עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladrevach,

השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל ביניהם..? עכשיו אני יודע שההבדל הוא רק בצורה ובקירור אבל השאלה האמיתית היא נגיד ראיתי שבksp הפסיקו עכשיו למכור את הגרסא הקודמת. השאלה שלי אם מישהו יודע לאיזה מהם הקירור יותר טוב (ואם מישהו היתנסה יותר טוב) חוץ מהvapor-x שלו יש את הקירור הכי טוב. וגם ראיתי עוד גרסא של sapphire Heatpipe Fan שאותה יש רק בארץ לא ראיתי עליה שום דבר באתר של sapphire בקיצור איזה הכי ממולץ לקנות (ואל תגידו לי את ההכי זול.. בבקשה) יעני בקיצור מי מקרר הכי טוב הרגיל או הnew edition ?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  2. מאחר והתברר שיש בעיות עם הכרטיס מסך שלי , אני צריך להחליף חדש. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים עד 1,000 ש"ח שיתאים למפרט שמופיע בפורפיל.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by daniel123,

היי, יש הבדל גדול בין 512 זכרון בכרטיס מסך ל1GB או אם זה יותר משתלם או לא? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5478 http://skypc.co.il/sg_product~4718462000056~8~0.htm

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  4. שלום לכולם שוטטתי ברחבי האינטרנט וקיבלתי תשובות שלא מכריעות השאלה היא כזו: אם אני מזמין כרטיס מסך מ EBAY ושולח אותו לארץ ב UPS האם אני אשלם מכס מע"מ ועוד תוספות תשלום שלא ידוע לי עליהם לצורך העניין נגיד הכרטיס עולה 600$ ויש הבדל משמעותי בין המחירים שמה לעומת המחירים בארץ בתוספת תשלום של UPS שזה יגיע לארץ תוך 4 ימי עסקים זה יותר זול מהכרטיסים בארץ אז האם אני אשלם יותר בכך שיקחו לי מיסים או שאני אקבל נטו רק את התשלום הנקוב בEBAY בתודה והערכה רבה לפורום אביחי

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  5. שלום חברי פורום יקרים אח, היו ימים וגם אני הייתי ג'נקי ובקיא בכל פריט בנוגע לכרטיסים הגראפיים אך התחלתי להראות סימני זיקנה ופיספסתי חומר רב, על כן זקוק אני לעזרתכם אני מחפש כרטיס שיחליף את ה4870 הישן שלי מתכנן לשחק משחקים כמו BF3, ולא מתכנן החלפה בשלושת השנים הבאות (על כן דרוש לי הכרטיס החזק ביותר למחיר הנקוב) (ולמרות שאמרו לי שזה לא אפשרי בזמנו- ה4870 הספיק לי ל4 שנים מלאות בהגדרות מלאות ) אחרי בחינה דיי שולית של בנצ'מרקים ומחירים עלה לי הדגם הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 ב1100 שקלים הוא אמור להשתלב מבחינת הספק, ישלי ספק 520 של SEASONIC איך הכרטיס? יש מומלצים יותר? שכחתי לעדכן את המפרט- AMD PHENOM 2 X4 955 …

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  6. שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות כרטיס מסך (תקציב בכותרת),ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים הכרטיס הראשון הוא : ksp.co.il/?uin=15582 והכרטיס השני הוא : ksp.co.il/?uin=15704 הבעיה שלי היא שלא ראיתי שום השוואה בין שני הדגמים הספציפים האלו ואנני יודע עם הפרש הביצועים (עם ישנו)שווה את הפרש הכסף,אשמח מאוד עם יוכלו חברי הפורום להמליץ ולעזור לי בבחירת הכרטיס ,אשמח יותר עם יפרטו לי מה הסיבות לבחירה כדי שגם אני יוכל להבין חשוב לציין שאני לא אוהב להיתפשר על ביצועים ומשחק בהגדרות מקסימליות, המשחקים שאני משחק הם : (מתי שיצא) SKYRIM,BORDERLANDS 2,FAR CRY 3 ומשחקים נוספים באותו סיגנון המסך שלי הוא סמסונג T220P ברזולוציה 1920 על 1200 מעבד I7 3770K לוח אם ASROCK Z68…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by aviad_halfon,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT 555M ולאחרונה התחלתי לשים לב שהמחשב מתחמם יותר כדי כשאני מפעיל דברים כבדים שדורשים שימוש רב בכרטיס מסך. אחרי שימוש של בערך חצי שעה במשחק באטמן יצאתי מהמשחק ונכנסתי לתוכנה שמראה לי על כמה מעלות המחשב נמצא והיה כתוב שהכרטיס מסך נמצא על 63 מעלות. רציתי לדעת כמה מעלות זה מצב טוב וכמה זה כבר מעבר לקו האדום? והייתי שמח לדעת אם יש איזה תוכנה שתוכל לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by elad the master,

באתר של החברה רשום שהוא GDDR3,אבל ראיתי שכמה אנשים ברשת כתבו שהוא מגיע עם DDR ב740או700 מגה הרץ לזיכרון. מישהו קנה את הכרטיס כבר ויכול להגיד שהוא בטוח GDDR3 ו1000 מגה הרץ לזיכרון ? זה הכרטיס: http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_X800GTO.html http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579

9. Started by OR007,

ואותה שאלה גם לגבי ה-9500 של ATI , תיהיה לו תמיכה עתידית בDX9 ?

10. Started by urich,

נו מה יש בחבילה של הretial שעושה אותה יקרה יותרב200 שקל האם החבילה שווה את זה או לא

11. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי איזה דגם הכרטיס של Msi שיש ב-ksp, רשום geforce 4 ti4200 128mb + dvi + vivo. איזה דגם זה? (מצורף קישור לאתר היצרן). יש את הדגם ms-8886 יש את VTD64 MS-8870 יש את TD MS-8870 ויש את td64 ms-8870. איזה מהם זה מה שיש ב-ksp? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_list.php?kind=2&CHIP=27&NAME=GeForce%204%20Series

12. יש לי תקציב לא גבוה ואני מאמין שיש כרטיסי מסך סבירים עד הסכום הזה יש המלצות מיוחדות מה כדאי (אני מתכוון לGF4 MX440 לפחות)

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by idanb,

קיימת בעיה בכרטיס מסך שלי לפי דעתי כאשר אני מתקין את 3dmark 2001 והוא מתחיל לפתוח טקסטורות אז המחשב קורס ונסגר. וגם לפעמים הפריימים יורדים בקצב משמעותי כמו למשל ב TOCA RACE DRIVER השמח אם תעזרו לי תודה המחשב שלי AMD XP 2000+ לוח אם ASUS a7v8x-x 256 DDR וכרטיס ATI RADEON 9700 ועוד דבר שזה פעל ה 3DMARK הוצאתי רק 8000 אני חושב שזה נמוך יש לי גם הרד דיסק 80 גיגה + 20 גיגה 7200 RPM של MAXTOR וזהו תודה

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by alias,

נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  15. יש לי את הגרסה האחרונה שנקראת כבר EVEREST. קניתי 6800 של אלבטרון והתוכנה ההיא מראה נתונים לחלוטין לא הגיוניים על הזיכרון והליבה שלו. ניסיתי אצל חבר שלי וזה אותו דבר. יש בעיה בכרטיס?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by PipeDreamer,

שלום אני כבר הרבה מאוד זמן עם מסך MAG ישן ומגעיל שעושה הרבה בעיות ואני רוצה להחליף למסך שטוח. קיבלתי הצעה לרכישה מוזלת של המסך הבא: "SAMSUNG Syncmaster 710N 17 מהירות תגובה 12ms רזולוציה 1280:1024 16.2 מיליון צבעים זווית צפיה 160-160 (אני משער שהכוונה לאופקי ואנכי) גודל נקודה 0.264 מ"מ 1:600 יחס ניגוד והדבר הכי חשוב כמובן - המחיר: 1625 ש"ח. זה שווה את הסכום? מישהו יודע מניסיון אם המסך הזה טוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  17. אני רוצה לעשות קרוס פייר של HD4850 אז ככה: זה המפרט שלי E6400 MSI platinum 975X crossfire 250G 4G ddr2 1*4 HD4850 HEC 550 השאלה שלי בעקרון היא אם שווה לעשות קרוס פייר ? ואם הספק מספיק בכלל? ד"א אני מאוד מרוצה מה4850 הביא לי שיפור דיי גדול... היהלי 8800GTS 320 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by avishai1b,

ברשותי לוח אם GIGABYTE 945P S3 וכ. מסך ATI RADEON X1900XT אני מעוניין להחליף את הכרטיס שיש לי בכרטיס מסך אחר... אני לא כלכך בטוח מה יתאים ומה לא.. לכן אני כאן :] מפרט- מעבד: Intel E6300 1.86GHz זכרונות: 667 2GB RAM ספק: FSP400 -60GLN מארז: אני לא זוכר דגם, זה של Thermaltake זה עם האורות הכחולים... הציפיות שלי מהכרטיס מסך שאני הולך לקנות - כמה שיותר FPS ... כמובן שאני מעדיף כ. שידע גם לעבוד בAA ו AF אני אוהב לעשות OC לכ. ככה שאם הוא יהיה עם קירור טוב זה יהיה נהדר... שיהיה סביבות ה1500... אני משחק משחקים כמו Crysis bioshock farcry teamfortress 2 rainbowsix vegas וכו וכו... תודה מראש, אבישי :]

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by eytan243,

היי המפרט שלי מופיע בפרטי היוזר שלי ואני כבר קיבלתי פעם פה חוות דעת שהכרטיס מסך שלי כבר חלש וזה מה שאני צריך להחליף ולפי המפרט שלי אתם רואים שאני כבר ממש לא מעודכן אז רציתי לקבל את עצתכם בשידרוג כרטיס המסך בברכה Eytan243

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  20. שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  21. ההמתנה והציפייה היו משתלמות - לקחנו את Geforce RTX 3080 TUF OC של חברת הענק הטיוואנית לבחינות מעמיקות על מנת לגלות לאיזו קפיצת ביצועים תוכלו לצפות בעידן ה-Ampereלכתבה

22. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש ומצאתי שניים עם אותו המפרט הטכני (האחד של HP והשני של Acer). ההבדל היחיד ביניהם הוא כרטיס המסך: 1. AMD Radeon 8750M 2GB - במחשב ה-HP 2. Nevidia GeForce GTX 850M - במחשב ה-Acer ברור לי שהג'יפורס טוב יותר, אך ההפרש במחיר המחשבים הוא 1,000 ש"ח רק בגלל כרטיס המסך. אבקש לשמוע דעתכם אם שווה להשקיע את ה-1000 ש"ח האלה בשביל שדרוג כרטיס המסך הזה. תודה לכל העוזרים!

23. כי אני חושב לעבור לוויסטה במיוחד בשבילו.

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה חבר שלי הציע את הכרטיס הזה ב200 שקל... וnVIDIA GeForce PX7600GS 512 mb PCIeוLeadtek שווה?

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  25. <--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…

• 8 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים