עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם כן, איזה מעבד (הכי זול) לא יהווה צוואר בקבוק? תודה מראש

2. היכול להיות בטעות שיש צורך בחיבור כזה ולא ביצעתי זאת ולכן המחשב אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס מסך. יש לי 6600GT PERSONAL CINEMA .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, למפרט עם מעבד אינטל E6550 ( אם יש צורך ביותר פירוט תגידו ), יש צורך לקנות כרטיס מסך DX10 כמו ה-8400GT או 8500GT? השאלה היא לא בנוגע למשחקים או עריכה, רק לדברים בסיסיים כמו צפייה בסרטים/סדרות באיכות HDMI. שאלה נוספת, ה-7800GT עדיף יותר מה-8500GT למשחקים, נכון?? תודה מראש, יובל!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מרשת אייבורי מבוסס מעבד i7 וזיכרון 8GB מערכת הפעלה ווינדוס 8. מטרות המחשב: שימוש ביתי שוטף, צפייה בסרטים ומוסיקה וחיבור המחשב לטלוויזה מידי פעם להקרנת סרטים,הרצת vmware עם 14 ubuntu המפרט לא כולל כרטיס מסך מאחר והאיש מכירות טוען שהמאיץ הגרפי של אינטל מספיק לשימוש בסיסי. האם לדעתכם יש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? האם הכרטיס מסך משפיע על איכות התמונה המוקרנת למסך ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה. כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל. אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. .... אני מפעיל פילטרים בדרייבר - ATI (כל הפילטרים ) תודה .

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  9. אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. כרטיסי ה-RTX 2070 הושקו לפני מספר חודשים, אבל נראה שאין הרבה שינוי במחיר שלהם. קיוויתי שלאחר שוך ההייפ של הסדרה החדשה, המחירים יירדו ויהיו מעט שפויים יותר, אבל אני מתרשם שזה לא קורה. האם יש סיכוי לדעתכם שמחירי ה-2070 יירדו לאזור ה-2000 ש"ח (נניח מאמזון)? אם כן, מתי? סתם לצורך הדוגמה: ניתן לקנות מאמזון סביב ה-2750 ש"ח כרטיס איכותי כמו MSI Gaming Z, זה מחיר שכמעט לא השתנה מאז שהכרטיס הושק.

11. האם יש צפי לירידת מחירים לכרטיסי מסך של אנווידיה 8800 אחרי שיושק ב 14 למאי כרטיסי ATI?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by Director,

שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, זיכרון 160M - SDRAM. כרטיס מסך: GEFORCE 3 טיטניום 200 - 128M DDR. שאלתי היא: האם יש קשר בין סוג הזיכרון המחשב לסוג הזיכרון בכרטיס? כלומר, אם היה לי במחשב זיכרון 160M - DDR, האם זה היה משפיע לטובה על ביצועי כרטיס המסך?

14. שלום, יש לי מחשב די ממש ישן יש לו geforce 6200 חח עלוב ביותר.... והשאלה שלי היא כזאת : הורדתי סרט באיכות HD ועכשיו ממש לא רואים תאיכות האמיתית של HD זתומרת לא רואים חלק ויש לי מסך LG 23 FULL HD אינצ' יש השפעה לצפייה בסרטים לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  17. אני רוצה לנקות את הדרייברים של ATI לחלוטין ולהתקין אותם מחדש אבל אני לא מוצא תוכנה כמו detonator destroyer שיכולה למחוק הכל מregistry רק לכרטיסים שלATI יש למישהו מושג לגבי תוכנה כזאתי לדרייברים שלATI?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. יש לי ATI RADEON 9800 PRO , האם קיים תוכנה שמראה לי את חום הכרטיס ו מהירות המאוורר? (כמו בכרטיס ה-ASUS ). הגיוני שהכרטיס עובר את ה-65 מעלות? (המאוור עובד טוב)

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  19. אני מעוניין לבדוק PC של הכרטיס שלי, אילו תוכנות מאפשרות זאת?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. ואל תגידו לי לכתוב את זה בסטיק של המסכים כי שם אנשים לא רציניים כמו כאן !

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. hay guys האם סוג ומהירות כרטיס המסך משפיעים על קידוד ל-divx האם יש תמיכה ברמת החומרה של כרטיסי המסך החדשים בדחיסת וידיאו בפורמט xvid mpeg4 או שאין שום הבדל בין ati ו-nvidia היות והעומס מוטל ממילא על המעבד וכרטיס הטלוויזיה from ati site: Cutting Edge Video Technology RADEON® X800 graphics technology gives you more than just a great gaming experience. It also has sophisticated video processing, filtering and acceleration features that make multimedia applications more efficient, inspiring and fun. With VIDEOSHADER HD, RADEON® X800 graphics technology takes advantage of its advanced shader processing engine for user programmable video effects, video quality enhancement, an…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. כבר יצאו סוג של פירסומים של כמה אמור לעלות פחות או יותר ה R600 ??

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש, MAG-דגם 786PFs. המסך כוון, הבעיה היא שלפעמים הכיוון של המסך משתנה קצת, ז"א שהשוליים העליונים והתחתונים לפעמים בתצוגה זזים קצת, האם ישנה אפשרות לנעול את המסך כך שהתצוגה לא תשתנה ? הייתה לי את הבעיה גם במסך Proview במשרד, בגלל זה אני מניח שהבעיה אינה מהמסך אלא בהגדרות. מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים