כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס המסך הזה GIGABYTE R96P256D-OEM AGP RADEON 9600PRO 256Mb DDR DVI+TV-OUT יתאים ללוח אם הזה GA-7VTXH של ג'יגהבייט אם אני לא טועה אז ה-AGP הוא X4 האם צריך לשנות הגדרות בביוס (או כל מקום אחר) או שפשוט מכניסים את הכרטיס והוא מתאים עצמו אוטומטית? אם צריך לשנות הגדרות אודה לכם מאד אם תסבירו לי היכן צריך לשנות ואיזה הגדרות יש להגדיר. אגב, זה כרטיס שבחרתי לתקציב של כ-500 ש"ח, האם הבחירה נכונה או שיש המלצה לכרטיס טוב יותר באותו סדר גודל של מחיר? השימוש הוא לא למשחקים כבדים! אלא קצת משחקי רשת לא כבדים (אני לא גיימר!!!) והרבה אינטרנט. אני מתכוון לשדרג מחשב קיים עם הלוח הנ"ל עם מעבד אתלון 1.7 (קיבלתי את הלוח עם המעבד) ואני רוצה להוסיף בנוסף לכרטיס הנ"ל גם 512 מגה זיכרון (D…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, המפרט הקיים שלי: AMD athlon x2 4400 3gb 800mhz ddr2 nvidia 7050 onboard השימושים שלי במחשב: סרטים בHD, פוטושופ, תכנות, מטלאב, עריכת תמונות בדו מימד ובעתיד הקרוב גם סוליד וורקס. האם בהשקעה יחסית נמוכה בכרטיס מסך אני אוכל לקבל ביצועים משופרים מהמחשב? נכון להיום לכרטיס מסך הנוכחי יש בעיה עם full hd, קראתי שזו בעיה ידועה בו. חיפשתי בסטיקי על כרטיסי מסך מומלצים ולא ברור לי לפי איזו קטגוריה לבחור: הכי פשוטה או זו שברמה קצת יותר גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כולל G-FORCE4 MX460 ואם כן האם כדאי לקנות אותו מחברת GIGABITE ובאיזה מחיר אם אפשר תפרטו עליו ותגידו אם הוא טוב לאוברקלוק ואם יש עליו מאוור
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ערב טוב! יש ברשותי כרגע מעבד phenom x3 8450 השאלה שלי היא אם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק ל-5750. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך, בתקציב של עד 200 ש"ח, למערכת ישנה (PCI-E, מעבד כפול ליבה 2180.) עם כרטיס מסך מובנה, שלא מתפקד כל כך טוב . מערכת ההפעלה מתוכננת -WIN 7 (עם כל האפקטים!) ישמש לגלישה, HD. וגם משחקים פשוטים לילדים קטנים (אולי משחקי 3D?!?) אבקש את עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך הרזולוציה שאני משחק 2560X1440 כרטיס שיש לי כרגע הוא HD 5870 ספק 500W של סיסוניק למשחקים כמו BF3 MW3 תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש(די חזק), ורוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה (משחקים וגרפיקה כבדה...מן הסתם)ושיחזיק הרבה זמן, בינתיים אני מתכנן ללכת על GEFORCE 6600GT אבל אני לא סגור עליו ואולי תוכלו להמליץ על כרטיס חזק יותר ועדיף יותר. התקציב לכרטיס מסך הוא גג 1700. וגם אני מתכנן לקחת מסך CRT רגיל( אם זה משנה משהו....) ויש לי גם שאלה-שמעתי שה-6600GT הוא בא רק עם 128 זכרון ולא 256 , זה נכון? (כי ראיתי במלא מקומות את ה-256 MB) תודה
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ה 4890 1G יספיק לשימוש במנוע vray ב 3ds max
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למערכת חדשה וראיתי באתר של אייבורי שלושה כרטיסים כמעט באותו מחיר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11071 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13413 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 ואני לא מצליח להחליט מה שווה יותר הGTX 770 הוא הפחות טוב אבל יש לו יכולת המהרה טובה, הR9 290X חזק אבל אוכל חשמל וה GTX 780 נראה לי כמנצח מבחינת חיסכון בחשמל ויכולת אבל בכל זאת אשמח לקבל חוות דעת ממומחים תודה. הכרטיס נצרך למסך עם רזולוציה 2560X1440 ושדרוג בעתיד למסך נוסף
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מערך crossfire של שני 7970, היו ברשותי שני מסכים ועכשיו קניתי עוד אחד יד שניה. השאלה שלי האם מחברים את כל המסכים רק לכרטיס הראשון/הראשי? ניסיתי לחבר שני מסכים ב-DVI לכרטיס הראשון והם מזוהים כשאני בקרוספייר, חיברתי את השלישי ל-DVI של הכרטיס השני וזה לא מזהה אותו. מה עושים, לחבר את כולם לאותו כרטיס הראשי? אשמח אם תענו מהר, אני רוצה מחר לקנות מתאם dvi ל hdmi או dvi לדיספלי פורט. עדכון: הבנתי איך לחבר, צריך לחבר רק לכרטיס הראשי העליון את כל המסכים, את המסך השלישי עם מתאם אקטיבי.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, שבו יש את החלקים הבאים: E6600 IP35 PRO HX520W 8800GTS\8800gtx **לא רלוונטי מכיוון שכבר אצלי*** SUNBEAM TRANSFORMER SEAGATE BARRACUDA 320GB G.SKILL 800MHZ 2GBHZ עכשיו אני מעדיף לקנות את הGTX, אך זה חורג לי במפרט העליון בכ400 ש"ח [עד 5500+-]. אבל, אם אני ארד לGTS זה יוריד לי את הביצועים בדי הרבה [אני גיימר]. יש לי מסך 22" 1680X1050 ולכן אני צריך לפחות את הגרסא של ה640 אז מה לעשות? א. לקנות 8800gts 640 calibre ואז להמשיך עם הOC עד שיגיע לתוצאה של GTX [פחות 500] ב. לקנות 8800GTS רגיל, לעשות לו OC ולקוות לטוב - יאפשר גם שיפור בחלקים האחרים [פחות 1K] ג. להתמודד עם החריגה ולקחת GTX שזה בעצם עוד 400 ש"ח מהתקציב תודה רבה לעוזרים ד"א מתוכנן…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קרוס פייר של HD4850 אז ככה: זה המפרט שלי E6400 MSI platinum 975X crossfire 250G 4G ddr2 1*4 HD4850 HEC 550 השאלה שלי בעקרון היא אם שווה לעשות קרוס פייר ? ואם הספק מספיק בכלל? ד"א אני מאוד מרוצה מה4850 הביא לי שיפור דיי גדול... היהלי 8800GTS 320 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו יודע מה בד"כ הפערים ? שבוע? שבועיים?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני מבקש לא לצטט או לצחוק כי זה רציני. כל פעם שיש איזה סוג מסויים של פרסומת פלאש באתר כלשהו ואני מדגיש סוג מסויים של פרסומת פלאש, לא כולם, יש רעש פשוט נורא ואיום מהמחשב ואני כמעט בטוח שהרעש הוא מהכרטיס מסך, ממש רעש של טרקטור. כשאני רואה את הפרסומת יש רעש וכשאני גולל עם העכבר למטה, כלומר היא נעלמת מהתצוגה אז הרעש מפסיק, וממש, כל פעם שאני מחזיר לפרסומת הרעש מתחיל וכשאני מוריד הוא נעצר. גם כשיחקתי היום TF2 היה רעש אבל זה לא תמיד.
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי של Power color ויש לו מין s-video מיוחד כזה שמסודר שונה מהרגיל... לרציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה או איך להשיג אותו ואיך קוראים ליציאה הזאת
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך Radeon AIW 32MB Radeon 9000 Pro 64MB לשניהם (כמובן) יציאת טלויזיה כאשר אני מחבר אחד מהם (לא משנה איזה) יש גלים ,דיי חזקים, בטלויזיה. אני משתמש בכבל המסופק ,RCA ,לצערי אין כניסת S-Video בטלויזיה שלי. ניסיתי גם כבל עבה יותר, המסופק עם הכרטיס הראשון, ללא הצלחה. דא"ג ,יש לי בעיה של עומס על הספק (מבטיח בהזדמנות הראשונה לקנות ספק נוסף), יכול להיות שזאת הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב בסרד הדרייברים מעודכדים אבל יש כמה משחקים שהוא בכלל לא נכנס להם!!! מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT 555M ולאחרונה התחלתי לשים לב שהמחשב מתחמם יותר כדי כשאני מפעיל דברים כבדים שדורשים שימוש רב בכרטיס מסך. אחרי שימוש של בערך חצי שעה במשחק באטמן יצאתי מהמשחק ונכנסתי לתוכנה שמראה לי על כמה מעלות המחשב נמצא והיה כתוב שהכרטיס מסך נמצא על 63 מעלות. רציתי לדעת כמה מעלות זה מצב טוב וכמה זה כבר מעבר לקו האדום? והייתי שמח לדעת אם יש איזה תוכנה שתוכל לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג ati 5700 flex אליו משודכים 3 מסכים 22 אינץ ניסיתי לשחק במשחק על שלושת המסכים אך ללא הצלחה האם למישהו יש ניסיון אם הכרטיס הזה ? אשמח לעזרה http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/what-is-eyefinity.aspx
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, שמתי במחשב כרטיס מסך חדש מסוג ASUS Radeon HD5500 מאז יש boot failure במסך פתיחה של המחשב, אחרי 5-8 ריסטרטים המחשב עולה כרגיל. השאלה היא, האם זו בעיה בהרדיסק (Westren Digital 1600AVJS 160GB) או בעיה בספק הכוח (יש במחשב הזה רק HEC 300W עם מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box )? או שזה בעיה בלוח האם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2500#ov תודה.
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
:coolman: שלום אני צריך כרטיס מסך AGP בסביבות ה600~500 שקלים שיהיה טוב למשחקים! תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש ומצאתי שניים עם אותו המפרט הטכני (האחד של HP והשני של Acer). ההבדל היחיד ביניהם הוא כרטיס המסך: 1. AMD Radeon 8750M 2GB - במחשב ה-HP 2. Nevidia GeForce GTX 850M - במחשב ה-Acer ברור לי שהג'יפורס טוב יותר, אך ההפרש במחיר המחשבים הוא 1,000 ש"ח רק בגלל כרטיס המסך. אבקש לשמוע דעתכם אם שווה להשקיע את ה-1000 ש"ח האלה בשביל שדרוג כרטיס המסך הזה. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-