כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעונין לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע באיזה לבחור מהסיבה הפשוטה ששניהם עומדים על אותו המחיר. אז רציתי מה ההבדלים בניהם מבחינת הביצועים? וכמה אפשר להגיע איתם באוברקלוק? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איך אני ניגש בכלל להגדרות של TV OUT אם לא התקנתי את ה CONTROL PANNEL ???.. (אני לא אוהב את ה CON...זה מאט את הביצועים משמעותית , אבל שם היה לי את האפשרות לגשת לTV OUT) ישנה דרך אחרת לגשת ל TV OUT ? הבנתי שבעיקרון שהטלויזיה מחוברת לכרטיס מפעילים ת'XP מחדש וזה עובד אז נכון , זה מראה את הטעינה של WINDOWS אבל זהו ... אחר כך חוזר למסך כחול
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך sapphire RADEON X800GTO ultimate http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=120 שאלות: הוא טוב? אם כן מה המחיר הכי נמוך שלו בארץ(שאפשר לקנות)
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע אם יש דרך לדעת בדיוק איזה כרטיס מסך מקבלים בקניה של לפטופ מסויים? אני מסתכל לדוגמה על הלפטופ הזה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/new-dell-g5-15-gaming-laptop/spd/g-series-15-5500-laptop/gn5500dyefs לפי המפרט הוא מגיע עם NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6 איך אני יודע איזה גרסא של הכרטיס אני מקבל? הרי יש בניידים מלא גרסאות (80W, 90W, 115W...) באופציות השדרוג של הלפטופ הזה יש אפשרות לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB GDDR6 על פי מה שנראה זאת לא גרסאת MAX Q... אבל התוספת במחיר יחסית נמוכה (100 דולר) ככה שזה קצת מחשיד... על פי עמוד ה Help me choose: https://www.dell.com/en-us/shop/help-me-choose/cp/hmc-g-seri…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות 6800XT במחיר שפוי, ובכל מקום המחירים מתחילים מ4400~4600שקל לדגמים הכי פשוטים של ה6800XT!! ביזיון!! ה3080 עדיין נמכר ב3690שח בכמה חנויות שאני מכיר. איך לעזאזל יש הבדל כזה מטורף במחיר שמישהו יסביר לי??
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי שב hd 5770 חלק מהכרטיסים ניקראים hd 5770 וחלק HD 5770 Juniper XT ועולים מעט יותר ,מה ההבדל ?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
המפרט: מעבד-e54001mb l2 2.6 לוח אם: astrock intel 4core1600-d800 2giga ddr2 800mhz מסך: horizon 20 inch לגבי הספק אין לי מושג אם אתם יכולים להמליץ גם על ספק שיתאים לכרטיס שהתאמתם.. אבל התקציב לכרטיס עצמו לא גבוהה כ400 שח.. מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו מתאים שיתן ביצועים הכי טובים yonash53
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הHD 5850 מחר ואמרו לי שלמשחקים עדיף כרטיס מסך במחיר דומה של nvidia משום שהוא לא נועד למשחקים בעיקר. האם יש עדיפות לכרטיס של nvidia בכזה מחיר ?( 1500 שקל).
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי ! מרכיב מחשב חדש לכבוד הבלאק פריידי ונתקלתי בכרטיס הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19117&search=2070+super PALIT 2070 SUPER נמכר באילת ב1699. השאלה שלי היא מה המשמעות לכך שיש רק מאוורר אחד? כמה זה משפיע לעומת שאר הכרטיסים שכמעט כולם מגיעים 3 מאווררים? פוגע בביצועים? רועש יותר? חם יותר? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין והשאלה השנייה היא האם אפשר להחליף קירור בכרטיס הזה? הכרטיס מיועד לגיימינג מן הסתם.. מתכנן לחבר אותו עם 3700X וB450 AORUS ELITE. תודה !.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני הולך להחליף את המסך שלי ל-24 אינץ, בגלל השידרוג של המסך אני חושש שהכרטיס שיש לי היום 8800GT לא יריץ לי משחקים ברזולוציה גבוהה כגון 1600X1200 או 1920X1080 לכן אני חושב לקנות עוד כרטיס, מישהו יודע אם זה באמת עוזר ואם כל משחק תומך בטכנולוגיה SLI?
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בדיקת ה FPS אני בודק עם FRAPS ,וכשאני בודק במצב רגיל זה מראה לי על כ 60 ,וברגע שאני לוחץ על הקלטה קטע וידאו של המשחק באמצעות FRAPS ,ה FPS נופל ישר לכ- 20 והמשחק מקרטע ,זה נורמלי? *המפרט של המחשב בצד.
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה כ. מסך שיחזיק גם בעתיד.. מה עדיף מבין שניהם?
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מאחר והתברר שיש בעיות עם הכרטיס מסך שלי , אני צריך להחליף חדש. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים עד 1,000 ש"ח שיתאים למפרט שמופיע בפורפיל.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הוא חזק מספיק למשחקים? ובכללי כדאי ללכת עליו? או על הסדרה של Radeon ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
היי למישהו יש כבר את הכרטיס הזה? שווה משהו? איך הדרייברים ? אני מביא אותו לארץ במחיר 150 דולר רציתי לדעת מה הביקורות על הכרטיס (המחיר הוא קומבינה :-) )
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב... לפי האתר של TOMSHARDWARE ב VIDEO CHARTS GF6600 צריך להיות עם מהירויות שונות לגמרי http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050705/index.html 300 לCORE ו700 לזכרון? והצ'יפ הוא NV44? משהו כול לפתור את התעלומה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כרגע יש לי 7300Gs של nvidia שעולה טוב עם ספק ג'נרי 400W עם אני יעבור לכרטיס 2900pro זה יצריך ממני גם החלפת ספק?? ועם כן על איזה ספק זול אתם ממליצים תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב בסרד הדרייברים מעודכדים אבל יש כמה משחקים שהוא בכלל לא נכנס להם!!! מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סבבה למשחקים עד 600 ש"ח אשמח לקבל המלצות בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות בנושא: 1)מה ההבדל בין PCI-E ל PCI-E2? האם השני דורש לוח אם מיוחד? 2)האם יש הבדל משמעותי בין DX10 ל DX10.1? האם כדאי להשקיע בזה? אם אפשר גם לקבל חוות דעת על הכרטיסים הבאים: 1)9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של GIGABYTE 2)9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של ZOTAC האם זו נחשבת חברה טובה? תודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי. אני שוקל לקנות gtx 560 ti, קראתי בפוסט שאמורה להיות ירידת מחירים עקב שחרור מוצרים חדשים לקראת מרץ אפריל... האם הדבר נכון והאם הוא ישפיע על המחירים של הדגמים הישנים? אני לא לחוץ על השדרוג אז האם שווה לחכות או לא ומה להערכתכם תהייה הירידה במחיר פלוס מינוס? תודה חנן
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-