עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by de money,

אודה לכם אם תביאו הוכחות לטענותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. יש לי Sapphire X800GTO 256MB ורציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הדרייברים? מ-saapphire או RADEON

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לפי דעתכם ולמה .. תפרטו..!! Geforce7800GTX או Readon x1800xt ?? האם הם מחזיקים את FEAR על המקסימום חלק ..? ומה יותר כדאי לקנות..!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  5. מה דעתכם ? מה עדיף ?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  6. פרטים על המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS Device Description DIMM1: A-Data (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) יש לי 2 סלוטים אז סךהכל 1G עכשיו חשבתי על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9408 זה כדאי או שיש משהו יותר טוב? תביאו הצעות... ty

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by E_XeQuit,

יש לי הזדמנות להשיג מארה"ב במשלוח מהיר את ה HD5870 החדש. המפרט שלי מופיע בצד, השאלה היא אם הלוח אם יאיט את הכרטיס (מבחינת אפיק ה PCI-E) ? תודה לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אופציות: 1. 8400 GS NEW 2. gt210 3.hd5450 4. hd4350 איזה הכי כדאי מבניהם והאם יש אופציות אחרות מבלי לעלות את התקציב? תודה מראש רביב

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by compman112,

^^^האם יש הבדל איכות בינהם? או שזה הבדל רק בשיטת שידור האם יהיה הבדל איכות בין סרט DVD PAL שאשים בנגן DVD שלי לבין אותו סרט DVD אך NTSC? או ההבדל או בעצם משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  11. זה הרי בעצם נותן לראות טלוויזיה במחשב וגם אפשרות להקליט שידורים.. אם אין כבלים בטלוויזיה בבית בכרטיס טלוויזיה יראו ערוצי כבלים? באיזה איכות התמונה? האם יש מריחות או ריצודים בתמונות או שזה איכות כמו טלוויזיה? אם המסך 1680X1050 והכרטיס טלוויזיה תמוך בפחות מה קורה? יש כרטיסי טלוויזיקה שתומכים ברוזלוציה 1680X1050?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

לפי הביקורות שקראתי הכרטיס הזה דווקא מצוין, ופחות או יותר משתווה ל9600XT(הבנתי שבדרך כלל יותר). הבעיה היא שבביקורות האלה הכרטיס נבדק בדרך כלל עם משחקים כמו UT2003, כלומר לא המשחקים הרציניים כמו HL2. אני זוכר שלפני שנה היו עושים המון בדיקות של סדרת FX עם HL2 והתוצאות היו פשוט מחרידות: 9600 עוקף לעיתים את 5900. האם מישהו יודע אם הנושא שופר באופן משמעותי ב5700? למישהו יש לינק לBENCHMARK של הכרטיס הזה עם HL2?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Holography,

שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים ? שיהיה עם ציאת HDMI ... מה הכי טוב ?ויתמוך טוב בטלוויזיה 32 אינץ'....!!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by debils,

אני רואה דיווחים סותרים בין הרעש שאמור להיות ל GB לשזה שה VAPOR-X יותר רועש ממנו.... אם אפשר דירוג רעש של הדגמים השונים שנמכרים בארץ, בכל יהיה מעולה. וגם כן, שהנחה שיש מארז רציני כמו R4, עד כמה הרעש הזה יהיה נשמע כמטר מהמחשב ?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  16. היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כלומר לחבר מתאם מאיזה שהוא סוג.

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by rino,

שלום האם יש משמעות להיכן ממוקם ספק הכח במסך LCD ? יש כאלה שהספק חיצוני ויש כאלה שהספק פנימי ותהיתי מה עדיף .

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by wickreDz,

מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, רכשתי לי כרטיס מסך חדש - Gigabyte Radeon 9600 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייבר התחילו הבעיות: מסביב לסמן העכבר יש ריבוע עם שורות. יש "שגיאות" בתצוגה בכל מני תוכנות וגם שולחן העבודה. במשחקים יש המון בעיות בתצוגה (שורות, פסים, צבעים...). זה מה שראיתי עד כה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. ניסיתי גרסאות שונות כולל כמובן את הגרסא האחרונה. ניסיתי גם הדרייברים של Gigabyte וגם של ATI - אך הבעיה נשארת. אם אני מעלה את Windows ב Safe Mode רואים הכל כרגיל ואין את הבעיות (אך כמובן שמשחקים לא ניתן לבדוק ב Safe Mode). אודה אם יש עצות כלשהן מה צריך לבדוק, לשנות או להתקין כדי לנסות ולפתור את הבעיה... תודה מראש! עדכון: הוספתי שאלה כתגובה אחרונה...תודה!

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  21. הכרטיס המדובר הוא ATI9600PRO אם זה חשוב אז של אסוס. האם היציאות שיש בו מתאימות? אם כן, איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by Do As Infinity,

תגידו יש גירסת Control Panel לקטליסט 5.12? אם כן אפשר לקבל לינק להורדה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי המפרט הנ"ל (נקנה לפני 4 שנים כמערבת עיבוד וידיאו 10K): לוח אם ASUS P5wd2 E-premium זכרונות OCZ 2GB 667 GOLD EDTION (לא זוכר תיזמונים היו משהו משהו בתקופתו) מעבד פנטיום D930 כרטיס מסך (כיוון שלא היה מיועד למשחקים ועבדתי עם כרטיס עריכה): winfast PX 6200 TC ספ' HEC 350 אאל"ט. מארז לא רלוונטי אבל סופרנו של TT. אני מחפש כרטיס מסך זול עד 400 ש"ח שיתן לי אפשרות לשחק במשחקים מדי פעם לא צריך ברזולוציה גבוהה. תודה!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי כרטיס מסך radeon x800rx (לפי מה שהבנתי RX=GT) ויש לו יציאה של high definition output לטלוויזיה (בין השאר) רציתי לדעת איך אני מחבר מהיציאה הזאת לטלוויזיה רגילה (שהחיבור בה הוא AV צהוב לבן אדום לפי מה שהבנתי מן RCA רק עם צבע נוסף...) קיבלתי עם הכרטיס חיבור של אדום ירוק כחול ניסיתי לחבר לטלויזיה דרך האדום ירוק כחול והתמונה הייתה בשחור לבן... ואז כשהווינדוס עלה כבר לא הייתה תמונה בכלל בנוסף כשמחברים את הטלוויזיה ומסך רגיל ביחד המסך שלי כותב out of range תודה...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.