עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spyro,

שלום, אני רואה שבזמן האחרון יש הרבה שאלות לגבי קניית רכיבים שונים למחשב בחו"ל וארה"ב בפרט, שבראשם כרטיסי מסך כמובן. אבל האם בכלל כדאי לקנות רכיב כל כך שברירי בחנות במרחק 4000 ק"מ? האם כדאי לחסוך 200ש"ח או יותר אבל לוותר על האחריות?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by 8-Ball,

אני קונה מסך דק ואני רוצה של חברת LG, תחילה בחרתי את ה: LCD Monitors : 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor [ ¤ 1587.87 ] זמן תגובה 30ms אבל אחרי זה קראתי קצת בפורום וראיתי שאם אני רוצה מסך למשחקים אז כדאי שזמן התגובה יהיה קטן מ 25ms, אז בחרתי את הדגם הזה: LCD Monitors : 15" LG L1510M LCD Monitor + Speakers [ ¤ 1769.85 ] 1 זמן תגובה 25ms יש לי כמה שאלות.. אני לא צריך רמקולים...האם יש אפשרות לקחת אותו בלי הרמקולים?! האם כדאי לחפש מסך עם מהירות תגובה עוד יותר מהירה? מה בדיוק זה ישנה לי? המסך גם ככה עולה ב180 ש"ח יותר.. ועוד שאלה..האם כדאי להשקיע עוד כ1000 שקל בשביל מסך 17!?!?!? (אני אישית חושב שלא..חלק אמרו לי שההשקעה משתלמת..אבל מבחינתי זאת השקעה גדולה מדי).. תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  3. geforce 4 ti 4200 innovision תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר המורכב מלוח אם אינטל DG33TL בעל מעבד Q6600 ארבע ליבות. הלוח מגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל (Intel® Graphics Media Accelerator 3100 Graphics Controller) בעל זיכרון משותף של 256MB. למחשב 6GB זיכרון ומותקנת עליו מערכת של Win7 64bit ללוח יש יציאת DVI מובנית. שאלתי היא אם תהיה תוספת ביצועים כל שהיא אם אתקין כרטיס מסך חיצוני למשל nVidia gefore 210 ? כמו כן מקריאת נתוני הלוח נראה לי שליציאת ה DVI יש הגבלת רזולוציה של 1600X1200 כלומר לא תומך HD מלא...? (לא יכול לבדוק כי ברשותי פלזמה HD ready) כמו כן הלוח מגיע עם 2 חריצי PCIe-x1, חריץ PCIe-x16 וחריץ PCI קונוונציונאלי. בחריץ PCIe-x16 כבר מותקן לי כרטיס רשת אלחוטי. היכן אתקין את כרטיס המסך במיד…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by אריק פרלס,

למישהו יש מידע האם הכרטיסים של גיגה בייט 3080 שורה תחתונה עובדים כמו שצריך? וספציפית לדגם GIGABYTE GEFORCE RTX 3080 GV-N3080EAGLE OC-10GD תודה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by alfashock,

היי כיום הכרטיס שיש לי הוא 960GTX והמשחקים שאני משחק בעיקר הם משחקים עם הרבה פרטים (DETAILS) כמו cities skyline או planet coaster וכל שהמפה מתמלאת בפריטים מן הסתם המשחק מתחיל לגמגם ב FPS התקציב שלי לא הכי גבוה אבל אני מעוניין במשהו עד 1300 +- וראיתי 2 כרטיסים שאפשר לקנות מחול עולל מיסים (בארץ הם פשוט יקרים ב 500 שקל +) Sapphire radeon rx 590 nitro+ 8G שעולה 1100 שקל או gigabyte 1070 gtx 8g windforce oc שעולה 1300 שקל מה מומלץ? או משהו אחר? מפרט קיים: Intel i5 6800K 32G RAM 960GTX OC ספק 750W נ.ב - אני יודע שגם זה לא מה שיעביד לי חלק את המשחקים שהם מפוצצים אבל לפחות שיחזיקו יותר …

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  7. הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by ben672,

ערב טוב! יש ברשותי כרגע מעבד phenom x3 8450 השאלה שלי היא אם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק ל-5750. תודה מראש לכל העוזרים..

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by daniel1234,

מישהו שם לב לזה? למישהו יש דעה על הכרטיס הזה ועל החברה הזו? לי זה נראה כמו עסקה משתלמת ביותר.

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  10. היי לכולם לבת דודה שלי יש מחשב פנטיום 4<נדמה לי 2.8 > מעבד של אסוס וכרטיס מסך של ATI 9600. בקיצור הבחורה החליטה שהיא משתדרגת והיא רוצה מחשב ב-3600 ש"ח.הצלחתי להרכיב כמעט את כל המפרט<על בסיס מעבד אינטל כפול ליבה>אבל אין לי מושג מה לגבי כרטיס מסך.היא אמרה לי: שהכרטיס מסך שהיה לה הריץ את כל המשחקים החדשים,בלי בעיות.אמרתי לה את יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים ששיחקת והיא אמרה:קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 ,GTI 5.בקיצור עברתי קצת על הפורומים והבנתי שכרטיס מסך מומלץ הוא 7600GS .השאלה הנשאלת: האם הכרטיס מסך 7600GS יותר טוב מה-9600 שהיה לה?<אם הוא טוב יש לכם מושג פי כמה הוא יותר טוב?> היא ביקשה ממני להביא לה כרטיס מסך שיעלה את המשחקים שציינתי לעיל וכן…

11. Started by FuZuL,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3677 זה שווה ?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  12. לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by d30DK,

היי, אפשר לראות את המפרט בצד ימין במידת הצורך. יש לי 3 מסכים, כאשר לפי המחשב, הראשון הוא בצד שמאל מסך 24, השני באמצע 22 והשלישי שהוא הראשי 27 קוריאני. פתאום, ביומיים האחרונים, לפעמים זה כל 5 דקות או 20, משתנה, המסכים הופכים לשחורים, אני שומע צליל כאילו ניתוק (של הוינדוס,כמו שמנתקים USB מהמחשב) ואז המסכים חוזרים, כולם, אבל כל החלונות שלי מהמסך הראשי (3) עוברים למסך 1 שהוא הכי שמאלי. הייתי על דרייבר BETA וחזרתי לדרייבר הרשמי האחרון ועדיין זה קורה. למיישהו כאן זה קרה במקרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by dlivneh,

אנא המליצו לי על מסך דק 17 . מחיר של עד 3,000 ש"ח. דגם ספציפי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מערך crossfire של שני 7970, היו ברשותי שני מסכים ועכשיו קניתי עוד אחד יד שניה. השאלה שלי האם מחברים את כל המסכים רק לכרטיס הראשון/הראשי? ניסיתי לחבר שני מסכים ב-DVI לכרטיס הראשון והם מזוהים כשאני בקרוספייר, חיברתי את השלישי ל-DVI של הכרטיס השני וזה לא מזהה אותו. מה עושים, לחבר את כולם לאותו כרטיס הראשי? אשמח אם תענו מהר, אני רוצה מחר לקנות מתאם dvi ל hdmi או dvi לדיספלי פורט. עדכון: הבנתי איך לחבר, צריך לחבר רק לכרטיס הראשי העליון את כל המסכים, את המסך השלישי עם מתאם אקטיבי.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8085 )לא לשים לב לתמונה) הנה תמונה איך שבאת ה elsa נראה http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2004/1119/agp6600_03.jpg 3 שנים אחריות ומחיר סביר אבל עדין טיפה גבוה (1400שח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_779&products_id=8067 מחיר הכי זול (1300) שיש עכשיו ובא עם קירור מצויין , אבל גם בא עם החיסרון הכי גדול רק שנת אחריות 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2580 מגיע עם דום 3 , אבל רק 2 שנות אחריות למורות שזה גם טוב. אבל המחיר עדין גבוה (1500-אבל אפשר להחשיב את זה 1300+200 על דום3), הכרטיס טוב למי שעדין לא רכש כרטיס מסך ואת המשחק דום. (או הוא…

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  17. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8512 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8511 וכמה יהיה הבדל אם יהיה ? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by rafi1212,

שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by CrossFireX,

איזה מהם יותר חזק?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  20. יש לחבר שלי TNT 32M ואין לו חיבור לטלוויזיה אז רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאיתו אפשר לראות בטלוויזיה... תודה.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by XMB,

שלום, שמתי במחשב כרטיס מסך חדש מסוג ASUS Radeon HD5500 מאז יש boot failure במסך פתיחה של המחשב, אחרי 5-8 ריסטרטים המחשב עולה כרגיל. השאלה היא, האם זו בעיה בהרדיסק (Westren Digital 1600AVJS 160GB) או בעיה בספק הכוח (יש במחשב הזה רק HEC 300W עם מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box )? או שזה בעיה בלוח האם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2500#ov תודה.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by galai198777,

שלום יש לי כרטיס מסך gtx 1060 ואני רוצה לשדרג למשהו יותר טוב רציתי לדעת מה מומלץ תקציב 1600 מומלץ לקנות באמזון ?

23. החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  24. האם כדאי ללכת על ה-2900PRO 512MB החדש ? אולי בכל זאת ללכת על GTS 640 ? או אולי בכלל כדאי לחכות עוד חודש חודשיים ?

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by 7k9af,

שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..

• 7 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים