כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח) יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים. בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הכלאה בין שני דגמים קיימים הולידה דגם ביניים מעניין במחיר שינסה לשבור מוסכמות בשוק - האם AMD עושה מספיק בשביל לעצור את רכבת ההצלחה הבלתי פוסקת של NVIDIA? בדקנו את Radeon RX 7900 GRE הישן-חדשלכתבה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
- 2 followers
-
-
אני עוד מעט מקבל כסף... אני רוצה לקנות את זה במחיר מצחיק במיוחד... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1132 חבר שלי אומר שהחברה לא טובה וצריך לקנות ASUS או GigaByte ..האם זה נכון? אני צריך ספק כח גם בנוסף ואני מתכנן על ה450W של FSP PNR... האם הוא יחזיק? אגב המפרט הזה יחזיק את כל מה שאני מתכנן פה? E6300 2GB RAM 667MHZ IL9Pro PCIE 450W FSP PNR שאני קונה גם בנוסף... תודה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי ! מרכיב מחשב חדש לכבוד הבלאק פריידי ונתקלתי בכרטיס הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19117&search=2070+super PALIT 2070 SUPER נמכר באילת ב1699. השאלה שלי היא מה המשמעות לכך שיש רק מאוורר אחד? כמה זה משפיע לעומת שאר הכרטיסים שכמעט כולם מגיעים 3 מאווררים? פוגע בביצועים? רועש יותר? חם יותר? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין והשאלה השנייה היא האם אפשר להחליף קירור בכרטיס הזה? הכרטיס מיועד לגיימינג מן הסתם.. מתכנן לחבר אותו עם 3700X וB450 AORUS ELITE. תודה !.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
מהו הזיכרון הממוצע לכרטיסי מסך למשחקים הפופולרים עכשיו ושיהיו בתקופת ה DX10???
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה
-
- 15 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה. מפרט: q6600@3.0ghz gskill 2048gb liberty 500. עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות: 1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....] 2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל]. מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let…
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למערכת חדשה וראיתי באתר של אייבורי שלושה כרטיסים כמעט באותו מחיר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11071 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13413 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 ואני לא מצליח להחליט מה שווה יותר הGTX 770 הוא הפחות טוב אבל יש לו יכולת המהרה טובה, הR9 290X חזק אבל אוכל חשמל וה GTX 780 נראה לי כמנצח מבחינת חיסכון בחשמל ויכולת אבל בכל זאת אשמח לקבל חוות דעת ממומחים תודה. הכרטיס נצרך למסך עם רזולוציה 2560X1440 ושדרוג בעתיד למסך נוסף
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
^ מקווה שהשאלה ברורה ומחודדת. ואם לא- איזה כרטיס יוריד את הכי הרבה עומס מהמעבד בעת הרצת תכני HD? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב המשני שלי משמש בעיקר לקומפי לבן שלי ולמשחקים ישנים או חלשים שלא דורשים כרטיס מסך חזק במיוחד, החלפתי את הרדאון 8500LE שהיה לי בג'יפורס 4 TI4600 - ללא תוספת מחיר - משתלם לא? לגבי הביצועים אני לא מרגיש הבדל גדול בביצועים, נראה לכם הגיוני הרי ה 4600 אמור להיות חזק יותר בהרבה מה 8500. יכול להיות שהכרטיס מגמגם כי הסרתי את הדרייברים של ATI וישר התקנתי את של אנבידיה ולא הרצתי DRIVER CLEANER? נא תגובתכם.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו יודע מה בד"כ הפערים ? שבוע? שבועיים?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
-
אני גרפיקאי ואני עכשיו בונה מפרט, נראה לי שאני הולך על quardo fx 1700 רציתי רק לדעת אם הוא יהיה בסדר במשחקים, אני לא גיימר אבל שיהיה קצת משחקים, פשוט ראיתי שהוא לא למשחקים אז רציתי לדעת אם הוא ממש לא או שהוא בסדר למשחקים רק לא הכרטיס למשחקים
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך Radeon AIW 32MB Radeon 9000 Pro 64MB לשניהם (כמובן) יציאת טלויזיה כאשר אני מחבר אחד מהם (לא משנה איזה) יש גלים ,דיי חזקים, בטלויזיה. אני משתמש בכבל המסופק ,RCA ,לצערי אין כניסת S-Video בטלויזיה שלי. ניסיתי גם כבל עבה יותר, המסופק עם הכרטיס הראשון, ללא הצלחה. דא"ג ,יש לי בעיה של עומס על הספק (מבטיח בהזדמנות הראשונה לקנות ספק נוסף), יכול להיות שזאת הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT 555M ולאחרונה התחלתי לשים לב שהמחשב מתחמם יותר כדי כשאני מפעיל דברים כבדים שדורשים שימוש רב בכרטיס מסך. אחרי שימוש של בערך חצי שעה במשחק באטמן יצאתי מהמשחק ונכנסתי לתוכנה שמראה לי על כמה מעלות המחשב נמצא והיה כתוב שהכרטיס מסך נמצא על 63 מעלות. רציתי לדעת כמה מעלות זה מצב טוב וכמה זה כבר מעבר לקו האדום? והייתי שמח לדעת אם יש איזה תוכנה שתוכל לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9900_GTX_%26_GTS_Slated_For_July_Launch/5718.html וגם http://www.vr-zone.com/articles/Nvidia_Upcoming_GPUs_Line-Up_For_Q2Q3/5738.html שימו לב שכרטיס אחד מבוסס G200 שהוא 9900GTX יהיה יותר מהיר מכרטיס בעל ליבה כפולה של 9800GX2 יכיל מעל מליארד טרנזיסטורים, ויפעל ב55 נאנומטר (לעומת 65 שיש כיום). בהחלט יש מה לצפות ;D (עכשו רק מעניין איך וכמה ביצועים זה עומד לתת ב מערך SLI)
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי שאל אותי שאלה מאוד מעניינת, האים לקנות 9500 וזיכרון נוסף למחשב או רק 9800. אני מתחבק עם השאלה ולכן אני פונה אליכם, מה עדיף? יש לו כרגע 256 ראם ומעבד 1.7 ווילמט. תודה. יאיר.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המחיר זהה..!!..(2200)... מה כדאי??. אני יודע שה6800OCer יותר טוב... ובבקשה אל תגידו לי ששאלו את זה וזה נתחן אני יודע אני פשוט רוצה לדעת ראש בראש... הקירור של הלידטק מספיק?.. או שנביא לו איזה סליינסר??
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב P4 מעבד 3.0 GHZ לוח אם של ASUS P4 לא יודע מדיוק איזה וזיכרון 1 גיגה ספק פשוט של P4 ועכשיו נשרף לו 7600 GS והוא רוצה לקנות את ה Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail מ TMS ב 772 שקל או את ה Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail ב 352 שקל. או את ה Sapphire Radeon 2600Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail ב 380 שקל.. מה יותר כדאי לו לקנות?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים, שיפעיל לי ברזולוציות הכי גבוהות. הRadeon 9800P כבר מתיישן ומשיג פריימים לא גבוהים מדי. אני מעדיף ATI, אלא אם יש Nvidia במחיר דומה שיביא לי יותר. תודה מראש על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היום הפעלתי את ה NFS MOST WANTED שיחקתי קצת בהגדרות גרפיקה שלו ותוך כדי המשחק אני קולט שהגרפיקה ממש מתחרבשת המכונית מופיעה ויוצאים ממנה קוצים ארוכים השמיים על הכביש וכל מיני שינויים מוזרים בגרפיקה שיחקתי עם ההגדרות שוב עד שהגעתי ליציבות של המשחק אבל על הגדרות ממש נמוכות... כששמתי על הכי גבוהה המשחק רץ חלק בלי תקיעות אפילו אבל כל המסך משתגע ובקושי יש זכר למכונית.... הטמפ' הגיע לי גג ל-73 מעלות המאוורר תקין והכרטיס הוא GF7600GS 128 הקודם שלי היה RADEON9250 ועובד יותר טוב ברזולוציות.... יש משחק אחר שברגע שהוא משתמש בגרפיקה הוא נתקע (FLATOUT 2) ובפיפא על הכי גבוהה הוא קצת מקרטע מחשב חדש אני מזה מבואס בגלל זה הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של NVIDIA.... מה זה …
-
- 17 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-