עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב חדש בעלות כוללת של כ-10,000 ש"ח, שעיקר שימושו הוא ליצירת מודלים ורינדור ב3ds Max. פתחתי נושא חדש בפורום מפרטים, אך המליצו לי לבקש פה המלצה לכ. מסך ולפי ההצעה הזאת לבנות את שאר המפרט. חיפשתי זמן רב מקור אמין ומסודר ברשת, אך לא מצאתי מקום אחד שבאמת מסביר למה עדיף לקנות כרטיסי מסך יעודיים (QUADRO, למשל) על פני כרטיסי מסך "רגילים" שמיועדים להרצת משחקים. הדגש העיקרי מבחינתי הוא על כרטיס מסך שיאפשר את האצת הרינדור ככל שניתן. לפי האמור לעיל, הרי שרצוי שמחיר הכרטיס יהיה 3,000 ש"ח לכל היותר. תודה מראש.

• 43 תגובות
    • 6k צפיות
  2. יש לי כרגע מחשב intel core 2 duo 2.2 ghz... ויש לי כרגע כרטיס מסך של raedon xpress 200 series..כן אני יודע שהוא גרוע.. אני רוצה להחליף..השאלה שלי היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך שיש לי בכרטיס של nvidia..או שאני חייב להישאר עם radeon? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Albetron,

HD3870X2 8800GT SLI HD3870 CF אני רק מבקש לכתוב בכמה כל אחד חזק זה מזה(אם אפשר) תודה למי שיוכל לעזור.

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by tomystein,

חובה שיהיה שטוח כמובן בבקשה תביאו את הדגם של המסך + האתר ממנו נלקח המחיר ותפרטו אם אתם יכולים.. בעקרון אני רוצה מסך 19 שטוח לא דק אבל אולי אתם תעוררו את מחשבתי למסכי LCD 17 למרות שאני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by itay3ez,

אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI אז אני צריך 2 חיבורים של DVI בכרטיס אני רוצה שהכרטיס מסך יתמוך ברזולוציה של 1920 על 1080 ויתמוך בHD עשיתי את זה היום אם הכרטיס מסך שיש לי הוא עובד לאט במשחקים אבל רואים פצצה אז אם משהו מכיר כרטיס מסך טוב אז תמליצו לי בבקשה תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הורדתי את הדריוור והוא שיפר לי קצת תוצאה ב 3DMARK מה אתם אומרים עלו? ATI CATALYST 5.2

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by doorman,

סוף סוף מצאתי קונה ל-GF2 PRO שהיה לי (והייתי מבסוט ממנו לאללה) ועכשיו אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1000-1500 ש"ח. החלטתי לנסות כרטיס של ATI. ה-9500 PRO שווה את הכסף? איזה חברה הייתם ממליצים לקנות? המון תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by budy,

איך הכרטיס מסך הזה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by CrashZone,

שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה. רכשתי כרטיס מסך של יצרן אנונימי והכרטיס הנ"ל אמור להיות GF440 64M DDR בבדיקת ביצועים עם הכרטיס מסך הזה קיבלתי תוצאות מאוד מאוד מאוד נמוכות לכרטיס מאותו דגם בדיוק אבל של יצרן אחר. כמובן שהתוצאות השו בין אותה מערכת בדיוק וההבדלים היו כ 40 אחוז דבר שגרם לי לחשוב שאולי על הכרטיס לא היה זיכרון מהסוג שהוא אמור היה להיות.ניסתי למצאו תחת הוינדוס אקס פי ותחת הדריבר של NVIDIA דרך תוכנת סיסופט סנדרה ובשום מקום לא ראיתי את המידע עבור סיוג הזיכרון אם זה DDR OR SDRAM אם מישהו מכיר תוכנה כדי לדעת את התנתון החסר והחשוב הזה . אשמח לקבל לינקים להורדה או אפילו את התוכנה עצמה. גם תוכנות דמו יתקבלו בברכה אבל שיעבדו העיקר. בתודה גולני

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by x-dude,

יש לי את המוניטור הזה כבר חודשיים וכרגע הוא הלך...מת...הנורה הירוקה דולקת אבל אין שום תצוגה,כבר שבועיים שהמסך עושה קליקים מעצבנים,אז החזרתי את ה PHILIPS שלי שיש לי אותו משנת 94 והוא עדיין עובד כמו חיה!! קניתי את ה CTX אצל הדובים ויש לי אחריות,דיברתי עם היבואן והם או יתקנו או יחליפו ככה שזה בסדר אבל חודשיים ומסך חדש מת? המלצה חמה אל תתקרבו למסך הזה למרות שמבחינה ויזואלית הוא פיצוץ.

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  13. יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  14. אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי כאן אפי מדבר רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ? ( יש לי ספק כח של 750W ורק 2 יצאות של 6 פינים כל אחת וזה פשוט לא מספיק לכרטיס הזה )

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by saidy278,

1 . האם צריך התאמה בין הלוח אם לבין כרטיסי המסך החדשים של DDR3? אל תתבלבלו בין GDDR ל DDR אני מדגיש ! , אלא אני מדבר על תמיכה של המחשב שלי בכרטיסי המסך של DDR3 החדשים , במילים אחרות איך אני יודע אם המחשב שלי תומך בכרטיסי מסך של הDDR3 החדשים ? 2. האם יש הבדלים בין כרטיסי המסך של DDR2 לבין DDR3?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rony77,

היי. קניתי r9 280X של גיגבייט ואני סובל מתקיעות של המחשב. החשד המרכזי שלי הוא שהספק שלי cougar rs 550w לא מחזיק את המערכת... הוא אמור להחזיק או שללכת לקנות ספק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי טלויזיית LCD של שארפ שמרוחקת כ 8 מטרים מהמחשב ונמצאת בחדר מקביל. עד עכשיו המחשב והטלויזיה הישנה היו מחוברים בעזרת RCA, אבל לטלויזיה החדשה אני רוצה משהו יותר איכותי. האופציות שיש לי כפי שאני רואה אותם: 1. המרה של DVI ל HDMI וחיבור כבל HDMI באורך של 10 מטר מהמתאם לטלויזיה. עלות: כ 310 ש"ח. 2. כבל DVI TO HDMI באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 180 ש"ח 3. כבל S-VIDEO באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 60 ש"ח 4. המרה מ S-VIDEO ל RCA וחיבור לטלויזיה. עלות: 0 ש"ח (קיים כבר) 5. המרה מ S-VIDEO ל RCA, המרה ל SCART וחיבור לטלויזיה. עלות: כ 50 ש"ח. 6. כבל VGA באורך של 10 מטר מהמחשב לטלויזיה. עלות: כ 80 ש"ח. דרגו לי בבקשה את הדרכים לפי האיכות, ואם אפשר המלצות לשיפור …

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by gtx980sli,

שלום קניתי והתקנתי את MSI R9 290 לפעמים יש לאגים על המסך למרות התקנתי את הדריברים אני חושב שזה בגלל שהMSI לא נותן פרופיל טוב ( המאוורר מוגבל ל18) איך אני מחליף לפרופיל גיימינג?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

אני מת כבר ל 43' בHDTV לחדר, מישהוא יודע מתי זה יוצא (בישראל) והאים כל DVD תומך בזה? תודה רבה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אני עומדת לרכוש מחשב AMD athlon 3200 64 bit ואני מעוניינת בכרטיס מסך בסיסי (לצורכי אופיס וקצת גרפיקה דו מימדית - לא תוכנות מאד מסובכות. אבל לא למשחקים) איזה מבין השניים הבאים כדאי להעדיף? - GeForce 6200 או radeon X300 (שניהם 128 upto 256 )? מישהו אמר לי שהGeforce מעט יותר טוב לצרכי גרפיקה ומישהו אחר אמר לי אותו דבר על השני. יש שוני משמעותי ביניהם שעלי לקחת בחשבון? תודה מראש על כל תשובה!

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by messi,

רציתי לדעת מה המחיר היום של ג'יפורס 8800GTS 640MB? העם כדאי לי למכור אותו ב- 3500 שקל?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. היי, מחפש כרטיס מסך למחשב P4 3G AGP שיכול להריץ משחקים חדשים. הרדאון הישן כבר לא מריץ משחקים כמו 4 devil may cry ונתקע ב- unreal tournament 3. חובה שיתמוך ב- pixel shader 3.0. לא מעוניין להשקיע הקבה כסף. אשמח להמלצות, תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by taltola,

שלום לכולם, יש לקרוב משפחה שלי כרטיס: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler הוא אומר שהכרטיס תקול/לא תקין. גם אני וגם הוא לא ממש מבינים בזה לעומק ולא יודעים לעשות את הבדיקות המתאימות. האם אתם מכירים טכנאי/מעבדה הוגנים שיכולים לבדוק את הכרטיס ולהגיד האם הוא בר תיקון? אשמח להמלצות :-) אפשרי כמעט בכל אזור בארץ (העבודה שלי זה להסתובב עם הרכב) נ.ב אם זה משנה משהו היו כורים עם הכרטיס בעבר ביטקוין.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.