתאים לכאן, פשוט כאן הרבה מתעסקים עם כרטיסי מסך אז אני מניח שיש כאן אנשים עם ידע על הדבר הזה: מסך שחור בעת עדכון דרייבר https://hwzone.co.il/community/topic/590059-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/ ראיתי הרבה אנשים עם הבעיה הזאת שלא נפתרת בשום דרך - אני כבר אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  14. זה מפרט המחשב שבקרוב יגיע אליי: מעבדי אינטל : Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8H61M-LX-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים: Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) כרטיסי המסך שבינתיים מצאתי למכ…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by אסף_ב,

שלום דודה שלי טסה לסין מחר ואני רוצה לבקש ממנה כרטיס מסך טוב למחשב שלי הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 אני רוצה כרטיס חזק שיריץ טוב משחקים (שעולה פה בסביבות ה1600) מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שאפשר לבקש? תודה

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by kobi_af,

אני רואה כל פעם מישהו רושם הודעה ואמר שאם אנריל 2003 למשל הכרטיס מסך עושה לו 60 fbs? מזה fbs בכלל? אני הורדתי תוכנה מהאתר שמאפשרת למדוד תfbs של הכרטיס מסך הוא ירד ועלה באיזשהו מסך תלת מימד

17. Started by oshoman,

אני עוסק בעריכת וידאו AVID, כמובן שבאתר הרשמי של אויד הם תמיד ממליצים על הQUADRO כאידיאלי לעריכה מסקר מחירים שעשיתי יש הבדלים של כ-100 ש"ח בין הכרטיסים (הQUADRO יותר יקר) האם שווה לקחת את היקר יותר שמומלץ ע"י החברה או שGEFORCE יתן לי את המענה לישומים שלי? ובכלל האם יש המלצה לכרטיס נוסף לטווח מחירים הזה 700-850 ש"ח תודה

18. Started by law89,

היי נניח שיש מעבד ללא כרטיס מסך מובנה ובלוח אם יש יציאות מסוימות למסכים. האם הכרטיס מסך שקונים צריך להכיל את כל היציאות של הלוח אם כדי שכל היציאות יעבדו?

19. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  20. בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  21. תודה! ואם אפשר גם את הטלפון

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by saharb14,

היי, אז ככה.. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה.. אבל לדעתי הוא יקר (בערך 2000 שקל..). חשבתי אולי לדבר עם היבואן של הכרטיס או כל חנות אחרת בארץ שמוכרת את הכרטיס בסטוקים ועושה הנחות.. ואולי לארגן עוד כמה אנשים שרוצים לקנות את הכרטיס בהנחה.. לדוגמא 10 אנשים שאומרים שהם רוצים.. אני מדבר עם היבואן\החנות ומנסה לסדר לנו מחיר טוב.. כלומר בערך 1600 שקל כולל הכל.. אחריות וזה..וככל שיהיו יותר אנשים המחיר בטח יהיה יותר זול.. ולא צריך להתחייב או משהו או לשלם לפני.. אם נארגן מספר אנשים.. אני אדבר עם החנות אבצע את הקנייה ואז אפגש איתכם ואביא לכם את המוצר אישית.. ככה שאתם משלמים רק כשאתם מקבלים את כרטיס.. רציתי לדעת אם יהיו פה אנשים שמעוניינים? תודה, סהר ***מנהלים אל תנעלו לי אני לא חושב שזה…

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש לחבר כרטיס מסך וזכרון כדי להריץ GTA4 על הגדרות בינוניות+ (לא ultra) המפרט: Pentium Dual Core CPU E5800 @ 3.20 GHz חשבתי ללכת על GT630 שעולה 300 שקל ולקנות גם 4 ג'יגה RAM בעוד 150 שקל. האם עם השדרוג הנל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחק על הגדרות שציינתי? אם לא, אשמח לעצות אחרות. תודה!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. המפרט: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק 400 וואט מה הכרטיס הכי טוב בתקציב זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  25. אב-טיפוס של דגם זעיר במיוחד בהתבסס על הארכיטקטורה הגראפית המובילה של AMD נחשף - אך האם הוא גם יושק אי פעם? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.