כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות את הכרטיס 7900GT , שכרגע יש אותו רק בגירסאות של 256MB , אבל אמור לצאת גם גירסאות של 512MB השאלה אם יש טעם לחכות ? , אם זה בכלל משמעותי כמות הזכרון מעל 256MB
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר חיטוטים במגרת חלקי החילוף שלי, מצאתי מתאם VGA to DVI שהגיע בזמנו יחד עם הכרטיס מסך שלי (GeForce 5700). יש ברשותי מסך CRT ישן יחסית של Proview עם כבל שמתחבר ליציאת VGA רגילה. האם יש טעם שאני אחבר לכבל את המתאם ואחבר את הכבל ליציאת ה-DVI בכרטיס מסך? האם זה ישפר את התמונה? יאפשר קצב ריענון יותר מהיר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי: asrock h61m-hvs xfx 450w core edition (כנראה לא יסחוב?) i5-2400 HD 6950 8GB RAM 1 x SSD 2 x HDD מכוון ל 1080p 60FPS חשבתי על GTX 1060 6GB, אבל השאלה היא האם יש טעם בשדרוג שכזה, או האם מדובר באוברקיל בגלל צוואר הבקבוק של המעבד? (במיוחד במשחקים כמו The Witcher 3 ,BF1) אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם 8800 של ג'יגהבייט. במחשב הישן יש לי X850XT. האם יש טעם לקחת מהישן ולהוסיף לחדש? זה ייתן לי איזשהוא שיפור משמעותי? המערכת הפעלה יודעת בכלל לשלב כוחות? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו בדק אותם? האם הם עושים בעיות? אני כרגע עם Catalyst 3.2 (בגלל ש-3.6 ו-3.5 עשו לי בעיות) והכל עובד, אבל האם בכל זאת כדאי להתעדכן? כל מי שהתקין אותם מוזמן לתת חוות דעתו בכלליות, ובפירוט לגבי בעיות תאימות (אם קיימות). תודה.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי , יש לי AMD3200 עם 1GB זכרון (תקלה... נוסיף לו בקרוב עוד 1GB). וכ. מסך 6600GT. רוב המשחקים ה"ישנים" עובדים חלק בגרפיקה טובה בלי בעיות (לדוגמא WOW). שמתי לב שמשחקים חדשים לא סוחבים טוב , כגון two worlds. במשחק אחד אפילו קבלתי הודעה שהכרטיס מסך לא תומך High Rendering אלא רק LOW. (המשחק Fury Challange , זה משחק MMO ב BETA עכשיו). האם יש טעם לשדרג ל 8600 עכשיו (אין לי יותר מידי כסף להשקיע בכרטיס) או לסחוב עם ה 6600 עוד ולקוות שעוד 1GB זכרון למחשב ישפר משהו... תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 12:44:53 דרך אגב , אני משחק ב wide screen 1680x1050 .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את ה9600GT של LEADTEK http://www.skypc.co.il/pl_product~LV470~8~0.htm# תסתכלו על המפרט בצד ימין. מעבד ישן, ויש את ה1950PRO שעבד בסדר אבל אני רוצה שיפור ואין לי כסף למחשב חדש. יש לי 700 שקל. השאלה שלי היא האם זה יהווה שיפור הכרטיס הזה ובכמה? האם הצוואר בקבוק ממש ממש יגביל את הכרטיס? אני קונה עוד יומיים גם עוד גיגה זיכרון. ושוב אני שואל האם השיפור בביצועים(עזבו את קרייסיס) יהיה משמעותי ושווה ת650 שקל. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם GTX 760 2GB 8GB RAM ומעבד I5 2500 כשאני מריץ משחקים כמו GTA V ברשת, פה ושם יש נפילות FPS שקצת מעצבנות. יש טעם לשרדג את הכרטיס באיזור ה900-1000 ש"ח?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני משחק בסימולטור IL-2 STURMOVIK 1946,המשחק ידוע בהיותו מעמיס מאד על המעבד. בדרך כלל יש לי פריימים טובים כולל בטראק(דטה) שמשמש למדידת הביצועים במשחק שזה 54 FPS עם סנכרון ורטיקלי מופעל בכרטיס מסך, אלא מאי... כשאני מגיע לעיר שיש בה הרבה בתים,קצב הפריימים יורד אפילו עד ל-10 ויש לי "תצוגת שקופיות",גם כשהקצב עולה עדיין המשחק רוטט. המשחק תומך בעקרון בליבת מעבד אחת אבל אפשר להגדיר 2 ליבות ואז העומס יורד מעט מאחת ועובר לשניה, בהגדרת ליבה יחידה,קו העומס מגיע לפעמים מעל עיר עד לסוף הגרף,בשני המקרים אין שנוי בביצועים. אם אני מוריד רזולוציה מ-1920x1200 ל-1024x768 הפריימים עולים ל-60 שזה מושלם-אי אפשר יותר בגלל Vertical Sync מופעל. האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך? המפרט שלי: E840…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לכרטיס הזה יציאה כזו? או שרק יש לו HDMI1.3 ? השאלה היא עם אני יקנה את הכבל עם ה1.4 ויחבר לפלזמה HD שלי אני יקבל איכות טובה יותר מה1.3.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מחול אבל אני לא יודע אם יש אחריות על חלקים כאלה אצל יבואנים בארץ, מישהו מכיר?? אני יודע שקניתי מצלמה של CANON בארה"ב והרדיסק WD ולשניהם היצרן סיפק לי אחריות מלאה... האם ישנו כרטיס מסך הנותן את אותו השירות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני שואל עבור סטודנט לאדריכלות (אחי), שרוצה לרכוש מחשב יעודי לעבודות מן הסוג הזה. AutoCad AutoDesk SketchUp Pro Maia וכן הלאה תודה!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ליתרונות כמו עיצוב , משקל , או מקום על השולחן יש יתרונות בכלל ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפי הכתבה בדף הראשי של האתר , הכרטיסים יצאו היום... האם יש כבר ביקורות \ השוואות לכרטיסים אחרים\ הרצת ישומי dx10 בעזרת וכו'.. והאם נכונה הטענה כי הם עדיפים על פני מתחיריהם מnvidia?
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בוקר טוב, האם יש כדאיות כיום לקנות asus tuf 3090ti במצב שיש סידרה 4 כבר? תודה
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה שמסוגל להקליט ערוץ אחד בזמן שרואים בממיר של הכבלים או הלווין ערוץ אחר? משהו כמו מה שה yesmax מסוגל לעשות
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם יש כרטיס יותר טוב מ GeForce FX5900 VIVO עם PCI EXPRESS ב 600-650ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי 6600GT 128MB DDR3 ואמרו לי שיש יותר טובים במחיר שלו? אשמח לשמוע הצעות?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה שחשבתי לעשות ותגידו לי מה דעתכם אם זה אפשרי בכלל-זה לקחת 2 כרטיסים מסדרת 2600XT ולעשות CF וככה אולי לקבל אותם ביצועים של 8800GTS בפחות מחיר-מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, עקב קניית מחשב חדש, אני שוקל להסב את הישן לHTPC. סך כל הוא לא רע (P4 3.0GHZ עם ג'יגה זכרון DDR1). העניין הוא שכרטיס המסך שיש לי (GEFORCE 5950 ULTRA) לא ממש יודע להתמודד כמו שצריך עם תכני HD, ומציג אותם מאוד מקוטע. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך AGP שיתאים לי לצרכים האלו, או שהמחשב עצמו חלש מדי בשביל פתרון הולם. אשמח לדעות בעניין.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עבור צג נוסף מישני 17" או 19", אין דרישה ל- 3D או מולטימדיה בתודה, shenig
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-