כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אין מה להוסיף.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד סכום של 1500 שקל, אם יש משהו עדיף משמעותית בתוספת קטנה אז אפשר לחרוג... לא אכפת לי אם הוא יהיה של חברת ATI או NVIDIA, הכל הולך... עדיף שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב בשביל הכיף שבעיניין ראיתי שיצאה סידרה חדשה של NVIDIA, 200 ?! עדיפה ? שווה להשקיע ? תנו רעיונות תודה.
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב - 6800GS 512mb או X800XL 256mb? תודה
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שתי אפשרויות יש לי אחת HD4890 V-X חדש מRSM ב668 שח לא כולל משלוח שזה עוד 20 שח או מצאתי אפשרות לHD5770 ב600 שח גם לא כולל משלוח יש עליו עדיין אחריות לשנתיים וקנו אותו בסקאי פי סי מה נראה עדיף? המפרט שלי הנל E8400 DG41RQ-Intel PSU 450 משדרג אותו ברגע שיהיה לי כרטיס מסך חדש זיכרון 2 ג'יגה בייט DDR2 800MHZ משדרג ל4 בהזדמנות מארז MIDI ATX ג'נרי טיפה צפוף אני מקווה שאצליח להכניס בו את הכ. מסך הרצוי ובגדול DX10 או DX11 זה לא הדבר הקריטי לי עדיף ללכת על ה4890 ? שטיפה יותר מתחמם, צרכן טיפה יותר גדול וגם עושה יותר רעש במאמצ? או לקחת 5770 במחיר מציאה שיותר קריר אבל לא מתקרב בביצועים בכלל ל4890?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ברשותי מסך של LG דגם l226wtq וכרטיס של ATI דגם 4830 לאחר התקנה נקייה של Windows XP SP2 ושל הדרייבר העדכני ביותר למסך ולכרטיס שלי (9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe) המחשב מתעקש שלא לעלות מ 640X480! הדרך היחידה בה הצלחתי לקבל את הרזולוצייה המירבית למסך ולכרטיס שלי (1680X1050) היא על ידי שינוי ההגדרה דרך Catalyst Control Center לצערי, ההגדרה לא נשמרת לאחר איתחול ויש לעלות מחדש את CCC כדי לסדר את המצב עד הפעם הבאה מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני וחבר מתכוונים לטוס לחול לקניות של כרטיסי מסך מהדור האחרון נגני mp3 מצלמות mini-dv + stills ועוד gadets . לפי חשוב גס שערכנו ,עלות הטיסות בשילוב טיול בארצות היעד , עדיין יצאו זולים בכמה וכמה אלפי שקלים מאשר רכישת אותם פריטים בארץ. יש בינינו ויכוח ,הוא טוען שהכי זול בהונג-קונג ,טאיוון ותאילנד . אולם אני סבור שהמקום והזמן הכי טובים זה בניו-יורק ב-outlets שנימצאים מחוץ לעיר מייד לאחר 31.12.04 כלומר לאחר הסיילים הגדולים של חג-המולד (christms sales) כאשר הסוחרים חותכים מחירים על מנת לא להיתקע עם סטוקים בנוסף לכך אני לא מתלהב מקניות במזרח הרחוק ביגלל התופעה ההמונית של זיופים מה דעתכם? אם אתם מכירים מנועי השוואות מחיר באנגלית כמו זאפ zap שמאפשרים להשוות מחירים גם במזרח …
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שווה לי לקנות את ה4870 על פני ה4850??? הבדל של 250 שקל. וגרסת טוקסיק של ה4870 יותר טובה מהרגילה?
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הנסיון הראשון להאט יכולות כרייה קריפטוגרפית עם דגמי ה-RTX 3060 נחל כשלון מעורר רחמים - אך נראה כי מפתחת השבבים הירוקה עוד לא אמרה את המילה האחרונה שלה בנושא, ומתכננת להחזיר מלחמה עם קו שלם של גרסאות מתוקנותלכתבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, האם שווה לקנות כרטיס מסך נוסף רק בשביל הphysx? אפשר למצוא כרטיסי יד שנייה ב 200 ש"ח שתומכים בזה, שווה את המאמץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום. איזה מערך (כרטיס מסך או שניים?) למערכת בעלת 3 מסכים, שלא מיועדת למשחקים? לאחרונה הותקן במערכת כרטיס המסך HD 5770, מבית XFX, ולמרות שהוא עושה את העבודה, אי אפשר לומר שהוא עושה עבודה טובה. יש מריחות על המסך בעת הזזת חלונות, ובכלל כנראה שמערך של שלושה מסכי 1920X1200 קצת גדול על הקטנצי'ק הזה. האם לשדרג לכרטיס ה 6970, או לחילופין להוסיף כרטיס 5770 נוסף? אשמח לשמוע! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לשים כרטיס מסך במחשב חשבתי בהתחלה ללכת על ה 7100GS כי אני לא ממש גיימר אבל חבר שלי אמר לי שאין הבדל בין ה 6150 ל 7100 ושכדאי לקנות את ה X1950PRO מה אתם אומרים ? שווה להשקיע ? הקטע שזה עולה 1200 ש"ח מתלבט .
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה עם כרטיס מסך RADEON 600 X 256MB כך שאני רואה גרפיקה מטושטשת קווים וריבועים שחורים בתוך המשחקים. אני לא יכול לשחק אפילו במשחקים של סבתא. אודה למי שיעזור...
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הכרטיס מסך X1900XT האם הוא יחזיק משחקים כבדים שקיימים ושיצאו ברזולוציה 1680 על 1050?? אני לא יכול להוריד את הרזולוציה הזאת.. האם למשך שנה זה יספיק הכרטיס מסך בשביל רזולוציה כזאת? האם יספיק ליותר זמן? אם לא אז לכמה בערך זה יספיק? האם אני יוכל גם להפעיל פילטרים? אם כע 2 פילטרים או 1? לכמה זמן זה יחזיק עם פילטרים לכמה בלי.. מקווה שתענו זה ממש חשוב מקווה לכמה שיותר דיעות..
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות... או לקחת X800 ב220 שקל יד שנייה או לקחת HD3650 ב400 שקל בSKYPC?? האם ההבדל בין הכרטיסים הוא מאוד משעותי ולכן כדאי ללכת על ה HD3650 או שיש הבדל קטן וכדאי ללכת על הX800 יד שנייה ב220 תעזרו לי בקשה תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני קונה מסך שיעבוד ברזולוציה של 900*1440 הכרטיס שלי (8800GTS 320) נחנק ברזולוציה כזו, ולכן אני רוצה שדרוג. מהי הבחירה הטובה ביותר? עריכה: אני מחפש כרטיס שקט (אפילו פאסיבי אם אפשר), עם ביצועים דומים ופשוט תמיכה ברזו' גבוהה (מאחר ולכרטיס שלי יש מגבלת זיכרון) אפשר להגיע עד 600 ש"ח (כולל משלוח)
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אבקש אם אפשר בנצ'מרק המשווה כרטיסים רבים ואת ההבדל בביצועים לצורך השוואת מחיר=איכות וחוזק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שמעתי שבינתיים הוא לא מגיע לארץ....אבל בארה"ב כתוב הוא עולה 280 דולר?!! זה כמו פה ה 4850 SONIC! כמה יעלה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל + כל המיסים וכל זה , קיצר עד השלב בו הכרטיס יגיע אליי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי כרטיס מסך READON 9600 של saphirre יום בהיר אחד הדיירברים שלו לא פעלו לא עזרו כל נסיונות ההסרה התקנה אפילו פתחתי את המחשב הוצאתי הכנסתי ניקתי את המאוורר(שאגב מסתבר ששבק חיים)שום דבר להמחשה את לכם את שני הסקרין שוטים הבאים : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/screenthis.JPG יש סיכוי שהוא נשרף?כמובן שאם מישהו יוכל לתת לי פתרון אני אשמח אם לא מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא : ?X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP? ואם לא אז המלצות ייתקבלו בברכה זה המפרט שלי היום : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/computerthis.JPG תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
תגידו לי בכנות האם ראיתם תוך כדי מישחק ( ולא תוך כדי לחיצה על כפתור ה- pause והתבוננות במסך עם זכוכית מגדלת -- בכול זאת מדובר במשחק ולא תמונה במוזיאון ) הבדל משמעותי בין 1280 על 1024 ללא פילטרים לבין 1600 על 1200 עם פילטרים (הערה:הכוונה אך ורק לפילטרים של full-screen antialiasing and anisotropic filtering) אני אישית לא רואה הבדל משמעותי , וכאן נישאלת השאלה אם יש טעם לקנות 6800gt בהיתחשב בכך שתקן agp יעלם בתוך פחות משנה ואז אתה עלול לימצוא את עצמך תקוע עם כרטיס טוב מאוד ,אבל שאי אפשר להעביר אותו לשום לוח מודרני וצריך ליזכור שמלבד שידרוג לפעמים יש צורך בהעברה ביגלל לוחות ומעבדים שהיתקלקלו . ניראה לי שכול כרטיס שמסוגל להריץ את farcry ברזולוציה של 1280 על 1024 ובקצב של 25 תמ…
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לאור גל הפופולריות לו זוכים לאחרונה מסכי ה-LCD, החלטתי שהגיע גם תורי לרכוש מסך שיפנה לי קצת מקום על השולחן. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 2,800 ש"ח ומצאתי כמה מועמדים לא רעים, ביניהם ה-L1710B של LG, ה-S762G של CTX ואולי ה-Q17 של יונדאי שכל מה שידוע עליו הוא שהפאנל שלו הוא כבר לא HyDis, אבל חוץ מזה נראה שאף אחד לא יודע עליו שום פרטים וכולם רק חוזרים על אותם דברים כל הזמן. אופציות נוספות שנשקלו ונפסלו הם ה-73 של סוני שחסרה לו כניסת DVI (דבר שהוא לדעתי בגדר חובה בכל מסך LCD נורמלי) ו-Iiyama 431S שזווית הצפיה שלו היא צרה מדי (140/120). כרגע ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-CTX ל-LG, כאשר ה-LG עולה מעט יותר (לא משמעותי) אבל ל-CTX יש משום מה נתונים טובים יותר (זוית צפיה רחבה יותר וב…
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הכרטיס יחד עם מערכת שלמה הכוללת I5 760 + Gigabyte GA-P55-US3L אמורים להגיע אליי מrsm . השאלות הם כאלו : 1. הרבה קנו את הכרטיס הזה והרבה הליצו עליו מישהו שקנה יכול להגיד כמה הוא חם כמה חשמל צורך וכו' ? .2. הלוח שלי תומך בקרוספייר הכוונה שיש בו 2 כרטיסי מסך , השאלה שלי האם יש אפשרות להשאיר לשים באחד מהם 8600GT לדבר הזה שנקרא פיזיקס ? 3. מישהו ששה לו אוברקלוק כבר בגירסאת הוור איקס ?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי מדריך לפתיחת צינורות העיבוד החסומים בכרטיס הזה,אולי תגידו שאני עצלן אבל לא מצאתי בכל מקרה מישהו יכל בבקשה להפנות אותי למדריך כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
-
טוב בשעה טובה סיימתי לרכוש את כל החלקים (מפרט בצד) החלק האחרון היה 470GTX (כן כן אני יודע ה5850 משתלם הרבה יותר וכו וכו..היו לי את הסיבות שלי) להלן התוצאה בVANTAGE על הגדרות PERFORMANCE למי שמעניין אותו מבחינת חווית שימוש, אז כל מה שניסיתי לזרוק עליו הוא אכל בלי מלח. על 1920X1200 עם AA4 על קרייסיס על הגדרות VHIGH רץ חלק. אגב כשהוא רץ חלק הוא פתאום מרשים הרבה פחות בתהליכי הורדה מSTEAM של DIRT2 וMODERN WARFARE 2 (למרות שבשבילו גם ה8800 הקשישא שלי הריץ בלי בעיה) לבדיקות ביצועים. הBENCH של NVIDIA עם המזחלת האל-קולית אדיר. רץ חלק, נראה מדהים והפיזיקה פועלת חלק למשעי. לרעתו יאמר שהוא רותח. בהרצה של בנצ'ים או בהעמסה מכוונת (FURMARK לבדיקת עומס וארטיפקטים) הוא מגיע גם ל…
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-