עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היה ברשותי כרטיס מסך של חברת ELSA GF 3 רגיל, מאוד מאוד הייתי מרוצה ממנו אך זמנו הגיע והוא נשרף, כעת עלי לבחור חדש ואני לא בטוח באיזה, אני אומנם לא גיימר מושבע אך עדיין נהנה לשחק במשחקים כמו GTA VICE CITY, NFSU2, HL2, וכו'.... אני כרגע מתלבט בין ה 9600XT ל 5900XT, השאלה איך הם בהשוואה ל GF3 הקודם שהיה לי, והאם הם מתאימים למערכת שלי? AMD XP 1700 512 DDR 200 GB או האם יש הצעות אחרות לכרטיס מסך אני אשמח לשמוע?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. בשביל מחשב חדש שמיועד למשחקים איזה כרטיס מסך הכי עדיף מבין הכרטיסים הללו

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות Geforce 8800GT אבל הבעיה היא שיש לי Pentium 4 3.2Ghz עד כמה גרוע השילוב הזה יהיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  4. יש לי ויסטה וxp בדול בוט ואחריי שהחלפתי מ8800GTX ל4870x2 מחקתי דרייבר לפניי רק בויסטה ושחכתי מהאקס פי... עכשיו אני רוצה להיכנס לאקס פי ולהחליף דרייבר...מה הדרך הנכונה?

5. Started by Oranili,

יש לי בספק כבל של PCI-E מהליברטי 400W ויש לי מולקוס את מה לחבר ? מהספק או מהמולקוס?.. תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  6. שלום, אני רוכש מחשב חדש. על המפרט דיברתי בפורום המתאים. והוא יבוא להלן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מחשב מותג עם אחריות מלאה של שלוש שנים עד בית הלקוח. הנושא של האחרות הוא קריטי מבחינתי. וגם יש לי תחושה ומחשבה שמי שנותן אחרית כזאת טורח שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך תיקונים. אני מתלבט בין שלוש חברות: HP, PACKARD-BELL, DELL . בעיקר מטרידה אותי שאלת האחריות - מי יותר אמין. השימושים במחשב הם רב- מימדיים: משפחה, ילדים, משרדי, סרטים, אינטרנט, משחקים. האופק של המחשב הוא 3-4 שנים. הנוכחי מחזיק אצלי 5. המשחקים ברמה של heroes 5, civVI, dragon's agw 2 וכדומה. Intel Core i5-2300 2.8GHz 6MB/ Intel Core i3-2100 3.1GHz, 3MB- - זכרון 4/6GB DDR3 1333MHz - 1TB/500GB 7200RPM בין…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by smtm,

התקציב - עד 1000 ש"ח פלוס-מינוס השימוש בפועל - הרבה דו-מימד (אינטרנט, מסמכים) ומעט תלת מימד (משחקים). יש מסך 17" משובח של IYAMA על מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC) אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )? תודה על הסבלנות מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. אני יודע שהיום משחקים לא דורשים כרטיסים יותר חזקים מאשר הGTS 320 כשמשחקים עם מסכים "קטנים" של 19", אבל מה יהיה בעתיד? הגרפיקה של המשחקים רק נהיית יותר ויותר תובענית, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי הדרישות של המשחקים. מצד אחד, אפשר להגיד שעד שיהיה צורך בכרטיסים יותר חזקים לרזולוציות נמוכות יחסית - כבר יהיו כרטיסים חדשים לגמרי מבוססיי DX11 או משהו בסגנון, ומצד שני אפשר לומר שבעתיד הלא כ"כ רחוק - יהיה צורך בכרטיסים חזקים, גם לרזולוציות נמוכות. אז מה אתם אומרים? אם הייתם קונים עכשיו מחשב למשחקים, שיעבוד כנראה עם מסך 19", ולא עם 30, הייתם משקיעים עוד 1000 ש"ח ויותר על כרטיס יותר חזק מהGTS 320?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by Bruce,

זקוק להמלצה לכרטיס מסך "שיסחוב" מסך 22". שימוש כללי ולמשחקים. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי

13. היי השאלה בכותרת http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3674 האם יש טעם לזכרון כזה בכלל?(או ש512 יספיק)? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by srolik,

האם שווה להוסיף 200 ש"ח ולקנות את RADEON9000 128 PRO 2 במקום ה RADEON9000 64 PRO ומה ההבדל בינהם בכלל ? ותענו על התשובה אם המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידיאו , סרטים , גרפיקה , קצת 3D ואינטרנט

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by talul,

היי, כרטיס המסך שלי עשה בעיות עד שמת. מדובר על מחשב בן 5 שנים כמעט שעבד נהדר . הכרטיס מסך הוא די פשוט ATI X550, בתחילה היה מופיע מדי פעם מסך כחול עם בעיה בכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הוצאתי את הכרטיס וחיברתי שוב ואז המחשב אפילו לא מראה תצוגה, הכל שחור המסך לא מקבל פקודה להדלק... מדובר על לוח אם Intel® Desktop Board DP965LT עם מעבד Intel® Core™2 Duo E6300. אני צריך כרטיס מסך זול ביותר, הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בלבד. אשמח להמלצות, טלול

16. לפני ההפעלה של כל משחק או תוכנה? הבעיה שלי שאני מנסה להפעיל משחק שלא שואל אותי לפני איזה רוזלוציה אני בוחר ואז מה שקורה שהמשחק מבקש תדר לא נכון מהמסך ולכן הוא לא עולה אני מבקש תוכנה שיודעת להפעיל כל ישום ברוזלוציה שאני בוחר תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  17. אני כמעט בטוח שכשקניתי את הכ. מסך לפני מספר שבועות היה איזה קידום של EVGA לגבי WATCHDOGS או משהו דומה. איך אני יכול לבדוק אם אני זכאי (הקופסא לא לידי, אבל האם זה משהו שצריך להיות בפנים ? צריך להירשם באתר ? זה מוגבל בזמן ?)

18. בביקורת זו נבדוק את יכולות כרטיס המסך החדש של AMD עבור שוק הביצועים בתקציב מוגבל - ה-Radeon R7 265, שהוא למעשה HD 7850 שעבר מתיחת פנים לכתבה: http://hwzone.co.il/sapphire-r7-265-dual-x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a7%d7%98%d7%9f-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by NIRAN,

כמה עולה מסך LCD 19 טוב ואמין (בעיקר למשחקים אז שלא ישרף)? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by Tony_Almeida,

שלום יש לי מחשב עם לוח של אינטל DG41BI מעבד E7500 ו2 גיגה זכרון רציתי לחבר לו כרטיס מסך חיצוני על מנת לשחק קצת במשחקים. הכרטיסים שברשותי הם: VTX HD 4350 PCI-E DDR2 512MB SAPPHIRE X1650 512MB PCI-E SAPPHIRE HD 3450 512MB PCI-E איזה מהם כדאי לי לחבר על מנת להוציא את מיטב הביצועים למשחקים אני יודע ששלושת הכרטיסים חלשים אבל מה הכי חזק מבניהם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by Idanp,

איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by gmppaz,

היי, אני מנסה להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות בהן ביצועי המעבד הם MEDIUM וביצועים הכרטיס מסך הם LOW וגם כך המשחק רץ עם מלא תקיעות שזה בלתי אפשרי לשחק ככה מה אני יכול לעשות בקשר לכך? יש לכם עצות בקשר להגדרות או משהו אחר? ראו מפרט בצד, ותודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BoOoM2008,

יש כרטיס מסך יותר טוב מHD5770 שאני יאכל לשלב אותו עם המעבד Q8300? עם Q8300 ו HD5770 יש צוואר בקבוק? תקציב לכרטיס מסך בלתי מוגבל תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by nokobik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Royz,

אז ככה: המסך יהיה DELL 2007 WFP הרזולוציה הכי גבוהה היא 1680x1050. השאלה אם כדאי את 640 MB או ה 330? אני חושב ללכת על 330 כי אני אשדרג את הכרטיס עוד שנה+ בכל מקרה. אבל במידה ואני בוחר 330, איזה מהם כדאי? תראו כמה חברות יש וכמה דגמים שונים (OC2 OC1) מה הכי משתלם פה לדעתכם? http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=8800&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

• 4 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.